- 31 Ekim 2017
- 1.540
- 1.041
- 63
- 37
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #18.221
Tövbe ya gicikliginami yapıyor acaba bu insanlarkocamin halasi öyle eşşek kadar kadina laf anlat.annem gelince gittiler
58 yaşında kadın.kafasi gitmeye başladı sanirimTövbe ya gicikliginami yapıyor acaba bu insanlar
gebelik okuluna gittiyseniz.yada tek basina nefes egzersizlerine çalıştıysanız katkısı çok fazla sürpriz oldu bizimki ben hic birini beceremedim.ebelerde beni korkuttular boş yere yoksa süreç düzgün ilerliyordu bende.Herkese hayırlı akşamlar kızlar bugünki kontorlümde herşey yolunda çok şükür bebek kanala inmemiş açılma yok sancım var ama doğuracak kadar değil konuştuk ve karar verdik doktor çarşambadn izne gidecekmiş pazrtesi gelcekmiş o yüzden bu gece yatış yapacaz denyelim bir dedi olmaZsa sezeryan olursun dedi baklım nasıl olcak herşey kafam çok karışıkrabbim yardımcımz olaun hepimizn hepinizden dua bekliyorum benide duanızda eksik etmeyin inş sağlıcakla alırım kucağıma kızımı
Aynen canım peki sarılık durumu nasıl?bizimkinde hafif varmış kendisi atlatır dedi inşş geçer..Canım benim suçlu hissetme inanki o öyle aç yemek bile istemiyordum ama mamayı yiyince en azından karnı doydu diye seviniyorum Sağlıklı olsunlarda ne yapalım artık,Annem kızdı artık bana sen çoçuğunun sağlıklı olduğuna kurtulduğuna sevin ne yapalım deniycez olmuyorsa çaresi var mama diyor.İnan o gece daha hastanede emmiyorlar diye ilk gece daha herkes mama veriyordu sarılık olmasın diye .yürüyüş yaparken gördüm babalar hemşirelerden istiyordu.Bizde 3.günü verdik mama yoksa çoçuk hep uyuyor açdı
Canım ben hiç bişey bilmiyorum normal doğumda ne yapılır nasıl ilerler sadce nefes alıp vermeyi yapıyorum okadar oda sancım olursa hafifletiyor yoksa nefesim kesilirmiş gbi oluyor öyle yapmazsam önceden annelerimze dersmi vermişlerdiki yapmışlar normal ne saçma söylemleri var anlamıyorum biraz anlayışlı ve destekleyrek ilerlemeleri lazım ebede olsa doktor da bana riske atmam zaten dedi bakarız olursa olur olmazsa zorlamam sezryan olursun dedi hayırlısı ne ise o olsun inş rabbim büyükgebelik okuluna gittiyseniz.yada tek basina nefes egzersizlerine çalıştıysanız katkısı çok fazla sürpriz oldu bizimki ben hic birini beceremedim.ebelerde beni korkuttular boş yere yoksa süreç düzgün ilerliyordu bende.
Bu arada gözün aydın bebişini kucağına almışsın inş bir an önce iyi olursunHala enfeksiyonu atamadım terli terli yorgani açınca sitmalanip geri kaçıyorum yorganin altına.lanet olsun bu mikroplara
Canım allah bir nefeste kurtarsın inşallah.denersiniz olmazsa sezeryan okur stres yapma haersiz bırakma bizideHerkese hayırlı akşamlar kızlar bugünki kontorlümde herşey yolunda çok şükür bebek kanala inmemiş açılma yok sancım var ama doğuracak kadar değil konuştuk ve karar verdik doktor çarşambadn izne gidecekmiş pazrtesi gelcekmiş o yüzden bu gece yatış yapacaz denyelim bir dedi olmaZsa sezeryan olursun dedi baklım nasıl olcak herşey kafam çok karışıkrabbim yardımcımz olaun hepimizn hepinizden dua bekliyorum benide duanızda eksik etmeyin inş sağlıcakla alırım kucağıma kızımı
Amin canım inşCanım allah bir nefeste kurtarsın inşallah.denersiniz olmazsa sezeryan okur stres yapma haersiz bırakma bizide
Seninle tarihlerimiz aynı sayılır neden kendi sancını beklemedi ki suyu falan mı azdıAmin canım inşdarısı hepinize olsun bilmediğimz bişeyler yaşaycam bir tuaf hisediyorum kendimi ilk fırsatta yazarım canım inş
Allah sagsalim kucağına almayı nasip etsin canm neyi denicek suni sanci mi vercek bizimde durum aynı daha inmedi muhtemelen perşembe de inmemişse sezaryen dicek bize bizimkilerin keyfi maşallah yerinde icerde hakkımızda hayırlısı inşallahHerkese hayırlı akşamlar kızlar bugünki kontorlümde herşey yolunda çok şükür bebek kanala inmemiş açılma yok sancım var ama doğuracak kadar değil konuştuk ve karar verdik doktor çarşambadn izne gidecekmiş pazrtesi gelcekmiş o yüzden bu gece yatış yapacaz denyelim bir dedi olmaZsa sezeryan olursun dedi baklım nasıl olcak herşey kafam çok karışıkrabbim yardımcımz olaun hepimizn hepinizden dua bekliyorum benide duanızda eksik etmeyin inş sağlıcakla alırım kucağıma kızımı
Sürekli emmeside iyi değil ki canım kusuyor rahatsız oluyor midesi gaz da cabası agladı sabah cok fazla yüzüstü yatırdım alttan üstten dünyanın gazını çıkardı kaka yaparkende cok zorlanıyor cok üzülüyorum o haline kabızda değil sıvı baya kakası ama cok zorlanıyorMaşallah canım emsin benim kızkardeşimin bebeği öyleydi bırakmadan emerdi hep.Küçücük yavruyu öpmek ne demek ben anlamış değilim.Benim 11 yaşındaki yeğenim öpme teyzem diyorum o anlıyor yavrum yok teyzem öpermiyim diyor,Ama babası nasıl eğiliyor yüzüne bende ona kızdım .Onlar bizim arkadaşımız artık annesi iyiki olmuş kızlarımız.
Olabilir canım doymadıgını hiç düşünmüyorum günde en az yedi bez değiştiriyorum. Emzik veriyorum onuda emiyor emiyor düşürürünce basıyor yaygarayı :)Rahatlamak için memeyi kullanıyor alıştılar sanırım bizimki de öyle.
Rahatlattıysa kullan canım gaz sancısına biz dayanamıyoruz mahvoluyorlar nurse harvey miydi neydi onu öneriyor herkes bende kullanırsam ona baslarımGünden güne boyna değişeceğe benziyor canım. Bende gidicem anneme bakalım ne olacak bende ondan korkuyorum. Yalnız gaz icin olan damla rahatlattı inşallah gece de rahat uyur da psikolojimiz bozulmaz. Yarın bende doktora gidicem bakalım.
Ay maşallah canım hadi hayırlısıyla sag salim al kucağına da gel :) tesadüfede bayıldım kac haftalık oldunuz tam olarakHepinize iyi geceler kizlar sabah 8.3o da sezeryana giriyorum dua edin inşallah kızım abisiyle aynı günde doğmuş olacak hayırlısı ile....
Gaz Canım mutlaka çıkartana kadar her emzirmeden sonra uğraşın masaj yapabilirsin karnına ayak hareketleride yaptır bide yüz üstü elinin üstüne alıp hafif hafif hızlı şekilde sırtına pat patlaOfff canım ya antibiyotikli merhem vermedi mi? Yazık günah inşallah bian önce ıyi olur. Bizimki de 2 gündür acayip ağlıyor ve hiç uyumuyor. Şu saat oldu hala ayaktayız cildiricaz. Karni tok altı temiz memede uyuyor yatağa yatınca deli gibi ağlıyor. Omzuma alıyorum biraz susuyorsa sonra gene başlıyor ağlamaya. Gaz desen cikmiyor gaz damlası verdik gazdan da değil bence ben anlamadim ama cidden bunalıma girdim o ağlama sesine
Cok sağol cnm 38+4 oluyor kafasi cok aşağıda benim kızın artık yürümek işkenceydi bana oglanda sat 9 temmuz kizda 14 temmuz :) rabbimin mucizesiAy maşallah canım hadi hayırlısıyla sag salim al kucağına da gel :) tesadüfede bayıldım kac haftalık oldunuz tam olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?