- 30 Mart 2017
- 1.792
- 1.176
- 63
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #18.621
Benim kızımda sürekli göğüste uyumak istiyor ve aşırı gazlı bir bebek. Sırtını ova ova çıkarıyoruz ama bitmiyor mübarek. Kendi kendine yapmaya çalışınca zorlanıyor. Bir şekilde çıkarıyor ama bazen yoruluyor insanKızlar benim bebeğim uyumuyor ya 10-15 dk da bir uyanıyor. Gazi var çok ne yapıyorsunuz gaz icin. Valla delircem şu humana nın çayından alıp içen var mı rezene papatya falan ne yapmak lazım
Doğum sonrası babalarda depresyona giriyor inan bana. Kızma çok fazla eşine yani kız ama içinde kahır yapma. Yoksa enişte de seni üzmek istemezdi, yazdıklarından çıkardığım o enişte seni seven, düşünen biri.evet sadece Bebeğime adapte olmaya çalışıyorum . Teşekkür ederimdün olan şeyler içinde Rabbime sığınıyorum
Yapma bacım bence, eşlerde bunalıyor ara ara. Bir çaydan birşey olmaz. İçsin havası değişsin bak yalnız da değilsin. Hem eşin nefes alırsa sana da daha anlayışlı olur. Yanında kimse olmasaydı he o zaman sonuna kadar haklıydın. Kaynanayı sıvamak ne anlamadım?Yarin annemle kaynanaya siviyacagiz.kocamin çocuk sevdası çabuk bitti.yok arkadasimla cay icicem vs demeye başladı aksam annem yanimda diye guvenip.
Amin insallahRabbim şifasını versin tez zamanda kucağına al yavrunu
Tesekkurler canim insallahÇok geçmiş olsun,Oy kuzuya kıyamam ben annesi. Tez zamanda iyileşin ikinizde .Sağlıkla gidin evinize inşallah. Sakın kendini strese sokma geçici bir durum Allahın izniyle ile canım sende dikkat et kendine.
Amin insallah. Hayir sancim devamediyorAllah en kısa zamanda Allah şifasını versin inşallah zor bir süreç olmuş iç kısımdaki yırtılmayı anlamadılar mı.? İnşallah bebeğinde en kısa zamanda sağlığına kavuşur
Amin insallah. Fark edemediler sancim devam ediyor dedim igne vurduk etkisini gosterir dediler ama gecmedi ebe geldi karnima bastirdu onunla beraber kanamam disari akti acil aldilar canim.Allah en kısa zamanda Allah şifasını versin inşallah zor bir süreç olmuş iç kısımdaki yırtılmayı anlamadılar mı.? İnşallah bebeğinde en kısa zamanda sağlığına kavuşur
Amin insallah canimAllah şifa versin , bebişinide anneli babalı büyütsün , sağlıkta dr çok önemli Allah hepimizi işinin ehli işini seven sağlıkçılarla karşılaştırsın
Aynen canım ya kimse memnun degil ben birde bir hafta tuvalete cıkarken cok acı cektim idrar yollarım sonda yüzünden tahriş oldu gitmek istemiyordum wcye ne zordu ya.. baticon verdi kuzum arada aklına geldikce onu suruyorumAynen bende , bıçak yarası işte , ama kimse de memnun değil normal doğum yapan alt ların parçalandı diyor sezaryen yapan dikiş ağrısı var diyor . Anne olmak kolay değil . Dikislerine bebantehn sürüyormüsün canım
Sürekli uyanırdım agzına zorla verdim emmedi hep agzında tuttu cenesinin altını uyardım öyle öyle beş dk on dk diye diye tadını aldı şimdi zorlanmadan alıyor. Sen ne ilacı kullanıyorsun cnm hayırdır şnşallahBenim de ilk zamanlar zor emdi, gerçi şimdi ilaç kullanıyorum mecbur mama veriyorum doktorun söylediği şekilde. İlacım bitsin emzirmeye devam etmek istiyorum. Sağıyorum şuan. Sen nasıl aştın emmeme isteğini bebeğinin?
Eşim almıştı cnm ben hastanedeyken icmiştim gaz problemim olmamıştı ne zaman içsem bebekte rahat ediyor sankiKızlar benim bebeğim uyumuyor ya 10-15 dk da bir uyanıyor. Gazi var çok ne yapıyorsunuz gaz icin. Valla delircem şu humana nın çayından alıp içen var mı rezene papatya falan ne yapmak lazım
Üzülme canım bu dönemde ne söyleseler ne yapsalar batıyor bize bende canımdan cok sevdiğim annemle az tartısmadım gözüme görünsün istemiyordum her hareketi batıyordu şimdi zamanla düzeldi o hallerim. Sen haklısın bende annemin her gelen akrabamıza yemek yapmasından nefret etmiştim hasta evi burası aş evi değil diye az tartısmamıştım lohusa kadının avinde ziyart dediğin maksimum bir st olur annem yemek cay kahve pasta börek yapmadan göndermezdi ben uzatmadım iyi kendin uğraşıyorsun ugras madem dedim ama içten içede sinir oldum. Eşinin agzından cıkmıştır ablanın gazına geldiyse boşver takma oda şimdi babalıgı yeni yaşıyor adapte olmaya calısıyordur üzme üzülmede sadece sunu bil bu yasadıgın lohusalıktan kaynaklanıyor sen güçlü bir insansın bak neler atlattın bu da geçecek diyorum ya biz bebişle gezmelere bile cıkmaya başladık her şey geçiyor bosuna üzülüp bebeğinin vaktinden calmalarına izin vermeKızlar ben kötüyüm çok detaya girmek istemiyorum ama çok mutluydum bebeğimle 5 gün önce doğum yaptım . Ablam ve eşim ile tartıştım, 9 ay icmedim sigara 3 tane sigara içtim dün den bugüne . Eşim ve ablam ile tartışana kadar mutluydum . Bütün enerjim gitti . Ablama kavga sırasında sen mi lohisasin ben mi lohusayim dedim bi sus dedim . Bide bu başladı dedi . Hamilelik bitti bide bu başladı yani . Ben kimseye yük olmadım . Daha çok. Laflar var eşim de ablam da beni çok kırdı içimden atamiyorum. Sütum gider diye de korkuyorum . Ağlıyorum sürekli evde tuvalette gizli gizli. Annem kalıyor şimdi yanımda . Ablamin 2 çocuğu doğdu Hem baktım buyuttum bir sürü sıkıntısını çektim ama kocasının yanında onunla tartismadim. Kocası ona geçimsiz demesin diye . İçimi Tutamıyorum . Şimdi bile tuvalette yazıyorum annem görmesin bu halimi diye . Çok kırıldı kalbim . Kendimi toplayamiyorum. Sorun da şu kayinpederler 1 saatlik yoldan bebek için gelicekler di . Ne yemek yapalım. Dedi ablam ben bakarız dedim . Sonra dedim ki yemek olmasa da olur ikramliklar var lohusa evi burası hasta evi dedim
.eşim de olmaz uzak dan geliyorlar dedi bende neresi uzak 1 saat dedim ablam da biz de 1 saat uzak dan geliyoruz dedi ..Ben de tamam. Ama ben herkese normalde yemek yapıyorum sarma börek vs şimdi hasta evi dedim . Ablam yaparım ne var dedi bi türlü derdimi anlatamadim. Ben yemek yapmayalim demedim. Ama.eşiM beni öyle algiladi ablam yüzunden. Ablam da 2 çocukla evde gece gündüz uğraşıyor benim le evi temizliyor çocuklarını yediriyor bana yemek yapıyor hiç durmuyor . Kayinpederler de bize gelmek için erken çıktılar , ev daginikti 2 çocuk olunca evde ev Toplu durmuyor . Ben de yemeğe giristim ama çok sinirliydim. Ablam bırak yapma etme dedi yapıcam dedim ,o evi temizledi. Ablama tartistik eşim hep duydu ben artık sinir krizi geçirdim kıza diyorum ki sus bi sus susmuyor. En son çok kötü bağırdım. Adam senin yüzünden kendini haklı saniyor dedim haklı dedi ..Eşim de duydu geldi , bana gerizekalı dedi . Gözümün içime bakamayan adam bana gerizekagli dedi . Dikislerin patlayacak senin ailen yüzünden oldu demek için yemek yapıyorsun dedi . Yemin ederim bir gün olsun yapmadım . Esim ailesi ile hep seviyelidir ben hep isterim iyi olsun aralari diye resmen 5 gündür sanki varya adam.beni unuttu baba baba abla abla benim eşim . Normal de bakmaya Kıyamam benim eşim. Dışarıda günlük hayatta herkes bize gıpta ile bakar ki oyleydik gerçekten . Hastanede Bile ablam bu adam.ne kadar düzgün benjmmesim. Doğum yaptım elimi bile tutmadı dedi ..ama.benim.ama.benim.esim her yanıma. Geldi iyimisin dedi ağlamaya başladı
Biz bu hale geldik. Çok kötüyümbebegimin kokusu gelmiyor burnuma çok mutluydum . Doğumun da zor oldu ölümden döndüm. Kötü şeyler yaşadım az kalsın rahmin alacaklardi. çöktüm ..inşallah bebeğim hissetmiyordur tek duam bu
bu işte bir günün birikimi değil 4 senenin birikimi o yüzden tasdik tasiyoruz oluyorum.iste esim bana bi günün yorgunluğu bi çay içerim geçer güvenini hic vermedi bana o yüzden hep tedirgin hep gerginim.kafasi ne eserse ona ayak direr.söyledik de anasi babası bizi dinlemiyor deyip siyriliyorlar anasi babasini da dinlemicekse kimi dinlicek cocuklarini işe yollamaktan karakterlerinden beyhaberler.sonra ben annem bisey dedik mi kötü oluyoruz.adam saga sola gitmesin demiyoruz otel gibi yatmaya gelmesin.daha simdiden çocuk yüzüme bakmiyor diyor.bebegin yaninda durursan konuşursan seni tipinden kokundan tanir bunu gormuyo ki tanısın.annesi babası evlatlarının eksiklerini tamamlamaya uğraşması.kocama karakter sahibi olmasına izin vermemeleri de cok komik duruyor.sanki kpeder in 2 tane karısı varda onları idare etmeye calisiyor.sonsuza dek oğullarını toplayamazlar ki.Yapma bacım bence, eşlerde bunalıyor ara ara. Bir çaydan birşey olmaz. İçsin havası değişsin bak yalnız da değilsin. Hem eşin nefes alırsa sana da daha anlayışlı olur. Yanında kimse olmasaydı he o zaman sonuna kadar haklıydın. Kaynanayı sıvamak ne anlamadım?
Ben seni biliyorum canım, sıkıntılarını da. Ben sadece 1 gün için gitmek istedi sandım. Baba kokusu almadan nasıl tanısın yavrumbu işte bir günün birikimi değil 4 senenin birikimi o yüzden tasdik tasiyoruz oluyorum.iste esim bana bi günün yorgunluğu bi çay içerim geçer güvenini hic vermedi bana o yüzden hep tedirgin hep gerginim.kafasi ne eserse ona ayak direr.söyledik de anasi babası bizi dinlemiyor deyip siyriliyorlar anasi babasini da dinlemicekse kimi dinlicek cocuklarini işe yollamaktan karakterlerinden beyhaberler.sonra ben annem bisey dedik mi kötü oluyoruz.adam saga sola gitmesin demiyoruz otel gibi yatmaya gelmesin.daha simdiden çocuk yüzüme bakmiyor diyor.bebegin yaninda durursan konuşursan seni tipinden kokundan tanir bunu gormuyo ki tanısın.annesi babası evlatlarının eksiklerini tamamlamaya uğraşması.kocama karakter sahibi olmasına izin vermemeleri de cok komik duruyor.sanki kpeder in 2 tane karısı varda onları idare etmeye calisiyor.sonsuza dek oğullarını toplayamazlar ki.
Belimde ödem çıktı doğumdan sonra kendini belli etti.Sürekli uyanırdım agzına zorla verdim emmedi hep agzında tuttu cenesinin altını uyardım öyle öyle beş dk on dk diye diye tadını aldı şimdi zorlanmadan alıyor. Sen ne ilacı kullanıyorsun cnm hayırdır şnşallah
Süper ya gezmelere başlamanız bende kanguru siparişi verdim. Bizim de bugün 19. Gün. Siz ne zaman ilk gezmeye çıktınız.Üzülme canım bu dönemde ne söyleseler ne yapsalar batıyor bize bende canımdan cok sevdiğim annemle az tartısmadım gözüme görünsün istemiyordum her hareketi batıyordu şimdi zamanla düzeldi o hallerim. Sen haklısın bende annemin her gelen akrabamıza yemek yapmasından nefret etmiştim hasta evi burası aş evi değil diye az tartısmamıştım lohusa kadının avinde ziyart dediğin maksimum bir st olur annem yemek cay kahve pasta börek yapmadan göndermezdi ben uzatmadım iyi kendin uğraşıyorsun ugras madem dedim ama içten içede sinir oldum. Eşinin agzından cıkmıştır ablanın gazına geldiyse boşver takma oda şimdi babalıgı yeni yaşıyor adapte olmaya calısıyordur üzme üzülmede sadece sunu bil bu yasadıgın lohusalıktan kaynaklanıyor sen güçlü bir insansın bak neler atlattın bu da geçecek diyorum ya biz bebişle gezmelere bile cıkmaya başladık her şey geçiyor bosuna üzülüp bebeğinin vaktinden calmalarına izin verme
Kızlar merhaba,ben de geçen persembe sezerynla doğumumu yaptım, dün evimize geldik. Çok şükür her şey yolunda bebegim de ben de sağlıklıyız. Tabi dikişlerim benim de agriyor. Genel olarak gün içinde sürekli yatıyorum. Annem bizde, kayınvalide ve kayinpeder de bizdeler, ve gitmeye hiç niyetleri yokmus gibi gorunuyor. Neden buradalar anlamıyorum. Tamam yemeğe, ortalığı toparlamaya falan her şeye yardımcılar ama yine de lohusa evi yenidoğan evi bu kadar kalabalığa gerek var mi? Gidin evinize diyemiyorum da, allahtan annem var.. zor zamanlar kızlar Allah hepimize yardımcı olsun.
Cnm hangi marka aldin kanguruyu. Bnde alcam da mamadusbaby var ergonomik onu dusunuyorum. Sanirimm fiyati 180tl falandi.Süper ya gezmelere başlamanız bende kanguru siparişi verdim. Bizim de bugün 19. Gün. Siz ne zaman ilk gezmeye çıktınız.
Hic dme ya... durmadan misafr misafr deli oldum. Ne dinlenebiliyorum ne bebekle ilgilenebiliyorum. Insanlarda sıfır anlayış. Yani ne olur 40 gun beklense de adamakilli toparlaninca gelseler cok mu zor. Daha 4.gunumdeyken dediler gelcez die ya ohaaa. Nyseki onlari erteledik bi hafta olmadan gunduzler basladilar. Uc bes gundur gexe geliolar cay ikram fln hep ben yalnız yapiyorum. Bıktım. B.k var sanki cok cok afedersiniz....Walla su 40 gün geçsede eskisi gibi kalsak evimizde kafa bi milyon gelen giden gereksiz tavsiyeler bunalttilar beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?