2018 mart-nisan anneleri

Kız beni beklemeyeceksiiiin :))) masAllah canim sana takipte kal beni de habersiz birakmaaaa çok heyecanlandım bak :)

Aynen canım peki sarılık durumu nasıl?bizimkinde hafif varmış kendisi atlatır dedi inşş geçer..
Benimde aynı biraz varmış ölçtüler ,perşembe gene gidicez kontrole bakalım.Bende dua ediyorum geçsin diye Canım hepimizinki geçer inşallah .Kabızlık varmı nasıl sizde Canım

Canim valla afedersiniz ama ilişkiden bıktım neredeyse hurmadan da öyle . MasAllah senin açıklık falan çok iyiymiş ben ne yapsam boş gibi artık içimden hiç bişey yapmakta gelmiyor ya çok bozuldu moralim
Tmm sen akışına bırak o zaman düşünme daha ne yapabilirsin hepsini yapmışsın. Bir anda olup bitecek kavusacaksin inşallah minigine.. Biti sayılır.

benim sancılar da sizinki gibi az da olsa ara verseydi sezeryana gerek kalmazdı bende.

Bayağı geçmiş üzerinden ama doğumun başlamış. Hayırlı uğurlu olsun sağ salim kavusun bir birinize bir avazda kurtulun inşallah. Bende de garip garip ağrılar var anlayamıyorum ..

Doğum yapanlardan yardım bekliyorum 22 gün geçti doğum yapalı dün kesi yerimde boyandan boya pıhtı gibi bir şey oluşmuştu çektim soyuldu kabuk gibi ama değil yumuşak acaba iltihap falan mıydı o anlayamadım bir de kanamalarım iki üc günde bir bir defa olmak üzere devam ediyordu bugun acayip adet sancım var ve kanamalar kahverengi oluyor normal mi bu ne oluyor anlam veremedim

Allah bir avazda kurtarsın canım sag salim inşallah :)

kızlar hastanedeyim damar yolu açıldı ama zorlandı biraz hem sol hem sağ delindi tabi altan bir fitil verdi hemşire lavman yaptı o fitl sancını getircek dedi ama 1.30 tan beri ne sancı var ne bişey sadce gaz var bi saat uyudum uyandım sabahı bekleycez doktor gelene kadar açım ve çok susadımmm ama yasak tabi hayırlısı artık rabbim inş sağlıcakla kucaklamamızı nasip eder

Benin erken belki ben cesaret edip bakamiyorum.vücut atiyor olsa da dr una gorun canım.
canım insallah gelir bebeğin. Gelecegi zaman o nts dek az olan sancı ile ıkınma hissi bile oluyor şaşarsın.öyle bebisler aletlerin mantığını alt üst ediyor. Bir avazda kurtulman dileği ile.

Kizlar ne gazmis bitmiyor bağırsakta emismemiz karin agrimdan yarim kaliyor.nohut fasulye de yemiyorum ama tam bitmedi.yarinda bebişimin kontrolü var hastane labiret gibi.dikis yerlerim icin reçete yazmadiklari icin agriyor gaz sancısı vuruyor bademciklerim batiyor.öksürük oluyor bazen.bende de yok yok.

Hadi hayırlısı canm inşallah bebis karar vermiştir gelmeye sagsalim inşallah

Benimde aynı biraz varmış ölçtüler ,perşembe gene gidicez kontrole bakalım.Bende dua ediyorum geçsin diye Canım hepimizinki geçer inşallah .Kabızlık varmı nasıl sizde Canım
Kabızlık yok şükür canım..ben de ameliyattan sonra çok dikkat ettim katı şeyler yememeye çalışıyorum inşallah olmaz..biraz boğazım kötü öksüremiyorum da dikiş yerinden :)

Allah sagsalim kucağına almayı nasip etsin canm

Kızlar benimde geceden beri iç çamaşırım ıslanıyor ama akıntı olunca beyaz bişeyler oluyodu.bu su gibi lekesiz 5 sefer falan wc gittim gece hep ıslaktı tabi cok ıslaklık degil ama 3cm capında falan acaba bebeğin suyumu diye endişelndim bugün bi kontrole gidiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…