- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #18.641
Aynen cnm valla ona da çok üzülüyorum nasıl acıyor demek ki cani. Ama dayanacak gücüm kalmıyor uyumayınca. Göğsümde bugün uyuyor ama ıkına ıkına. Ne kullanıyorsun gaz için?Benim kızımda sürekli göğüste uyumak istiyor ve aşırı gazlı bir bebek. Sırtını ova ova çıkarıyoruz ama bitmiyor mübarek. Kendi kendine yapmaya çalışınca zorlanıyor. Bir şekilde çıkarıyor ama bazen yoruluyor insan
Canım hangi marka model kanguru siparişi verdinSüper ya gezmelere başlamanız bende kanguru siparişi verdim. Bizim de bugün 19. Gün. Siz ne zaman ilk gezmeye çıktınız.
Evet cnm doğduğundan beri bizim de dikkatimizi çekiyor özellikle uykusunda da gülmesi bazen dudak bukmesiKizlar benim bebegim bilincli olarak gülüyor sizinkilerde varmi boyle tepkiler. Konuşup gulduruyiruz çene altina dokununca. Guluyor ya bakip oyle hoşuma gidiyorki anlatamam :))
Normalde 40cikinca yaparlar boyle digerinden biliyorum
Mamadusbaby diye bir marka. İnstagram da buldum. Bayağıdır araştırdım ama daha gelmedi yani nasıl bilmiyorum. Yenidoğan aparatı ile birlikte gelecek 179 tl ye.Canım hangi marka model kanguru siparişi verdin
Ele kuvvet teyzesi :) birşey kullanmıyorum şimdilik ama çok ilerler ise mecbur doktora danışıp kullanırız.Aynen cnm valla ona da çok üzülüyorum nasıl acıyor demek ki cani. Ama dayanacak gücüm kalmıyor uyumayınca. Göğsümde bugün uyuyor ama ıkına ıkına. Ne kullanıyorsun gaz için?
Benim kızda öyle :) maşallah diyelim annesi :) bizi de çok güldürüyor eşim ile.Kizlar benim bebegim bilincli olarak gülüyor sizinkilerde varmi boyle tepkiler. Konuşup gulduruyiruz çene altina dokununca. Guluyor ya bakip oyle hoşuma gidiyorki anlatamam :))
Normalde 40cikinca yaparlar boyle digerinden biliyorum
Bende o markadan sipariş verdim canım. Kapıda ödeme yaptırıyor sadece, yani instagram daki hesap öyle.Cnm hangi marka aldin kanguruyu. Bnde alcam da mamadusbaby var ergonomik onu dusunuyorum. Sanirimm fiyati 180tl falandi.
Hic dme ya... durmadan misafr misafr deli oldum. Ne dinlenebiliyorum ne bebekle ilgilenebiliyorum. Insanlarda sıfır anlayış. Yani ne olur 40 gun beklense de adamakilli toparlaninca gelseler cok mu zor. Daha 4.gunumdeyken dediler gelcez die ya ohaaa. Nyseki onlari erteledik bi hafta olmadan gunduzler basladilar. Uc bes gundur gexe geliolar cay ikram fln hep ben yalnız yapiyorum. Bıktım. B.k var sanki cok cok afedersiniz....
Birde görmeye gelip kucağına almak isteyen bir kafile var :) bizim insanlarımız vallahi çok cahil. Anlayışsız. Ben biraz sivri dilliyim, ama sevenim de çoktur. Millet beni bildiğinden sen kendini toparla öyle gelelim ne zaman istersen diyor. Ama orta yaş üstü maşallah nezaketten yoksun :)Walla su 40 gün geçsede eskisi gibi kalsak evimizde kafa bi milyon gelen giden gereksiz tavsiyeler bunalttilar beni
Benim de aynı canım, chiconun anne yanını almıştım, reflüsü olan bebeler için kafa tarafı istediğin ölçüde kalkıyor. Ben öyle yatırıyorum ama dediğin gibi mama içerken de gak guk yapıyor. Benim kız Allahtan hareketli, kusarken korkuyorum hala boğazına kaçar diye sürekli gözüm üstünde. Allahtan anne yanı almışım, her gıkladığında hemen gözümü açıyorum. Ne zaman geçer acabaMerhaba kizlar biz yarin 1 haftalık olucaz cumartesi kontrolumuz vardi sadece bizim kizda reflu varmis 1 saat once içtiği süt agzina geliyor hiikk hiikkk diye ses geluyor dedim reflu bu dedi kafasini 30 derece yuksekte yatırın takip edin dedi birde hafif sarılık varmis bol bol emzir dedi şuan en çok reflusu korkutuyor memedeyken de hiiiik yapıyor tovbe yarabbi ödüm kopuyor ters ceviriyorumsizde durumlar nasil gecede ablam kalmaya geliyor sagolsun
Ciddi misin ya 9 saat fark edilmedi.ama cok kan kaybi olmustur. Oy ya gecmis olsun canim sanada seni cok iyi anliyorum. Gercekten hem fiziksel hem ruhsal olaraj insani cok etkiliyor.Çok üzüldüm benimde rahmimde vardı karnıma bastirarak sert masajla kani temizlediler. Allah yardimcin olsun çok üzüldüm inan bu da imtihan bence bizim bu yasadigimiz Allahım diyorum daha kotusunden koruduBen o yirtigin ağrısını çektim tam 9 saat , kimse bişey anlamadi. .
Elektirkli lansinoh sağma makinası aldık canım artık sağıyorum sonra yumşuyor emZiriyom ama tam yumşamıyor zorla alıyor sinirleniyor ağlıyor çabalıyorum terliyor ama alışınca düzelir sanıyorumCanım benimde öyle sert sert olmuştu öldüm agrıdan daha fazla sertlesmeden sag hepsini posete koy buzluğa at mastit olursun Allah korusun. Ah neler cektim ben ya tugla gibi olmustu gögüslerim artık tasıyamıyordum ateş basmıştı. En sonunda sagdım hepsini beyaz lahananın yapraklarını sardım zar zor yumusadı. Daha fazla taş gibi olmadan hemen sag canım
Canim bende 11 nisanda dogum yqptim bebisim hep uyuyordu cocuk doktoru dogumdan sonra geldi ve bakti uzun sure uyumasi emme kinusunda isteksiz olmasi nedeniyle kan tahlili istedi kaninda enfeksiyin cikti suan kivezde. Enfeksiyon yuksek cikti fark edilmesi iyi bisey dedi. Aklinda olsun insallah bisey yoktur en kotusunu dusunmemek gerekir ama aklinda bulunsun
Canım o benim kızmda da oluyor melekler güldürüp ağlatır derlerEvet cnm doğduğundan beri bizim de dikkatimizi çekiyor özellikle uykusunda da gülmesi bazen dudak bukmesi
bends alcam ins. Bi gelsin seninkide bakalim memnun kalcakmisin bana da haber verde bnde siparis edim :)Bende o markadan sipariş verdim canım. Kapıda ödeme yaptırıyor sadece, yani instagram daki hesap öyle.
canım cisini yapiyor cok sukur hatta altini actigimda iki kere cis yapiyo bazen,kilo alimini nasil takip edicem mutfak twrazim var ama cok kucyk bebek koyup tartacak bi aparat bulamadim bi kere tarttik ama cok dogru mu bilemiyorum,hic aglamiyo kendiliginden seninkide boyle mi canim dünyada tek benim bebegim boyleymis gibi geliyi bide kvdem hic boyle bebek gormedim bi degisik dedikce icim gidiyo kvdem bunu derken kötü sekilde demiyo o da uzuldugu ve sasirdigi icin diyo bu aradaAh kuzum neden abartasın, aynısını yaşamış bir anneyim seni nasıl anlamamRabbim tez zamanda iyi olsun yavrun, sarılık riski bizde de devam sürekli takipte olmak lazım. Kilo alımı nasıl ? Bez değişimin nasıl? Yani ortalama kaç defa altını alıyorsun. Bunlar iyi ise korkma.
Cnm bizim sarilik 12 çıktı çok önemsemedi bolbol emzir gecer dedi insallah ilerlemez reflu cok sıkıntı ya valla korkuyorum geceleri allahim korusun ya bir de bizim 6 yaşındaki abimizin kıskançligi tavan yaptı ayyy deliricimmm evdee fenalardayim kizlar her halta aglar oldumBenim de aynı canım, chiconun anne yanını almıştım, reflüsü olan bebeler için kafa tarafı istediğin ölçüde kalkıyor. Ben öyle yatırıyorum ama dediğin gibi mama içerken de gak guk yapıyor. Benim kız Allahtan hareketli, kusarken korkuyorum hala boğazına kaçar diye sürekli gözüm üstünde. Allahtan anne yanı almışım, her gıkladığında hemen gözümü açıyorum. Ne zaman geçer acabadoktor bana hemen hemen çoğu bebekte reflü oluyor dedi. Sarılığa gelince biz 1 gece hastanede yattık bunun için, Işın aldı kızım. Sürekli takipte kal. Yüzünden aşağıya iniyor sarılık. Ellerini avuç içlerini de kontrol etmelisin.
Benim ki acıkınca ağlıyor birde gazı çok rahatsız ederse. Ne güzel sakin işte bebeğin. Sarılık riskimiz hala devam ediyor dikkate etmemiz lazım. İlk 28 gün yakın takip lazım.canım cisini yapiyor cok sukur hatta altini actigimda iki kere cis yapiyo bazen,kilo alimini nasil takip edicem mutfak twrazim var ama cok kucyk bebek koyup tartacak bi aparat bulamadim bi kere tarttik ama cok dogru mu bilemiyorum,hic aglamiyo kendiliginden seninkide boyle mi canim dünyada tek benim bebegim boyleymis gibi geliyi bide kvdem hic boyle bebek gormedim bi degisik dedikce icim gidiyo kvdem bunu derken kötü sekilde demiyo o da uzuldugu ve sasirdigi icin diyo bu arada
seninki Düzeldi mi canim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?