- 30 Mart 2017
- 1.792
- 1.176
- 63
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #18.481
Hayırlı olsun kuzum şimdi gördüm ben nete giremiyorum baya uzak kaldım buralardan. Kız sarılık oldu Işın aldı benim. Hastane vs derken anca kendime geldim.Evet kızlar bizim dün göbeğimiz düştü şükür.Bugün 8 günluk olduk.Geçici kimliğimiz çıktı.Dedemiz kulağına ismini okuyucak kızımın bugün.2. Topuk kanımız alındı.Temiz sonuclarimiz olsun insallah.Yarın doktor randevumuz var sarılıgına bakılıcak insallah yukselmemistir.Hepinize Hayırlı Kandiller Olsun yavrularımizi saglikla buyutelim.
Rabbim şifasını versin tez zamanda kucağına al yavrunuKizlar 11 nisan saat 15.05 te bende normal dogum ile Yagiz Ali yi dunyaya getirdim. 2 cm aciklik ile yatisim oldu sabah 8.30 gibi. Suni sanci verdiler. Dogum oldu. Bebisimi verdiler. Odaya gectik sancilarim devam etti kimse inanmadi agri kesici yaptik dediler oysa sanci gibi agrim vardi hala. Sonra ebe bi bakayum dedi karnima bastirdi her taraf kan oldu kanamam basladi ve tekrar acil adlilar beni. Ic kisimda yirtilma varmis. Cok aci cektim kan kaybettim. 2 unite kan vetdiler. Cok zordu. Bebisimde enfeksiyon cikti ve dun aksam kuveze aldilar. Doktor 7 veya 10 gun orada kalqbilecegini soyledi. Allah herkese yardim etsin ve sifa versin. Zor ama guzel bi duyguymus annelik..
Canım çok geçmiş olsun,Şimdi nasıl oldu minik hanım.Hayırlı olsun kuzum şimdi gördüm ben nete giremiyorum baya uzak kaldım buralardan. Kız sarılık oldu Işın aldı benim. Hastane vs derken anca kendime geldim.
Çok geçmiş olsun,Oy kuzuya kıyamam ben annesi. Tez zamanda iyileşin ikinizde .Sağlıkla gidin evinize inşallah. Sakın kendini strese sokma geçici bir durum Allahın izniyle ile canım sende dikkat et kendine.Kizlar 11 nisan saat 15.05 te bende normal dogum ile Yagiz Ali yi dunyaya getirdim. 2 cm aciklik ile yatisim oldu sabah 8.30 gibi. Suni sanci verdiler. Dogum oldu. Bebisimi verdiler. Odaya gectik sancilarim devam etti kimse inanmadi agri kesici yaptik dediler oysa sanci gibi agrim vardi hala. Sonra ebe bi bakayum dedi karnima bastirdi her taraf kan oldu kanamam basladi ve tekrar acil adlilar beni. Ic kisimda yirtilma varmis. Cok aci cektim kan kaybettim. 2 unite kan vetdiler. Cok zordu. Bebisimde enfeksiyon cikti ve dun aksam kuveze aldilar. Doktor 7 veya 10 gun orada kalqbilecegini soyledi. Allah herkese yardim etsin ve sifa versin. Zor ama guzel bi duyguymus annelik..
ancak çocuğun tahlil göstermesine ve benim kontrole gidebildik isim işi yattı yine.dr bogaz icin biseyler verdi bağırsak şurubu verdi ve dikişlerimi acitmadan aldi gazsız şeyler ye dedi.sanki dikisler ordayken işkence çekmişim alınınca biraz rahatladin gibi 20 cm kadar tel gibi bisey çıkardı elindeki jiletleLohusanin bedduası tutuyor valla yaşamışlığım var
Canım Hayırlı uğurlu olsun,Kızınla beraber sağlıklı güzel günleriniz olsun.Canım benim çok korkuyordun bak başardın maşallah .Neden o kadar dikiş attılarki acaba.Çok geçmiş olsun .Merhaba kızlar yazmaya yeni fırsat bulabildim.Bende kucağıma aldım bebişimi sağ salim...sabah 9 da hastaneye gittik 3cm açıklık vardı.yatışım yapıldı nst ye baglandım derken saat 11 de acıklık 5cm olmustu.buraya kadar hersey katlanılabilir ve güzeldi.saat 12 ye kadar 6 cm oldu ama sancılarda şiddetlenmeye başlamıştı artık ebelerin elini kolunu sıkıyordum sancı girince destek almak için.suyumu patlattılar bu acılı bir uygulama degildi ama bebeğin başını kanala yerleştirdiler o felaketti.bu arada sunni sancıyıda verdiler seruma sorunca yok falan dediler ama damaryoluyla falanda vermişler.işte o sunni sancıdan sonra film koptu bende...yalvardım sezeryana alın diye ama nafile...saat 15 de bebeğim dünyaya merhaba dedi. 45 dakika dikiş atma işlemi sürdü çok dikişim var aşırı agrıyor parol falan veriyorlar ama neye yarar ki.
Sarilugi atlattik sayilir cnm ya gece uykusuzluk cok zor. Saat kurcam artik2.5 saatte bir seni emmesi lazım , zorla uyandır emzir canım sarılık olur bebek .
Emmesi normal aslinda. Biz 2 haftalik olduk cnm. Ins oylr bisey yoktur soktorla hic konusmadim dahaCanim bende 11 nisanda dogum yqptim bebisim hep uyuyordu cocuk doktoru dogumdan sonra geldi ve bakti uzun sure uyumasi emme kinusunda isteksiz olmasi nedeniyle kan tahlili istedi kaninda enfeksiyin cikti suan kivezde. Enfeksiyon yuksek cikti fark edilmesi iyi bisey dedi. Aklinda olsun insallah bisey yoktur en kotusunu dusunmemek gerekir ama aklinda bulunsun
Çok geçmiş olsun,senin sezeryan in yapıştırma degilmi hangi dikişler alındı.D
ancak çocuğun tahlil göstermesine ve benim kontrole gidebildik isim işi yattı yine.dr bogaz icin biseyler verdi bağırsak şurubu verdi ve dikişlerimi acitmadan aldi gazsız şeyler ye dedi.sanki dikisler ordayken işkence çekmişim alınınca biraz rahatladin gibi 20 cm kadar tel gibi bisey çıkardı elindeki jiletle
Ben de Meryem hanıma gidiyorum bende memnunum gerçi ben normal istiyorum o sezeryanı önerdi. Oyuzden doktorunu merak ettim sezeryanda doktor cok önemli bir unsurDoçent Meryem Gencer canım çok memnundum kendisinden.Hayırlısı ile gelsin annesi,hayırli guzel dogumlariniz olsun insallah.Senin doktorun kim canım.
Allah en kısa zamanda Allah şifasını versin inşallah zor bir süreç olmuş iç kısımdaki yırtılmayı anlamadılar mı.? İnşallah bebeğinde en kısa zamanda sağlığına kavuşurKizlar 11 nisan saat 15.05 te bende normal dogum ile Yagiz Ali yi dunyaya getirdim. 2 cm aciklik ile yatisim oldu sabah 8.30 gibi. Suni sanci verdiler. Dogum oldu. Bebisimi verdiler. Odaya gectik sancilarim devam etti kimse inanmadi agri kesici yaptik dediler oysa sanci gibi agrim vardi hala. Sonra ebe bi bakayum dedi karnima bastirdi her taraf kan oldu kanamam basladi ve tekrar acil adlilar beni. Ic kisimda yirtilma varmis. Cok aci cektim kan kaybettim. 2 unite kan vetdiler. Cok zordu. Bebisimde enfeksiyon cikti ve dun aksam kuveze aldilar. Doktor 7 veya 10 gun orada kalqbilecegini soyledi. Allah herkese yardim etsin ve sifa versin. Zor ama guzel bi duyguymus annelik..
msgnezum kalsiyum diye bi toz var onu aldir gunde bir olcek ic canım kabiz yapmiyo ishal oluyosun ilk hafta cok iyi oluyo,dikis yerlerinede bepamten surCanım teşekkürler.Ben bile normal doğurdumacıyan dikişler makata en yakın olanlar.kabızlık sonucu meme oluşmuş onlar parcalanmıs falan filan alt taraf harap anlayacagın.yürüyemiyorum oturamıyorum iyileşmesini hıxlandıracak ne yapmalı ki.parol ve antibiyotik dışında ilaç vermedi
Benimki de öyle tam memeci oldu ya. Emzik biberondan sütümü içme bebişi tatmin etmiyor hic. Meme istiyor ve hep istiyor doyuyor da sırf rahatlamak veya uykuya dalmak için hatta gazi varken bileCanım üşüyor olabilir üşüdüklerinde de cok aglıyorlar. Bizimkinin neye agladıgı belli değil canım ya altını acınca değilde genelde gazı varken ve acken cok aglıyor gerçi bu sıra herseye aglıyor memeye düşkünleşti sürekli emmek istiyor umarım gecer bir an önce
Canım sorunca beni etiketler msn bende öğreneyim. Islak mendil deyince de soğuk soğuk ağlıyor daha çok ama. Kaprisli sanırsam birazAynisi benim kizda da var cnm ya insan altı temizlenince mutlu olur bizim ki ortalığı yıkıyor acaba niye böyle yarin kontrol var gidince sorcam bende
Hayırlısı olsun canım senin için,evet dediğin gibi doktor önemli.Ben de Meryem hanıma gidiyorum bende memnunum gerçi ben normal istiyorum o sezeryanı önerdi. Oyuzden doktorunu merak ettim sezeryanda doktor cok önemli bir unsur
Kizlar 11 nisan saat 15.05 te bende normal dogum ile Yagiz Ali yi dunyaya getirdim. 2 cm aciklik ile yatisim oldu sabah 8.30 gibi. Suni sanci verdiler. Dogum oldu. Bebisimi verdiler. Odaya gectik sancilarim devam etti kimse inanmadi agri kesici yaptik dediler oysa sanci gibi agrim vardi hala. Sonra ebe bi bakayum dedi karnima bastirdi her taraf kan oldu kanamam basladi ve tekrar acil adlilar beni. Ic kisimda yirtilma varmis. Cok aci cektim kan kaybettim. 2 unite kan vetdiler. Cok zordu. Bebisimde enfeksiyon cikti ve dun aksam kuveze aldilar. Doktor 7 veya 10 gun orada kalqbilecegini soyledi. Allah herkese yardim etsin ve sifa versin. Zor ama guzel bi duyguymus annelik..
Çok üzüldüm benimde rahmimde vardı karnıma bastirarak sert masajla kani temizlediler. Allah yardimcin olsun çok üzüldüm inan bu da imtihan bence bizim bu yasadigimiz Allahım diyorum daha kotusunden koruduKizlar 11 nisan saat 15.05 te bende normal dogum ile Yagiz Ali yi dunyaya getirdim. 2 cm aciklik ile yatisim oldu sabah 8.30 gibi. Suni sanci verdiler. Dogum oldu. Bebisimi verdiler. Odaya gectik sancilarim devam etti kimse inanmadi agri kesici yaptik dediler oysa sanci gibi agrim vardi hala. Sonra ebe bi bakayum dedi karnima bastirdi her taraf kan oldu kanamam basladi ve tekrar acil adlilar beni. Ic kisimda yirtilma varmis. Cok aci cektim kan kaybettim. 2 unite kan vetdiler. Cok zordu. Bebisimde enfeksiyon cikti ve dun aksam kuveze aldilar. Doktor 7 veya 10 gun orada kalqbilecegini soyledi. Allah herkese yardim etsin ve sifa versin. Zor ama guzel bi duyguymus annelik..
ben anlamadim bakmaya cesaret edemedigim icin needir bilemedim 20 cm bi tel gibi bisey çıkardı jilet gibi biseyleÇok geçmiş olsun,senin sezeryan in yapıştırma degilmi hangi dikişler alındı.
Anladım canım dikiş atmış sana,Benimki yapıştırma dikişdi.ben anlamadim bakmaya cesaret edemedigim icin needir bilemedim 20 cm bi tel gibi bisey çıkardı jilet gibi biseyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?