2018 mart-nisan anneleri

Hic sorma canim vallahi ne olacagi bello degil ama bende artk kurtulayim havasindayim gerçekten beklemek belirsizlik cok zor bir surecms bakalim ikimizin nasil olcak:)

Canım ben bi mesaj yazmıştım ama arada kaynadı sanırım. Bebeğin üstünü değiştirirken altını açarken ağlıyor mu? Bizimki genelde çok ağlıyor da her bebek mi böyle?
Aynisi benim kizda da var cnm ya insan altı temizlenince mutlu olur bizim ki ortalığı yıkıyor acaba niye böyle yarin kontrol var gidince sorcam bende

Hic sorma canim vallahi ne olacagi bello degil ama bende artk kurtulayim havasindayim gerçekten beklemek belirsizlik cok zor bir surecms bakalim ikimizin nasil olcak:)
Sağlıkla gelsinler artık canm bende kavuşmak istiyom artık çok uzadı sanki 9 ay geçti de son günleri düşününce sanki hiç geçmiyor benimkinin salıya kadar vakti var yoksa doktor amca alcak bak dedim ona göre davransın herkes sut bez muhabbeti yapıyor biz kaldık boyle

Kvaldem içerde uyuyo onun duyacağını bilerek annemi aradim hoca getir dedim bunlardan bi hayir gelmeyecek tohum ekmesi cok önemli ya bu cocuktan dedim hatta onu geç tim bari beni randevuma yetiştirseler dedim. 3.30gibi bugün randevum kpederin tek yaptigi sey kocami daminda it gibi bekletmek bi hafta oldu dogum yapalı.bunlar dr randevu günümde tohum derdine düştüler. Dami hayvani neyi varsa yansin kül olsun insallah

Kizlar bebegim gece 5er saat uyudu. Yani uyudu 5 saat sonra emip yatti yine. Sizce aranin bukadar uzun olmasi dogrumu... bende uyuyakalmisim. Doktorunuz uyandirin fln demismiydi
Canim bende 11 nisanda dogum yqptim bebisim hep uyuyordu cocuk doktoru dogumdan sonra geldi ve bakti uzun sure uyumasi emme kinusunda isteksiz olmasi nedeniyle kan tahlili istedi kaninda enfeksiyin cikti suan kivezde. Enfeksiyon yuksek cikti fark edilmesi iyi bisey dedi. Aklinda olsun insallah bisey yoktur en kotusunu dusunmemek gerekir ama aklinda bulunsun

Kizlar 11 nisan saat 15.05 te bende normal dogum ile Yagiz Ali yi dunyaya getirdim. 2 cm aciklik ile yatisim oldu sabah 8.30 gibi. Suni sanci verdiler. Dogum oldu. Bebisimi verdiler. Odaya gectik sancilarim devam etti kimse inanmadi agri kesici yaptik dediler oysa sanci gibi agrim vardi hala. Sonra ebe bi bakayum dedi karnima bastirdi her taraf kan oldu kanamam basladi ve tekrar acil adlilar beni. Ic kisimda yirtilma varmis. Cok aci cektim kan kaybettim. 2 unite kan vetdiler. Cok zordu. Bebisimde enfeksiyon cikti ve dun aksam kuveze aldilar. Doktor 7 veya 10 gun orada kalqbilecegini soyledi. Allah herkese yardim etsin ve sifa versin. Zor ama guzel bi duyguymus annelik..

Lohusanin bedduası tutuyor valla yaşamışlığım var

Cnm hazir mama falsn veriyon mu acaba ondan no zor yapiyo acaba kakayi.valls cnnm biz sindilik iyiyiz sukur bisey yok gece uykusu pek yok o zorluuo am a annrm yardimci bana gece gunduz o olmasa be yaparm bilmiuom bn gece bi rmziriyom diger hersey annemde valla.bugun ilk kez annem gozetiminde bn yikadim bebegi mi valla alismam lazimm cnm yoksa annem gidince cok zorkancam

Bende sen gibiyim batikon ,antibiyotik,ağrı kesici uç ayrı krem bide sari kantaron yagi suruyorum bi fitil verdi onunla ayaktayim o iyi geliyor ... Normaldi benimde ama kolay olmadi dogumum..
I fitil iyi cnnm kesiyo agrihi bn ilk 3 gun kullandim safrce keske gecse Dr daha iyi ilgilensek bebegimizle

canim bizimde onuncu günümuz bugun sarilik bizde de var altinci gunde fototerapi aldik bugun kontrolumuz var inşallah fusuk cikar sizin nasil
Bizimde
perşembe 14.6 dı yüksekmiş yarın gidicem inşallah düşer Canım aletle ölçüm yapıyor ama eğer daha yükselirse topuğundan kan alıcaklar.Sizede geçmiş olsun Hayırlısı ile atlatalım Canım

Benimki de 13cikmis doktor 17le tedaviye basliyoruz dedi telas etme.dedi bol.bol emziriyorum salı bi daha gostercem doktora
Insallah gecer annesi,benimde aletle olctuler 14.6 topuk kanina gerek kalmadi.17 olunca topugundan kan alincak bakalim mamayi cogaltti doktoru bol bol yiyor emmeyide deniyoruz surekli bakalim yarin gidicez insallah yukselmemistir.

T tuba-kumsal cnmm gozun Aydin aldin bebegini kucagins demek yirtilman fazla oldu cnm 45 dakika bayagi uzun no sure vLlA bbm dogum dikis 15 dakikayfi sadece dikisler agritir dikkat et pansumani ihmal etme kuruyjnca daha cok agrir canin bol sivi seyler ye csnini hic sikma gececk canm

Evet yaa:) bizimde az kaldi sanirim sabrimiz kalmadi ama gormek istiyoruz minnak hanimlari saglikla gelsinlerde..

Evet kızlar bizim dün göbeğimiz düştü şükür.Bugün 8 günluk olduk.Geçici kimliğimiz çıktı.Dedemiz kulağına ismini okuyucak kızımın bugün.2. Topuk kanımız alındı.Temiz sonuclarimiz olsun insallah.Yarın doktor randevumuz var sarılıgına bakılıcak insallah yukselmemistir.Hepinize Hayırlı Kandiller Olsun yavrularımizi saglikla buyutelim.

Benim de aynı, wc ye zor gidiyorum. Nete giremiyorum telefonu odasına sokmuyırum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…