- 30 Mart 2017
- 1.792
- 1.176
- 63
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #18.581
Aletle ölçüm bazen farklı çıkıyor kan ile tam değer çıkıyor. Bizim riskli olduğu için alet ile ölçülen değer sınıra yakın olunca kandan baktılarCanım bizimkide 14 dü dün aletle ölçüm yapıyor. Daha damar yolu ile hiç bakmadı.21.günde devam ediyorsa kan testi yapacaklarmış. Çoğalirsa kuvezde kalacakmış.Sana aletle ölçüp değerini söylemedilermi.
cnm masallah sana ya sezeryan sonrasi sarkiklikk kalmadi demek... valla cok özeniyorum. Brnikisi nerdeyse 5 aylik gebe gibi... bugun korse takmaya basladim zor oluyir dikisle ama. Mecburum birakmicamDoktor bana korse takma dedi ben 1 haftada normal Halime döndüm göbeğim de kalmadı.
Canım evet sutde geliyor şükür ama emzirmeye calistikca ay nasıl sinirleniyor bana.2 saatte bir mama veriyoruz şu an 10 günlük hiç kilo almamış doktorun dediği şekilde.,sarılağİda var o yüzden sık yediriyorum atsın diye.İnan bütün gün bütün gece ayaktayım uyusa bile yediriyorum.Allahtan mamayı yiyor.Çok üzüldüm halada üzgünüm ama yeterki sağlıklı olsun diyorum elimden gelen herşeyi deniyorum şu an emsin diye.Mamayı biberonlami yiyor canım bebeğin.Senin de mi meme reddi var canım benim de öyleydi zar zor emziriyorudm sonra ilaç kullanmaya mecbur kalınca mamaya devam ettik. İlaç bitince emzirmeye devam edeceğim inşallah alır. Şimdilik sağıyorum sütümü tükenmesin diye
Ben kuruyorum ama onun dışında kız acıkınca kendi kalkıyor :) o bize kendi düşenini oturtmaya başladı bile :) benim belde ödem çıktı mecbur antibiyotik alıyorum şuan sadece mama ile besleniyor, az kaldı bitmesine ilacımın. Sütümü sağıyorum bitmesin diye, çok şükür sütüm iyi. İlaç bitince emzirme daha sık olmalı. Mama daha tok tuttuğu için 3 saatte-4 saate bir yiyor Doktorun söylediği şekilde
Canım evet banada doktorum öyle dedi kandan bakıcakmış eğer artış olursa .2 günde bir hastanedeyiz.Senin kaçtı kuvezde kaldinizAletle ölçüm bazen farklı çıkıyor kan ile tam değer çıkıyor. Bizim riskli olduğu için alet ile ölçülen değer sınıra yakın olunca kandan baktılar
Canım geçmiş olsun .Belinde ödem oluşmasının nedeni neymis.Ben kuruyorum ama onun dışında kız acıkınca kendi kalkıyor :) o bize kendi düşenini oturtmaya başladı bile :) benim belde ödem çıktı mecbur antibiyotik alıyorum şuan sadece mama ile besleniyor, az kaldı bitmesine ilacımın. Sütümü sağıyorum bitmesin diye, çok şükür sütüm iyi. İlaç bitince emzirme daha sık olmalı. Mama daha tok tuttuğu için 3 saatte-4 saate bir yiyor Doktorun söylediği şekilde
Masallah sana canım. Benimde o şişlik bayağı gittide aşağıya doğru yumuşama varya onun için takıyorum. Doktorum takabilirsiniz dedi.Bide ben ameliyata girmeden önce kortizonlu ilaç aldimya o yüzden hala vucudumda şişlik var.Zamanla aticaz inşallah.Doktor bana korse takma dedi ben 1 haftada normal Halime döndüm göbeğim de kalmadı.
Genetik iltihaplı romatizma yatkınlığım olabilir daha genetik test sonucu çıkmadı. Ama doğumda ki kilo ağırlık merkezi değişimi de olabilir sonuçlar bekleniyor canımCanım geçmiş olsun .Belinde ödem oluşmasının nedeni neymis.
Ya sorma epidural beni bir şişirdi. Dolma gibi oldum çok şükür 2 güne indi şişlerMasallah sana canım. Benimde o şişlik bayağı gittide aşağıya doğru yumuşama varya onun için takıyorum. Doktorum takabilirsiniz dedi.Bide ben ameliyata girmeden önce kortizonlu ilaç aldimya o yüzden hala vucudumda şişlik var.Zamanla aticaz inşallah.
17.7 çıktı canımCanım evet banada doktorum öyle dedi kandan bakıcakmış eğer artış olursa .2 günde bir hastanedeyiz.Senin kaçtı kuvezde kaldiniz
İyice baskı yaptı demekkiNe güzel onun kendi uyanması daha iyi maşallah, benimde sol yan taraftaki geceleri üstüne yattığım kaburgan kırılmış gibi acıyo ve batıyo tam doğum öncesi geçmekte bilmedi
WC ye rahat çıkıyor musun? Gaz da olabilir şişkinlik sebebi. Ona dikkat etcnm masallah sana ya sezeryan sonrasi sarkiklikk kalmadi demek... valla cok özeniyorum. Brnikisi nerdeyse 5 aylik gebe gibi... bugun korse takmaya basladim zor oluyir dikisle ama. Mecburum birakmicam
Biz sarılıktan 1 gece hastanede yattık Işın aldık çok şükür iyiyiz. Sürekli ölçüm yaptırıp takip etmek gerekli bizim 17 üstü çıkmıştı. Ama korkmayın inan çoğu bebek oluyormuş. Bizim 37 haftalık doğdu zaten doktor sarılık yüksek ihtimalle olur demişti. Bol bol beslenmeli
Bizde de sarılık var canım ama değerine baktırmadık damar yoluyla bakacaklardı kıyamadım..doktor da çok fazla değil muhtemelen değeri 10 gibidir dedi,ilerleyeceğini sanmıyorum dedi ama yüzünde ve hafif göbeğinde var..bacaklarında da olursa fototerapi yapıyorlarmış. Bugün bizim 8. Günümüz şimdiden sonra çok ilerlemez diye düşünüyorum inşallah
Yani cikiyorum cnm. Bide 18.gunumuz. oldu da baya. Gaz kalmamstrWC ye rahat çıkıyor musun? Gaz da olabilir şişkinlik sebebi. Ona dikkat et
Ben 30 martta doğum yaptım sen? Aynı neredeyseYani cikiyorum cnm. Bide 18.gunumuz. oldu da baya. Gaz kalmamstr
Kızlar benim bebeğim uyumuyor ya 10-15 dk da bir uyanıyor. Gazi var çok ne yapıyorsunuz gaz icin. Valla delircem şu humana nın çayından alıp içen var mı rezene papatya falan ne yapmak lazımAynen canım gaz damlası İçinde probiyotik olan tek damlaymiş bagırsagın florasını saglamlastırıyormuş o ıkınmalarına iyi gelecekmiş bakalım her gun aynı saatte veriyorum inşallah işr yrar gerci artık kakasını cok zorlanmadan yapıyor bir de her gün mutlaka en az iki bardak kefir iciyorum hem sut yapıyor hemde kolik icin uzun vadede tedavi ediciymiş bende öyle bir durum olursa Allah korusun şimdiden yardımcı olsun diye ihmal etmiyorum. Bin şükür canım her bebegime bakınca sukrediyorum saglıklı bebekler nasip etti bize binlerce kez şükür olsun bugunler gececk inşallah
Topuk kani sonuclarini sadece sorun olana söylüyorlarmis. Bir merkeze gidiyormus test. Eger kotu bir sey cikarsa arayip ulasiyolarmis. Kimse aramazsa sorun yok kabul edin dedi hastane.Kızlar bu topuk kanı ile ilgili bilgisi olan var mı? Değer ne çıkmalı mesela? Negatif mi pozitif mi olmalı sonucu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?