- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #18.301
Off kiyamam ona bm ya niye öyle oldu ki insan çok stres oluuo ya sakin olmaya çalış Cnm allah daha beterinde n saklasin valla annelik zor herseyine uzuluyo insan değişik bi duygu inşallah geçer bi an onceDoğum yapanlar nasıl gidiyor? Benim Minigimin göbegi doktor muayenesi esnasında düşmüştü sanırım doktor kontrol ederken dikkatsiz davrandı ve daha düşmesine varken eli carpıp düştü ilk böyle düşünmüştüm ama konduramadım yirmi günlük olduk bebegin göbegi hala kanıyorilk kanadı gittik k vitamini ignesi vuruldu ve gümüş nitratla yakıldı tekrar etmez ama ederse getirirsiniz dedi tekrar etti yeniden götürdük yeniden yaktı bir daha olmaz dedi bugun tekrar akmış artık cıldırıcam salıya randevu aldım başka doktora götürücem moralim cok bozuluyor
Cnm aynen bnnki de öyle hızlı nefes alıyor ama bm sordum doktora böyle şeyleri kafana takma diyo normal valla bm dogdugindan beri böyle saçma sapan şeylere o kadar çok gittim ki doktora ilk cocuk galiba dedi doktor böyle pimpirikli olma dediKızlar bir de bebeğim arada hızlı hızlı nefes alıp veriyor sizde böyle bir durum var mı doktora gidene kdr gün geçmeyecek bana
Cekersin Cnm bnde suni sancı ile doğurdu m inşallah seni kide bbmki gbi kısa sürer de ben sadece 1 saat çektim o sancıyıİnş canım bakalım doktor bugün ne diycek suni sancıyı çekebilirmiyim hiç bir fikrim yoktırsmaya bşladım yapabilirmiyim bilmiyorum ay ne zor bi aşama yaşıyoruz karar vermek zor allahım yardım etsin bize seninle aramızda pek bişey yok bugün 39+1 im benden sonra sen doğurcan allahın iznyle bu insanlar ne kadar meraklılar doğurmadın mı soruları yokmu doğurmaycam diyorum bende
Dmi ya bm çok uzuliyorm dudağı ni bi buzuyo içim gidiyor allahım yavrularimjzi bize bagislasinBizde 4ten beri adamakilli uyuyamadik. Aglamadi ama uyuyamadi ac mi gazli mi dilleri de yokki sikintilarini desinler...
Cnm sıkma nokur canını bak sağlığı yerinde olsun cidden gerisi onmli deil tabiki emse iyi ama mama yiyen bi dünya bebek var yapma böyle lütfen iyi düşün allah bize onların farklı konuslarda acılarını göstermesin korusun bebeklerimizi üzülme bşk zaten zor geçti hamileliğin bide si di yıpranma bebeğinin aNA ihtiyacı varEmmiyor beni moralim bozuluyor sürekli ağlamaklıyım,Eşim sürekli başımda gerdi beni çoçukla odada başbaşa kalamıyorum bile.Hiç bir işim yok herşeyi annem yapıyor sağolsun ama yatıp dinlenmemişim dün hiç sinirden ,Gece göğüs agrısı çok fazla oluyor .Ama bugün yatıcam iyice toparlanıyım çünkü kızımla güzelce ilgilenebileyim.Onun dışında sıkıntı yok,Bugün doktor muayenemiz vardı .Hafif sarılık var normalmiş .Mama veriyoruz bol bolda deniyorum sütü bakalım.Ay yavrum kıyamam ona ben ay inşallah bir an önce iyileşir annesi göbeği minik hanımın.
Cnm bnde öyleyim adet ağrısı çok dehşet yasarfimigneler gevirmezdi düşün doğum sonrası ağrım da o sekikdeyfj ama şimdi ağrılar gectiKızlar benim bu lohusa akıntısı adet sancı larim gibi gidiyor.seyri.ağrısı nin çeşidi gazı sanki öyle gibi.adetim şiddetli agri ve acilde ağrı kesici ile gecerdi.daha o zaman bile gaz sancısı coştururdu.agri kesici olmami cabuklastirirdi diyeyim.şimdi belki küçülmeninde payı var bu konuda.ama her adeti şiddetli gecen lohusanin durumu nasil olur bilemem.cuma günü miyomuda soracagim ya yokolmustur yada bakmamışlardır.
Evet Cnm bana suni sancı verdiler bi saatte 8 cm acildiKizlar suni sanciyla acilma daha cok oluyomus die duymustum ama acisi normal sancidan daha yogun sanirim ama suni sanciyla dogum yapanda cok var
Bebek sağda derken canım.bebek baskı yapıyordur büyüdüler artık sola uzanıp bacaklarının arasına yastık koyKızlar sol arka kaburgamda acayip bi batma var , bebek sağda , ama batma sol arka kaburgada nefes alırken öksürürken çok canım yanıyo , hiç başına böyle bişey gelen varmı
Bebek sağda derken canım.bebek baskı yapıyordur büyüdüler artık sola uzanıp bacaklarının arasına yastık koy
Canim böbrek buyumesi olabilir mutlaka dahiliyeye gitmen lazimYok canım ya kadındoğumcuda pek bebekle alakalı durmuyo dedi ... solada yattım sağada yattım sıcak su torbasıda koydum hiç bir hafifleme yok , yarın dahiliyeye gidicem
Valla Cnm bn annemle yatiyom ben annem bebek çünkü acemiyim ve kendime güvenmiyorum annem saoksun bana cokk yardımcı bi enziriyorum valla geri kalan herşey onda bende cessretlenmeye çalışıyorum annem gidince ne yaparım düşünüyorumKizlar siz kendi yatak odanizda mi yatıyorsunuz esinizle. Yani ben biraz takintiliyim galiba bu lohusaliktan
Az kaldı senin de Cnm sabretBebişler dünyaya gelse artık ya bende doğum yapmıs anneler gibi bebekten sohbet etmek istiyorum çok imreniyorum.inşallah sorunsuz sıkıntısız sürecimiz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?