2018 mart-nisan anneleri

Bnde sürekli ayaktayım ama bnm dikisleri m felaket agriyo hala ya normal yaptım ve bi türkü iyileşme dim

Bnde sürekli ayaktayım ama bnm dikisleri m felaket agriyo hala ya normal yaptım ve bi türkü iyileşme dim

Bende sen gibiyim batikon ,antibiyotik,ağrı kesici uç ayrı krem bide sari kantaron yagi suruyorum bi fitil verdi onunla ayaktayim o iyi geliyor ... Normaldi benimde ama kolay olmadi dogumum..

Bende sen gibiyim batikon ,antibiyotik,ağrı kesici uç ayrı krem bide sari kantaron yagi suruyorum bi fitil verdi onunla ayaktayim o iyi geliyor ... Normaldi benimde ama kolay olmadi dogumum..
Ins tez zamanda iyilesrsiniz kizlar allah sifa versin

Dikişlerim agriyor antibiyotik ile parol şeker mi kac günden beri nescafe de kalıcı çözüm degil.linaizabelden de ses yok.

Canım yan ters derken benimkinde kafa yukarıda , sırtı solda , popo aşağıda , kol ve bacakları sağ boşluğumda C pozisyonundaymış , seninkidemi öyleydi yan ters dediğin bu mu

canım yanma gibi mi sendeki sikayette benim tam kesi attigi yer diye tahmin ediliyorum orasi jiletle kesersin ya oyle yanıyo bepanten sürüyorum ama faydasi yok sendeki ne ne iyi geldi soyler misin

T tuba-kumsal nasil oldun canim var mi gelisme
Canım wc ye gittikçe şeffaf yoğun kıvamlı akıntıdan geliyor.kasıklarıma bi agrı saplanıyor 10 15 saniye sürüyor kalakalıyorum nefesim kesiliyor gibi sonra geciyor bu sancımı bilmiyorum işte.başedilebilir bi agrı bunun sancı oldugunu sanmıyorum belli bi aralıgıda yok ve kısa sürüyor

Hmm bence de sanci degil daha duzenli olmasi lazim yarin bi doktora mi gitsen akintinin sebebi ne acaba nisan mi kesin olarak

Anladim canim zaten az az sancinda vardi senin.. bende bisey yokk sancida hssetmiyorum gobegim hala ustlerde kanala gireceğini dusunmuyorum

canım yanma gibi mi sendeki sikayette benim tam kesi attigi yer diye tahmin ediliyorum orasi jiletle kesersin ya oyle yanıyo bepanten sürüyorum ama faydasi yok sendeki ne ne iyi geldi soyler misin

Aynen yanma gibi cnm bana batikon verdi ,madecassol krem,hirudoid forte krem,furacin soluble dressing merhem bide sari kantaron yagi ve voltaren adli bir fitil verdi o fitil beni ayakta tutan kullanirsam ayaktayim kullanmazsam fenayim

Bugün bebegin kontrolü vardı ilk bi ay emzik yok dedi doktorumuz ... Bol bol emzir dedi işitme testi 2.topuk kani (o ağlarken aglicaktim nerdeyse ) ve sarılık testi yaptılar.minik kuşum 3700dogdu (doktor 3600civari demisti zaten bi gun once )hastaneden çıkışta 3600 bugunde tartildi 3600 cumadan bu yana kilo almamış kafaya taktik simdi ben bunu sutum yaramıyor mu o kadar kafama takiyodum emziremem diye ALLAH su silikon ucu cikarandan razi olsun.gogus ucum.hic yok sabahları uyuyor bizim pasa :)gecelerde ayaktayiz

Kızlar dua edin nolur sancılarım başladı.bunların yalancı sancı olma dueumu yok artık berbat sancılar çok keskin.hayırlısıyla sabah olsaydı hastaneye öyle gidicem karnım aşagı inmedi ama yanlar boşaldı öne toparlandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…