- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #18.441
Bende kullanıyorum hiç çıkarmıyorum korseyi.Basıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmedi.kanama durmayinca benim binyere daha dikiş attılar sonra durdu ben de sin bi gündür iyiyim çok şükür kızlar korse kullaniyo musunuz göbek kalmasın diye ben kullanıyorum
Maşallah, bizde 2 günde bir gidiyoruz sarılığımız var diye ölçüme.Bugün 1 haftalık oldukBugun beebisimi kontrole goturcem 15.gunumuz. gexen hafta gtmistik doktor haftaya yine gelin kilosuna bakalım dedi. Sut yetiomuu diye
Yok canım bu makat gelişli rahat alınıyormuş sezeryanda,Ay sakın benim yazdığımdan etkilenme ben çok rahat geçti anlatmak istedim düşün ağrı kesiciyi Hiç almadım yazdıkları reçetedeki ,Çünkü beni sezeryandan çok korkutmuşlardı korkarak girdim çok şükür hiçde umduğum gibi olmadı.Darısı sizlerin olsun hangi Doğum şekli nasipse çok güzel atlatın Allah’ın izni ile.Canım yan ters derkenbenimkinde kafa yukarıda , sırtı solda , popo aşağıda , kol ve bacakları sağ boşluğumda C pozisyonundaymış , seninkidemi öyleydi yan ters dediğin bu mu
canim bizimde onuncu günümuz bugun sarilik bizde de var altinci gunde fototerapi aldik bugun kontrolumuz var inşallah fusuk cikar sizin nasilMaşallah, bizde 2 günde bir gidiyoruz sarılığımız var diye ölçüme.Bugün 1 haftalık olduk
Yok canım bu makat gelişli rahat alınıyormuş sezeryanda,Ay sakın benim yazdığımdan etkilenme ben çok rahat geçti anlatmak istedim düşün ağrı kesiciyi Hiç almadım yazdıkları reçetedeki ,Çünkü beni sezeryandan çok korkutmuşlardı korkarak girdim çok şükür hiçde umduğum gibi olmadı.Darısı sizlerin olsun hangi Doğum şekli nasipse çok güzel atlatın Allah’ın izni ile.
gecmis olsun tugba sonunda dogurdun:)hemse normal:)ilk iki fun dikislerin agriyacak aciyacak bunu kabullen canım ne yapilirsa yapilsn bu böyle sonra yavaslicak yanabilir bebek nasil:)Merhaba kızlar yazmaya yeni fırsat bulabildim.Bende kucağıma aldım bebişimi sağ salim...sabah 9 da hastaneye gittik 3cm açıklık vardı.yatışım yapıldı nst ye baglandım derken saat 11 de acıklık 5cm olmustu.buraya kadar hersey katlanılabilir ve güzeldi.saat 12 ye kadar 6 cm oldu ama sancılarda şiddetlenmeye başlamıştı artık ebelerin elini kolunu sıkıyordum sancı girince destek almak için.suyumu patlattılar bu acılı bir uygulama degildi ama bebeğin başını kanala yerleştirdiler o felaketti.bu arada sunni sancıyıda verdiler seruma sorunca yok falan dediler ama damaryoluyla falanda vermişler.işte o sunni sancıdan sonra film koptu bende...yalvardım sezeryana alın diye ama nafile...saat 15 de bebeğim dünyaya merhaba dedi. 45 dakika dikiş atma işlemi sürdü çok dikişim var aşırı agrıyor parol falan veriyorlar ama neye yarar ki.
Canım teşekkürler.Ben bile normal doğurdumgecmis olsun tugba sonunda dogurdun:)hemse normal:)ilk iki fun dikislerin agriyacak aciyacak bunu kabullen canım ne yapilirsa yapilsn bu böyle sonra yavaslicak yanabilir bebek nasil:)
Ayy canm gözünüz aydın Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah ya sende bebeğine kavustun hemde biranda gelişti herşey çok sukur normal sezaryen derken hayırlısıyla geldi minik sende çabucak iyileşirsin inşallah Alya Ece naslMerhaba kızlar yazmaya yeni fırsat bulabildim.Bende kucağıma aldım bebişimi sağ salim...sabah 9 da hastaneye gittik 3cm açıklık vardı.yatışım yapıldı nst ye baglandım derken saat 11 de acıklık 5cm olmustu.buraya kadar hersey katlanılabilir ve güzeldi.saat 12 ye kadar 6 cm oldu ama sancılarda şiddetlenmeye başlamıştı artık ebelerin elini kolunu sıkıyordum sancı girince destek almak için.suyumu patlattılar bu acılı bir uygulama degildi ama bebeğin başını kanala yerleştirdiler o felaketti.bu arada sunni sancıyıda verdiler seruma sorunca yok falan dediler ama damaryoluyla falanda vermişler.işte o sunni sancıdan sonra film koptu bende...yalvardım sezeryana alın diye ama nafile...saat 15 de bebeğim dünyaya merhaba dedi. 45 dakika dikiş atma işlemi sürdü çok dikişim var aşırı agrıyor parol falan veriyorlar ama neye yarar ki.
Merhaba kızlar yazmaya yeni fırsat bulabildim.Bende kucağıma aldım bebişimi sağ salim...sabah 9 da hastaneye gittik 3cm açıklık vardı.yatışım yapıldı nst ye baglandım derken saat 11 de acıklık 5cm olmustu.buraya kadar hersey katlanılabilir ve güzeldi.saat 12 ye kadar 6 cm oldu ama sancılarda şiddetlenmeye başlamıştı artık ebelerin elini kolunu sıkıyordum sancı girince destek almak için.suyumu patlattılar bu acılı bir uygulama degildi ama bebeğin başını kanala yerleştirdiler o felaketti.bu arada sunni sancıyıda verdiler seruma sorunca yok falan dediler ama damaryoluyla falanda vermişler.işte o sunni sancıdan sonra film koptu bende...yalvardım sezeryana alın diye ama nafile...saat 15 de bebeğim dünyaya merhaba dedi. 45 dakika dikiş atma işlemi sürdü çok dikişim var aşırı agrıyor parol falan veriyorlar ama neye yarar ki.
Cok gecmis olsun canim ayrica gozun aydın cok sevindimm:) miss gibi dogurdun agrilarinda en kisa zamanda kesilir insallah daha 2 gun once nasil dogurcaz die dusunuyodukk.. bu kanala sokma meselesi benide korkuttu bendede aynisi var cnku nolcak bilmiyorumMerhaba kızlar yazmaya yeni fırsat bulabildim.Bende kucağıma aldım bebişimi sağ salim...sabah 9 da hastaneye gittik 3cm açıklık vardı.yatışım yapıldı nst ye baglandım derken saat 11 de acıklık 5cm olmustu.buraya kadar hersey katlanılabilir ve güzeldi.saat 12 ye kadar 6 cm oldu ama sancılarda şiddetlenmeye başlamıştı artık ebelerin elini kolunu sıkıyordum sancı girince destek almak için.suyumu patlattılar bu acılı bir uygulama degildi ama bebeğin başını kanala yerleştirdiler o felaketti.bu arada sunni sancıyıda verdiler seruma sorunca yok falan dediler ama damaryoluyla falanda vermişler.işte o sunni sancıdan sonra film koptu bende...yalvardım sezeryana alın diye ama nafile...saat 15 de bebeğim dünyaya merhaba dedi. 45 dakika dikiş atma işlemi sürdü çok dikişim var aşırı agrıyor parol falan veriyorlar ama neye yarar ki.
2.5 saatte bir seni emmesi lazım , zorla uyandır emzir canım sarılık olur bebek .Kizlar bebegim gece 5er saat uyudu. Yani uyudu 5 saat sonra emip yatti yine. Sizce aranin bukadar uzun olmasi dogrumu... bende uyuyakalmisim. Doktorunuz uyandirin fln demismiydi
kontrolden geldim.dikisimi aldi daha rahat edersin dedi yanma icinde bepanten tqvsiye etti zaten kullaniyodum kanama icinde normal dedi bana 40im cikinca miyom icin kontrole gel dedi korse evetbkullaniyorum bende once m almistim iki gun once de s aldim eczaneden 30lira bisey cirt cirtli yalniz gun boyu kullanamiyor bazen hic takmaya firsat olmuyor gobek inmeye basladi tam inmesi kirk gunu bulur dedi doktor ben 52 ile hamile kalmistim 68le hatta belki 69la bitirdim bir hafta sonra 60.5 oldum iki gundur de ayniyim bundan sonrasi acaba kendi gayretimle mi gidecek
Maşallah, bizde 2 günde bir gidiyoruz sarılığımız var diye ölçüme.Bugün 1 haftalık olduk
Canım teşekkürler.Ben bile normal doğurdumacıyan dikişler makata en yakın olanlar.kabızlık sonucu meme oluşmuş onlar parcalanmıs falan filan alt taraf harap anlayacagın.yürüyemiyorum oturamıyorum iyileşmesini hıxlandıracak ne yapmalı ki.parol ve antibiyotik dışında ilaç vermedi
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallahKızlar bende çarşamba akşamı başladı sancı perşembe saat bir olmadan doğdu. KavuştuK elhamdulillah.
Ayy R Rose3601 üçümüzun de durumu ayniydi canm tuba kurtuldu şükür aklimda deli sorular sezaryen günüme kadar kendi mi gelecek tuba nin bir anda oldu herşey benimde mi öyle olacak kanala sokma meselesi beni de gerdi bi gelsin diyorum bir gelmesin anamm bizim kuzularin icerde keyfi yerinde şükür bizde bilinmezlik mahvettiCok gecmis olsun canim ayrica gozun aydın cok sevindimm:) miss gibi dogurdun agrilarinda en kisa zamanda kesilir insallah daha 2 gun once nasil dogurcaz die dusunuyodukk.. bu kanala sokma meselesi benide korkuttu bendede aynisi var cnku nolcak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?