- 31 Ekim 2017
- 1.540
- 1.041
- 63
- 37
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #18.161
Allah yardım edicek inşallah canım annelerimiz nasıl doğum yapmış yazık sağlık ocağında yapmışlar ..en kötü sezaryen yapacak biseyimiz yok napalımGünaydın canım.cesaretine hayranım birazda bana cesaret ver
Emmiyor beni moralim bozuluyor sürekli ağlamaklıyım,Eşim sürekli başımda gerdi beni çoçukla odada başbaşa kalamıyorum bile.Hiç bir işim yok herşeyi annem yapıyor sağolsun ama yatıp dinlenmemişim dün hiç sinirden ,Gece göğüs agrısı çok fazla oluyor .Ama bugün yatıcam iyice toparlanıyım çünkü kızımla güzelce ilgilenebileyim.Onun dışında sıkıntı yok,Bugün doktor muayenemiz vardı .Hafif sarılık var normalmiş .Mama veriyoruz bol bolda deniyorum sütü bakalım.Ay yavrum kıyamam ona ben ay inşallah bir an önce iyileşir annesi göbeği minik hanımın.Doğum yapanlar nasıl gidiyor? Benim Minigimin göbegi doktor muayenesi esnasında düşmüştü sanırım doktor kontrol ederken dikkatsiz davrandı ve daha düşmesine varken eli carpıp düştü ilk böyle düşünmüştüm ama konduramadım yirmi günlük olduk bebegin göbegi hala kanıyorilk kanadı gittik k vitamini ignesi vuruldu ve gümüş nitratla yakıldı tekrar etmez ama ederse getirirsiniz dedi tekrar etti yeniden götürdük yeniden yaktı bir daha olmaz dedi bugun tekrar akmış artık cıldırıcam salıya randevu aldım başka doktora götürücem moralim cok bozuluyor
Amin canım benim sağolasın .Ay canım benim hayırlısıyla inşallah kavuşursun bebeğine dualarım seninle korkma stres yapma ,Allahım yardımcın olsun bende çok korkuyordum korktuğum gibi olmadı seninde olmuycak inşallah.Allah yardımcımız olsun canım, senin kuzunda ters ti demek benimkide ters, mucize olsada normal doğum yapabilsem keşke sanki herşey kontrolüm altında olcakmış gibi o zaman.
Sen kavuştun yavruna Rabbim sizi birbirinize bağışlasın, hayırlısıyla benide yavrumla buluştursun yavrularımızla sağlıklı mutlu uzun yıllar yaşayalım inşallah. Astımımızada tez vakitte şifa versin inşallah.
Emmiyor beni moralim bozuluyor sürekli ağlamaklıyım,Eşim sürekli başımda gerdi beni çoçukla odada başbaşa kalamıyorum bile.Hiç bir işim yok herşeyi annem yapıyor sağolsun ama yatıp dinlenmemişim dün hiç sinirden ,Gece göğüs agrısı çok fazla oluyor .Ama bugün yatıcam iyice toparlanıyım çünkü kızımla güzelce ilgilenebileyim.Onun dışında sıkıntı yok,Bugün doktor muayenemiz vardı .Hafif sarılık var normalmiş .Mama veriyoruz bol bolda deniyorum sütü bakalım.Ay yavrum kıyamam ona ben ay inşallah bir an önce iyileşir annesi göbeği minik hanımın.
Canım göğüslerim patlıycak gibi,aventin elektrikli makinası ile sağıyorum çok acıyor ama olsun diyorum gelse yeterki.yarım çay kaşığı bile gelmiyor,aventin göğüs uçlarını aldık onlarla deniyoruz boş meme gibi çekiyor emme refleksi varmış çok.ay yavrum bir çekse sinirlenmese ucum çok yok gibi Benim o yüzden almak istemiyor.Doktor emmesede tut dedi İnan geçen akşam 1 saat tuttum yok inatçı şimdide veriyorumya nasıl ağlıyor hiç almak istemiyor,bekliyorum bakalım deniyorum Canım herşeyi.Canım sütünü sağsanda aventin meme ucuna benzeyen biberonuylamı denesen bide
BBendehastanedeyim şimdi ultrason da iyi çıktı nstye bakip öyle karar verelim dedi ama nstde baya sira var40+1 bugün ben muayene oldum , alt dan beni bir muayene etti bilerek karıştırdı çok karıştırdı hemde . Canım çok acıdi adamın ellerinden tuttum ya yapma yeter istemiyorum dedim . Şimdi eve geldim duş aldım kanamam var . Bi kaç saat bekleyeyim gecmezse gidicem doktora . Çok yorgunum uykusuzum . Bebek hareketli sorun yok .. Perşembe yatış olacak önce suni sonra sezaryen denicez. .ama.suni istemiyorum sonuçta o da yapay bişeynurmusa
Canım benide emmemişti nehir ilk zamanlar hatta hatırladıkca cinnet geciriyorum o hemsirelerin elleri hep mememde bebegin agzının icindeydi en son cektim cocugu ben kendim deneyebilirim diye silikon uç kullanmıştım alısana kadar inan şimdi memeyi bırakmak istemiyor suan bile agzında bazen yoruluyorum.. Kendini hic germe sütünde gelir bebeginde alışır merak etme ben lohusa depresyonu muydu neydi artık girdim ona malesef cok kötüydü yaşamı sorguladım:/ kimseyi takma bak biz 21 günlük olduk büyüyolar daha dün hamileydim daha dün dogum yaptım cabucak geciyor kendini germe hicEmmiyor beni moralim bozuluyor sürekli ağlamaklıyım,Eşim sürekli başımda gerdi beni çoçukla odada başbaşa kalamıyorum bile.Hiç bir işim yok herşeyi annem yapıyor sağolsun ama yatıp dinlenmemişim dün hiç sinirden ,Gece göğüs agrısı çok fazla oluyor .Ama bugün yatıcam iyice toparlanıyım çünkü kızımla güzelce ilgilenebileyim.Onun dışında sıkıntı yok,Bugün doktor muayenemiz vardı .Hafif sarılık var normalmiş .Mama veriyoruz bol bolda deniyorum sütü bakalım.Ay yavrum kıyamam ona ben ay inşallah bir an önce iyileşir annesi göbeği minik hanımın.
Cnm emme refleksi var ve seni emmiyorsa ya gogus ucun yoktur yda biberona alisti diye emmiyor. Gogus ucun yoksa şöyle bir yontem var. Bi siringa aliyorsun iğnesini at tabi. Sivri kismi kesiyorsun ve şırıngayi cikarip tam tersine takiyorsun. Emzirme oncesi siringayla gogus ucunu çekiyorsun ucu cikinca belki emer ha ne dersin ?Canım göğüslerim patlıycak gibi,aventin elektrikli makinası ile sağıyorum çok acıyor ama olsun diyorum gelse yeterki.yarım çay kaşığı bile gelmiyor,aventin göğüs uçlarını aldık onlarla deniyoruz boş meme gibi çekiyor emme refleksi varmış çok.ay yavrum bir çekse sinirlenmese ucum çok yok gibi Benim o yüzden almak istemiyor.Doktor emmesede tut dedi İnan geçen akşam 1 saat tuttum yok inatçı şimdide veriyorumya nasıl ağlıyor hiç almak istemiyor,bekliyorum bakalım deniyorum Canım herşeyi.
Sancin var mı hiç ,bende yine gr sancı çıkmadı . Benim de kanamam durdu . Ama bugün ku muayene den gelmiyorsa gelmez bu bebek . Perşembe sabah da bana dayayacklar suni sancı yi . İstemiyorum yaBBendehastanedeyim şimdi ultrason da iyi çıktı nstye bakip öyle karar verelim dedi ama nstde baya sira varnst iyi çıkarsa çarşamba kesin yatis dedi . Esimde baya hevesliydi bugün yatis olacağına çok üzüldü tabi onluk bi sıkıntı yok :)) akşama buradaki başka bi hastaneye gideceğim bakalım orası ne diyecek
Canim nstde sira bekliyorum ışte ama kesinlikle çıkmaz sancı çünkü kendimi iyi hissediyorumSancin var mı hiç ,bende yine gr sancı çıkmadı . Benim de kanamam durdu . Ama bugün ku muayene den gelmiyorsa gelmez bu bebek . Perşembe sabah da bana dayayacklar suni sancı yi . İstemiyorum yanormal sancım gelsin istiyorum madem doğal olacak doğum sancisida doğal olsun . Bebeği strese sokmaya ne gerek var
Bende senin gibiyim canım bu bebekler bizi çok bekletti. Millet 37 de başladı doğurmaya bizimkiler de tık yok . Napalım nasibimizde ne varsa onu yaşayacağız artık . Sıkma canını artık nasılsa yasayacagimiz şeyin önüne geçemiyoruz. Hayirlisi napalımCanim nstde sira bekliyorum ışte ama kesinlikle çıkmaz sancı çünkü kendimi iyi hissediyorumbende suni sancı istemiyorum ama çarşambaya kesin verirler . Çok stresliyim ya ınan delimek uzereyim
Çok var ama benim içime sinmiyor doğal sancı değil sonuçta bebek de strese giriyor . Bi türlü kendimi ikna edemiyorum bu konudaKizlar suni sanciyla acilma daha cok oluyomus die duymustum ama acisi normal sancidan daha yogun sanirim ama suni sanciyla dogum yapanda cok var
Çıktım canim eve geldim sancı düzenli ama 40larda yetersiz yani . Doktor çarşamba kesin yatis artık bekletmeyiz herşeyini hazırla gel dedi . Dua ediyorum çarşambaya kadar sancı veya açılma.olsun diye bakalım nasipBende senin gibiyim canım bu bebekler bizi çok bekletti. Millet 37 de başladı doğurmaya bizimkiler de tık yok . Napalım nasibimizde ne varsa onu yaşayacağız artık . Sıkma canını artık nasılsa yasayacagimiz şeyin önüne geçemiyoruz. Hayirlisi napalım
Valla canım 40 larda sancı yine var benim sıfır .. Nisan geldi galiba benim yapiskan hafif pembelik azicik kan la birlikte bir avuç kadar geldi . Ben şimdi tekrar hastaneye gidiyorum doktorlà konusacagim. Hakkımız da hayırlısı .Kimseye haber vermeyin . Ben haber verdim nisan bu mu bilmem ne diye . Herkes ayağa kalktı herkes bi panik doğum geliyor diye . Ben herkes den daha sakinim Dr gitmicektm zorladilar beni durmuyorlar. Çok sinirliyim şu an . Keşke hiç kimseye bişey sormasaydim. Gitmesem korkuttular gidiyorum şimdi enerjiye ihtiyacım var oysaki. Ben gebelik eğitimde almıştım . Her kafadan ayrı bi ses çıkıyor . Ben eşimle beklemeyi hayal etmistim kimseye haber vermeden . Neyse hayırlı haberler le inşallah dönerimÇıktım canim eve geldim sancı düzenli ama 40larda yetersiz yani . Doktor çarşamba kesin yatis artık bekletmeyiz herşeyini hazırla gel dedi . Dua ediyorum çarşambaya kadar sancı veya açılma.olsun diye bakalım nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?