2018 mart-nisan anneleri

. Geçicek bir bakmışsın hiçbirinden eser kalmamış bide daha çok yeni bebeklerimize alışmaya çalışıyoruz normal tükenmişliği yaşaman Canım

Canım ya kıyamam sana dinlenmen lazım,ilk günler .Hastanede neden kalmış annem 19 çıkmıştı tansiyonu beni kaldırmadı hastanede o gece,ertesi akşamda 20 aylık bebeği ile Kardeşim kaldı o beni hiç kaldırmadı ,Ben bu insanların rahatlığına bravo diyorum.Benimde eşim bunalıma soktu bebeği kucağına al dokun emzir diye.Hayır emmiyor diye moralim sıfır zaten bide çok küçük niye alıyım durup dururken .Sürekli dibimizde imdat diye bagırıcam.Benim daha annem ilgileniyor uyumuyorum gece bende ama ben uyuyuncada bakıyor.dün daha mamasını ben vermeye başladım bugünde yeni açtım ilk defa altını.2 günlük bebek sevilmez günah yani bide sen daha yeni doğum yapmışsın Allah yardımcın olsun canım.Bende hiç yatmadım lohusa yatağında eşimin sürekli dibimde olduğundan yani .Ben ağlıyorum en ufak şeye .

Canım benim normal oldu doğum ama şimdiki aklım olsa sezeryan yapardım çok fazla dikişim var
Ayy gercekten sinir bozucu bi durum canım ben aglayamıyorum bile kv diyoki lohusa sendromuna psikolojisi bozuk insan girermiş bebeği kabullenemeyen girermiş önceden lohusa sendromu mu varmış.ya sabırrr sendromda falan degilim sadece uykusuz ve yorgunum

Valla hic sagim yapmıyorum cnm surmadan emzirmeye calisiyorum cunku bebek emdikce sut artiyor. Sağım onlarin çekisine benzemezmis.
Ah cnm senin nie oyle ağır gecmski... yani bende ne spinal agrisi ne bisey ne dikis.. sadexe cok asiri ayakta dolassam yada korse taksam dikisler aciyor... ins toparlanirain bir an once cnm..
Seninkiler bi acaypmis. Benim annemde kayinvalidede gublerce altini onlar temzledi. Ilk gunlerninsan eğilemiyor. Beşikten alamazdim. Onlar verirdi kucagma emzirmek icin. Hatta bazen halim opmazdi emzirmeye mama hazirlar onlar beslerdi. Sen utanma yardim iste cnm. Herseyi sen yapsan zor toparlanirsin

Canım ben enayi gibi ilk geceden beri dinlenmedim kalktım bebegime yeticem düşüncesiyle bence ondan oldu ama bugunlerde iyice acı ceker oldum batıyor deli gibi dikiş atılan yer :/ kıyamam senin niye o kdr dikiş oldu ki ya inşallah cabucak iyileşir benim gibi bir ay cekmezsin

Cnm gaz damlası falan ni o bnimki de mene emerken iyi ama biraz emdikten sonra kendini bi sıkıyor kıpkırmızı oluyor istemiyor desem isyiyo da gazını da çıkarıyor valla bebekle uğraşmak zzor canımı yanıyor bi yeri mi agriuo bilniyo insan çok stres oluuom bm ohh cokk şükür ki şimdilik sutumuz var cnnm da veriyoz.bugün kuzenim geldi burda yenidogan yogunbakimfs hemşire yaa öyle bebekler anlatıyor ki allahım binlerce kez şükür edelim ki sağlıklı bebeklerimiz var bu uykusuzluk falan hep geçici allah dermansix dert vermesin valla dinlerken bnm içim ezildi yaşayanlar a ne kötüdür heleki bi anneye

İsmiyle büyüsün annesi bebisin dikkat edin kendinize

Canım üzülmeni istemem ama haklısın tabi ki dinlenmeni saglamaları gerek cok yorucu ruhende yıpratıcı eger uyumana musade etmezlerse allah korusun direncsiz düşersin kv vazo niyetine dekor olarak mı duruyor yanında uyumuş bir de yuh yani ne anladım ben onun refakatinden yarın öbur gun ben baktım tubaya der utanmadan. Bebek uyudukca uyumaya calıs canım eşin yardımcı olmuyor mu en azından altını fln değiştirip emzirmek icin seni uyandırsa terapi gibi gelir uykusuzluk yuzunden gergin olursun

. Geçicek bir bakmışsın hiçbirinden eser kalmamış bide daha çok yeni bebeklerimize alışmaya çalışıyoruz normal tükenmişliği yaşaman Canım
Haklısın canım alıştım sayılır aslında ama yinede dikiş yerlerimin ignelerin acısı gecmedikce kendimi yarım hissediyorum dokuz ayı gecirdik beraber nasıl gectı anlamadık bunlarda gecer inşallah cabucak gerci bir ay gecti bile saka gibi daha dun dogum yapmıştım

Aynen canım gaz damlası İçinde probiyotik olan tek damlaymiş bagırsagın florasını saglamlastırıyormuş o ıkınmalarına iyi gelecekmiş bakalım her gun aynı saatte veriyorum inşallah işr yrar gerci artık kakasını cok zorlanmadan yapıyor bir de her gün mutlaka en az iki bardak kefir iciyorum hem sut yapıyor hemde kolik icin uzun vadede tedavi ediciymiş bende öyle bir durum olursa Allah korusun şimdiden yardımcı olsun diye ihmal etmiyorum. Bin şükür canım her bebegime bakınca sukrediyorum saglıklı bebekler nasip etti bize binlerce kez şükür olsun bugunler gececk inşallah

ayni kafa bende de var canım ladybirde sordum galiba:)sarilik var miydi senin bebekrede cok zir uyaniyo

Canım 13cikti bizim doktoru aradim 17 ile tedavi uyguluyoruz dedi salı tekrar goturcem sürekli kaldırıp kendine gelince emziriyorum uykulu az emiyor telaş etme.çok emzir Allahın izniyle bi şey olmaz inşallah bende sürekli dua ediyorum ... Ayağınla çene altiyla oyna altını ac ama.uyandır

Ayıyy kolim cok kotu yegenimden biliuom I basil aglama krizkerine giriyofu

Oyy kuzum masallah saglikla büyüsün inşallah
İşte her dogum farklı diyorlar normal doğum ama neler oluyor demek şükür atlattiniz ya canm Allah sana da şifa versin biran önce kuvvetlen iyileş

Tabi canım deliyiz mahsus söylemiştir o lafıda,Allaha şükür çocuğumuzu kabulleniyoruzda etrafımızdakiler biraz anlayışlı olsalar.Esin biraz baksın sen yat dinlen bari canım.İnsan çok uykusuz kalıncada acayip morali bozuluyor.Dikkat et kendine kayınvalideni fazla duyma.

Gecmis olsun canim. Saglicakla bebeklerimize kavustuk sonunda.
Kizlar bebegim gece 5er saat uyudu. Yani uyudu 5 saat sonra emip yatti yine. Sizce aranin bukadar uzun olmasi dogrumu... bende uyuyakalmisim. Doktorunuz uyandirin fln demismiydi
2 saatte bir emzir. Gerekirse uyandir diye iyice tembihlediler hastanede. Hatta benim bebegim uyanmiyo. Ayaklarina fiske vurmami, cene altina parmaginla bastirmami ya da burnunu sikmami ama mutlaka uyandırıp emzirmemi soylediler. Ben de oyle yapiyorum.bazen kolayca uyaniyor. Bazen zorluyorum. Altini aciyorum falan. Bazen o da uyandiriyor.
kizlar bebegi benim gibi zorla uyandiran var mi inanindokunmasam 24saat uyuyacak hic kendiliginden uyanmadi daha zorla uyandiriyoruz öyle olunca da emzirme gaz ve alt degistirme ritueli iki saati buluyor bu uclu rituel suresi sizde nedir
Ben de zorla uyandiriyorum canim. Hastaneden oyle tembih ettiler. Yoksa hep uyur ve ac kalir. Dedigin gibi uzun suruyor. Bir sure boyle olacak sanirim.

Ben 22 martta hasta oldum 7 gün sürdü 7 nisanda lekelenme yaşadım 4 gün sürdü 12 nisanda dakanda gebelik testi yaptırdım ama negatif çıktı acaba erken mi yaptırdım testi adetime 5 gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…