2018 mart-nisan anneleri

Geçmiş olsun canım ikinizinde iyi olmasına sevindim önemli olan sağlıcakla kavuşmanız
Hakkımızda hayırlısı canm sağlıkla gelsinlerde sevelim artık çok zormuş son günler birde nasıl olacağının belirsizliği en kötüsü şu gün sezaryen deselerdi bu kadar stres olmazdım
Ayy cok haklısın canım sancı geldi gelecek diye tetikteyim o da stres yapıyo ayın 17si sezeryan dedi ama o zaman gelir diye de ekledi
Yok canım ya kadındoğumcuda pek bebekle alakalı durmuyo dedi ... solada yattım sağada yattım sıcak su torbasıda koydum hiç bir hafifleme yok , yarın dahiliyeye gidicem
Canım böbrekle ilgili olabilr bu dönem cok yaygınmış sen ihmal etme dojtora bi görün
Az kaldı senin de Cnm sabret
İnşallah kuzum max 7 gün diyelim

Canim cok gecmis olsun suan iyisin degil mi ?

Ayyy elhamdulillah sen iyisin ya gerisi boş. İnsan neler yasayabiliyor. Neler var neler. Bir yaşıma daha girdim. Çok zor bir gün gecirmissin. Siz iyi olun yeter ki. Sağlıklı sıhhatli. Normal doğum dediğimiz nedir ki doğum dogumdur. Sonuç önemli. Anne ve bebek saglikliysa elhamdulillah. Büyük şeyler atlatmissin. Geçmiş olsun. Allah a emanetsiniz.

Sağol canım.Allah razi olsun evet bende kendi başıma gelene kadar ilk defa böyle bişey yaşadım . İste herkesin doğum hikayesi farklı . Benim ki konplikasyonlu başladı sağlık olsun :) Rabbim sağlıkla almayi nasip eylesin kucaginiza çünkü herseye değer :)

Kızlar hepimize tek tek yaZmak isterdim ama henüz kndime glemdimdün gce yatış yaptık malum öğlen 1 kadar sancı çektim ama ne açılma var nede şidetli sancı vardı sezryan oldum kızım çok tatlı maşallah emiziryom ama tabi dikişler var pek üstüne düşemiyorum ilk ayılnca acıyor çok acıyor dedim kızmı sordum sağda ağrım yok ama solda ağrım var oda yürürken beni zolruyor ağrı olmasa çok daha raht yürürüm inş oda geçecek allahın iznyle duanızda benide eksik etmeyin çok şükür yaradana hamd olsun darısı sizlerin başına sağlıcakla doğsun kuzular

Neeeeee benim hiç acikligim yok ve bugün yatis verilip suni sancı denencek ((((((

Yaa canm neler olmuş öyle şükür ki ikinizde iyisiniz sen nerden bilebilirdin rahmindeki sorunu Allah korumuş kıyamam bebegine kavustun inşallah çabuk toparlanirsin

Gozun aydın canm Allah anali babali sağlıklı büyütmeyi nasip etsin sende kavustun minigine sağlığına da kavuşursun tez zamanda inşallah

biz bir haftayi bir gun gectik anneler sariligimizdan dolayi biraz emmede isteksizlik varzorla ugrasoyoruz cuma kontrolumuz var

annwmle kvdem bir gun arayla gelip kaliyolar dort gun falan sadece emziriyodum alt degistirme yapamiyodum kiyafet giydirme yapamiyodum nasil bakcam diye ağladım hatta sonra gittim ben denemeye basladim zorlandigim yerde yardım ettiler asla onlar kadar prof.degilim ama artik bi aras.gorevlisi kivamindayim en azindannogrencilikten terfi ettirdim kendimi daha cook yolum var sizlerde de bu his duygular var mi

Kızlar acil durum korkudan ağlamak üzereyim.iç çamasırımda kahverengi 2 3 ddamla şeklinde leke vardı.peceteye sildim seffaf yoğun kıvamlı bişeyler daha geldi.nişan mı yoksa bu allahım cok korkuyorum hiç hazır degilim kimseye bişey demedim panikleyip hastane yoku tutarlar diye ne yapsam ki.önce karnımı bi güxel doyursam mı

Canm panik olma nisan olabilirde olmayabilirde hem nisan gelince hemen doğum baslamayabilirmis sancın var mı normal hayatına devam et bence sancın sklasirsa gidersin

Canm panik olma nisan olabilirde olmayabilirde hem nisan gelince hemen doğum baslamayabilirmis sancın var mı normal hayatına devam et bence sancın sklasirsa gidersin
Ya hafif kasıklara agrı giriyor ama şuan yok mesela.ben ilk bi güzel karnımı doyuruyum sonra duşa giriyim fön cektiriyim sonrasına allah kerim.dualarınızı esirgemeyin nolur çok korkuyorum

Ya hafif kasıklara agrı giriyor ama şuan yok mesela.ben ilk bi güzel karnımı doyuruyum sonra duşa giriyim fön cektiriyim sonrasına allah kerim.dualarınızı esirgemeyin nolur çok korkuyorum
Tamam canm için nasıl rahat etcekse öyle davran daha vaktin çok rahat ol hemen acilma olmuyor biliyorsun bizimkiler tepede belki aşağıya indi ondan baskı oldu leke geldi oda olabilir hakkınızda hayırlısı canm sağlıkla gelsinler kolay bir doğum olsun inşallah

Tubacim neden korkuyosun canim nisanin gelmis iste ne guzeel:) sakin ol sancin yok zaten istediklerini hazirligini gor sonrasi Allah buyuk

Nişanin gelmis. Benim de pazar aksami gelmeye basladi. Sonraki gun de birkac parca geldi ama hala doguramadim :) ayni gun doguran da var bekleyen de. Hazir ol ama insanlara haber verme bence. Ben haber verdim. Simdi surekli arayip soruyolar. Strese girdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…