- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
- 248
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #18.601
Cnm 29 mart benim. :) cok şükür hala inanamiyorum dogduguna.Ben 30 martta doğum yaptım sen? Aynı neredeyse
Canim ssbah aksam birer kupa rezene demle ic. Sallama da var. Bebise iyi gelir. Bide gaz damlasi kullan. Hem bebege hem sana eziyet olmasin.Kızlar benim bebeğim uyumuyor ya 10-15 dk da bir uyanıyor. Gazi var çok ne yapıyorsunuz gaz icin. Valla delircem şu humana nın çayından alıp içen var mı rezene papatya falan ne yapmak lazım
Ah cnm yaa kimseyi kaldramiyoruz bu dönemde. Bende bsnim icin hersey yapan yurlu fedakarlklr buzlugumu ikramlik dolduran coraplarimi bile.giydirip cikaran kizkardesimle kavga etmstm. Yeni yeni iyi olduk. Hakli yada haksizim bilmiyorum ama ne bileyim tek kelime kaldrcak halim yok.Kızlar ben kötüyüm çok detaya girmek istemiyorum ama çok mutluydum bebeğimle 5 gün önce doğum yaptım . Ablam ve eşim ile tartıştım, 9 ay icmedim sigara 3 tane sigara içtim dün den bugüne . Eşim ve ablam ile tartışana kadar mutluydum . Bütün enerjim gitti . Ablama kavga sırasında sen mi lohisasin ben mi lohusayim dedim bi sus dedim . Bide bu başladı dedi . Hamilelik bitti bide bu başladı yani . Ben kimseye yük olmadım . Daha çok. Laflar var eşim de ablam da beni çok kırdı içimden atamiyorum. Sütum gider diye de korkuyorum . Ağlıyorum sürekli evde tuvalette gizli gizli. Annem kalıyor şimdi yanımda . Ablamin 2 çocuğu doğdu Hem baktım buyuttum bir sürü sıkıntısını çektim ama kocasının yanında onunla tartismadim. Kocası ona geçimsiz demesin diye . İçimi Tutamıyorum . Şimdi bile tuvalette yazıyorum annem görmesin bu halimi diye . Çok kırıldı kalbim . Kendimi toplayamiyorum. Sorun da şu kayinpederler 1 saatlik yoldan bebek için gelicekler di . Ne yemek yapalım. Dedi ablam ben bakarız dedim . Sonra dedim ki yemek olmasa da olur ikramliklar var lohusa evi burası hasta evi dedim
.eşim de olmaz uzak dan geliyorlar dedi bende neresi uzak 1 saat dedim ablam da biz de 1 saat uzak dan geliyoruz dedi ..Ben de tamam. Ama ben herkese normalde yemek yapıyorum sarma börek vs şimdi hasta evi dedim . Ablam yaparım ne var dedi bi türlü derdimi anlatamadim. Ben yemek yapmayalim demedim. Ama.eşiM beni öyle algiladi ablam yüzunden. Ablam da 2 çocukla evde gece gündüz uğraşıyor benim le evi temizliyor çocuklarını yediriyor bana yemek yapıyor hiç durmuyor . Kayinpederler de bize gelmek için erken çıktılar , ev daginikti 2 çocuk olunca evde ev Toplu durmuyor . Ben de yemeğe giristim ama çok sinirliydim. Ablam bırak yapma etme dedi yapıcam dedim ,o evi temizledi. Ablama tartistik eşim hep duydu ben artık sinir krizi geçirdim kıza diyorum ki sus bi sus susmuyor. En son çok kötü bağırdım. Adam senin yüzünden kendini haklı saniyor dedim haklı dedi ..Eşim de duydu geldi , bana gerizekalı dedi . Gözümün içime bakamayan adam bana gerizekagli dedi . Dikislerin patlayacak senin ailen yüzünden oldu demek için yemek yapıyorsun dedi . Yemin ederim bir gün olsun yapmadım . Esim ailesi ile hep seviyelidir ben hep isterim iyi olsun aralari diye resmen 5 gündür sanki varya adam.beni unuttu baba baba abla abla benim eşim . Normal de bakmaya Kıyamam benim eşim. Dışarıda günlük hayatta herkes bize gıpta ile bakar ki oyleydik gerçekten . Hastanede Bile ablam bu adam.ne kadar düzgün benjmmesim. Doğum yaptım elimi bile tutmadı dedi ..ama.benim.ama.benim.esim her yanıma. Geldi iyimisin dedi ağlamaya başladı
Biz bu hale geldik. Çok kötüyümbebegimin kokusu gelmiyor burnuma çok mutluydum . Doğumun da zor oldu ölümden döndüm. Kötü şeyler yaşadım az kalsın rahmin alacaklardi. çöktüm ..inşallah bebeğim hissetmiyordur tek duam bu
Ama sende esinle ablanla araniz bozma yani ne bilim kimseyi gorme duyma. Aglamada sütun etkilenir....
Ben bu donemde kim ne yemis ne icmis evime giren cikan zerre umrumda degil.... lohusayken bunlarla kafa yormamak laizm. Brak cevredekiler ne dusunup yapiosa yapsin. Senin tek dusunecegin sey kendin ve bebegin olsun