- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #18.141
Heyecanlı heyecanlı hızlı hızlı mi alıyor nefes bizikinde de var.Kızlar bir de bebeğim arada hızlı hızlı nefes alıp veriyor sizde böyle bir durum var mı doktora gidene kdr gün geçmeyecek bana
Ayy neyin tadını cıkaracam doğum streai bastı hiç sorma.hrp tetikte hep korkuyla yaşıyorum sancı girdi girecek diye allah yardımcımıx olsun.yarın bi arayım özelden yazarım sana canım çok saol ilgilendiğin içincanım disaridan doktorunu bulursan hastane kolay fatma hoca sadece koruda dogum yaptirtmiyo medicana memorial etlik lokman hekim bi suru anlasmali hastanesi var sen ara gidecek olursan bna yaz ozelden benim arkadaşim oldugunu soyle isim falan vereyim sana:)rahat ol canım ben 40+2 de dogurdum tadini cikar bu halinin ozleyeceksin:)
Kuzum 39 oldum artık zaman falan kalmadı üç bucuk atıyom sende durum ne.biri sezeryan olacaksın dese göbek atacam bu halimleTubacim bende 38+4um :) daha var yaa zamanimiz ALLAH buyuk
Ayy hadi bakalım canım sağlıcakla kavusun inşallah bir avazda kurtulKizlar az once tuvalette pit diye bir sey dustu. Beyaz yumurta aki gibi. Azcik da pembelik gordum. Nişan geldi galiba. Bu gece agrilarim baslasa cok sevinicem. Esim ise gitmeden hastaneye gitmek hep hayalimdi zaten. Isten cagirmak istemiyorum. Ay ne zaman baslayacak su agrilar:)
Kızz engelliyosa ben düzenli kullanıyım magnezyumu sezeryan ister oldumKizlar magnezyum kasilmalari engelliyor acaba biraksak mi normal dogumu engellemesin die kararsiz kaldim
Gözün aydın canım cok sevindim saglıcakla kavusmanıza darısı başımızaKızlar ben de doğum yaptım 16. günümüz foruma giremedim spinal sezeryan oldum çok güzeldi Allaha şükür bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım 3420 doğdu miniğim Allah herkesi bebeğine bağışlasın.
Vermedi hiç bişi canım salı günü baska doktora götüreceğim inşallah şifası ondadır cok moralim bozuluyorOfff canım ya antibiyotikli merhem vermedi mi? Yazık günah inşallah bian önce ıyi olur. Bizimki de 2 gündür acayip ağlıyor ve hiç uyumuyor. Şu saat oldu hala ayaktayız cildiricaz. Karni tok altı temiz memede uyuyor yatağa yatınca deli gibi ağlıyor. Omzuma alıyorum biraz susuyorsa sonra gene başlıyor ağlamaya. Gaz desen cikmiyor gaz damlası verdik gazdan da değil bence ben anlamadim ama cidden bunalıma girdim o ağlama sesine
Evet canım hızlı hızlı tıkanıyor sanki bazende ses cıkarıyor değişik horoz öter gibi tuhaf bi ses siz kac günlük oldunuzHeyecanlı heyecanlı hızlı hızlı mi alıyor nefes bizikinde de var.
Canım korkma Allaha sığın sprinalden anesteziye döndüler benim bebek yan ters tehlikeli durusmus. Ameliyatim çok zor geçmiş herkesi korkutmuşum Doktorum en zor yaşadığım en korktuğum doğumdu dedi.Allah yardım etti dedi yani boyle ara ara çok zorlandım alırken dedi hepimize geçmiş olsun dedi.Tek korkum benimde narkozlu öksürüktü senin gibi Canım.Ama İnan ayılırken rahat ayıldım hafif öksürük vardı öksürdüm hiç acım olmadı zaten sürekli bende öksürüyorum senin gibi.Ayagada ilk daha o kadar rahat kalktımki herkesi şaşırttım sabahsı bayagı bir tek yürüdüm sonra annem bebeği yıkadı hastanede ona su tuttum kendim duşa girdim annem yardım etti yıkandım.içinizi rahat tutun Allah’a sığının En büyük yardımcımız o Canım,Sende Hayırlısı ile en güzel şekilde atlatırsın seni iyi anlıyorum bu hastalığı bende yaşadığım için.
Evet canım hızlı hızlı tıkanıyor sanki bazende ses cıkarıyor değişik horoz öter gibi tuhaf bi ses siz kac günlük oldunuz
Günaydın canım.cesaretine hayranım birazda bana cesaret verGünaydın kızlar bu gece de doguramadim
İnş canım bakalım doktor bugün ne diycek suni sancıyı çekebilirmiyim hiç bir fikrim yokAmin canım sağlıcakla kavusalımda yavrularımıza.benide korku sardı iyice aglayıp duruyom.aşagıda inmedi bebiş keyfi yerinde sanırım.meryem ana eli otı aldım aktardan acılma başlayınca suya koyulacakmış
Kacta bugün randevum ? Benim 10.50 çok heyacanliyim ve stresliyim yatis yaptırıp yaptirmamak arasında çok git gel yasiyorumTamam canım yazarım haberlesiriz . Hakkımız da hayırlı olanı versin Rabbim .
Hadi bakalım canım gelişmelerden haberdar et benide.insanlar öyle ya arayan soran mesaj atan bitmiyo daha doğurmadınmı diye başlıyorlarİnş canım bakalım doktor bugün ne diycek suni sancıyı çekebilirmiyim hiç bir fikrim yoktırsmaya bşladım yapabilirmiyim bilmiyorum ay ne zor bi aşama yaşıyoruz karar vermek zor allahım yardım etsin bize seninle aramızda pek bişey yok bugün 39+1 im benden sonra sen doğurcan allahın iznyle bu insanlar ne kadar meraklılar doğurmadın mı soruları yokmu doğurmaycam diyorum bende
Canım bebişin durumuna göre bakalım nasıl olacak sunniye gerek kalmaz inş haberdar etKacta bugün randevum ? Benim 10.50 çok heyacanliyim ve stresliyim yatis yaptırıp yaptirmamak arasında çok git gel yasiyorum
Cnm bnce gaz.. bazi ilaclar bazi bebeklere fayda etmio.Offf canım ya antibiyotikli merhem vermedi mi? Yazık günah inşallah bian önce ıyi olur. Bizimki de 2 gündür acayip ağlıyor ve hiç uyumuyor. Şu saat oldu hala ayaktayız cildiricaz. Karni tok altı temiz memede uyuyor yatağa yatınca deli gibi ağlıyor. Omzuma alıyorum biraz susuyorsa sonra gene başlıyor ağlamaya. Gaz desen cikmiyor gaz damlası verdik gazdan da değil bence ben anlamadim ama cidden bunalıma girdim o ağlama sesine
Gecmis olsun canim. Tedavin yapiliyor degil mi?Nişan gelenler hayirli olsun doğum bir iki haftaya başlaya. Biliyor en geç olarak.normal dogum belden başlıyor.biri ovdukca geçmiyor o bel.ben o kadar sancı çektim korkuttular çocugun kafasını şişirdin cikaramican diye sancı eğitimi almadim sahsen beceremedim de.kizlar hastanede birde mikrop edindim.sitma ates sirt kuluncu.bogaz agrisi öksürük.öksürmek icin son durumdayim okusururken samki dikislerimi zorluyo gibi geliyor
Yok olmadi. Ameliyat yerimde sızı oldu sadeceNefes darlığı oldu mu sizde kalkarken ayakta daha çok
Ben muayene oldum perşembe günü tekrar gel dedi suni sancı olmadı sezaryen dedi . Ama.kanamam var yaKacta bugün randevum ? Benim 10.50 çok heyacanliyim ve stresliyim yatis yaptırıp yaptirmamak arasında çok git gel yasiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?