2018 mart-nisan anneleri

Masallah sana canim ya senin spinal miydi genel anestezimiydi

kanama harici senin dediklerinibirebir yaşadım üstüne titreme krizine girdim demek bende egzersiz vs yapsam aynı olacakti.tüm bayilttilar sancimi kesmeden.neskafe icmeme ragmen atamadim tamamen gazı.bide boğaz enfeksiyonundan öksürükle icim kesiliyor.bi. kere acilde dikloron vurdular.iyi gibi oldum parol agumentin 1000mgverdi dr.tek oksuruk gecti baya gaz devam ediyor sanki sancılı adet yaşıyor gibiyim.cuma gidecegim.gazda ve büyük tuvalette gaz yüzünden dikişler ağrıyor korkup hic elimi sürmedim eve geldigimden beri.tek rahat pozisyonum. Oturarak annem bi saat baksa sırt üstü uyusam.balgamli öksürükle uyanip dikiş ağrısı gaz cekiyorum sanki hic parol içmemiş gibi boğazlarda yutkunurken kesiliyor sanki.başka böyle olan var mi
Not.gecen arkadaslarin hepsini topladı kocam basima lohusa lohusa firlayacaktiim.tipimden belli sıkıldım.sttrin gidin mi demeliydim baş slak kocam

Masallah sana canim ya senin spinal miydi genel anestezimiydi
Canım benim zaten tersti,spinal yaptılar o dönmek istemiş yan kalmış bebeğim yan ters tehlikeli duruşmuş keser kesmez anesteziye döndü zor bir ameliyat geçirmişim Doktorum en zor geçirdiğim ameliyat diyebilirim dedi 2 kere falan alamadık diyor. Rabbim yardım etti şükür sağsalim kavuştum kızıma.Darısı sizlerin olsun canım hangi Doğum şekli Hayırlısı ise o olsun canım kendinizi çok şartlamayın

Cok gecmis olsun canim cok sukur iyisin suan darisi bizim basimiza

Kızlar size bir şey sorucam biz bugün 17 günlüğüz. Eşim işte, benim annem vefat etti. Kayinvalidem 10 gün durdu gitti. Aslında benim de konuyla ilgili bir sıkıntım yok ama insanlar bana sürekli yalnız kalma çocuğu yalnız bırakma gb söylemlerde bulunuyorlar. Gün içinde misafir gelmezse ben yalnızım. Illaki çocuğu uyutup işimi yapmak da zorundayım surekli yanı basında oturamam ki. Ama birileri böyle söyleyince de kafama takıyorum. Allah korusun diyip geçiyorum dua okuyorum ama ne bileyim siz ne dusunuyorsunuz

Canım gözün aydın maşallah sen reyap'ta yaptın doğumu dimi?

Sezeryan olan arkadaslar durumunuz nasil agrilariniz nasil biraz bilgi verebilir misiniz rahat yuruyebiliyor musunuz agir tasiyabiliyor musunuz
Canım ben 16 gün oldu sezeryan olalı. 4. Günden itibaren ayaktaydım hep. Ufak-tefek evde bişiler yapmaya başladım. Ama ağır kaldırmıyorum bi tek bebeği kaldırıyorum. Şuan evde çoğu işi ben yapıyorum zaten. Bebekle de ilgileniyorum. 1 haftayı atlattıktan sonra istediğin gibi hareket edersin. Bu hafta yan yatmaya da başladım artık.

Yalnız kalabilirsin ama bazen insana bebek çok ağlayınca geliyorlar cidden. Bence ondan yalnız kalma deniyor. Sabır gerek gerçekten. Benim bebegimde mesela çok gaz problemi başladı. Susmadan ağladığında ciddi anlamda kötü oluyorum.

Dikislerimi hic ellemedim en son pansumanla duruyor. Kızlar sürekli terliyorum bisey olmaz insallah

Çok çok geçmiş olsun, sağ salım almışsın kucağına bebeğini, yaşadıklarını paylaştığın icin de tesekkurler.. ayrıca sana masallah diyorum zor bir ameliyata göre çok guzel toparlanmışsın. Masallah:)

Kızlar benim nişan gelmişti ya.sabahtan beri wc ye her gidişimde peceteye şeffaf yoğun kıvamlı akıntı geliyor hafif kahverengimsi.tek seferde gelip bitmiyormu nedir anlamadım

Gazıma neskafe de derman olmadı.neden bitmiyor bu gaz uyudumuyandim.ateşim var gibi büyük tuvalete çıktım yine bitmiyor.büyüğe çıkınca sanki adet gibi iceriden alıntı geliyor.linaizabel54 harici benle aynı belirtisi olan yok gibi merakettim ne sorun vardı rahminde

Sezeryan olan arkadaslar durumunuz nasil agrilariniz nasil biraz bilgi verebilir misiniz rahat yuruyebiliyor musunuz agir tasiyabiliyor musunuz

Kizlar valla ilk gunler gaz sikintisi cok çektim. Ama dikis agrilarimdan 7.gun eser kalmadi. Yatmadim artik. Agir tasimadikca sikinti yok bikere camasr sepeti tasidim akilsiz kafam sonra bir gun sanci cektim. Yoksa suan hicc agrim yok masallah diyeyim 13. Günümüz hersey cok yolunda ne içten distan dikisi hissetmiyorum bile. Herkes normal dogumda erken topatlaniyor diyor ama bazen durum tersine dönebiliyor. Bi hafta olmadan ayaktaydim yani.

Canim ana kucagi yada arabasi falan varsa yaninda götürebilirsin mutfaga falan. Bana da hep o tarz seyler cok soylediler. Hic bi korkum yokken onlar yuzunden gece uyuyamiyorum sabahliyorum malesef...

Hicbisey kLmafi bK sağlıkla alcsn bebisini

Tabiki çok iyi anlıyorum ama böyle yapma sıkma sakın kendini

:))iyi geliyorsa iç cnm sutune etki eder mi cafein ya sonucta

İnşallah cnm

Cnm sakın söylenenlere aldırma onlar saçma sapan hurafeler bana da bi dünya şey söylüyorlar bi lohusa ya soulenmemesi gereken şeyler bunlar sen rahat ol bebeğine kendine iyi bak yetdr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…