- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #18.501
olaylar olaylar benim ağrıdan sizidan ancak kafam yerine geliyotlr. Annem in bana getirdigi etten kvaldem yahni yapti.sonra kendide kpederde yedi.annem ayar oldu.koftelerdende 3 tane kalmış yenilerini çıkarmamış.buzlukta annem kvaldemi cig çiğ yiyecek oldu ben mi doyurucam dul kadin halimle bunlari aç kpek bunlar senin canlanman icin aldim onlari nasıl yerler dedi. Kendilerinin santiyeden bedava topladiklari yemekleri yiyemiyorlar çoğu çöpe gidiyor.damadim yer ama onun anasini bahasini beslemiyorum neden getirdiklerini yemiyorlar.bunları yiyorlar sormuyor kimden diyor.kvaldem zaten gece işinde ancak başımda bostan korkuluğuAnladım canım dikiş atmış sana,Benimki yapıştırma dikişdi.
Teşekkür ederim canım ismini sadece Alya koyduk.küçük hanımın tek derdi meme süt artırma telaşına düştümAyy canm gözünüz aydın Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah ya sende bebeğine kavustun hemde biranda gelişti herşey çok sukur normal sezaryen derken hayırlısıyla geldi minik sende çabucak iyileşirsin inşallah Alya Ece nasl
Canım 3 farklı yerden dikildi kesi haricinde yırtılmalar olmusGözünüz aydın bebişini kokla bol bol bizim yerimize, niye dikişler 45 dk sürdü kaç kesi attılar ki
Canım sezeryan derse sevin benim şimdiki aklım olsa sezeryan yapardım normal beni mahfetti yürümek oturmak hersey zorCok gecmis olsun canim ayrica gozun aydın cok sevindimm:) miss gibi dogurdun agrilarinda en kisa zamanda kesilir insallah daha 2 gun once nasil dogurcaz die dusunuyodukk.. bu kanala sokma meselesi benide korkuttu bendede aynisi var cnku nolcak bilmiyorum
Canım batikon istersen yap dedi antibiyotik parol ve kan hapı verdi.senin fitilin adı ne ki bende aoruyum kantaron yagıda sürünce nemli kalmıyormu kuru tut dediler banaBenim basıma gelenler seninde gelmiş canım batikon vermedi mi temizlik için bananuc ayri krem.antibiyotik ağrı kesici fitil birde sari kantaron yagi önerdi en etkili fitil onla ayakta geziyorum o arkadaki dikisler beni mahvediyor
Canım normal zorrrr gercekten bunca dikişle nasıl adı normal oluyor anlamıyorumAyy @Rose3601 üçümüzun de durumu ayniydi canm tuba kurtuldu şükür aklimda deli sorular sezaryen günüme kadar kendi mi gelecek tuba nin bir anda oldu herşey benimde mi öyle olacak kanala sokma meselesi beni de gerdi bi gelsin diyorum bir gelmesin anamm bizim kuzularin icerde keyfi yerinde şükür bizde bilinmezlik mahvetti
Ewt kuzum 3 farklı yerden yırtık vardıT tuba-kumsal cnmm gozun Aydin aldin bebegini kucagins demek yirtilman fazla oldu cnm 45 dakika bayagi uzun no sure vLlA bbm dogum dikis 15 dakikayfi sadece dikisler agritir dikkat et pansumani ihmal etme kuruyjnca daha cok agrir canin bol sivi seyler ye csnini hic sikma gececk canm
Saol kuzum dikişler cok sorun yaratıyorCanım Hayırlı uğurlu olsun,Kızınla beraber sağlıklı güzel günleriniz olsun.Canım benim çok korkuyordun bak başardın maşallah .Neden o kadar dikiş attılarki acaba.Çok geçmiş olsun .
Krem sürme kesinlikle dedi canım.o ilacı aldırıyım yarınmsgnezum kalsiyum diye bi toz var onu aldir gunde bir olcek ic canım kabiz yapmiyo ishal oluyosun ilk hafta cok iyi oluyo,dikis yerlerinede bepamten sur
Canım benimkide uyansa memeden ayrılmak istemiyor ama bi uyusa uyandırması cok zor oluyor 1 bucuk saatte bir emziriyorum.er emzirme sonrası gazını cıkarıyorum huysuzlanıncada gazı olabilir yine alıp bakıyorum.alt degişme bugün 8 defa degiştikkizlar bebegi benim gibi zorla uyandiran var mi inanindokunmasam 24saat uyuyacak hic kendiliginden uyanmadi daha zorla uyandiriyoruz öyle olunca da emzirme gaz ve alt degistirme ritueli iki saati buluyor bu uclu rituel suresi sizde nedir
En iyisini yapmışsın canım alışmak lazım gerçekten zor cunku benimde annem herseyimize yardımcı ama gece ben ve eşim hallediyoruz iki gecedir uyumuyordu ölüyordum yorgunluktan bugun uyumama izin verdi cok şükür birazda olsa geldim kendime zaten dogun sonrası baş dönmesi kaldı kan degerlerime baktırmam gerek :/ hazır mama bir tek hastanede verdiler canın onun dısında hic kullanmadım kilo alımı iyi anne sütüyle besliyorum sadece ona ragmen zorlanıyor kakasını yaparken Biogaia damla verdi doktorumuz onu kullanıyorum ıcınde probiyotik olan tek damlaymış bagırsagın florasını saglamlaştırıyormuş inşallah işe yararCnm hazir mama falsn veriyon mu acaba ondan no zor yapiyo acaba kakayi.valls cnnm biz sindilik iyiyiz sukur bisey yok gece uykusu pek yok o zorluuo am a annrm yardimci bana gece gunduz o olmasa be yaparm bilmiuom bn gece bi rmziriyom diger hersey annemde valla.bugun ilk kez annem gozetiminde bn yikadim bebegi mi valla alismam lazimm cnm yoksa annem gidince cok zorkancam
Gazı varken cok hırslanıyor benimkide surekli aranıyor Meme versem dert vermesem dertBenimki de öyle tam memeci oldu ya. Emzik biberondan sütümü içme bebişi tatmin etmiyor hic. Meme istiyor ve hep istiyor doyuyor da sırf rahatlamak veya uykuya dalmak için hatta gazi varken bile
Canım ben her iki saatte bir emzirdim sarılıgımız 10 du sınırdaydı atlattık cok şükür. şimdi kendi düzene girdi ben uyandırmıyorum acıkınca uyanıyor ama ilk yirmi gün iki saati gecirmedim hatta alarm kurdum mutlaka emzirdim doktor uyandır zorla demişti hastanedeyken uyanmadı ne yaptıysak hemşire bile kaldıramadı kan şekeri cok düştü mama verdiler o manzarayı gördükten sonra dahada istikrarlı uyandırdım ki uyanmıyordu topugunu burnunu sıka sıka zorla emzirdim canım cıkmıştı :/Kizlar bebegim gece 5er saat uyudu. Yani uyudu 5 saat sonra emip yatti yine. Sizce aranin bukadar uzun olmasi dogrumu... bende uyuyakalmisim. Doktorunuz uyandirin fln demismiydi
Canım alarm kur ben ilk zamanlar öyle emzirdim uyanmıyordu benim ki hatta uyansın emsin diye kırk takla atıyordum. Bırak alışsın canım ben gürültülü ortamda yatırıyorum ki sesten ürkmesin diye sarılık olmasından iyidir boşver kur senDoğum yapan anneler bebişinizi iki saatte bir emzirmeniz gerekiyormuş ya alarmmı kuruyorsunuz sanki ben kendi kendime uyanamam gibi geliyoAlarm sesindede çocuk korkmazmı
Canım alarm kur ben ilk zamanlar öyle emzirdim uyanmıyordu benim ki hatta uyansın emsin diye kırk takla atıyordum. Bırak alışsın canım ben gürültülü ortamda yatırıyorum ki sesten ürkmesin diye sarılık olmasından iyidir boşver kur sen
Benim ki de iri doğdu ama emmedi ilk zamanlar cook zor geçti hep uyuyordu niye emmiyo diye stres olurdum uykudan uyandırmak icin uykusuz gecerdi her gunum şimdi uyusun diye bakıyorum memeyi bırakmıyor cok sukur böyle olsun o halini istemem :)Kurayım o zaman , bide benimki maşallah iri olacak kan şekeri düşer Allah korusun
Sağol canım arttı sütüm gögüslerim şiş ve sert olsu bu sefrda zorlanıyor alırken oda sıkıntı terliyor ucu çıkıpta alamayınca daha yni koyduk yerine bakalım uyucam inş 2 saat uyur bende uyurumBenimki dogduktan sonra memeyi aldi biraz ugrasarak. 2 saatte bir 20 dk emzirdim 3 kez. Ama hic idrar yapmayınca mama verdiler bir sorun mu var diye. Acikcasi sorun benim sutummus demek ki. Sekerli seyler yemeyi dusunuyorun. Kayisi kompostosu v.s. cok iyi geliyomus ama memeyi denemeye devam. Denedikce sut artar diyorlar
Adıyla sağlıkla yaşasın canm kucağına aldın ya şükür inşallah sende çabuk toparlanirsin bebis kanalda olmadığı için mi bu kadar yırtık oldu acaba bastirmislar falan bebisin iri değildi cünkuTeşekkür ederim canım ismini sadece Alya koyduk.küçük hanımın tek derdi meme süt artırma telaşına düştüm
Canım 3 farklı yerden dikildi kesi haricinde yırtılmalar olmus
Canım sezeryan derse sevin benim şimdiki aklım olsa sezeryan yapardım normal beni mahfetti yürümek oturmak hersey zor
Canım batikon istersen yap dedi antibiyotik parol ve kan hapı verdi.senin fitilin adı ne ki bende aoruyum kantaron yagıda sürünce nemli kalmıyormu kuru tut dediler bana
Canım normal zorrrr gercekten bunca dikişle nasıl adı normal oluyor anlamıyorum
Ewt kuzum 3 farklı yerden yırtık vardı
Saol kuzum dikişler cok sorun yaratıyor
Krem sürme kesinlikle dedi canım.o ilacı aldırıyım yarın
Canım benimkide uyansa memeden ayrılmak istemiyor ama bi uyusa uyandırması cok zor oluyor 1 bucuk saatte bir emziriyorum.er emzirme sonrası gazını cıkarıyorum huysuzlanıncada gazı olabilir yine alıp bakıyorum.alt degişme bugün 8 defa degiştik
canım ya ayni anlattigini yaşıyorum o birinci gunumuz bugun ve uyanmiyo boyle bi sey yok burnunu sk topugunu sk falan hikaye bizde soguk suyla yüzünü baxaklarini yikayinca ayilur gibi oluyo zar zor emiyo sarilik var zaten su an deger 11cikti korkulcak bisey yok ama iste emip atmasi lazim ne biliyim doymuyo gbi geliyo biberin siringa falan da kar etmiyo bizde seninki kacinci gununde acti gozleriniBenim ki de iri doğdu ama emmedi ilk zamanlar cook zor geçti hep uyuyordu niye emmiyo diye stres olurdum uykudan uyandırmak icin uykusuz gecerdi her gunum şimdi uyusun diye bakıyorum memeyi bırakmıyor cok sukur böyle olsun o halini istemem :)
Benim ki de iri doğdu ama emmedi ilk zamanlar cook zor geçti hep uyuyordu niye emmiyo diye stres olurdum uykudan uyandırmak icin uykusuz gecerdi her gunum şimdi uyusun diye bakıyorum memeyi bırakmıyor cok sukur böyle olsun o halini istemem :)
Ay benimde 2 gündür başdönmem oluyor,Kan hapımı içiyorum muhakkak ama.İnşallah işe yarar damla minik hanıma.En iyisini yapmışsın canım alışmak lazım gerçekten zor cunku benimde annem herseyimize yardımcı ama gece ben ve eşim hallediyoruz iki gecedir uyumuyordu ölüyordum yorgunluktan bugun uyumama izin verdi cok şükür birazda olsa geldim kendime zaten dogun sonrası baş dönmesi kaldı kan degerlerime baktırmam gerek :/ hazır mama bir tek hastanede verdiler canın onun dısında hic kullanmadım kilo alımı iyi anne sütüyle besliyorum sadece ona ragmen zorlanıyor kakasını yaparken Biogaia damla verdi doktorumuz onu kullanıyorum ıcınde probiyotik olan tek damlaymış bagırsagın florasını saglamlaştırıyormuş inşallah işe yarar
Geçmiş olsun canım niye o kadar uzun sürdükü senin ,herkesinki farklı demek ben korsemi bile hiç çıkartmıyorum hiç acı hissetmiyorum,Annem bana çok kızıyor eğiliyorum falan diye.T tuba-kumsal canımm gözün aydın en cok senin icin endişeleniyordum cok tedirgindin cok şükür geçmiş gitmiş olsun. Boşver sezaryen inan ki berbat bir şey benim neredeyse bir ay geçti bugun dikiş yerlerimin sızısından agladım resmen geçmiyor karnımda hissizlik var oda cok canımı sıkıyor yengem dört sene sonra karnını daha yeni hissediyormuş ikiside cok zor bir daha hamile nasıl kalınır inan bilmiyorum sanırım nehirim kardeşsiz kalacak :)
Canım benimki mama yiyor şu anda saati kuruyoruz gece ama inanki uyunmuyor tam dalamıyorsun çünkü bebeği kontrol ediyorsun en ufak eee sesine bile,Sütümüz geldi bol bol deniyorum bakalım.Korkma derin uyku hamilelikle birlikte bitiyor.Doğum yapan anneler bebişinizi iki saatte bir emzirmeniz gerekiyormuş ya alarmmı kuruyorsunuz sanki ben kendi kendime uyanamam gibi geliyoAlarm sesindede çocuk korkmazmı
Cnm senin kac gun oldu dogun yapali.x benim evde bi korsem vardi bedeni suan tam uyumlu. Doğum sonrasi korse fln degil yani. Dun giydim 5 dakika icinde dikislerime ağrılar saplandi. Ne yapacagm bilmiyorum. Bi de ilk sezeryanda brlki korsesiz toparlanilir ama brnim ikinci sezeryan. Gobekli kalcam diye cok korkuyorum vallaGeçmiş olsun canım niye o kadar uzun sürdükü senin ,herkesinki farklı demek ben korsemi bile hiç çıkartmıyorum hiç acı hissetmiyorum,Annem bana çok kızıyor eğiliyorum falan diye.
Geçmiş olsun canım niye o kadar uzun sürdükü senin ,herkesinki farklı demek ben korsemi bile hiç çıkartmıyorum hiç acı hissetmiyorum,Annem bana çok kızıyor eğiliyorum falan diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?