- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #18.341
Canım benim şükrediyorum ama sen anlarsın beni içim parçalanıyor ,İyiki olmuş bu kızlarımız çok güzel duygu,sulugöz annesi var çok ağlamaklı oldu.Sagol güzel yazmışsın moral oldun bana.İyi bak kendine sende canımCnm sıkma nokur canını bak sağlığı yerinde olsun cidden gerisi onmli deil tabiki emse iyi ama mama yiyen bi dünya bebek var yapma böyle lütfen iyi düşün allah bize onların farklı konuslarda acılarını göstermesin korusun bebeklerimizi üzülme bşk zaten zor geçti hamileliğin bide si di yıpranma bebeğinin aNA ihtiyacı var
Hayır eşimle yatmıyorum Canım,Ben bebekle yatıyoruz .Açıkcası ben biraz bebeği paylaşamıyorum galibaKizlar siz kendi yatak odanizda mi yatıyorsunuz esinizle. Yani ben biraz takintiliyim galiba bu lohusaliktan
neskafe içince biraz aciliyorum.sanırım hala anesteziyi atamadim.soklardayim bir bardak neskafe nasil beni açar gaz bastırır tavsiye ederim epidural değil tümden bayiltmislardi beni.bildiğin neskafe öncesi ve sonrası oldumCnm bnde öyleyim adet ağrısı çok dehşet yasarfimigneler gevirmezdi düşün doğum sonrası ağrım da o sekikdeyfj ama şimdi ağrılar gecti
Evet cnm dün kavuştuk fındık kızıma bugün hastanedeyiz cok şükür bu aksam yada sabah cikicaz defne hanim kakasini yapmadi henüzNaptin canm nasıl oldun sağlıkla kavusmussundur insallah
Şükür cnm kavustunuz birbirinize nasl geçti dogumunEvet cnm dün kavuştuk fındık kızıma bugün hastanedeyiz cok şükür bu aksam yada sabah cikicaz defne hanim kakasini yapmadi henüz
İnşallah herşey cok kolay olur canım kuafördeyim şimdiTamam canm için nasıl rahat etcekse öyle davran daha vaktin çok rahat ol hemen acilma olmuyor biliyorsun bizimkiler tepede belki aşağıya indi ondan baskı oldu leke geldi oda olabilir hakkınızda hayırlısı canm sağlıkla gelsinler kolay bir doğum olsun inşallah
Kuzum insan bilmediği şeyden korkuyor başıma ne gelecek habersizimTubacim neden korkuyosun canim nisanin gelmis iste ne guzeel:) sakin ol sancin yok zaten istediklerini hazirligini gor sonrasi Allah buyuk
Ayy eşime dedim sadece arabayı yıkatmaya falan gitti.son kontrolleri yaptık cantaların.annesigildryiz ya şimdi ankarada annesine diyiverdi nisan gelmiş diyenuyuz kadın beni strese soktu panik yaptırıyo aaa falan diyo bende bakabilrimiyim lekeye diyo hayret bişeyNişanin gelmis. Benim de pazar aksami gelmeye basladi. Sonraki gun de birkac parca geldi ama hala doguramadim :) ayni gun doguran da var bekleyen de. Hazir ol ama insanlara haber verme bence. Ben haber verdim. Simdi surekli arayip soruyolar. Strese girdim
Allah yardımcımıx olsun canım habersiz bırakma biziBugün benim için çok önemli bir gün . 13.40ta randevum ve yatis verilecek ... Ne sancı ne açıklık hiç bişey yok ve co korkuyorum dualariniza ihtiyacım var kızlar .. öyle karmaşık duygular içindeyim ki Rabbim yardım etsin inşAllah ...
İnşallah canm miniginle sağlıkla kavuşcaniz inşallah dokuncan koklucan ohhİnşallah herşey cok kolay olur canım kuafördeyim şimdi
Kuzum insan bilmediği şeyden korkuyor başıma ne gelecek habersizim
Ayy eşime dedim sadece arabayı yıkatmaya falan gitti.son kontrolleri yaptık cantaların.annesigildryiz ya şimdi ankarada annesine diyiverdi nisan gelmiş diyenuyuz kadın beni strese soktu panik yaptırıyo aaa falan diyo bende bakabilrimiyim lekeye diyo hayret bişey
Allah yardımcımıx olsun canım habersiz bırakma bizi
Sağlıkla gelsin inşallah ikiniz için de kolay olur doğumun inatçı kuzuların gelmeye niyetleri yokBugün benim için çok önemli bir gün . 13.40ta randevum ve yatis verilecek ... Ne sancı ne açıklık hiç bişey yok ve co korkuyorum dualariniza ihtiyacım var kızlar .. öyle karmaşık duygular içindeyim ki Rabbim yardım etsin inşAllah ...
Yok canım duşa girdim fön cektirdim şimdide ufak tefek cinayetleri izliycem kaa dagıtmayaT tuba-kumsal canim nasil oldun var mi gelisme
Valla sinirden cıldırdım ya dengesizlik işteİnşallah canm miniginle sağlıkla kavuşcaniz inşallah dokuncan koklucan ohh
Yuh o ne ya bakıyım falan sanki kendinin olmadı ilginçmis kv.
Aman haklısın ya söylememek lazımT tuba-kumsal bakiyim mi demesi de ilgincmis. Valla ben de heyecanimi paylasayim dedim ama gunde o kadar cok telefon aliyorum ki. Pisman oldum söylediğime. Herkes beklentiye girdi. Her hareketim mercek altinda. Agrin basladi mi. Aa elin karninda. Basladi mi. Simdi nasilsin falan filan. Biktim gercekten. Kendimi suclu gibi hissediyorum.
Gözünü korkutma canım ben ilk haftadan sonra 2. Hafta tek de baktım eşim 2 gün ise gitti o zaman. Gazi çok sikistirmadikca sıkıntı yok. Emzirir altını acar gazını çıkartabilirsen çıkartır yatırırsın. Yaparsın artık korkma telaslanmaValla Cnm bn annemle yatiyom ben annem bebek çünkü acemiyim ve kendime güvenmiyorum annem saoksun bana cokk yardımcı bi enziriyorum valla geri kalan herşey onda bende cessretlenmeye çalışıyorum annem gidince ne yaparım düşünüyorum
Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm bu kadar acı çekmene. Çok geçmiş olsun. Bebeğine kavuşmana cok sevindim. Sağlıkla buyutunSelam kızlar yazamadım ilk fırsatta yazmak istedim . Gece 12 de başladı benim Rahimde kasılmalar, gece 3 gibi 10 dk bir zirve derecede sancı hissettim . Durmadan kustum. Hastaneye gittim . Nts de sıfır sancı çıktı . Ebeler çektiğim sanciya inanmadi. Kusmayi normal gördüler . Bi yandan kanlı nisan bi yandan sancı bi yanda kusurayorum . Bu şekilde sabah 9 yaptım . Sabah 9 da gittim Dr . Sanci benim 25 lerde çıktı ama benm hissettiğm sancı çok yüksek . 2 cm açılma vardı . Yalvardim doktora , lütfen beni sezaryene alın çok kötüyüm diye . Doktorum da bana inanmadi bu kadar sanciya bu kadar kötü olamazssn dedi . Ben ki hamileligim başından beri egzersiz plates yüzme yürüyüş ve gebelikte doğum egitimleri herseyi yaptım ki çok istedim adam bana inanmadi . Sonra kendimi özel hastaneye attım beni sezaryene alın diye , yaklaşık 12 saat sancı sonunda 2 cm açılma ile spinal anestezi ile doğuma girdim . Kızıma kavuştum çok şükür . Nts de sancı çıkmadı. 12 saat sancı çektim. Kimse bana inanmadi. Doğumdan sonra anlaşıldı . Rahim de sorun vardı . Bugün üst üste 2. Ameliyat olacaktm Dr rahimimi alacaktı , son anda bütün hastane başıma toplandı . Rahim de olan kanamayi durdurdular . Kötü bi komplikasyon yaşadım . Burada özellikle yazdım olurda rahiminizde sorun varsa,büyük şiddet li sancinız olursa sakin beklemeyin, ya sezaryen olun ya da profosör bir hekime gidin . Normal doğuma karşı değilim, inşallah herkes yapar ama rahiminizde sorun varsa diye yazdım .
Gözün aydın ,Rabbim sağlıkla huzurlu günlerde büyütmeyi nasip etsin.Evet cnm dün kavuştuk fındık kızıma bugün hastanedeyiz cok şükür bu aksam yada sabah cikicaz defne hanim kakasini yapmadi henüz
Hadi en güzel şekilde Hayırlısı ile al bebeğini Kucağına,Rabbimin izni ile hayırlı doğumların olsun,İnşallah yanında hastanede annen olur,kayınvalide ile hastanede olmaz çünkü.Sen onu sakın takma panik yapma bak rahat davranmışsın maşallah.İnşallah herşey cok kolay olur canım kuafördeyim şimdi
Kuzum insan bilmediği şeyden korkuyor başıma ne gelecek habersizim
Ayy eşime dedim sadece arabayı yıkatmaya falan gitti.son kontrolleri yaptık cantaların.annesigildryiz ya şimdi ankarada annesine diyiverdi nisan gelmiş diyenuyuz kadın beni strese soktu panik yaptırıyo aaa falan diyo bende bakabilrimiyim lekeye diyo hayret bişey
Allah yardımcımıx olsun canım habersiz bırakma bizi
Canım kendime maşallah diyim benim hiç agrım olmadı ayağa çok rahat kalktım,odama geldiğimde daha saçlarım fönlendi makyajım yapıldı agrım olsa hayatta yaptırmazdım.İlk geldiler sondamı çıkarıp beni silip giydirdiler ayaga kaldırdı hemşirem kalktım,odada yürüttü ,Ayakta durdum yatağım çarşafları değişti bekledim biraz daha sonra yürürsün dışarıda dediler yürüdüm. Normal Doğum zannetti herkes dilimi ısırıyım.Ertesi sabah banyomu yaptım hastanede,tek yürüdüm koridorda,Bide benim acı eşiğimde çok düşüktür ama evede geldik hep ayaktayım .4. Günün akşamı biraz rahatlıyım diye dışarı çıktık.lohusa yatağıma biri gelince yatıyorum.2 dir hastaneye gidip geliyoruz yarında gidicem.Korsemi taktık acıtmıyor.Ama yani ağır kaldırılmaz şu anda ameliyat çünkü dikkat edilmesi gerek,Göbek fıtığı oluşabilir çünkü.6 günlüğüz bugün.Sezeryan olan arkadaslar durumunuz nasil agrilariniz nasil biraz bilgi verebilir misiniz rahat yuruyebiliyor musunuz agir tasiyabiliyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?