- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #18.461
Hic sorma canim vallahi ne olacagi bello degil ama bende artk kurtulayim havasindayim gerçekten beklemek belirsizlik cok zor bir surecms bakalim ikimizin nasil olcak:)Ayy R Rose3601 üçümüzun de durumu ayniydi canm tuba kurtuldu şükür aklimda deli sorular sezaryen günüme kadar kendi mi gelecek tuba nin bir anda oldu herşey benimde mi öyle olacak kanala sokma meselesi beni de gerdi bi gelsin diyorum bir gelmesin anamm bizim kuzularin icerde keyfi yerinde şükür bizde bilinmezlik mahvetti
Aynisi benim kizda da var cnm ya insan altı temizlenince mutlu olur bizim ki ortalığı yıkıyor acaba niye böyle yarin kontrol var gidince sorcam bendeCanım ben bi mesaj yazmıştım ama arada kaynadı sanırım. Bebeğin üstünü değiştirirken altını açarken ağlıyor mu? Bizimki genelde çok ağlıyor da her bebek mi böyle?
Sağlıkla gelsinler artık canm bende kavuşmak istiyom artık çok uzadı sanki 9 ay geçti de son günleri düşününce sanki hiç geçmiyor benimkinin salıya kadar vakti var yoksa doktor amca alcak bak dedim ona göre davransınHic sorma canim vallahi ne olacagi bello degil ama bende artk kurtulayim havasindayim gerçekten beklemek belirsizlik cok zor bir surecms bakalim ikimizin nasil olcak:)
Ben sordum doktora, bebek rahatsız oluyormuş . Benim kızım zaten çok NazlıAynisi benim kizda da var cnm ya insan altı temizlenince mutlu olur bizim ki ortalığı yıkıyor acaba niye böyle yarin kontrol var gidince sorcam bende
Doktorun kimdi canım bende orda doğum yapıcam kısmetse gerçi henüz gelmeye niyetimiz yokTeşekkür ederim canım,Evet Reyapta yaptım çok memnun kaldım.
Ben dermişimDoğum yapmayan Kim kaldı
Canim bende 11 nisanda dogum yqptim bebisim hep uyuyordu cocuk doktoru dogumdan sonra geldi ve bakti uzun sure uyumasi emme kinusunda isteksiz olmasi nedeniyle kan tahlili istedi kaninda enfeksiyin cikti suan kivezde. Enfeksiyon yuksek cikti fark edilmesi iyi bisey dedi. Aklinda olsun insallah bisey yoktur en kotusunu dusunmemek gerekir ama aklinda bulunsunKizlar bebegim gece 5er saat uyudu. Yani uyudu 5 saat sonra emip yatti yine. Sizce aranin bukadar uzun olmasi dogrumu... bende uyuyakalmisim. Doktorunuz uyandirin fln demismiydi
Lohusanin bedduası tutuyor valla yaşamışlığım varKvaldem içerde uyuyo onun duyacağını bilerek annemi aradim hoca getir dedim bunlardan bi hayir gelmeyecek tohum ekmesi cok önemli ya bu cocuktan dedim hatta onu geç tim bari beni randevuma yetiştirseler dedim. 3.30gibi bugün randevum kpederin tek yaptigi sey kocami daminda it gibi bekletmek bi hafta oldu dogum yapalı.bunlar dr randevu günümde tohum derdine düştüler. Dami hayvani neyi varsa yansin kül olsun insallah
Cnm hazir mama falsn veriyon mu acaba ondan no zor yapiyo acaba kakayi.valls cnnm biz sindilik iyiyiz sukur bisey yok gece uykusu pek yok o zorluuo am a annrm yardimci bana gece gunduz o olmasa be yaparm bilmiuom bn gece bi rmziriyom diger hersey annemde valla.bugun ilk kez annem gozetiminde bn yikadim bebegi mi valla alismam lazimm cnm yoksa annem gidince cok zorkancamBende gittim canım valla ama bizim göbek bizi mahvetti cok şükür durdu kanaması yirmisi çıktığından beri acayip huysuz kakasını yaparken cok zorlanıyor kuzum cok aglıyor dün gece saat dolmadan uyandı basımın agrısından dönmesinden takatim kalmamıştı sizin nasıl gidiyor alıştınız mı birbirinize
I fitil iyi cnnm kesiyo agrihi bn ilk 3 gun kullandim safrce keske gecse Dr daha iyi ilgilensek bebegimizleBende sen gibiyim batikon ,antibiyotik,ağrı kesici uç ayrı krem bide sari kantaron yagi suruyorum bi fitil verdi onunla ayaktayim o iyi geliyor ... Normaldi benimde ama kolay olmadi dogumum..
Bizimdecanim bizimde onuncu günümuz bugun sarilik bizde de var altinci gunde fototerapi aldik bugun kontrolumuz var inşallah fusuk cikar sizin nasil
Insallah gecer annesi,benimde aletle olctuler 14.6 topuk kanina gerek kalmadi.17 olunca topugundan kan alincak bakalim mamayi cogaltti doktoru bol bol yiyor emmeyide deniyoruz surekli bakalim yarin gidicez insallah yukselmemistir.Benimki de 13cikmis doktor 17le tedaviye basliyoruz dedi telas etme.dedi bol.bol emziriyorum salı bi daha gostercem doktora
Doçent Meryem Gencer canım çok memnundum kendisinden.Hayırlısı ile gelsin annesi,hayırli guzel dogumlariniz olsun insallah.Senin doktorun kim canım.Doktorun kimdi canım bende orda doğum yapıcam kısmetse gerçi henüz gelmeye niyetimiz yok
Evet yaa:) bizimde az kaldi sanirim sabrimiz kalmadi ama gormek istiyoruz minnak hanimlari saglikla gelsinlerde..Sağlıkla gelsinler artık canm bende kavuşmak istiyom artık çok uzadı sanki 9 ay geçti de son günleri düşününce sanki hiç geçmiyor benimkinin salıya kadar vakti var yoksa doktor amca alcak bak dedim ona göre davransınherkes sut bez muhabbeti yapıyor biz kaldık boyle
Benim de aynı, wc ye zor gidiyorum. Nete giremiyorum telefonu odasına sokmuyırumDogum yspan arkdslar bebeklerin uyku durumlari nasil.
Normalde gaz 3.haftada fln baslar derler. 5 gunluguz.Bizim 2 gecedr ağlama krizleri gece oluyor saat 4te uyuduk. Surekli memede durmak istiyor. Ve karni gazdan oyle bi gurulduyor ki dersin koca adamin karnindan ses geliyor. Gaz oldugunu burdan anliyorum.
Gece uykusuz olduğundan gunduzde surekli uyuyor. Emzirmek icin uyandirmak cok zor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?