2018 mart-nisan anneleri

Aynen cnm valla ona da çok üzülüyorum nasıl acıyor demek ki cani. Ama dayanacak gücüm kalmıyor uyumayınca. Göğsümde bugün uyuyor ama ıkına ıkına. Ne kullanıyorsun gaz için?

Kizlar benim bebegim bilincli olarak gülüyor sizinkilerde varmi boyle tepkiler. Konuşup gulduruyiruz çene altina dokununca. Guluyor ya bakip oyle hoşuma gidiyorki anlatamam :))

Normalde 40cikinca yaparlar boyle digerinden biliyorum
Evet cnm doğduğundan beri bizim de dikkatimizi çekiyor özellikle uykusunda da gülmesi bazen dudak bukmesi

Aynen cnm valla ona da çok üzülüyorum nasıl acıyor demek ki cani. Ama dayanacak gücüm kalmıyor uyumayınca. Göğsümde bugün uyuyor ama ıkına ıkına. Ne kullanıyorsun gaz için?
Ele kuvvet teyzesi :) birşey kullanmıyorum şimdilik ama çok ilerler ise mecbur doktora danışıp kullanırız.

Kizlar benim bebegim bilincli olarak gülüyor sizinkilerde varmi boyle tepkiler. Konuşup gulduruyiruz çene altina dokununca. Guluyor ya bakip oyle hoşuma gidiyorki anlatamam :))

Normalde 40cikinca yaparlar boyle digerinden biliyorum
Benim kızda öyle :) maşallah diyelim annesi :) bizi de çok güldürüyor eşim ile.

Bende o markadan sipariş verdim canım. Kapıda ödeme yaptırıyor sadece, yani instagram daki hesap öyle.

Walla su 40 gün geçsede eskisi gibi kalsak evimizde kafa bi milyon gelen giden gereksiz tavsiyeler bunalttilar beni
Birde görmeye gelip kucağına almak isteyen bir kafile var :) bizim insanlarımız vallahi çok cahil. Anlayışsız. Ben biraz sivri dilliyim, ama sevenim de çoktur. Millet beni bildiğinden sen kendini toparla öyle gelelim ne zaman istersen diyor. Ama orta yaş üstü maşallah nezaketten yoksun :)

Benim de aynı canım, chiconun anne yanını almıştım, reflüsü olan bebeler için kafa tarafı istediğin ölçüde kalkıyor. Ben öyle yatırıyorum ama dediğin gibi mama içerken de gak guk yapıyor. Benim kız Allahtan hareketli, kusarken korkuyorum hala boğazına kaçar diye sürekli gözüm üstünde. Allahtan anne yanı almışım, her gıkladığında hemen gözümü açıyorum. Ne zaman geçer acaba doktor bana hemen hemen çoğu bebekte reflü oluyor dedi. Sarılığa gelince biz 1 gece hastanede yattık bunun için, Işın aldı kızım. Sürekli takipte kal. Yüzünden aşağıya iniyor sarılık. Ellerini avuç içlerini de kontrol etmelisin.

Ciddi misin ya 9 saat fark edilmedi.ama cok kan kaybi olmustur. Oy ya gecmis olsun canim sanada seni cok iyi anliyorum. Gercekten hem fiziksel hem ruhsal olaraj insani cok etkiliyor.

Elektirkli lansinoh sağma makinası aldık canım artık sağıyorum sonra yumşuyor emZiriyom ama tam yumşamıyor zorla alıyor sinirleniyor ağlıyor çabalıyorum terliyor ama alışınca düzelir sanıyorum humana aldık süt artırıcı tavsiye ederim işe yarıyor birde geceleri uyumuyor en az 1 buçuk saat en fazla 2 saat uyuyor sizde nasıl

Biz de bugün sarılık testi yaptırdık 10.7 çıktı doktor 18 olursa tedavi ediyoruz dedi..şükür korkmuştum iyice kaç gündür sonunda kan verdik de içim rahatladı..9.günümüz bugün bundan sonra da ilerlemez sanırım

Çok geçmiş olsun, peki bu bebekler doğar doğmaz enfeksiyonu nerden alıyorlar o konuda bişey dedimi dr unuz

11.gundeyim ve ancak kendime geldim.gazım azaldı.bogazim daha iyi ama tam gecmedi.biraz daha geçsin kvaldemi evine göndericem.gece uyuyunca gündüz işlerimi yapabiliyorum

Bende o markadan sipariş verdim canım. Kapıda ödeme yaptırıyor sadece, yani instagram daki hesap öyle.
bends alcam ins. Bi gelsin seninkide bakalim memnun kalcakmisin bana da haber verde bnde siparis edim :)

Cnm bu arada bebegin dogum kilosuna ulastimi. Ne durumda şuan kilosu. Ben cok takintiliyim bu konuda. Sut yetiomu diye.

canım cisini yapiyor cok sukur hatta altini actigimda iki kere cis yapiyo bazen,kilo alimini nasil takip edicem mutfak twrazim var ama cok kucyk bebek koyup tartacak bi aparat bulamadim bi kere tarttik ama cok dogru mu bilemiyorum,hic aglamiyo kendiliginden seninkide boyle mi canim dünyada tek benim bebegim boyleymis gibi geliyi bide kvdem hic boyle bebek gormedim bi degisik dedikce icim gidiyo kvdem bunu derken kötü sekilde demiyo o da uzuldugu ve sasirdigi icin diyo bu arada
seninki Düzeldi mi canim ya

Cnm bizim sarilik 12 çıktı çok önemsemedi bolbol emzir gecer dedi insallah ilerlemez reflu cok sıkıntı ya valla korkuyorum geceleri allahim korusun ya bir de bizim 6 yaşındaki abimizin kıskançligi tavan yaptı ayyy deliricimmm evdee fenalardayim kizlar her halta aglar oldum hem sürekli sapur supur öpüyor kardesini hem de 1 saat sonra bir vurcam diyoo ben şokkkk 2 çocuklu anneler siz de durumlar nasil ya

Benim ki acıkınca ağlıyor birde gazı çok rahatsız ederse. Ne güzel sakin işte bebeğin. Sarılık riskimiz hala devam ediyor dikkate etmemiz lazım. İlk 28 gün yakın takip lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…