2018 mart-nisan anneleri

Off kiyamam ona bm ya niye öyle oldu ki insan çok stres oluuo ya sakin olmaya çalış Cnm allah daha beterinde n saklasin valla annelik zor herseyine uzuluyo insan değişik bi duygu inşallah geçer bi an once

Kızlar bir de bebeğim arada hızlı hızlı nefes alıp veriyor sizde böyle bir durum var mı doktora gidene kdr gün geçmeyecek bana
Cnm aynen bnnki de öyle hızlı nefes alıyor ama bm sordum doktora böyle şeyleri kafana takma diyo normal valla bm dogdugindan beri böyle saçma sapan şeylere o kadar çok gittim ki doktora ilk cocuk galiba dedi doktor böyle pimpirikli olma dedi

Cekersin Cnm bnde suni sancı ile doğurdu m inşallah seni kide bbmki gbi kısa sürer de ben sadece 1 saat çektim o sancıyı

Kızlar benim bu lohusa akıntısı adet sancı larim gibi gidiyor.seyri.ağrısı nin çeşidi gazı sanki öyle gibi.adetim şiddetli agri ve acilde ağrı kesici ile gecerdi.daha o zaman bile gaz sancısı coştururdu.agri kesici olmami cabuklastirirdi diyeyim.şimdi belki küçülmeninde payı var bu konuda.ama her adeti şiddetli gecen lohusanin durumu nasil olur bilemem.cuma günü miyomuda soracagim ya yokolmustur yada bakmamışlardır.

Cnm sıkma nokur canını bak sağlığı yerinde olsun cidden gerisi onmli deil tabiki emse iyi ama mama yiyen bi dünya bebek var yapma böyle lütfen iyi düşün allah bize onların farklı konuslarda acılarını göstermesin korusun bebeklerimizi üzülme bşk zaten zor geçti hamileliğin bide si di yıpranma bebeğinin aNA ihtiyacı var

Cnm bnde öyleyim adet ağrısı çok dehşet yasarfimigneler gevirmezdi düşün doğum sonrası ağrım da o sekikdeyfj ama şimdi ağrılar gecti

Bebişler dünyaya gelse artık ya bende doğum yapmıs anneler gibi bebekten sohbet etmek istiyorum çok imreniyorum.inşallah sorunsuz sıkıntısız sürecimiz olur

Kızlar sol arka kaburgamda acayip bi batma var , bebek sağda , ama batma sol arka kaburgada nefes alırken öksürürken çok canım yanıyo , hiç başına böyle bişey gelen varmı

Kızlar sol arka kaburgamda acayip bi batma var , bebek sağda , ama batma sol arka kaburgada nefes alırken öksürürken çok canım yanıyo , hiç başına böyle bişey gelen varmı
Bebek sağda derken canım.bebek baskı yapıyordur büyüdüler artık sola uzanıp bacaklarının arasına yastık koy

Kizlar siz kendi yatak odanizda mi yatıyorsunuz esinizle. Yani ben biraz takintiliyim galiba bu lohusaliktan
Valla Cnm bn annemle yatiyom ben annem bebek çünkü acemiyim ve kendime güvenmiyorum annem saoksun bana cokk yardımcı bi enziriyorum valla geri kalan herşey onda bende cessretlenmeye çalışıyorum annem gidince ne yaparım düşünüyorum

Selam kızlar yazamadım ilk fırsatta yazmak istedim . Gece 12 de başladı benim Rahimde kasılmalar, gece 3 gibi 10 dk bir zirve derecede sancı hissettim . Durmadan kustum. Hastaneye gittim . Nts de sıfır sancı çıktı . Ebeler çektiğim sanciya inanmadi. Kusmayi normal gördüler . Bi yandan kanlı nisan bi yandan sancı bi yanda kusurayorum . Bu şekilde sabah 9 yaptım . Sabah 9 da gittim Dr . Sanci benim 25 lerde çıktı ama benm hissettiğm sancı çok yüksek . 2 cm açılma vardı . Yalvardim doktora , lütfen beni sezaryene alın çok kötüyüm diye . Doktorum da bana inanmadi bu kadar sanciya bu kadar kötü olamazssn dedi . Ben ki hamileligim başından beri egzersiz plates yüzme yürüyüş ve gebelikte doğum egitimleri herseyi yaptım ki çok istedim adam bana inanmadi . Sonra kendimi özel hastaneye attım beni sezaryene alın diye , yaklaşık 12 saat sancı sonunda 2 cm açılma ile spinal anestezi ile doğuma girdim . Kızıma kavuştum çok şükür . Nts de sancı çıkmadı. 12 saat sancı çektim. Kimse bana inanmadi. Doğumdan sonra anlaşıldı . Rahim de sorun vardı . Bugün üst üste 2. Ameliyat olacaktm Dr rahimimi alacaktı , son anda bütün hastane başıma toplandı . Rahim de olan kanamayi durdurdular . Kötü bi komplikasyon yaşadım . Burada özellikle yazdım olurda rahiminizde sorun varsa,büyük şiddet li sancinız olursa sakin beklemeyin, ya sezaryen olun ya da profosör bir hekime gidin . Normal doğuma karşı değilim, inşallah herkes yapar ama rahiminizde sorun varsa diye yazdım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…