2018 mart-nisan anneleri

Herkese hayırlı akşamlar kızlar bugünki kontorlümde herşey yolunda çok şükür bebek kanala inmemiş açılma yok sancım var ama doğuracak kadar değil konuştuk ve karar verdik doktor çarşambadn izne gidecekmiş pazrtesi gelcekmiş o yüzden bu gece yatış yapacaz denyelim bir dedi olmaZsa sezeryan olursun dedi baklım nasıl olcak herşey kafam çok karışık rabbim yardımcımz olaun hepimizn hepinizden dua bekliyorum benide duanızda eksik etmeyin inş sağlıcakla alırım kucağıma kızımı

Hala enfeksiyonu atamadım terli terli yorgani açınca sitmalanip geri kaçıyorum yorganin altına.lanet olsun bu mikroplara

gebelik okuluna gittiyseniz.yada tek basina nefes egzersizlerine çalıştıysanız katkısı çok fazla sürpriz oldu bizimki ben hic birini beceremedim.ebelerde beni korkuttular boş yere yoksa süreç düzgün ilerliyordu bende.

Aynen canım peki sarılık durumu nasıl?bizimkinde hafif varmış kendisi atlatır dedi inşş geçer..

Canım ben hiç bişey bilmiyorum normal doğumda ne yapılır nasıl ilerler sadce nefes alıp vermeyi yapıyorum okadar oda sancım olursa hafifletiyor yoksa nefesim kesilirmiş gbi oluyor öyle yapmazsam önceden annelerimze dersmi vermişlerdiki yapmışlar normal ne saçma söylemleri var anlamıyorum biraz anlayışlı ve destekleyrek ilerlemeleri lazım ebede olsa doktor da bana riske atmam zaten dedi bakarız olursa olur olmazsa zorlamam sezryan olursun dedi hayırlısı ne ise o olsun inş rabbim büyük

Canım allah bir nefeste kurtarsın inşallah.denersiniz olmazsa sezeryan okur stres yapma haersiz bırakma bizide

Allah sagsalim kucağına almayı nasip etsin canm neyi denicek suni sanci mi vercek bizimde durum aynı daha inmedi muhtemelen perşembe de inmemişse sezaryen dicek bize bizimkilerin keyfi maşallah yerinde icerde hakkımızda hayırlısı inşallah

Sürekli emmeside iyi değil ki canım kusuyor rahatsız oluyor midesi gaz da cabası agladı sabah cok fazla yüzüstü yatırdım alttan üstten dünyanın gazını çıkardı kaka yaparkende cok zorlanıyor cok üzülüyorum o haline kabızda değil sıvı baya kakası ama cok zorlanıyor bende teyzeme sinirlendim dün kızlarını çağırıyor gel öp gel sende öp kızım diye en sonunda öpme buse ya cocugun yüzünde sivilce cıkıyor dedim anında öptükleri yerlerde ici su dolu Sivilce cıktı gösterdim teyzeme bak öp öp öpünce böyle oluyor işte diye. O bebegin yüzüne eğilenleri söylemiyorum inan nefret geldi artık

Rahatlamak için memeyi kullanıyor alıştılar sanırım bizimki de öyle.
Olabilir canım doymadıgını hiç düşünmüyorum günde en az yedi bez değiştiriyorum. Emzik veriyorum onuda emiyor emiyor düşürürünce basıyor yaygarayı :)
Rahatlattıysa kullan canım gaz sancısına biz dayanamıyoruz mahvoluyorlar nurse harvey miydi neydi onu öneriyor herkes bende kullanırsam ona baslarım

Hepinize iyi geceler kizlar sabah 8.3o da sezeryana giriyorum dua edin inşallah kızım abisiyle aynı günde doğmuş olacak hayırlısı ile....
Ay maşallah canım hadi hayırlısıyla sag salim al kucağına da gel :) tesadüfede bayıldım kac haftalık oldunuz tam olarak

Gaz Canım mutlaka çıkartana kadar her emzirmeden sonra uğraşın masaj yapabilirsin karnına ayak hareketleride yaptır bide yüz üstü elinin üstüne alıp hafif hafif hızlı şekilde sırtına pat patla

Ay maşallah canım hadi hayırlısıyla sag salim al kucağına da gel :) tesadüfede bayıldım kac haftalık oldunuz tam olarak
Cok sağol cnm 38+4 oluyor kafasi cok aşağıda benim kızın artık yürümek işkenceydi bana oglanda sat 9 temmuz kizda 14 temmuz :) rabbimin mucizesi

Kizlar catiya inmeyen bebegi sezeryana mi aliyolar anlayamadm ben benimde daha catiya inmemis ama doktor hc sezeryandan bahsetmedi 38+6yim

Kızlar ben eğitim de yarım saatte bir vuracak sancı diye biliyordum . Ara ara nisan ile birlikte az az suyum geliyor . Ve adet sancısı 10 dk bir gelip gidiyor . 23:40
23;51 / 00:03 / 00:13 wc ye de çıkıyorum sanırım doğum başliyor . Ama.neden 10 dk bir yalancı sanci mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…