- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #18.401
inş bebeğine kavuşacaksınKızlar dua edin nolur sancılarım başladı.bunların yalancı sancı olma dueumu yok artık berbat sancılar çok keskin.hayırlısıyla sabah olsaydı hastaneye öyle gidicem karnım aşagı inmedi ama yanlar boşaldı öne toparlandı
Canım niye geriliyosun yat bi güzel uykunu al.yarın acısız bebeğini kucagına alacaksın ben duvarları yumrukluyom sancıdan biri sezeryan dese boynuna atlarımSabah 8 buçukta sezeryana alinicam, çok gerginim kızlar, nolur bana dua edin.
Canım niye geriliyosun yat bi güzel uykunu al.yarın acısız bebeğini kucagına alacaksın ben duvarları yumrukluyom sancıdan biri sezeryan dese boynuna atlarım
Allah kurtarsın ne güzel kavuşuyorsun artık sağ-salim insallah
Amin canım sancımla sanada dua ediyorum allah saglıcakla kavustursun bebişlere gercekten dayanılması güç agrılar insanın tahammülü kalmıyor sabah ezanı okunuyor suan rabbim yardımcımız olsunSana da Allah kolaylık versin, guc kuvvet versin, hepimiz sağlıcakla alalım bebeklerimizi kucağımıza.
Sabah 8 buçukta sezeryana alinicam, çok gerginim kızlar, nolur bana dua edin.
Kizlar dun oglen 2 gibi suyum az az gelmeye basladi. Sancisiz bir sekilde hastaneye gittim. Suni sanci verdiler aksam ustu 6bucuk gibi. Gece 2de epidural normal dogum yaptim. Simdi cok iyiyim. 3200 dogdu kizim. Insaallah sizde kavusursunuz bebeginize
Sagol canim. Valla ilk basta hic aklimda yoktu epidural. Ama su gelmesi yuzunden sanciyi dayadilar. Epidural istemeden duramadim. Simdi dusunuyorum aslinda dayanilabilir bir aciydi. Hatta asiri bir sey yoktu ama o psikolojide insan tahammulsuz oluyo.Gözün aydın cnm sağlıkla büyüt bebisini epidursli almakla iyi etmissinn ben almadum o sancı yükseldikçe fena olmustum
canım senle ayniyiz baya brnimmide 3700dogdu epidural almadim yalniz bna yirtilma olmasin diye kesi atildi sana niye atmamis ki ilk basta,cok fazla sey vetmisxsana bsna saecesadece batikonla majezik verdi mazejiko hic icmedim bisey olmaz ic dedi doktor ama benom.agrim yok yanmam vsr zatrn ve kanamam hic kesilmedi bu sabah gitcez bakalim be kendim bepanten surdumAynen yanma gibi cnm bana batikon verdi ,madecassol krem,hirudoid forte krem,furacin soluble dressing merhem bide sari kantaron yagi ve voltaren adli bir fitil verdi o fitil beni ayakta tutan kullanirsam ayaktayim kullanmazsam fenayim
Ayy hadi canm inşallah bebis inmiştir kolay bir doğum olur bak bir anda herşey olabiliyormuş Allah saglikla kavuşmayı nasip etsin inşallah az kaldiKızlar suan 6 daikikada bir sancı geliyor 20saniye civarı sürüyor.sabah olsaydı bi hayırlısyla bebek hareketleride iyi cok sükür
Maşallah canm ne güzel bir dogum olmus Allah anali babali sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inşallahKizlar dun oglen 2 gibi suyum az az gelmeye basladi. Sancisiz bir sekilde hastaneye gittim. Suni sanci verdiler aksam ustu 6bucuk gibi. Gece 2de epidural normal dogum yaptim. Simdi cok iyiyim. 3200 dogdu kizim. Insaallah sizde kavusursunuz bebeginize
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ikiniz için de güzel bir doğum olur minigine kavuşursunSabah 8 buçukta sezeryana alinicam, çok gerginim kızlar, nolur bana dua edin.
Insaallah canim. Aslinda dogum sirasinda hic bitmiycek gibi geliyordu ama dogum bittikten sonra her sey bitti. Bir anda enerji geldi anlayamadim.Maşallah canm ne güzel bir dogum olmus Allah anali babali sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?