- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #18.121
canım eslerbizden daha anne oluyo nasil okuyosa inan herkes auni durumda cek esini de ben senden daha cok üzülüyorum diye ki oyle zaten biz dogrduk onlari esle kotu olmakta cok zor konus amaCanım benden hiç almıyor ucu yok göğsümün veriyorum ciyak ciyak sinirleniyor.Hastaneyi aradık mama veriyoruz canım yara olmuş sis inanki surekli deniyorum veriyorum acıması umurumda değil o Hali ile sağıyoruz da süt pek yok.Canım seninki normal emiyor maşallah annesi.Esimde sürekli dibimde geliyormu diye inan sinirlerim bozuldu sürekli ağlıyorum. Annem kızdı en sonunda sağlıklı çocuğunuz var Allaha şükredin emmezse ne yapalım mama diyor.
Canım korkma Allaha sığın sprinalden anesteziye döndüler benim bebek yan ters tehlikeli durusmus. Ameliyatim çok zor geçmiş herkesi korkutmuşum Doktorum en zor yaşadığım en korktuğum doğumdu dedi.Allah yardım etti dedi yani boyle ara ara çok zorlandım alırken dedi hepimize geçmiş olsun dedi.Tek korkum benimde narkozlu öksürüktü senin gibi Canım.Ama İnan ayılırken rahat ayıldım hafif öksürük vardı öksürdüm hiç acım olmadı zaten sürekli bende öksürüyorum senin gibi.Ayagada ilk daha o kadar rahat kalktımki herkesi şaşırttım sabahsı bayagı bir tek yürüdüm sonra annem bebeği yıkadı hastanede ona su tuttum kendim duşa girdim annem yardım etti yıkandım.içinizi rahat tutun Allah’a sığının En büyük yardımcımız o Canım,Sende Hayırlısı ile en güzel şekilde atlatırsın seni iyi anlıyorum bu hastalığı bende yaşadığım için.Beni en çok öksürükten o dikişlerin sıkıntı yapıpyapmayacağı düşündürüyor. İnşallah bi sıkıntı çıkmadan hayırlısıyla bende kavuşurum yavruma
Sana katılıyorum çoçuğun odasından çıkaramıyorum,Konuşuyorum Canım kötü olmuyorum,Oda benim gibi sonuçta bu duyguyu ilk defa yaşıyor.canım eslerbizden daha anne oluyo nasil okuyosa inan herkes auni durumda cek esini de ben senden daha cok üzülüyorum diye ki oyle zaten biz dogrduk onlari esle kotu olmakta cok zor konus ama
Amin canım çok sağol,Dikkat edin kendinize.Insallah gelir Cnm sutun ya valla Jersey ayri stres seni cok iyi anliyorum Allah hepumizin yardimcisi oksn
kotu olma derken tani canımaranizdaki ptoblem cozulsun dite dedim yoksa senin surat yapcahndan degilben esimle bozuk olunca cok fena oluyorum su an en cok ona ihtiyacim oluyo manevi olarakSana katılıyorum çoçuğun odasından çıkaramıyorum,Konuşuyorum Canım kötü olmuyorum,Oda benim gibi sonuçta bu duyguyu ilk defa yaşıyor.
Canım ben medikalden 50 liraya bi korse aldım balensiz zaten balenliyi kullanamayız (sezaryenliler olarak) cok can yakar ben arada takıyorum dısarı çıkarken ama dayanamıyorum hemen cıkarıyorum zaten cok bi göbek kalmadı o yüzden zorlamadım 20 gün geçti dikişleri acıtıyor hala. Biraz daha beklicem kullanmak icin. Birde şimdiden almayın korseyi ben dogumdan bir hafta sonra M beden aldım o zaman tam oluyordu iki gün önce denedim biraz büyük geliyor keşke S alsaymışımSezerynli anneler korse isini ne yaptiniz. Cok acitiyorsa dikisleri hic lmayayim diyorum. Ama göbeğim oyle fena kaldiki aglicam. En az 6 aylk hamile.gibiyim
LadyBird59 sen almstn sanirim ne yaptin
Hadi hayrlısı canım nişan sanırım o :)) Allah hemencecik hayırlı saglıklı dogumlar nasip etsin inşallahKizlar az once tuvalette pit diye bir sey dustu. Beyaz yumurta aki gibi. Azcik da pembelik gordum. Nişan geldi galiba. Bu gece agrilarim baslasa cok sevinicem. Esim ise gitmeden hastaneye gitmek hep hayalimdi zaten. Isten cagirmak istemiyorum. Ay ne zaman baslayacak su agrilar:)
Canım gözünüz aydın coook sevindim darısı diğer hamişlerin basına inşallahKızlar ben bebeğimi sağlıkla aldım kucağıma.. darısı bekleyen arkadaşlarımza inş. Epidural sezaryen ile 3320 kg doğdu kızım çok şükür.. dünya tatlısı Allahıma şükürler olsun. Allah isteyn herkese nasib etsin
Sagol canim insaallah. Az once kahverengimsi mukus geldi. Sanirim artik kesin nisan geldi. Cok heyecanlandim:)Hadi hayrlısı canım nişan sanırım o :)) Allah hemencecik hayırlı saglıklı dogumlar nasip etsin inşallah
40. HaftadayimIkare kacinci haftadaydin sen canim
Offf canım ya antibiyotikli merhem vermedi mi? Yazık günah inşallah bian önce ıyi olur. Bizimki de 2 gündür acayip ağlıyor ve hiç uyumuyor. Şu saat oldu hala ayaktayız cildiricaz. Karni tok altı temiz memede uyuyor yatağa yatınca deli gibi ağlıyor. Omzuma alıyorum biraz susuyorsa sonra gene başlıyor ağlamaya. Gaz desen cikmiyor gaz damlası verdik gazdan da değil bence ben anlamadim ama cidden bunalıma girdim o ağlama sesineDoğum yapanlar nasıl gidiyor? Benim Minigimin göbegi doktor muayenesi esnasında düşmüştü sanırım doktor kontrol ederken dikkatsiz davrandı ve daha düşmesine varken eli carpıp düştü ilk böyle düşünmüştüm ama konduramadım yirmi günlük olduk bebegin göbegi hala kanıyorilk kanadı gittik k vitamini ignesi vuruldu ve gümüş nitratla yakıldı tekrar etmez ama ederse getirirsiniz dedi tekrar etti yeniden götürdük yeniden yaktı bir daha olmaz dedi bugun tekrar akmış artık cıldırıcam salıya randevu aldım başka doktora götürücem moralim cok bozuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?