2018 mart-nisan anneleri

Çok Sevindim canim bu bile bizim için iyi bişey . Bence de gitmekle çok iyi yapmışsın doktor bana nisan dahi gelse gel haftan önemli artık dedi . Hem belli olmuyor ki nisandan sonra aksam veya geceyede başlayabilir sancıların . Beni habersiz bırakma lütfen

Süt alır almaz her anne uğraşıyor nerdeyse gelmesinler üzerine ya , senin stresin bebeğe de geçiyor . Alicak inşallah zamanla daha çok küçük

Ben burnunu temizlemek icin doktorun önerdiği bi fısfısı alıcam otribebeyle temizleyeyim dedim önermedi onu burnu tıkalı galiba bizimkide emerken soluk soluga kalıyor bazen.. o ses olurmuş ama yinede salı doktora götürücem cnm içim rahat etsin. Bizimki şimdide memeyi bırakmıyor yeni huy belledi meme sürekli agzında doymuyor mu anlamadkm ki

Canim valla afedersiniz ama ilişkiden bıktım neredeyse hurmadan da öyle . MasAllah senin açıklık falan çok iyiymiş ben ne yapsam boş gibi artık içimden hiç bişey yapmakta gelmiyor ya çok bozuldu moralim

Gerçekten ya başlarmı hiç umudum yok benim , hiç sancim da yok hala perşembe günü ödüm kopuyor suni sancidan. Dr perşembe görüşürüz dedi , doğum olur bekle demedi . Çok karistirdik o yüzden kanama ve nisanin geldi dedi . Bakalım Allah hayırlı olanı nasip eylesin sende canım haberdar et beni bakalım sanki senin önce olacak öyle hissediyorum sağlıkla alırız inşallah kucağımiza

Canim bendeki sancida önemli değil ki hissetmediğim için hiç bir ise yaramaz yani . Valla ben sanırım artık ümidi kestim artık kesin bakıyorum çarşamba suni sanciya ve öyle çok korkuyorum ki anlatamam. bu arada senin de ilk bebek sanırım yaş kaçtı acaba

Canım benim suçlu hissetme inanki o öyle aç yemek bile istemiyordum ama mamayı yiyince en azından karnı doydu diye seviniyorum Sağlıklı olsunlarda ne yapalım artık,Annem kızdı artık bana sen çoçuğunun sağlıklı olduğuna kurtulduğuna sevin ne yapalım deniycez olmuyorsa çaresi var mama diyor.İnan o gece daha hastanede emmiyorlar diye ilk gece daha herkes mama veriyordu sarılık olmasın diye .yürüyüş yaparken gördüm babalar hemşirelerden istiyordu.Bizde 3.günü verdik mama yoksa çoçuk hep uyuyor açdı

Kızlar benim.oğlum.maşallah maşallah maşallah çok saçlı doğdu ve herkes bunu dile getiriyor nazara gelecek diye çok korkuyorum şapkada takiyorum nafile kotu nefisli insanlardan nefret ediyorum
Maşallah annesi gözün aydın,korkma Rabbim korusun hepsini.Bende sadece 5 kilo almıştım yavrum çok iyi uzun boylu doğdu şaşırdık,bide sezeryandı benim ben çok rahat kalktım ayaga hemen nazara geldik yani bakanlar normal zannetti beni hep hastanede.Oku yavrunu kendini bol bol.

Ay canım bu nazar bitirir valla,Aman iyi olsunda yavrun annesi ne önerdi ise doktoru ver canım .Geçmiş olsun.

Süt alır almaz her anne uğraşıyor nerdeyse gelmesinler üzerine ya , senin stresin bebeğe de geçiyor . Alicak inşallah zamanla daha çok küçük
Amin canım inşallah,Rabbim bir avazda kurtulmanı nasip etsin ,güzel haberlerini bekliyorum Hayırlısı ile en güzel şekilde doğumunu atlat aradan zaman geçince bizede haber verirsin

Kizlar bu bogaz enfeksiyonu ve ishal sıtma öksürük canuk duzelmemi engelliyor.nasil olup böyle mikrop aliyoruz ya böyle hasas dönemde.doktorum taburcu etmis oldu ama ben parol icmesem dikişlerim hep agrayacak.allahtan hasta tuvaletine oturup eğilmiyorum.buyuk tuvalete cikarken zor oluyor. Emzirdigim icim hep yemem lazim ama cabuk doyuyorum bu sefer güçten dusuyorum dikis yerlerim agriyor bogazim batiyor. Bi geciremedim tam.hayirsiz annem 2 hafta benle sözde baştan pesin peşin konustum gelcem deyip 3 gun içinde sıkıldım deyip kaçacaksan bastan söyle başımın caresine bakayim dedim.gün icinde anneme emanet edip gece uykusuzlugunu bi raz attim ama yine güçten düşüğum

Maşallah canım emsin benim kızkardeşimin bebeği öyleydi bırakmadan emerdi hep.Küçücük yavruyu öpmek ne demek ben anlamış değilim.Benim 11 yaşındaki yeğenim öpme teyzem diyorum o anlıyor yavrum yok teyzem öpermiyim diyor,Ama babası nasıl eğiliyor yüzüne bende ona kızdım .Onlar bizim arkadaşımız artık annesi iyiki olmuş kızlarımız.

Evet ilk bebeğim canım 28 yaşındayım. Sen ? Senin kız mi erkek mi ,kızlar erken gelir dediler benim kızım gelmedi Suni sancinin şiddetinden ziyade vücuda Allah tarafından gelmeyen bi sancı o sanciyi almak istemiyorum . Bilmiyorum inşallah ikimizde almadan sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize

Rahatlamak için memeyi kullanıyor alıştılar sanırım bizimki de öyle.

21 yaşındayım Bende :)) evet benimde kız ,inatçı bir kız :))) bakalım canim en geç Cumaya ilimizde kavuşmuş oluruz belki prenseslerimize Rabbimin izniyle tabi . Bunu dusunup sakin olmaya calisicaz ya başka yapacak bişeyimiz yok bol bol dua ..

Bende dün anneme geldim cocugun huyu değişti aglamadıgı kadar agladı huyu mu döndü ne yaptı gazınıda cıkarıyor karnıda tok bilmiyorum daha ne kadar değişecekler allah yardımcımız olsun:)
Günden güne boyna değişeceğe benziyor canım. Bende gidicem anneme bakalım ne olacak bende ondan korkuyorum. Yalnız gaz icin olan damla rahatlattı inşallah gece de rahat uyur da psikolojimiz bozulmaz. Yarın bende doktora gidicem bakalım.

kocamin halasi öyle eşşek kadar kadina laf anlat.annem gelince gittiler

Evet canım sağlıkla hayirla alalım da kucağımiza , cok beklettiler çokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…