2018 mart-nisan anneleri

Benim de son iki günüm, bebek baya zorluyor artık, persembe sabah büyük gün.. bi yandan stresliyim bi yandan gerginim, kv kp bizde eşim tüm gün işte güya bana yardım edip benim yanımda olmaya geldiler. Ama mutfağın evin her şeyin düzeni bozuldu, yalnız kalsam daha iyiydi yaa delirmek üzereyim.. bilemiyorum nankörlük mü yapıyorum ama dediğim gibi Doğum stresi sardı zaten bebek emecek mi yapabilecek miyim soruları devamlı kafamda, offf Allah hepimize sabır ve kolaylıklar versin kızlar, kusura bakmayın döküldüm bi anda.

Kizlar bugun nst girdik sanci cikmadi. Sancim gelsin diye doktor alttan biseyler yapti canim cok acidi. Bu aksam sancin gelir buyuk ihtimal gelmezse sabah 8.30 gelin yatis yapalim dedi. Dualarinizi eksik etmeyin cok korkuyorum.

Gaz Canım mutlaka çıkartana kadar her emzirmeden sonra uğraşın masaj yapabilirsin karnına ayak hareketleride yaptır bide yüz üstü elinin üstüne alıp hafif hafif hızlı şekilde sırtına pat patla
Bugün doktora gittik gene cnm hareketleri gösterdi 2 tane de damla verdi. Çok gazi varmış yavrum kıvranıp duruyor zaten içim gidiyordu. Bi geceleri rahat uyuması için bitkisel bisi bi de daha önce kullandığına hergün devam et dedi

Kizlar bugun nst girdik sanci cikmadi. Sancim gelsin diye doktor alttan biseyler yapti canim cok acidi. Bu aksam sancin gelir buyuk ihtimal gelmezse sabah 8.30 gelin yatis yapalim dedi. Dualarinizi eksik etmeyin cok korkuyorum.
Benimde sancı açıklık hiç bişey yok ve yarın yatis hakkımızda hayırlısı inşAllah

Allah sagsalim kucağına almayı nasip etsin canm inşallah kendi sancınla gelir kolay bir doğum olur ozel hastane miydi senin

Canım niye zorluyorlar ki bebişi bi kaç gün daha beklenebilseydi bebişler sunni sancıyla strese giriyo

Canım allah yardımcın olsun enerjik hissedilen gün doğum olacagı gün derler ama birden kendi sancın gelebilir
Canim bayadir böyle enerjigim çok şükür bende hep hevesleniyorum ama bişey olduğu yok :))) keşke gelse Rabbimden tek dileğim ama.nasip . Sen nasılsın suyum geliyor gibi bişey okumuştum sanırım

Amin insallah canim ya. Evet ozel hastane canim
Sen nasilsin
Benim paşa daha doğum kanalına girmedi canm persembe tekrar gitcem girmemisse sezaryen planlayalm dedi doktor bende kararsızım bekleyip beklememekte bir yandan kavuşmak istiyom icerde birşey olcak diye korkuyorum biryandan ne kadar dursa kar kendi isteğiyle gelsin diyorum
Senin bebiş kanalda açıklığında var şükür inşallah kendi sancınla çabucak acilirda gelir bebisin canm

Amin insallah canim sende bebisini alirsin insallah saglicakla

Kızlar muayeneye gittim bugün.39+1 olduk nst de sancı 25 lerde 3 tane cıktı aynı aralıkta.sancın var düzenlileşmeye başlamıs dediler.ama bebiş kanala tam girmemiş suyu vs herşeyi iyiymiş çok şükür.3300 dedi kilosuna.ayın 17sine kadar gelmezse sezeryan olacak 17sinde.yani 40+2de. Tabi sancı var o güne gelir sanırım ama ben sancı falan hissetmiyorum artık ufaklık karar verecek nasıl dünyaya gelecegine.vajinal muayene yaptırmadım zaten yapalım diyende olmadı bugün.duydugım şey şuydu sancı ve acılma yoksa sunni sancı verilmezzz kesinlikle dediler.burda bi kaç arkadaşa acılma olmadan sunni denemeye kalkmıslar ama yanlış dedi bugünki doktor.açılma yoksa anneyi yormamak gerek miad dol ussa sezeryan dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…