2018 mart-nisan anneleri

Bende kullanıyorum hiç çıkarmıyorum korseyi.

Canım yan ters derken benimkinde kafa yukarıda , sırtı solda , popo aşağıda , kol ve bacakları sağ boşluğumda C pozisyonundaymış , seninkidemi öyleydi yan ters dediğin bu mu
Yok canım bu makat gelişli rahat alınıyormuş sezeryanda,Ay sakın benim yazdığımdan etkilenme ben çok rahat geçti anlatmak istedim düşün ağrı kesiciyi Hiç almadım yazdıkları reçetedeki ,Çünkü beni sezeryandan çok korkutmuşlardı korkarak girdim çok şükür hiçde umduğum gibi olmadı.Darısı sizlerin olsun hangi Doğum şekli nasipse çok güzel atlatın Allah’ın izni ile.

Amin canım benim Rabbim hiç bir anneyi yavrusundan ayırmasın , sağ salim kavuştursun hepimizi ve sağlıklı uzun yıllarımız olsun yavrularımızla inşallah

Merhaba kızlar yazmaya yeni fırsat bulabildim.Bende kucağıma aldım bebişimi sağ salim...sabah 9 da hastaneye gittik 3cm açıklık vardı.yatışım yapıldı nst ye baglandım derken saat 11 de acıklık 5cm olmustu.buraya kadar hersey katlanılabilir ve güzeldi.saat 12 ye kadar 6 cm oldu ama sancılarda şiddetlenmeye başlamıştı artık ebelerin elini kolunu sıkıyordum sancı girince destek almak için.suyumu patlattılar bu acılı bir uygulama degildi ama bebeğin başını kanala yerleştirdiler o felaketti.bu arada sunni sancıyıda verdiler seruma sorunca yok falan dediler ama damaryoluyla falanda vermişler.işte o sunni sancıdan sonra film koptu bende...yalvardım sezeryana alın diye ama nafile...saat 15 de bebeğim dünyaya merhaba dedi. 45 dakika dikiş atma işlemi sürdü çok dikişim var aşırı agrıyor parol falan veriyorlar ama neye yarar ki.

gecmis olsun tugba sonunda dogurdun:)hemse normal:)ilk iki fun dikislerin agriyacak aciyacak bunu kabullen canım ne yapilirsa yapilsn bu böyle sonra yavaslicak yanabilir bebek nasil:)

gecmis olsun tugba sonunda dogurdun:)hemse normal:)ilk iki fun dikislerin agriyacak aciyacak bunu kabullen canım ne yapilirsa yapilsn bu böyle sonra yavaslicak yanabilir bebek nasil:)
Canım teşekkürler.Ben bile normal doğurdum acıyan dikişler makata en yakın olanlar.kabızlık sonucu meme oluşmuş onlar parcalanmıs falan filan alt taraf harap anlayacagın.yürüyemiyorum oturamıyorum iyileşmesini hıxlandıracak ne yapmalı ki.parol ve antibiyotik dışında ilaç vermedi

Ayy canm gözünüz aydın Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah ya sende bebeğine kavustun hemde biranda gelişti herşey çok sukur normal sezaryen derken hayırlısıyla geldi minik sende çabucak iyileşirsin inşallah Alya Ece nasl

Gözünüz aydın bebişini kokla bol bol bizim yerimize, niye dikişler 45 dk sürdü kaç kesi attılar ki

Kizlar bebegim gece 5er saat uyudu. Yani uyudu 5 saat sonra emip yatti yine. Sizce aranin bukadar uzun olmasi dogrumu... bende uyuyakalmisim. Doktorunuz uyandirin fln demismiydi

Cok gecmis olsun canim ayrica gozun aydın cok sevindimm:) miss gibi dogurdun agrilarinda en kisa zamanda kesilir insallah daha 2 gun once nasil dogurcaz die dusunuyodukk.. bu kanala sokma meselesi benide korkuttu bendede aynisi var cnku nolcak bilmiyorum

Bende 80le girdim 74 um.su an bi hafta oldu doğum Yapalı .bende de polip vardı acaba gitti mi çok merak ediyorum bana da gel dedi bi ay sonra

Benim basıma gelenler seninde gelmiş canım batikon vermedi mi temizlik için bananuc ayri krem.antibiyotik ağrı kesici fitil birde sari kantaron yagi önerdi en etkili fitil onla ayakta geziyorum o arkadaki dikisler beni mahvediyor

Ayy R Rose3601 üçümüzun de durumu ayniydi canm tuba kurtuldu şükür aklimda deli sorular sezaryen günüme kadar kendi mi gelecek tuba nin bir anda oldu herşey benimde mi öyle olacak kanala sokma meselesi beni de gerdi bi gelsin diyorum bir gelmesin anamm bizim kuzularin icerde keyfi yerinde şükür bizde bilinmezlik mahvetti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…