- 26 Şubat 2012
- 2.269
- 726
- 363
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #18.421
Benimki dogduktan sonra memeyi aldi biraz ugrasarak. 2 saatte bir 20 dk emzirdim 3 kez. Ama hic idrar yapmayınca mama verdiler bir sorun mu var diye. Acikcasi sorun benim sutummus demek ki. Sekerli seyler yemeyi dusunuyorun. Kayisi kompostosu v.s. cok iyi geliyomus ama memeyi denemeye devam. Denedikce sut artar diyorlarSelam kızlar emme durmu nedir pek giremiyorum foruma çünkü hastaneden bugün çıkıyoruz benm kız doymuyor sütümde çok değil mama da vercez sizde durum nedir
canım senle ayniyiz baya brnimmide 3700dogdu epidural almadim yalniz bna yirtilma olmasin diye kesi atildi sana niye atmamis ki ilk basta,cok fazla sey vetmisxsana bsna saecesadece batikonla majezik verdi mazejiko hic icmedim bisey olmaz ic dedi doktor ama benom.agrim yok yanmam vsr zatrn ve kanamam hic kesilmedi bu sabah gitcez bakalim be kendim bepanten surdum
Cnm nr marka aldin tipi nasil medikalden mi aldın. MemnunmusunBasıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmedi.kanama durmayinca benim binyere daha dikiş attılar sonra durdu ben de sin bi gündür iyiyim çok şükür kızlar korse kullaniyo musunuz göbek kalmasın diye ben kullanıyorum
kontrolden geldim.dikisimi aldi daha rahat edersin dedi yanma icinde bepanten tqvsiye etti zaten kullaniyodum kanama icinde normal dedi bana 40im cikinca miyom icin kontrole gel dedi korse evetbkullaniyorum bende once m almistim iki gun once de s aldim eczaneden 30lira bisey cirt cirtli yalniz gun boyu kullanamiyor bazen hic takmaya firsat olmuyor gobek inmeye basladi tam inmesi kirk gunu bulur dedi doktor ben 52 ile hamile kalmistim 68le hatta belki 69la bitirdim bir hafta sonra 60.5 oldum iki gundur de ayniyim bundan sonrasi acaba kendi gayretimle mi gidecekBasıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmedi.kanama durmayinca benim binyere daha dikiş attılar sonra durdu ben de sin bi gündür iyiyim çok şükür kızlar korse kullaniyo musunuz göbek kalmasın diye ben kullanıyorum
38+6 bugün canmkskada canim kac haftalik oldun sen bugun tam olarak
Hakkımızda hayırlısı canm napalim doktor baya ileri soktu parmağını muayenede hiç inmemiş bak kaçıyor hatta dedikskada bende senden 2 gun ondeyim canim bende pazartesi kontrole gidicem eger hala kanala dusmemisse sezeryan planliyicam
Aynen canim hakkimizda hayırlısı buymus diyecegiz:)Hakkımızda hayırlısı canm napalim doktor baya ileri soktu parmağını muayenede hiç inmemiş bak kaçıyor hatta dedibende artık kavuşmak istiyorum minigime şükür bu zamana kadar geldik salıya kadar gelmezse de içim rahat olcak durması da riskli çünkü
Off kiyamam ona bm ya niye öyle oldu ki insan çok stres oluuo ya sakin olmaya çalış Cnm allah daha beterinde n saklasin valla annelik zor herseyine uzuluyo insan değişik bi duygu inşallah geçer bi an once
Bende gittim canım valla ama bizim göbek bizi mahvetti cok şükür durdu kanaması yirmisi çıktığından beri acayip huysuz kakasını yaparken cok zorlanıyor kuzum cok aglıyor dün gece saat dolmadan uyandı basımın agrısından dönmesinden takatim kalmamıştı sizin nasıl gidiyor alıştınız mı birbirinizeCnm aynen bnnki de öyle hızlı nefes alıyor ama bm sordum doktora böyle şeyleri kafana takma diyo normal valla bm dogdugindan beri böyle saçma sapan şeylere o kadar çok gittim ki doktora ilk cocuk galiba dedi doktor böyle pimpirikli olma dedi
Canım ben bi mesaj yazmıştım ama arada kaynadı sanırım. Bebeğin üstünü değiştirirken altını açarken ağlıyor mu? Bizimki genelde çok ağlıyor da her bebek mi böyle?Bende gittim canım valla ama bizim göbek bizi mahvetti cok şükür durdu kanaması yirmisi çıktığından beri acayip huysuz kakasını yaparken cok zorlanıyor kuzum cok aglıyor dün gece saat dolmadan uyandı basımın agrısından dönmesinden takatim kalmamıştı sizin nasıl gidiyor alıştınız mı birbirinize
Canım üşüyor olabilir üşüdüklerinde de cok aglıyorlar. Bizimkinin neye agladıgı belli değil canım ya altını acınca değilde genelde gazı varken ve acken cok aglıyor gerçi bu sıra herseye aglıyor memeye düşkünleşti sürekli emmek istiyor umarım gecer bir an önceCanım ben bi mesaj yazmıştım ama arada kaynadı sanırım. Bebeğin üstünü değiştirirken altını açarken ağlıyor mu? Bizimki genelde çok ağlıyor da her bebek mi böyle?
Sağol canım ,Hayırlısı ile seninde güzel Doğumun olsun inşallah sağlıkla al kucağına.Cok gecmis olsun canim cok sukur iyisin suan darisi bizim basimiza
Gözün aydın Canım ,Maşallah ikinizede.Kizlar dun oglen 2 gibi suyum az az gelmeye basladi. Sancisiz bir sekilde hastaneye gittim. Suni sanci verdiler aksam ustu 6bucuk gibi. Gece 2de epidural normal dogum yaptim. Simdi cok iyiyim. 3200 dogdu kizim. Insaallah sizde kavusursunuz bebeginize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?