- 30 Kasım 2016
- 1.723
- 1.204
- 53
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #18.261
Bugün doktora gittik gene cnm hareketleri gösterdi 2 tane de damla verdi. Çok gazi varmış yavrum kıvranıp duruyor zaten içim gidiyordu. Bi geceleri rahat uyuması için bitkisel bisi bi de daha önce kullandığına hergün devam et dediGaz Canım mutlaka çıkartana kadar her emzirmeden sonra uğraşın masaj yapabilirsin karnına ayak hareketleride yaptır bide yüz üstü elinin üstüne alıp hafif hafif hızlı şekilde sırtına pat patla
Benimde sancı açıklık hiç bişey yok ve yarın yatisKizlar bugun nst girdik sanci cikmadi. Sancim gelsin diye doktor alttan biseyler yapti canim cok acidi. Bu aksam sancin gelir buyuk ihtimal gelmezse sabah 8.30 gelin yatis yapalim dedi. Dualarinizi eksik etmeyin cok korkuyorum.
Ayni gun dogumlu bebislerimiz olcak insallah. Amin Allah yardimcimiz olsun insallahBenimde sancı açıklık hiç bişey yok ve yarın yatishakkımızda hayırlısı inşAllah
Senin sezaryanmi dediler canim beni normale zorlayacaklarBenimde sancı açıklık hiç bişey yok ve yarın yatishakkımızda hayırlısı inşAllah
Normal dediler canim o yuzden cok korkuyorumSenin sezaryanmi dediler canim beni normale zorlayacaklar
Ay malesef bende yaNormal dediler canim o yuzden cok korkuyorum
Allah sagsalim kucağına almayı nasip etsin canm inşallah kendi sancınla gelir kolay bir doğum olur ozel hastane miydi seninKizlar bugun nst girdik sanci cikmadi. Sancim gelsin diye doktor alttan biseyler yapti canim cok acidi. Bu aksam sancin gelir buyuk ihtimal gelmezse sabah 8.30 gelin yatis yapalim dedi. Dualarinizi eksik etmeyin cok korkuyorum.
Canım allah yardımcın olsun enerjik hissedilen gün doğum olacagı gün derler ama birden kendi sancın gelebilir40+6 bugünde kendimi çok enerjik hissediyorum yani yarın suni sancidan kaçış yok malesefDua edin lütfen
Canım niye zorluyorlar ki bebişi bi kaç gün daha beklenebilseydi bebişler sunni sancıyla strese giriyoKizlar bugun nst girdik sanci cikmadi. Sancim gelsin diye doktor alttan biseyler yapti canim cok acidi. Bu aksam sancin gelir buyuk ihtimal gelmezse sabah 8.30 gelin yatis yapalim dedi. Dualarinizi eksik etmeyin cok korkuyorum.
Canim bayadir böyle enerjigim çok şükür bende hep hevesleniyorum ama bişey olduğu yok :))) keşke gelse Rabbimden tek dileğim ama.nasip . Sen nasılsın suyum geliyor gibi bişey okumuştum sanırımCanım allah yardımcın olsun enerjik hissedilen gün doğum olacagı gün derler ama birden kendi sancın gelebilir
2 cm aciklik var ama cok az oda cok qgir bi sanci cekmeden oldu zaten canim.Ay malesef bende yaaçıklık olsa biraz yine çok korkmayavagim ama sıfır
Amin insallah canim ya. Evet ozel hastane canimAllah sagsalim kucağına almayı nasip etsin canm inşallah kendi sancınla gelir kolay bir doğum olur ozel hastane miydi senin
Bilmiyorum ki canim nst sanci cikmayinca doktorda beklemenin anlami yok dediCanım niye zorluyorlar ki bebişi bi kaç gün daha beklenebilseydi bebişler sunni sancıyla strese giriyo
Benim paşa daha doğum kanalına girmedi canm persembe tekrar gitcem girmemisse sezaryen planlayalm dedi doktor bende kararsızım bekleyip beklememekte bir yandan kavuşmak istiyom icerde birşey olcak diye korkuyorum biryandan ne kadar dursa kar kendi isteğiyle gelsin diyorumAmin insallah canim ya. Evet ozel hastane canim
Sen nasilsin
Amin insallah canim sende bebisini alirsin insallah saglicaklaBenim paşa daha doğum kanalına girmedi canm persembe tekrar gitcem girmemisse sezaryen planlayalm dedi doktor bende kararsızım bekleyip beklememekte bir yandan kavuşmak istiyom icerde birşey olcak diye korkuyorum biryandan ne kadar dursa kar kendi isteğiyle gelsin diyorum
Senin bebiş kanalda açıklığında var şükür inşallah kendi sancınla çabucak acilirda gelir bebisin canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?