2018 mart-nisan anneleri

Bugün 9 gün oldu canım ,Benim hiç acım olmadı Canım ben sadece ilk gün agrı kesici vuruldu hastanede,bi daha hiç almadım agrı kesici.Korseyi hiç çıkarmadan takıyorum,Benim ilk doğumum belkide o yüzden anlamadım.Seninki ikinci olduğu için zorlanırsın tabi.Korkma kalmaz karnın biraz daha iyileş takarsın sakın moralini bozma.Şu annelik herşeye değermiş varsın kalsın karnımız biraz ne yapalım.Ay dolunca tekrar kontrole gidicem egzersiZ dedi doktorumuz karın kaslarını sıkılaştırıyormuş bakalım tabi yapabilecekmiyim.

Aynen cnm tabiki annelik herşeye deger :)
Her goren yorum yapio insanin ona morali bozuluyor iste. Ben hadi yeni dogum yptim Kendileri masallah bi gobrk bi gobek kimse kendine bakmio :)

Aynen cnm tabiki annelik herşeye deger :)
Her goren yorum yapio insanin ona morali bozuluyor iste. Ben hadi yeni dogum yptim Kendileri masallah bi gobrk bi gobek kimse kendine bakmio :)
Ya ben bu tipleri anlamıyorum yeni Doğum yapmış birinin göbeğinden kilosundan onlara ne ,duyma kimseyi kiloluda olabiliriz kimseyi ilgilendirmiyor.benim açıkcası Doğumdan önce kilo aldığım için göbeğim vardı biraz zaten.Sen bebeginle ilgilen şu anda bunları şakın düşünme en güzel günlerimiz .

veee 8.gün gobegimiz düştü :) dün kimliğimiz de geldi . salı kontrolü muz var sarılık.bakılacak korkuyorum sürekli hosaf çorba rezene çayı içip emziriyorum ..annem gidiyor p.tesi eltim.kalicak 1hafta sonrada eltimin kızı su 40gun geçse bi .

Bi haftayı geçip gaz sancısı ceken var mi bugun banyomu da yaptım valla bebekten .Kat kat gazliyim ne olduğunu anlasam surubumda var artık ama sonuç aynı. Karinda gazdan dolayı sızlamalı bıçak sokar gibi ağrı

Canım altını değiştirince uyanıyordu benim bızdıgım onu kesfettim eve gidince o şekilde zar zor emzirdim memeyi alsa uyuyakalıyordu meme agzında cenesinin altını uyarıyordum emmeye başlıyordu. Cok zor seni cok iyi anlıyorum. Benim bir hafta sonra fln rahat emmeye basladı

Canım benimde öyle sert sert olmuştu öldüm agrıdan daha fazla sertlesmeden sag hepsini posete koy buzluğa at mastit olursun Allah korusun. Ah neler cektim ben ya tugla gibi olmustu gögüslerim artık tasıyamıyordum ateş basmıştı. En sonunda sagdım hepsini beyaz lahananın yapraklarını sardım zar zor yumusadı. Daha fazla taş gibi olmadan hemen sag canım

kizlar her emzirmeden sonra sagiyor musunuz ben her emzirmeren sonra sagmiyorum useniyorum birde sagarken kac dk suruyor bende lansinosh elektrikli var 5dkda falan bitiyor,sagdiklarinizi ayri ayri mi posetliyorsuniz bazen saginca cok az cikiyor 25 cc mesela oyle olanlarida posetliyor musunuz

İhmal etme canım,Seninde iyi olman lazım bebek için.
Aynen canım bir an önce iyileşmek eski halime dönmek istiyorum onzaman anlayacagız zaten anneliğimizi suan kucagımda tutsam dikiş yerlerim sızlıyor batıyor biraz popomun üstüne otursam igne yerlerim kitleleşmiş oradı acıyor on gündür de spinalin yapıldıgı yerde agrı var tükenmişlik sendromu yasıyorum

Canım sezeryan işi doktorun cerrahisiyle mi ilgili bilmiyorum kiminin hiç agrısı olmuyor ertesi gün ayağa kalkıyor kimide 1 ay acı cekiyor.yada bünyeyle ilgili.ama ben cok kötüyüm ya makata kadar dikiş var afedersin wc ye nasıl gidicem onu düşünüyorum daha gidemedim
Bebiş 2800 doğdu canım minnak bişey görsen.yırtık neden o kadar fazla dersende benim yorumuma göre tam doğum başladı ıkın dediklerinde tansiyonım düştü gözlerim karardı elim ayagım heryerim titriyordu kendimde degildim ölüyorum dedim yani.o can havliyle cook güçlü ıkındım bu kadarını beklemiyorduk birden güç geldi falan diye şaşırdılar birden kurtuluyum diye gözlerim falan kapalıydı doğum salonuna nasıl gittim çatala nasıl cıktım bilmiyorum.kontrolsüz ıkınmalar ve benim tansiyonum düşünce kesip alalım dediler biran önce ondan oldu diye düşünüyorum

Ya kızlar bende mi sorun var yoksa insanlarda mı.lohusa sendromuna falan mı girdim siz söyleyin öyleyse kendime çeki düzen vereyim...3 gecedir hiiç uykuzum ilk gece sancıdan uyuyamadım ertesi gün bebek doğdu kv refakatçi kaldı horlaya horlaya sabaha kadar uyudu inanınki o dikişlerle kalkıp bebekle ilgilendim bide dediki ayy bana nazar oldu heralde gözümü acamadım falan diyo ne diye kaldı anlamadım..bu gecede herkes odasına çekildi horlaya horlaya uyudu saat 11 bucuk oldu aclıktan bayılma noktasına geldim artık zaten bebek 2 saatte emsin diye uyuyamıyorum kaka yapıyo gazı var emsin derken sıfır uyku..tabiki benim bebeğim bakacagım gocunmuyorum bundan ama kimsede tuba sen az dinlen biz başında dururuz altını alırız en azından emzireceğinde uyan dese ya bende insanım doğum yorgunluguda var.bide bebegin başına üşüşüyorlar gündüzleri neymiş sevecek koklayacaklarmış ayy bi sinir geldiki lan gece nerdesiniz anca sevelimmiş 2 günlük taze bebek ben korkuyom kucaga almaya

Benim gazlar hala devam ediyor duphalac da çözüm olmadi sanki 3 ogun bulgur nohut yiyorum

dogumu nerde yaptin canim:)gaz cikardiysan buyugudecyaparsin korkma dedigim ilactan icersen ilk gunler rahat edersin ama deped kullanmanida racsiye ederim cunku birden geliyo tutamiyosun batmasin camasirin:)inan bak bi hafta sonea daha iyi olcaksin bende sen gibiydim gecti mi hala icten aci var ama ilk gunkunun yanında bu hic bi sey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…