2018 mart-nisan anneleri

K
inş bebeğine kavuşacaksın

Sana da Allah kolaylık versin, guc kuvvet versin, hepimiz sağlıcakla alalım bebeklerimizi kucağımıza.
Amin canım sancımla sanada dua ediyorum allah saglıcakla kavustursun bebişlere gercekten dayanılması güç agrılar insanın tahammülü kalmıyor sabah ezanı okunuyor suan rabbim yardımcımız olsun

Kızlar suan 6 daikikada bir sancı geliyor 20saniye civarı sürüyor.sabah olsaydı bi hayırlısyla bebek hareketleride iyi cok sükür

Kızlar merhaba 5+5 günlük Hamileyim daha doktora gidemedim haftaya gitcem geceblavanoya kalktığım da kahverengi leke vardı çamaşırımda çok korktum yerleşme kanamssı mı acaba ? Sabah tekrar baktım nokta kadar vardı yine gelir mi acaba haftaya gitcem doktora

Kizlar dun oglen 2 gibi suyum az az gelmeye basladi. Sancisiz bir sekilde hastaneye gittim. Suni sanci verdiler aksam ustu 6bucuk gibi. Gece 2de epidural normal dogum yaptim. Simdi cok iyiyim. 3200 dogdu kizim. Insaallah sizde kavusursunuz bebeginize

Gözün aydın cnm sağlıkla büyüt bebisini epidursli almakla iyi etmissinn ben almadum o sancı yükseldikçe fena olmustum

Gözün aydın cnm sağlıkla büyüt bebisini epidursli almakla iyi etmissinn ben almadum o sancı yükseldikçe fena olmustum
Sagol canim. Valla ilk basta hic aklimda yoktu epidural. Ama su gelmesi yuzunden sanciyi dayadilar. Epidural istemeden duramadim. Simdi dusunuyorum aslinda dayanilabilir bir aciydi. Hatta asiri bir sey yoktu ama o psikolojide insan tahammulsuz oluyo.

Aynen yanma gibi cnm bana batikon verdi ,madecassol krem,hirudoid forte krem,furacin soluble dressing merhem bide sari kantaron yagi ve voltaren adli bir fitil verdi o fitil beni ayakta tutan kullanirsam ayaktayim kullanmazsam fenayim
canım senle ayniyiz baya brnimmide 3700dogdu epidural almadim yalniz bna yirtilma olmasin diye kesi atildi sana niye atmamis ki ilk basta,cok fazla sey vetmisxsana bsna saecesadece batikonla majezik verdi mazejiko hic icmedim bisey olmaz ic dedi doktor ama benom.agrim yok yanmam vsr zatrn ve kanamam hic kesilmedi bu sabah gitcez bakalim be kendim bepanten surdum

Kızlar suan 6 daikikada bir sancı geliyor 20saniye civarı sürüyor.sabah olsaydı bi hayırlısyla bebek hareketleride iyi cok sükür
Ayy hadi canm inşallah bebis inmiştir kolay bir doğum olur bak bir anda herşey olabiliyormuş Allah saglikla kavuşmayı nasip etsin inşallah az kaldi

Kizlar dun oglen 2 gibi suyum az az gelmeye basladi. Sancisiz bir sekilde hastaneye gittim. Suni sanci verdiler aksam ustu 6bucuk gibi. Gece 2de epidural normal dogum yaptim. Simdi cok iyiyim. 3200 dogdu kizim. Insaallah sizde kavusursunuz bebeginize
Maşallah canm ne güzel bir dogum olmus Allah anali babali sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inşallah

Kızlar merhaba. Benim sat 28mart. Adetimden 12gün sonra yoğun şeffaf akıntım vardı. Bu akıntı 2 gün devam etti. Sonra 1 gün koyukahverengi geldi ertesi gün açık pembe geldi. Birer gün sürdü bitti. Sizce bu nedir ? Böyle olup hamile olduğunun öğrenen var mı acaba?

Maşallah canm ne güzel bir dogum olmus Allah anali babali sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Insaallah canim. Aslinda dogum sirasinda hic bitmiycek gibi geliyordu ama dogum bittikten sonra her sey bitti. Bir anda enerji geldi anlayamadim.

Selam kızlar emme durmu nedir pek giremiyorum foruma çünkü hastaneden bugün çıkıyoruz benm kız doymuyor sütümde çok değil mama da vercez sizde durum nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…