- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #18.521
Bugün 9 gün oldu canım ,Benim hiç acım olmadı Canım ben sadece ilk gün agrı kesici vuruldu hastanede,bi daha hiç almadım agrı kesici.Korseyi hiç çıkarmadan takıyorum,Benim ilk doğumum belkide o yüzden anlamadım.Seninki ikinci olduğu için zorlanırsın tabi.Korkma kalmaz karnın biraz daha iyileş takarsın sakın moralini bozma.Şu annelik herşeye değermiş varsın kalsın karnımız biraz ne yapalım.Ay dolunca tekrar kontrole gidicem egzersiZ dedi doktorumuz karın kaslarını sıkılaştırıyormuş bakalım tabi yapabilecekmiyim.Cnm senin kac gun oldu dogun yapali.x benim evde bi korsem vardi bedeni suan tam uyumlu. Doğum sonrasi korse fln degil yani. Dun giydim 5 dakika icinde dikislerime ağrılar saplandi. Ne yapacagm bilmiyorum. Bi de ilk sezeryanda brlki korsesiz toparlanilir ama brnim ikinci sezeryan. Gobekli kalcam diye cok korkuyorum vallabenim iki haftalik oldu
Önden cırtcırtlı olandan Canım güzel sıkıyor iyice .İlk eve geldiğimde denedim daha şiş vardı olmadı ,2 gün sonra tekrar denedik rahat oldu canım.Sen hangi korseyi aldın canım önden cırtcırtlı olanlardanmı yoksa alttan giyilenlerden mi
Önden cırtcırtlı olandan Canım güzel sıkıyor iyice .İlk eve geldiğimde denedim daha şiş vardı olmadı ,2 gün sonra tekrar denedik rahat oldu canım.
Aynen cnm tabiki annelik herşeye deger :)Bugün 9 gün oldu canım ,Benim hiç acım olmadı Canım ben sadece ilk gün agrı kesici vuruldu hastanede,bi daha hiç almadım agrı kesici.Korseyi hiç çıkarmadan takıyorum,Benim ilk doğumum belkide o yüzden anlamadım.Seninki ikinci olduğu için zorlanırsın tabi.Korkma kalmaz karnın biraz daha iyileş takarsın sakın moralini bozma.Şu annelik herşeye değermiş varsın kalsın karnımız biraz ne yapalım.Ay dolunca tekrar kontrole gidicem egzersiZ dedi doktorumuz karın kaslarını sıkılaştırıyormuş bakalım tabi yapabilecekmiyim.
Ya ben bu tipleri anlamıyorum yeni Doğum yapmış birinin göbeğinden kilosundan onlara ne ,duyma kimseyi kiloluda olabiliriz kimseyi ilgilendirmiyor.benim açıkcası Doğumdan önce kilo aldığım için göbeğim vardı biraz zaten.Sen bebeginle ilgilen şu anda bunları şakın düşünme en güzel günlerimiz .Aynen cnm tabiki annelik herşeye deger :)
Her goren yorum yapio insanin ona morali bozuluyor iste. Ben hadi yeni dogum yptim Kendileri masallah bi gobrk bi gobek kimse kendine bakmio :)
canım seni alintilayip yazmistim bicvplayabilir misinveee 8.gün gobegimiz düştü :) dün kimliğimiz de geldi . salı kontrolü muz var sarılık.bakılacak korkuyorum sürekli hosaf çorba rezene çayı içip emziriyorum ..annem gidiyor p.tesi eltim.kalicak 1hafta sonrada eltimin kızı su 40gun geçse bi .
Canım altını değiştirince uyanıyordu benim bızdıgım onu kesfettim eve gidince o şekilde zar zor emzirdim memeyi alsa uyuyakalıyordu meme agzında cenesinin altını uyarıyordum emmeye başlıyordu. Cok zor seni cok iyi anlıyorum. Benim bir hafta sonra fln rahat emmeye basladıcanım ya ayni anlattigini yaşıyorum o birinci gunumuz bugun ve uyanmiyo boyle bi sey yok burnunu sk topugunu sk falan hikaye bizde soguk suyla yüzünü baxaklarini yikayinca ayilur gibi oluyo zar zor emiyo sarilik var zaten su an deger 11cikti korkulcak bisey yok ama iste emip atmasi lazim ne biliyim doymuyo gbi geliyo biberin siringa falan da kar etmiyo bizde seninki kacinci gununde acti gozlerini
canım seni alintilayip yazmistim bicvplayabilir misin
Bana kan hapı falan vermedi ya ameliyatta o kdr kan kaybettim bence ondan olmustur bebekten fırsat bulursam gidicem biAy benimde 2 gündür başdönmem oluyor,Kan hapımı içiyorum muhakkak ama.İnşallah işe yarar damla minik hanıma.
Canım benimde öyle sert sert olmuştu öldüm agrıdan daha fazla sertlesmeden sag hepsini posete koy buzluğa at mastit olursun Allah korusun. Ah neler cektim ben ya tugla gibi olmustu gögüslerim artık tasıyamıyordum ateş basmıştı. En sonunda sagdım hepsini beyaz lahananın yapraklarını sardım zar zor yumusadı. Daha fazla taş gibi olmadan hemen sag canımSağol canım arttı sütüm gögüslerim şiş ve sert olsu bu sefrda zorlanıyor alırken oda sıkıntı terliyor ucu çıkıpta alamayınca daha yni koyduk yerine bakalım uyucam inş 2 saat uyur bende uyurum
ayni kafa bende de var canım ladybirde sordum galiba:)sarilik var miydi senin bebekrede cok zir uyaniyoGöremedim bi turlu mesajını anlamadım cnm uykusuzluk tan kafa bi milyon :)ne sormustun
İhmal etme canım,Seninde iyi olman lazım bebek için.Bana kan hapı falan vermedi ya ameliyatta o kdr kan kaybettim bence ondan olmustur bebekten fırsat bulursam gidicem bi
Aynen canım bir an önce iyileşmek eski halime dönmek istiyorum onzaman anlayacagız zaten anneliğimizi suan kucagımda tutsam dikiş yerlerim sızlıyor batıyor biraz popomun üstüne otursam igne yerlerim kitleleşmiş oradı acıyor on gündür de spinalin yapıldıgı yerde agrı var tükenmişlik sendromu yasıyorumİhmal etme canım,Seninde iyi olman lazım bebek için.
Canım sezeryan işi doktorun cerrahisiyle mi ilgili bilmiyorum kiminin hiç agrısı olmuyor ertesi gün ayağa kalkıyor kimide 1 ay acı cekiyor.yada bünyeyle ilgili.ama ben cok kötüyüm ya makata kadar dikiş var afedersin wc ye nasıl gidicem onu düşünüyorum daha gidemedimT tuba-kumsal canımm gözün aydın en cok senin icin endişeleniyordum cok tedirgindin cok şükür geçmiş gitmiş olsun. Boşver sezaryen inan ki berbat bir şey benim neredeyse bir ay geçti bugun dikiş yerlerimin sızısından agladım resmen geçmiyor karnımda hissizlik var oda cok canımı sıkıyor yengem dört sene sonra karnını daha yeni hissediyormuş ikiside cok zor bir daha hamile nasıl kalınır inan bilmiyorum sanırım nehirim kardeşsiz kalacak :)
Bebiş 2800 doğdu canım minnak bişey görsen.yırtık neden o kadar fazla dersende benim yorumuma göre tam doğum başladı ıkın dediklerinde tansiyonım düştü gözlerim karardı elim ayagım heryerim titriyordu kendimde degildim ölüyorum dedim yani.o can havliyle cook güçlü ıkındım bu kadarını beklemiyorduk birden güç geldi falan diye şaşırdılar birden kurtuluyum diye gözlerim falan kapalıydı doğum salonuna nasıl gittim çatala nasıl cıktım bilmiyorum.kontrolsüz ıkınmalar ve benim tansiyonum düşünce kesip alalım dediler biran önce ondan oldu diye düşünüyorumAdıyla sağlıkla yaşasın canm kucağına aldın ya şükür inşallah sende çabuk toparlanirsin bebis kanalda olmadığı için mi bu kadar yırtık oldu acaba bastirmislar falan bebisin iri değildi cünku
Bizimkinin salıya kadar vakti var gelmesse salı sezaryen ayarladık
dogumu nerde yaptin canim:)gaz cikardiysan buyugudecyaparsin korkma dedigim ilactan icersen ilk gunler rahat edersin ama deped kullanmanida racsiye ederim cunku birden geliyo tutamiyosun batmasin camasirin:)inan bak bi hafta sonea daha iyi olcaksin bende sen gibiydim gecti mi hala icten aci var ama ilk gunkunun yanında bu hic bi seyCanım sezeryan işi doktorun cerrahisiyle mi ilgili bilmiyorum kiminin hiç agrısı olmuyor ertesi gün ayağa kalkıyor kimide 1 ay acı cekiyor.yada bünyeyle ilgili.ama ben cok kötüyüm ya makata kadar dikiş var afedersin wc ye nasıl gidicem onu düşünüyorum daha gidemedim
Bebiş 2800 doğdu canım minnak bişey görsen.yırtık neden o kadar fazla dersende benim yorumuma göre tam doğum başladı ıkın dediklerinde tansiyonım düştü gözlerim karardı elim ayagım heryerim titriyordu kendimde degildim ölüyorum dedim yani.o can havliyle cook güçlü ıkındım bu kadarını beklemiyorduk birden güç geldi falan diye şaşırdılar birden kurtuluyum diye gözlerim falan kapalıydı doğum salonuna nasıl gittim çatala nasıl cıktım bilmiyorum.kontrolsüz ıkınmalar ve benim tansiyonum düşünce kesip alalım dediler biran önce ondan oldu diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?