2018 mart-nisan anneleri

Aynen bende , bıçak yarası işte , ama kimse de memnun değil normal doğum yapan alt ların parçalandı diyor sezaryen yapan dikiş ağrısı var diyor . Anne olmak kolay değil . Dikislerine bebantehn sürüyormüsün canım

Bizde de sarılık var canım ama değerine baktırmadık damar yoluyla bakacaklardı kıyamadım..doktor da çok fazla değil muhtemelen değeri 10 gibidir dedi,ilerleyeceğini sanmıyorum dedi ama yüzünde ve hafif göbeğinde var..bacaklarında da olursa fototerapi yapıyorlarmış. Bugün bizim 8. Günümüz şimdiden sonra çok ilerlemez diye düşünüyorum inşallah

Kızlar merhaba,ben de geçen persembe sezerynla doğumumu yaptım, dün evimize geldik. Çok şükür her şey yolunda bebegim de ben de sağlıklıyız. Tabi dikişlerim benim de agriyor. Genel olarak gün içinde sürekli yatıyorum. Annem bizde, kayınvalide ve kayinpeder de bizdeler, ve gitmeye hiç niyetleri yokmus gibi gorunuyor. Neden buradalar anlamıyorum. Tamam yemeğe, ortalığı toparlamaya falan her şeye yardımcılar ama yine de lohusa evi yenidoğan evi bu kadar kalabalığa gerek var mi? Gidin evinize diyemiyorum da, allahtan annem var.. zor zamanlar kızlar Allah hepimize yardımcı olsun.

Canım bizimkide 14 dü dün aletle ölçüm yapıyor. Daha damar yolu ile hiç bakmadı.21.günde devam ediyorsa kan testi yapacaklarmış. Çoğalirsa kuvezde kalacakmış.Sana aletle ölçüp değerini söylemedilermi.

Gözün aydın olsun canım, Sağlıkla huzurla büyüt bebeğini.Biraz anlayışlı olup rahat bıraksalar keşke ama maalesef hep böyleler.

Canım çok geçmiş olsun,Şimdi nasıl oldu minik hanım.
Şimdi iyiyiz çok Şükrü teyzesi :) gün be gün büyüyor. Beklediğimize, çektiğimiz acı ve ağrılara deydi valla :) ben 2 gün normal doğum sancısı çektim üstüne suni sancı ile birlikte baktık gelmiyor zorunlu sezeryana girdim. İkimiz de iyiyiz bin şükür

kizlar bebegi benim gibi zorla uyandiran var mi inanindokunmasam 24saat uyuyacak hic kendiliginden uyanmadi daha zorla uyandiriyoruz öyle olunca da emzirme gaz ve alt degistirme ritueli iki saati buluyor bu uclu rituel suresi sizde nedir
Canım ne zaman doğdu bebeğin okuyamadım ama sarılık zamanı çok uyuyorlar eğer öyle bir sıkıntı yok ise yine de doktora sor sen.

ben anlamadim bakmaya cesaret edemedigim icin needir bilemedim 20 cm bi tel gibi bisey çıkardı jilet gibi biseyle
Nerden çıkardı canım onu? Benim de yapıştırma dikiş yaptılar. Sen ne zaman doğum yaptın? Ben 4. Gün normal hayata döndüm şükür.

Doğum yapan anneler bebişinizi iki saatte bir emzirmeniz gerekiyormuş ya alarmmı kuruyorsunuz sanki ben kendi kendime uyanamam gibi geliyo Alarm sesindede çocuk korkmazmı
Ben kuruyorum ama onun dışında kız acıkınca kendi kalkıyor :) o bize kendi düşenini oturtmaya başladı bile :) benim belde ödem çıktı mecbur antibiyotik alıyorum şuan sadece mama ile besleniyor, az kaldı bitmesine ilacımın. Sütümü sağıyorum bitmesin diye, çok şükür sütüm iyi. İlaç bitince emzirme daha sık olmalı. Mama daha tok tuttuğu için 3 saatte-4 saate bir yiyor Doktorun söylediği şekilde

Benim de ilk zamanlar zor emdi, gerçi şimdi ilaç kullanıyorum mecbur mama veriyorum doktorun söylediği şekilde. İlacım bitsin emzirmeye devam etmek istiyorum. Sağıyorum şuan. Sen nasıl aştın emmeme isteğini bebeğinin?

Geçmiş olsun canım niye o kadar uzun sürdükü senin ,herkesinki farklı demek ben korsemi bile hiç çıkartmıyorum hiç acı hissetmiyorum,Annem bana çok kızıyor eğiliyorum falan diye.
Doktor bana korse takma dedi ben 1 haftada normal Halime döndüm göbeğim de kalmadı.

Senin de mi meme reddi var canım benim de öyleydi zar zor emziriyorudm sonra ilaç kullanmaya mecbur kalınca mamaya devam ettik. İlaç bitince emzirmeye devam edeceğim inşallah alır. Şimdilik sağıyorum sütümü tükenmesin diye

Nerden çıkardı canım onu? Benim de yapıştırma dikiş yaptılar. Sen ne zaman doğum yaptın? Ben 4. Gün normal hayata döndüm şükür.
ben bilemiyorum.doktorun dikiş tarzını dikiş alması bitince öyle bi tel vardı elinde hatta dikişleri alinca biraz rahatladim.suan aynaya baktığımda uzaktan derin olmayan düz çizgi gibi duruyor.gaz konusuda benim bünyemin verdiği tepki.antibiyotik içmek zorunda kaldim.gazsiz şeyler yiyip gaz sancısı cekip kendime gelemedim hala.

Sonuna kadar haklısın, sapına kadar da haklısın bacım. İşine yaramayanı yolla gitsin.

Benim gazlar hala devam ediyor duphalac da çözüm olmadi sanki 3 ogun bulgur nohut yiyorum
Bana bir ilaç verdi kireç gibi suya koyup içtim. Çayır çayır gazı çıkardı, ishal gibi oldum. İçimde birşey kalmadı. Doktoruna sorsana belki verir. Çok zordur gaz

Bana bir ilaç verdi kireç gibi suya koyup içtim. Çayır çayır gazı çıkardı, ishal gibi oldum. İçimde birşey kalmadı. Doktoruna sorsana belki verir. Çok zordur gaz
duphalac surup vermidon agri kesici verdi cok değişen bisey olmadı özele de gideceğim.yediklerim belli icim bulgurlu nohut yemişim gibi ne varsa.çıkış yaparken bastan ilaç vermemişti.

Biz sarılıktan 1 gece hastanede yattık Işın aldık çok şükür iyiyiz. Sürekli ölçüm yaptırıp takip etmek gerekli bizim 17 üstü çıkmıştı. Ama korkmayın inan çoğu bebek oluyormuş. Bizim 37 haftalık doğdu zaten doktor sarılık yüksek ihtimalle olur demişti. Bol bol beslenmeli

Ben 22 martta hasta oldum 7 gün sürdü 7 nisanda lekelenme yaşadım 4 gün sürdü 12 nisanda dakanda gebelik testi yaptırdım ama negatif çıktı acaba erken mi yaptırdım testi adetime 5 gün var
Erken gebelik testinden mi yaptın canım? Sen adetin geçince tekrarla, erken çünkü. Gebelik hormonu yükselmemiştir daha eğer hamile isen. Lekelenme demişsin genelde öyle olur mu? Doktora hiç gittin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…