- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #18.381
Bnde sürekli ayaktayım ama bnm dikisleri m felaket agriyo hala ya normal yaptım ve bi türkü iyileşme dimKizlar valla ilk gunler gaz sikintisi cok çektim. Ama dikis agrilarimdan 7.gun eser kalmadi. Yatmadim artik. Agir tasimadikca sikinti yok bikere camasr sepeti tasidim akilsiz kafam sonra bir gun sanci cektim. Yoksa suan hicc agrim yok masallah diyeyim 13. Günümüz hersey cok yolunda ne içten distan dikisi hissetmiyorum bile. Herkes normal dogumda erken topatlaniyor diyor ama bazen durum tersine dönebiliyor. Bi hafta olmadan ayaktaydim yani.
Bnde sürekli ayaktayım ama bnm dikisleri m felaket agriyo hala ya normal yaptım ve bi türkü iyileşme dim
Bnde sürekli ayaktayım ama bnm dikisleri m felaket agriyo hala ya normal yaptım ve bi türkü iyileşme dim
Ins tez zamanda iyilesrsiniz kizlar allah sifa versinBende sen gibiyim batikon ,antibiyotik,ağrı kesici uç ayrı krem bide sari kantaron yagi suruyorum bi fitil verdi onunla ayaktayim o iyi geliyor ... Normaldi benimde ama kolay olmadi dogumum..
Teşekkür ederim canım,Evet Reyapta yaptım çok memnun kaldım.Canım gözün aydın maşallah sen reyap'ta yaptın doğumu dimi?
Canım benim zaten tersti,spinal yaptılar o dönmek istemiş yan kalmış bebeğim yan ters tehlikeli duruşmuş keser kesmez anesteziye döndü zor bir ameliyat geçirmişim Doktorum en zor geçirdiğim ameliyat diyebilirim dedi 2 kere falan alamadık diyor. Rabbim yardım etti şükür sağsalim kavuştum kızıma.Darısı sizlerin olsun canım hangi Doğum şekli Hayırlısı ise o olsun canım kendinizi çok şartlamayın
canım yanma gibi mi sendeki sikayette benim tam kesi attigi yer diye tahmin ediliyorum orasi jiletle kesersin ya oyle yanıyo bepanten sürüyorum ama faydasi yok sendeki ne ne iyi geldi soyler misinBende sen gibiyim batikon ,antibiyotik,ağrı kesici uç ayrı krem bide sari kantaron yagi suruyorum bi fitil verdi onunla ayaktayim o iyi geliyor ... Normaldi benimde ama kolay olmadi dogumum..
Canım wc ye gittikçe şeffaf yoğun kıvamlı akıntıdan geliyor.kasıklarıma bi agrı saplanıyor 10 15 saniye sürüyor kalakalıyorum nefesim kesiliyor gibi sonra geciyor bu sancımı bilmiyorum işte.başedilebilir bi agrı bunun sancı oldugunu sanmıyorum belli bi aralıgıda yok ve kısa sürüyorT tuba-kumsal nasil oldun canim var mi gelisme
Nişan olduğunu sanıyorum canım doktoru aradım nişan dedi cook yoğun kıvamlı seffaf ve fazla geliyor kahverengimsi bide iç çamasırım damla damla lekeliHmm bence de sanci degil daha duzenli olmasi lazim yarin bi doktora mi gitsen akintinin sebebi ne acaba nisan mi kesin olarak
Ins tez zamanda iyilesrsiniz kizlar allah sifa versin
canım yanma gibi mi sendeki sikayette benim tam kesi attigi yer diye tahmin ediliyorum orasi jiletle kesersin ya oyle yanıyo bepanten sürüyorum ama faydasi yok sendeki ne ne iyi geldi soyler misin
Anladim canim zaten az az sancinda vardi senin.. bende bisey yokk sancida hssetmiyorum gobegim hala ustlerde kanala gireceğini dusunmuyorum
Allah kurtarsın ne güzel kavuşuyorsun artık sağ-salim insallahSabah 8 buçukta sezeryana alinicam, çok gerginim kızlar, nolur bana dua edin.
Sabah 8 buçukta sezeryana alinicam, çok gerginim kızlar, nolur bana dua edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?