2018 mart-nisan anneleri

Bende muayeneden geliyorum bugun 38 +6ydik bebis 3350 civarıymis hic sancim cikmadi.. hatta sanirim bebek asagi bile inmemis. 24 une kadar normal dogum olmazsa direk yatis yapilacakmis neler olcak bilmiyorum..

Bende muayeneden geliyorum bugun 38 +6ydik bebis 3350 civarıymis hic sancim cikmadi.. hatta sanirim bebek asagi bile inmemis. 24 une kadar normal dogum olmazsa direk yatis yapilacakmis neler olcak bilmiyorum..
Canım 24 üne kadar kaç haftalık olmus oluyor bebiş maşallah kilosuda güzel seninde gelöezse sezeryan anlaşılan.hakkımızda hayırlısı nasılsa öyle olsun

40+6 oluyor canim 24'u evet inmezse demekki benimde sezeryan olacak
Valla üstümden büyük yük kalktı bugün. Biliyosun normalden korkmaya başlamıştım mızmızlanıyordum.gidip kendi istegimle sezeryan olmakta istemedim vicdanen rahatsız ederdi bu beni.7 güne kendi gelmezse sezeryan deyince doktor ohh dedim kızım karar verecek nasıl gelecegine çünkü 40ı geçmiş oluyor

Aynen canim ya ne guzel bak sancida cikms bebisinde cok kilosu yok ama bu saaten sonra kanala iner mi bilmiyorum ben pek sanmiyorum yaa yuruyus yapmamiz lazimmis

Aynen canim ya ne guzel bak sancida cikms bebisinde cok kilosu yok ama bu saaten sonra kanala iner mi bilmiyorum ben pek sanmiyorum yaa yuruyus yapmamiz lazimmis
Günlük 10 bin adım atıyorum canım hatta geciyorum bile 12 bini buldugu oluyor.daha ne yapayım bilmiyorum hurma desen sürekli elimde sadece ilişki olmuyor onada eşim korkuyor kendini kötü hissediyormus bebeği rahatsız edecekmiş gibi neye dürtecez diyo

Haha:)) bu iliski olayi bizde de oyle ama ozellikle istiyorum ben malum cati muayenesi olanlarda sanki ise yariyor gibi dogumu tetikliyor valla csnim bende ne yapacağımı bilmiyorum kanala girmemisse napilir ne edilir kafam allak bullak oldu ben hep erken dogururm die dusunuyodum erken dogum riski vardi die simdide kendisi gelmiyor findik hanim:)

sancı başlayınca bebek kanala giriyor yüzde 99 hemde. Sancınız başlasa tamamdır. Burada 40 doldurup 1 cm açılması olan arkadaşlara sezeryan verip normal doğum yaptırdılar. Hatta 41. haftaya kadar beklettiler iki güne bir muayene oldular.

T tuba-kumsal canım en son ne zaman kaç kiloydu seninki ? Benim ki ne kadar oldu acaba? 18 günde ne kadar kilo almış olabilir ?

Maşallah canm minige herşey yolunda olmasına sevindim benim sancımda pek çıkmıyor geçen hafta en yüksek 35 çıkmış kanala girmediğini ultrasonda mi gördü benimki muayene etti gogsumn alt bölümünden bastırdı bakarken öyle dedi girmemis diye perşembe tekrar muayene edip öyle karar veririz dedi bizim bebisler yolu bulamadı mi ne anlamdim kalanlarimizin hep bebişler yukarda hakkımızda hayırlısı
Bende aynı okudum acilma olmadan yada bebek kanala girmeden suni sanci hem anneye hem bebegi zorlar normalde bile suni sanci ya zor diyorlar

Ayy ewt ya.yalnız benim kasıkta agrı baskı var noluyoruz dedim yattım uzandım ebe eliyle kafa kanala girmişmi diye kasığıma bastırmıstı ondanmı sızlıyorki

T tuba-kumsal canım en son ne zaman kaç kiloydu seninki ? Benim ki ne kadar oldu acaba? 18 günde ne kadar kilo almış olabilir ?
Canım 30 martta 2835 gramdı bugün 3380 gram dedi yani 11 gün olmus

Maşallah canm bebise bizimde perşembe 38+6 olcaz muayeneye gitcez bizimde kanalda değildi bakalm girmezse sezaryen gözüküyor ama senin 24une kadar beklemesi çok gibi geldi yada bizim erken özel mi senin hastane

Canım nst takarken ebe karnıma baktı elledi salladı heryerini bastırdı falan sonra kasıklarıma bi bastırdıki kafası kanaldamı diye bakmış manyak yok daha gelemz bu dedi yeni yeni giriyomus kanala güya.doktor ultrasyondan baktı bişey demedi girmiş girmemiş diye sadece kaburgalarını cok zorluyor dedi tepemde bebek gögsümün altından itibaren davul gibi aşagıalr bomboş yumusak.senin nasıl bebek yukarıdamı hissediyorsun

Canm ne yürüyüş plateş yüzme falan yapanların bile kanala girmediğini duydum kısmet artık herhalde bir anda girebiliyorlarmis sağlıkla gelsinler de yapcak birseyimiz yok

Yuh artık o noluyomus ben doktor bastırrken bile korktum bende nst deyken kız takarken bebegi uyandıralm falan diye parmağıyla hafifçe vurdu karnıma yok kalsın yapma uyuyorsa uyusun dedim neyse az kaldı canm Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
Sanki indi gibi bu hafta canm gogsumun altından 4 parmak falan sonra sislik basliyor ama yaygın oldu sanki ufacik biyerde toplandı gibi bende kendimi sezaryene alıştırdım gibi

Ayy yok canım benim gögsümün sütyensiz şekilde 2 parmak boşluk var yok yani hrle sütyenle hiç boşluk yok diyo gören kaburgalarım şişti resmen cok sızlıyor tepemde benim prenses

Maşallah canm bebise bizimde perşembe 38+6 olcaz muayeneye gitcez bizimde kanalda değildi bakalm girmezse sezaryen gözüküyor ama senin 24une kadar beklemesi çok gibi geldi yada bizim erken özel mi senin hastane
Evet canim ozel hastane valla oyle dedi normalde de 41. Haftaya kadar normal diyolar cogu yerde avrupa standartların dada oyleymis

Ayy yok canım benim gögsümün sütyensiz şekilde 2 parmak boşluk var yok yani hrle sütyenle hiç boşluk yok diyo gören kaburgalarım şişti resmen cok sızlıyor tepemde benim prenses
Hakkımızda hayırlısı canm sağlıkla gelsinlerde sevelim artık çok zormuş son günler birde nasıl olacağının belirsizliği en kötüsü şu gün sezaryen deselerdi bu kadar stres olmazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…