2018 mart-nisan anneleri

canım eslerbizden daha anne oluyo nasil okuyosa inan herkes auni durumda cek esini de ben senden daha cok üzülüyorum diye ki oyle zaten biz dogrduk onlari esle kotu olmakta cok zor konus ama

Beni en çok öksürükten o dikişlerin sıkıntı yapıpyapmayacağı düşündürüyor. İnşallah bi sıkıntı çıkmadan hayırlısıyla bende kavuşurum yavruma
Canım korkma Allaha sığın sprinalden anesteziye döndüler benim bebek yan ters tehlikeli durusmus. Ameliyatim çok zor geçmiş herkesi korkutmuşum Doktorum en zor yaşadığım en korktuğum doğumdu dedi.Allah yardım etti dedi yani boyle ara ara çok zorlandım alırken dedi hepimize geçmiş olsun dedi.Tek korkum benimde narkozlu öksürüktü senin gibi Canım.Ama İnan ayılırken rahat ayıldım hafif öksürük vardı öksürdüm hiç acım olmadı zaten sürekli bende öksürüyorum senin gibi.Ayagada ilk daha o kadar rahat kalktımki herkesi şaşırttım sabahsı bayagı bir tek yürüdüm sonra annem bebeği yıkadı hastanede ona su tuttum kendim duşa girdim annem yardım etti yıkandım.içinizi rahat tutun Allah’a sığının En büyük yardımcımız o Canım,Sende Hayırlısı ile en güzel şekilde atlatırsın seni iyi anlıyorum bu hastalığı bende yaşadığım için.

canım eslerbizden daha anne oluyo nasil okuyosa inan herkes auni durumda cek esini de ben senden daha cok üzülüyorum diye ki oyle zaten biz dogrduk onlari esle kotu olmakta cok zor konus ama
Sana katılıyorum çoçuğun odasından çıkaramıyorum,Konuşuyorum Canım kötü olmuyorum,Oda benim gibi sonuçta bu duyguyu ilk defa yaşıyor.

Sana katılıyorum çoçuğun odasından çıkaramıyorum,Konuşuyorum Canım kötü olmuyorum,Oda benim gibi sonuçta bu duyguyu ilk defa yaşıyor.
kotu olma derken tani canımaranizdaki ptoblem cozulsun dite dedim yoksa senin surat yapcahndan degilben esimle bozuk olunca cok fena oluyorum su an en cok ona ihtiyacim oluyo manevi olarak

Kizlar az once tuvalette pit diye bir sey dustu. Beyaz yumurta aki gibi. Azcik da pembelik gordum. Nişan geldi galiba. Bu gece agrilarim baslasa cok sevinicem. Esim ise gitmeden hastaneye gitmek hep hayalimdi zaten. Isten cagirmak istemiyorum. Ay ne zaman baslayacak su agrilar:)

Sezerynli anneler korse isini ne yaptiniz. Cok acitiyorsa dikisleri hic lmayayim diyorum. Ama göbeğim oyle fena kaldiki aglicam. En az 6 aylk hamile.gibiyim
LadyBird59 sen almstn sanirim ne yaptin
Canım ben medikalden 50 liraya bi korse aldım balensiz zaten balenliyi kullanamayız (sezaryenliler olarak) cok can yakar ben arada takıyorum dısarı çıkarken ama dayanamıyorum hemen cıkarıyorum zaten cok bi göbek kalmadı o yüzden zorlamadım 20 gün geçti dikişleri acıtıyor hala. Biraz daha beklicem kullanmak icin. Birde şimdiden almayın korseyi ben dogumdan bir hafta sonra M beden aldım o zaman tam oluyordu iki gün önce denedim biraz büyük geliyor keşke S alsaymışım

Hadi hayrlısı canım nişan sanırım o :)) Allah hemencecik hayırlı saglıklı dogumlar nasip etsin inşallah

Yarın 38 olacak .çarşamba kontrol var geçen hafta gittiğimizde bu hafta gelmez demişti dr. Bu akşam kasiklarimda karincalanma gibi kıpirtilar ve arada basınç oluyo aşağı gibi hissediyorum uzandığımda. Ne oluyo çözemedim.

Doğum yapanlar nasıl gidiyor? Benim Minigimin göbegi doktor muayenesi esnasında düşmüştü sanırım doktor kontrol ederken dikkatsiz davrandı ve daha düşmesine varken eli carpıp düştü ilk böyle düşünmüştüm ama konduramadım yirmi günlük olduk bebegin göbegi hala kanıyor ilk kanadı gittik k vitamini ignesi vuruldu ve gümüş nitratla yakıldı tekrar etmez ama ederse getirirsiniz dedi tekrar etti yeniden götürdük yeniden yaktı bir daha olmaz dedi bugun tekrar akmış artık cıldırıcam salıya randevu aldım başka doktora götürücem moralim cok bozuluyor

Canım gözünüz aydın coook sevindim darısı diğer hamişlerin basına inşallah

Kızlar bir de bebeğim arada hızlı hızlı nefes alıp veriyor sizde böyle bir durum var mı doktora gidene kdr gün geçmeyecek bana

Nişan gelenler hayirli olsun doğum bir iki haftaya başlaya. Biliyor en geç olarak.normal dogum belden başlıyor.biri ovdukca geçmiyor o bel.ben o kadar sancı çektim korkuttular çocugun kafasını şişirdin cikaramican diye sancı eğitimi almadim sahsen beceremedim de.kizlar hastanede birde mikrop edindim.sitma ates sirt kuluncu.bogaz agrisi öksürük.öksürmek icin son durumdayim okusururken samki dikislerimi zorluyo gibi geliyor

Offf canım ya antibiyotikli merhem vermedi mi? Yazık günah inşallah bian önce ıyi olur. Bizimki de 2 gündür acayip ağlıyor ve hiç uyumuyor. Şu saat oldu hala ayaktayız cildiricaz. Karni tok altı temiz memede uyuyor yatağa yatınca deli gibi ağlıyor. Omzuma alıyorum biraz susuyorsa sonra gene başlıyor ağlamaya. Gaz desen cikmiyor gaz damlası verdik gazdan da değil bence ben anlamadim ama cidden bunalıma girdim o ağlama sesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…