2018 mart-nisan anneleri

Canım benim şükrediyorum ama sen anlarsın beni içim parçalanıyor ,İyiki olmuş bu kızlarımız çok güzel duygu,sulugöz annesi var çok ağlamaklı oldu.Sagol güzel yazmışsın moral oldun bana.İyi bak kendine sende canım

Cnm bnde öyleyim adet ağrısı çok dehşet yasarfimigneler gevirmezdi düşün doğum sonrası ağrım da o sekikdeyfj ama şimdi ağrılar gecti
neskafe içince biraz aciliyorum.sanırım hala anesteziyi atamadim.soklardayim bir bardak neskafe nasil beni açar gaz bastırır tavsiye ederim epidural değil tümden bayiltmislardi beni.bildiğin neskafe öncesi ve sonrası oldum

Bugün benim için çok önemli bir gün . 13.40ta randevum ve yatis verilecek ... Ne sancı ne açıklık hiç bişey yok ve co korkuyorum dualariniza ihtiyacım var kızlar .. öyle karmaşık duygular içindeyim ki Rabbim yardım etsin inşAllah ...

İnşallah herşey cok kolay olur canım kuafördeyim şimdi
Tubacim neden korkuyosun canim nisanin gelmis iste ne guzeel:) sakin ol sancin yok zaten istediklerini hazirligini gor sonrasi Allah buyuk
Kuzum insan bilmediği şeyden korkuyor başıma ne gelecek habersizim
Ayy eşime dedim sadece arabayı yıkatmaya falan gitti.son kontrolleri yaptık cantaların.annesigildryiz ya şimdi ankarada annesine diyiverdi nisan gelmiş diyenuyuz kadın beni strese soktu panik yaptırıyo aaa falan diyo bende bakabilrimiyim lekeye diyo hayret bişey
Allah yardımcımıx olsun canım habersiz bırakma bizi

İnşallah canm miniginle sağlıkla kavuşcaniz inşallah dokuncan koklucan ohh
Yuh o ne ya bakıyım falan sanki kendinin olmadı ilginçmis kv.

Sağlıkla gelsin inşallah ikiniz için de kolay olur doğumun inatçı kuzuların gelmeye niyetleri yok

T tuba-kumsal bakiyim mi demesi de ilgincmis. Valla ben de heyecanimi paylasayim dedim ama gunde o kadar cok telefon aliyorum ki. Pisman oldum söylediğime. Herkes beklentiye girdi. Her hareketim mercek altinda. Agrin basladi mi. Aa elin karninda. Basladi mi. Simdi nasilsin falan filan. Biktim gercekten. Kendimi suclu gibi hissediyorum.

İnşallah canm miniginle sağlıkla kavuşcaniz inşallah dokuncan koklucan ohh
Yuh o ne ya bakıyım falan sanki kendinin olmadı ilginçmis kv.
Valla sinirden cıldırdım ya dengesizlik işte

Aman haklısın ya söylememek lazım

Gözünü korkutma canım ben ilk haftadan sonra 2. Hafta tek de baktım eşim 2 gün ise gitti o zaman. Gazi çok sikistirmadikca sıkıntı yok. Emzirir altını acar gazını çıkartabilirsen çıkartır yatırırsın. Yaparsın artık korkma telaslanma

Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm bu kadar acı çekmene. Çok geçmiş olsun. Bebeğine kavuşmana cok sevindim. Sağlıkla buyutun

Sezeryan olan arkadaslar durumunuz nasil agrilariniz nasil biraz bilgi verebilir misiniz rahat yuruyebiliyor musunuz agir tasiyabiliyor musunuz

Hadi en güzel şekilde Hayırlısı ile al bebeğini Kucağına,Rabbimin izni ile hayırlı doğumların olsun,İnşallah yanında hastanede annen olur,kayınvalide ile hastanede olmaz çünkü.Sen onu sakın takma panik yapma bak rahat davranmışsın maşallah.

Sezeryan olan arkadaslar durumunuz nasil agrilariniz nasil biraz bilgi verebilir misiniz rahat yuruyebiliyor musunuz agir tasiyabiliyor musunuz
Canım kendime maşallah diyim benim hiç agrım olmadı ayağa çok rahat kalktım,odama geldiğimde daha saçlarım fönlendi makyajım yapıldı agrım olsa hayatta yaptırmazdım.İlk geldiler sondamı çıkarıp beni silip giydirdiler ayaga kaldırdı hemşirem kalktım,odada yürüttü ,Ayakta durdum yatağım çarşafları değişti bekledim biraz daha sonra yürürsün dışarıda dediler yürüdüm. Normal Doğum zannetti herkes dilimi ısırıyım.Ertesi sabah banyomu yaptım hastanede,tek yürüdüm koridorda,Bide benim acı eşiğimde çok düşüktür ama evede geldik hep ayaktayım .4. Günün akşamı biraz rahatlıyım diye dışarı çıktık.lohusa yatağıma biri gelince yatıyorum.2 dir hastaneye gidip geliyoruz yarında gidicem.Korsemi taktık acıtmıyor.Ama yani ağır kaldırılmaz şu anda ameliyat çünkü dikkat edilmesi gerek,Göbek fıtığı oluşabilir çünkü.6 günlüğüz bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…