- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #18.241
Kız beni beklemeyeceksiiiin :))) masAllah canim sana takipte kal beni de habersiz birakmaaaa çok heyecanlandım bak :)Kızlar ben eğitim de yarım saatte bir vuracak sancı diye biliyordum . Ara ara nisan ile birlikte az az suyum geliyor . Ve adet sancısı 10 dk bir gelip gidiyor . 23:40
23;51 / 00:03 / 00:13 wc ye de çıkıyorum sanırım doğum başliyor . Ama.neden 10 dk bir yalancı sanci mi acaba
Benimde aynı biraz varmış ölçtüler ,perşembe gene gidicez kontrole bakalım.Bende dua ediyorum geçsin diye Canım hepimizinki geçer inşallah .Kabızlık varmı nasıl sizde CanımAynen canım peki sarılık durumu nasıl?bizimkinde hafif varmış kendisi atlatır dedi inşş geçer..
Tmm sen akışına bırak o zaman düşünme daha ne yapabilirsin hepsini yapmışsın. Bir anda olup bitecek kavusacaksin inşallah minigine.. Biti sayılır.Canim valla afedersiniz ama ilişkiden bıktım neredeyse hurmadan da öyle . MasAllah senin açıklık falan çok iyiymiş ben ne yapsam boş gibi artık içimden hiç bişey yapmakta gelmiyor ya çok bozuldu moralim
benim sancılar da sizinki gibi az da olsa ara verseydi sezeryana gerek kalmazdı bende.Kızlar ben eğitim de yarım saatte bir vuracak sancı diye biliyordum . Ara ara nisan ile birlikte az az suyum geliyor . Ve adet sancısı 10 dk bir gelip gidiyor . 23:40
23;51 / 00:03 / 00:13 wc ye de çıkıyorum sanırım doğum başliyor . Ama.neden 10 dk bir yalancı sanci mi acaba
Bayağı geçmiş üzerinden ama doğumun başlamış. Hayırlı uğurlu olsun sağ salim kavusun bir birinize bir avazda kurtulun inşallah. Bende de garip garip ağrılar var anlayamıyorum ..Kızlar ben eğitim de yarım saatte bir vuracak sancı diye biliyordum . Ara ara nisan ile birlikte az az suyum geliyor . Ve adet sancısı 10 dk bir gelip gidiyor . 23:40
Allah bir avazda kurtarsın canım sag salim inşallah :)Kızlar ben eğitim de yarım saatte bir vuracak sancı diye biliyordum . Ara ara nisan ile birlikte az az suyum geliyor . Ve adet sancısı 10 dk bir gelip gidiyor . 23:40
Benin erken belki ben cesaret edip bakamiyorum.vücut atiyor olsa da dr una gorun canım.Doğum yapanlardan yardım bekliyorum22 gün geçti doğum yapalı dün kesi yerimde boyandan boya pıhtı gibi bir şey oluşmuştu çektim soyuldu kabuk gibi ama değil yumuşak acaba iltihap falan mıydı o anlayamadım bir de kanamalarım iki üc günde bir bir defa olmak üzere devam ediyordu bugun acayip adet sancım var ve kanamalar kahverengi oluyor normal mi bu ne oluyor anlam veremedim
canım insallah gelir bebeğin. Gelecegi zaman o nts dek az olan sancı ile ıkınma hissi bile oluyor şaşarsın.öyle bebisler aletlerin mantığını alt üst ediyor. Bir avazda kurtulman dileği ile.kızlar hastanedeyim damar yolu açıldı ama zorlandı biraz hem sol hem sağ delindi tabi altan bir fitil verdi hemşire lavman yaptı o fitl sancını getircek dedi ama 1.30 tan beri ne sancı var ne bişey sadce gaz varbi saat uyudum uyandım sabahı bekleycez doktor gelene kadar açım ve çok susadımmm ama yasak tabi hayırlısı artık rabbim inş sağlıcakla kucaklamamızı nasip eder
Benimki aventin uçları deniyoruz bakalım ama bugün yapıştırdığımda hemen çıktı.
Hadi hayırlısı canm inşallah bebis karar vermiştir gelmeye sagsalim inşallahKızlar ben eğitim de yarım saatte bir vuracak sancı diye biliyordum . Ara ara nisan ile birlikte az az suyum geliyor . Ve adet sancısı 10 dk bir gelip gidiyor . 23:40
Kabızlık yok şükür canım..ben de ameliyattan sonra çok dikkat ettim katı şeyler yememeye çalışıyorum inşallah olmaz..biraz boğazım kötü öksüremiyorum da dikiş yerinden :)Benimde aynı biraz varmış ölçtüler ,perşembe gene gidicez kontrole bakalım.Bende dua ediyorum geçsin diye Canım hepimizinki geçer inşallah .Kabızlık varmı nasıl sizde Canım
Allah sagsalim kucağına almayı nasip etsin canmkızlar hastanedeyim damar yolu açıldı ama zorlandı biraz hem sol hem sağ delindi tabi altan bir fitil verdi hemşire lavman yaptı o fitl sancını getircek dedi ama 1.30 tan beri ne sancı var ne bişey sadce gaz varbi saat uyudum uyandım sabahı bekleycez doktor gelene kadar açım ve çok susadımmm ama yasak tabi hayırlısı artık rabbim inş sağlıcakla kucaklamamızı nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?