2018 mart-nisan anneleri

Ayy neyin tadını cıkaracam doğum streai bastı hiç sorma.hrp tetikte hep korkuyla yaşıyorum sancı girdi girecek diye allah yardımcımıx olsun.yarın bi arayım özelden yazarım sana canım çok saol ilgilendiğin için

Tubacim bende 38+4um :) daha var yaa zamanimiz ALLAH buyuk
Kuzum 39 oldum artık zaman falan kalmadı üç bucuk atıyom sende durum ne.biri sezeryan olacaksın dese göbek atacam bu halimle

Ayy hadi bakalım canım sağlıcakla kavusun inşallah bir avazda kurtul

Kizlar magnezyum kasilmalari engelliyor acaba biraksak mi normal dogumu engellemesin die kararsiz kaldim
Kızz engelliyosa ben düzenli kullanıyım magnezyumu sezeryan ister oldum

Gözün aydın canım cok sevindim saglıcakla kavusmanıza darısı başımıza

Vermedi hiç bişi canım salı günü baska doktora götüreceğim inşallah şifası ondadır cok moralim bozuluyor canım doymadıkları zaman öyle aglarlarmış tek memeyi bitene kadar emzirmeyi dene sondaki yaglı sütü emsin mutlaka birde gazını cıkaramadıgında yüz üstü yatırıp sırtını sıvazlıyorum cok rahatlıyor ben gaz damlası hic kullanmadım kötü bir kaç yorum vardı sırtını sıvazlayıp sırtına vuruyorum her emzirmede. önce ve sonra gazını cıkarana kadar pes etmiyorum Allah korusun kolik belasından cok korkuyorum. Ayetel nas felak ta oku cidden cocuga nazar degiyor ister istemez bizlerin nazarı bile degebiliyor

Allah yardımcımız olsun canım, senin kuzunda ters ti demek benimkide ters, mucize olsada normal doğum yapabilsem keşke sanki herşey kontrolüm altında olcakmış gibi o zaman.
Sen kavuştun yavruna Rabbim sizi birbirinize bağışlasın, hayırlısıyla benide yavrumla buluştursun yavrularımızla sağlıklı mutlu uzun yıllar yaşayalım inşallah. Astımımızada tez vakitte şifa versin inşallah.

Kızlar ben kızımı eski yıllık iznimden kalan 3 gunu kullanirken dogurdum.bugim basliyorxdu analik izni normalde.simdi son 3 haftaya .Ne olacak is başı surem kac olur

İnş canım bakalım doktor bugün ne diycek suni sancıyı çekebilirmiyim hiç bir fikrim yok tırsmaya bşladım yapabilirmiyim bilmiyorum ay ne zor bi aşama yaşıyoruz karar vermek zor allahım yardım etsin bize seninle aramızda pek bişey yok bugün 39+1 im benden sonra sen doğurcan allahın iznyle bu insanlar ne kadar meraklılar doğurmadın mı soruları yokmu doğurmaycam diyorum bende

Hadi bakalım canım gelişmelerden haberdar et benide.insanlar öyle ya arayan soran mesaj atan bitmiyo daha doğurmadınmı diye başlıyorlar

Kacta bugün randevum ? Benim 10.50 çok heyacanliyim ve stresliyim yatis yaptırıp yaptirmamak arasında çok git gel yasiyorum
Canım bebişin durumuna göre bakalım nasıl olacak sunniye gerek kalmaz inş haberdar et

Yokhe nurmusa guzel haberlerinizi bekliyoruz:) bende bugun hurma yemeye baslicam ve skuat yapiyorum agdayida yapayim artk gelsin findik kurdum ya

Cnm bnce gaz.. bazi ilaclar bazi bebeklere fayda etmio.
Bize zinco verdi ama. Başlamadik. Buyukte de kullanmistik bu fayda etmişti

Bizde 4ten beri adamakilli uyuyamadik. Aglamadi ama uyuyamadi ac mi gazli mi dilleri de yokki sikintilarini desinler...

Gecmis olsun canim. Tedavin yapiliyor degil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…