2018 mart-nisan anneleri

Selam kızlar emme durmu nedir pek giremiyorum foruma çünkü hastaneden bugün çıkıyoruz benm kız doymuyor sütümde çok değil mama da vercez sizde durum nedir
Benimki dogduktan sonra memeyi aldi biraz ugrasarak. 2 saatte bir 20 dk emzirdim 3 kez. Ama hic idrar yapmayınca mama verdiler bir sorun mu var diye. Acikcasi sorun benim sutummus demek ki. Sekerli seyler yemeyi dusunuyorun. Kayisi kompostosu v.s. cok iyi geliyomus ama memeyi denemeye devam. Denedikce sut artar diyorlar

Kızlar sizin bebislerde altını açınca kıyafet giydirirken çok agliyo mu? Benim bebiş öyle. Bi de her strese girdiğinde meme emmek istiyo

Basıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmedi.kanama durmayinca benim binyere daha dikiş attılar sonra durdu ben de sin bi gündür iyiyim çok şükür kızlar korse kullaniyo musunuz göbek kalmasın diye ben kullanıyorum

nst de sancim 60lara çıktı doktor gene muayene etti hala kanala girmemis aciklikta yok doktor icerde keyfi yerinde gelmeye niyeti yok dedi haftaya salı tekrar bakcak girmemisse yada ozmana kadr sancim suyum falan gelmesse 10da sezaryen olcam artık bebis için son şans geldi geldi

Cnm nr marka aldin tipi nasil medikalden mi aldın. Memnunmusun

Bugun beebisimi kontrole goturcem 15.gunumuz. gexen hafta gtmistik doktor haftaya yine gelin kilosuna bakalım dedi. Sut yetiomuu diye

kontrolden geldim.dikisimi aldi daha rahat edersin dedi yanma icinde bepanten tqvsiye etti zaten kullaniyodum kanama icinde normal dedi bana 40im cikinca miyom icin kontrole gel dedi korse evetbkullaniyorum bende once m almistim iki gun once de s aldim eczaneden 30lira bisey cirt cirtli yalniz gun boyu kullanamiyor bazen hic takmaya firsat olmuyor gobek inmeye basladi tam inmesi kirk gunu bulur dedi doktor ben 52 ile hamile kalmistim 68le hatta belki 69la bitirdim bir hafta sonra 60.5 oldum iki gundur de ayniyim bundan sonrasi acaba kendi gayretimle mi gidecek

kskada bende senden 2 gun ondeyim canim bende pazartesi kontrole gidicem eger hala kanala dusmemisse sezeryan planliyicam
Hakkımızda hayırlısı canm napalim doktor baya ileri soktu parmağını muayenede hiç inmemiş bak kaçıyor hatta dedi bende artık kavuşmak istiyorum minigime şükür bu zamana kadar geldik salıya kadar gelmezse de içim rahat olcak durması da riskli çünkü

Aynen canim hakkimizda hayırlısı buymus diyecegiz:)

Ooo herkesler dogurmuş :) T tuba-kumsal canım nasıl oldun doğum yaptın mı.. başka dogum yapan varsa göremedim herkese hayırlı ugurlu olsun canımlar saglıcakla büyütelim bebişlerimizi inşallah

Off kiyamam ona bm ya niye öyle oldu ki insan çok stres oluuo ya sakin olmaya çalış Cnm allah daha beterinde n saklasin valla annelik zor herseyine uzuluyo insan değişik bi duygu inşallah geçer bi an once
Bende gittim canım valla ama bizim göbek bizi mahvetti cok şükür durdu kanaması yirmisi çıktığından beri acayip huysuz kakasını yaparken cok zorlanıyor kuzum cok aglıyor dün gece saat dolmadan uyandı basımın agrısından dönmesinden takatim kalmamıştı sizin nasıl gidiyor alıştınız mı birbirinize

Canım ben bi mesaj yazmıştım ama arada kaynadı sanırım. Bebeğin üstünü değiştirirken altını açarken ağlıyor mu? Bizimki genelde çok ağlıyor da her bebek mi böyle?

Canım ben bi mesaj yazmıştım ama arada kaynadı sanırım. Bebeğin üstünü değiştirirken altını açarken ağlıyor mu? Bizimki genelde çok ağlıyor da her bebek mi böyle?
Canım üşüyor olabilir üşüdüklerinde de cok aglıyorlar. Bizimkinin neye agladıgı belli değil canım ya altını acınca değilde genelde gazı varken ve acken cok aglıyor gerçi bu sıra herseye aglıyor memeye düşkünleşti sürekli emmek istiyor umarım gecer bir an önce

Kizlar dun oglen 2 gibi suyum az az gelmeye basladi. Sancisiz bir sekilde hastaneye gittim. Suni sanci verdiler aksam ustu 6bucuk gibi. Gece 2de epidural normal dogum yaptim. Simdi cok iyiyim. 3200 dogdu kizim. Insaallah sizde kavusursunuz bebeginize
Gözün aydın Canım ,Maşallah ikinizede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…