2018 mart-nisan anneleri

Hayırlı olsun kuzum şimdi gördüm ben nete giremiyorum baya uzak kaldım buralardan. Kız sarılık oldu Işın aldı benim. Hastane vs derken anca kendime geldim.

Rabbim şifasını versin tez zamanda kucağına al yavrunu

Çok geçmiş olsun,Oy kuzuya kıyamam ben annesi. Tez zamanda iyileşin ikinizde .Sağlıkla gidin evinize inşallah. Sakın kendini strese sokma geçici bir durum Allahın izniyle ile canım sende dikkat et kendine.

D
Lohusanin bedduası tutuyor valla yaşamışlığım var
ancak çocuğun tahlil göstermesine ve benim kontrole gidebildik isim işi yattı yine.dr bogaz icin biseyler verdi bağırsak şurubu verdi ve dikişlerimi acitmadan aldi gazsız şeyler ye dedi.sanki dikisler ordayken işkence çekmişim alınınca biraz rahatladin gibi 20 cm kadar tel gibi bisey çıkardı elindeki jiletle

Canım Hayırlı uğurlu olsun,Kızınla beraber sağlıklı güzel günleriniz olsun.Canım benim çok korkuyordun bak başardın maşallah .Neden o kadar dikiş attılarki acaba.Çok geçmiş olsun .

2.5 saatte bir seni emmesi lazım , zorla uyandır emzir canım sarılık olur bebek .
Sarilugi atlattik sayilir cnm ya gece uykusuzluk cok zor. Saat kurcam artik
Emmesi normal aslinda. Biz 2 haftalik olduk cnm. Ins oylr bisey yoktur soktorla hic konusmadim daha

Çok geçmiş olsun,senin sezeryan in yapıştırma degilmi hangi dikişler alındı.

Doçent Meryem Gencer canım çok memnundum kendisinden.Hayırlısı ile gelsin annesi,hayırli guzel dogumlariniz olsun insallah.Senin doktorun kim canım.
Ben de Meryem hanıma gidiyorum bende memnunum gerçi ben normal istiyorum o sezeryanı önerdi. Oyuzden doktorunu merak ettim sezeryanda doktor cok önemli bir unsur

Allah en kısa zamanda Allah şifasını versin inşallah zor bir süreç olmuş iç kısımdaki yırtılmayı anlamadılar mı.? İnşallah bebeğinde en kısa zamanda sağlığına kavuşur

msgnezum kalsiyum diye bi toz var onu aldir gunde bir olcek ic canım kabiz yapmiyo ishal oluyosun ilk hafta cok iyi oluyo,dikis yerlerinede bepamten sur

Benimki de öyle tam memeci oldu ya. Emzik biberondan sütümü içme bebişi tatmin etmiyor hic. Meme istiyor ve hep istiyor doyuyor da sırf rahatlamak veya uykuya dalmak için hatta gazi varken bile

Aynisi benim kizda da var cnm ya insan altı temizlenince mutlu olur bizim ki ortalığı yıkıyor acaba niye böyle yarin kontrol var gidince sorcam bende
Canım sorunca beni etiketler msn bende öğreneyim. Islak mendil deyince de soğuk soğuk ağlıyor daha çok ama. Kaprisli sanırsam biraz

Allah şifa versin , bebişinide anneli babalı büyütsün , sağlıkta dr çok önemli Allah hepimizi işinin ehli işini seven sağlıkçılarla karşılaştırsın

Çok üzüldüm benimde rahmimde vardı karnıma bastirarak sert masajla kani temizlediler. Allah yardimcin olsun çok üzüldüm inan bu da imtihan bence bizim bu yasadigimiz Allahım diyorum daha kotusunden korudu Ben o yirtigin ağrısını çektim tam 9 saat , kimse bişey anlamadi. .

kizlar bebegi benim gibi zorla uyandiran var mi inanindokunmasam 24saat uyuyacak hic kendiliginden uyanmadi daha zorla uyandiriyoruz öyle olunca da emzirme gaz ve alt degistirme ritueli iki saati buluyor bu uclu rituel suresi sizde nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…