2018 mart-nisan anneleri

Offf senin bizden kat be kat daha dikkatli olmama lazım çocuk bu ne yapacağını kestirmek zor valla. Yanında biri varsa en azından büyüğü gözler. Allah yardımcın olsun canım. Değeri de düşük çıkmış ama takipte kal yine de

bends alcam ins. Bi gelsin seninkide bakalim memnun kalcakmisin bana da haber verde bnde siparis edim :)

Cnm bu arada bebegin dogum kilosuna ulastimi. Ne durumda şuan kilosu. Ben cok takintiliyim bu konuda. Sut yetiomu diye.
Benim kız 37 haftalık doğdu zaten, doğum kilosuna ulaştı ama hemen değil tabi. 17. Gün bugün. Sütün yetip yetmediğini çişinden kakasından anlarsın diyorlar. Belli bir adette yapıyorsa gün içinde doyuyor demektir dedi doktor. Aç ise zaten aranır sürekli, bebekler çok akıllı maşallah. Aç olsa sütün yetmese kesin anlarsın. Kaç günlük senin bebeğin

Kızlar bugün tartıldı bebeğim 3100 gram çıktı doğum kilosu 3000 gramdı tabi ilk günler biraz vermişti 2900e kadar. Normal mi sizce şuan kilosu? 9 günlük

Benim ki acıkınca ağlıyor birde gazı çok rahatsız ederse. Ne güzel sakin işte bebeğin. Sarılık riskimiz hala devam ediyor dikkate etmemiz lazım. İlk 28 gün yakın takip lazım.
ya bilemiyorum cok evhamliyim aglamamasi normal mi sevinmelimiyim birde biberon falan kabul etmiyor zorla veriyoruz verirkende dili sürekli damaginda alta almayi zor basariyoruz sizde de oyle mi surekli sizde de öyle mi diye sorucu kisilik oldum:)

SiZ de en son hangi memeden verdiğinizi unutuyor musunuZ bi yöntem var mı hatırlamak için kullandığınız

Çok teşekkür ederim canım Allah razi olsun telkinlerin için . Rabbim sağlıkla bebeğini büyütmeyi nasip eylesin

Ciddi misin ya 9 saat fark edilmedi.ama cok kan kaybi olmustur. Oy ya gecmis olsun canim sanada seni cok iyi anliyorum. Gercekten hem fiziksel hem ruhsal olaraj insani cok etkiliyor.
evet çok etkilendim . tebrik etmek için arıyorlar beni anlatıyorum doğumumu Tutamıyorum kendimi Ağlıyorum .. Toplam. 12 saat sancı çektim 2 cm açıldı . Nasip değilmiş hayırlısı spinal sezaryen mis sağlık olsun . Rabbim bebeklerimizi sağlıkla büyütmeyi nasip eylesin

Sezeryanda nasıl içerde kanama oldu canım ya içerdeki dikişimi tam yapmamışlar

Cnm 19 gunluk 29 martta doğdu. Ac gini görünmüyor aranmiyor cis kaka da gayet iyi. Doktor en az 200gram dedi haftada. Bizimki 2.haftada 160gram almisti. Doktor braz suphe etti benim asiri kaygili oldugumu görünce tam bi hafta sonrasina tekrar tartı icin çağırdı. Yani persembe gününe.

Annem bu yaptgmi duydu bana sen delirmissin herhalde kim her hafta cocuk tartmış. Emzir işte die kizdi :) ilk ay brlli olmaz ikinci ay tam brbrgin emmesi kilosu gln duzene oturur diyolar. Ama bilmiyorum goturmeden dayanabilirmiyim :)

Brn ilk kizimdan cok cektim o yuzden herhlde bu korkularım. Ilk ay dogun kilosunda kalmsti emme refleksi yok diye.
Yani düşün bir aylik iken 2700du kilosu. Zar zor dogum kilosunu yakalamsti. Bu dogum kilosunu gecti suan
Kızlar bugün tartıldı bebeğim 3100 gram çıktı doğum kilosu 3000 gramdı tabi ilk günler biraz vermişti 2900e kadar. Normal mi sizce şuan kilosu? 9 günlük
Bende 9gunde dogum kilosunu yakalamasi gayet guzel. Bisimkide oyleydi

Nasıl oldu o is anlayamadim... bende cikinci gelip baya baya bi bastirdilar bi noktaya icerden baya kan akti o sirada. Ama o bastrma aninda brn öldum öldum dirildim. Okadar aci cektim....

Aa ben sekerli seyler cok yiyorum. Dedigini deniycem canim. Bugun doktora gittik 15.5 cikti billirubin. Yarin tekrar bakicak.

Belimde ödem çıktı doğumdan sonra kendini belli etti.
Çok geçmiş olsun :/
Süper ya gezmelere başlamanız bende kanguru siparişi verdim. Bizim de bugün 19. Gün. Siz ne zaman ilk gezmeye çıktınız.
Yirmisi cıktıktan sonra gezmeye basladık gerci 15 günlükkende cıkmıştık şimdi bir ay oldu artık cıkıyoruz yavastan dışarıyıda sevmeye basladı bızdıgımız

Son düzenleme:
Bende manuelini kullanıyorum canım cok memnunum on dakika cekmeden dolduruyorum elektrikli kullandım hstande bir türlü sagamadı iki saat ugrastık. Humanayı esim Hastanedeyken almıştı o zaman cok faydasını gördüm gaz cıkarmama yardımcı olmuştu sonra goguslerim asırı dolunca içmedim şimdi tekrar baslıcam. Geceleri belli bir düzenimiz yok canm bazen iki st uyuyor uyanıyor bazen bir saat belli olmuyor gaz durumuna bağlı

Nasıl oldu o is anlayamadim... bende cikinci gelip baya baya bi bastirdilar bi noktaya icerden baya kan akti o sirada. Ama o bastrma aninda brn öldum öldum dirildim. Okadar aci cektim....
Senin genel miydi sezaryen yoksa spinal mi . Genel de uyuşma hemen geçiyor mahvolmussundur benim ki spinal di bi kaç saat Uyusmustum ama uyusuklugun geçtiği zaman 3 gün ağrıdı rahmim

Benimde 9-10 günde doğum kilosunu accık geçti. Zaten kuş kadar doğdu yavrum :) tarttır içinde kalmasın ya benden sürekli gittim doktora ilk günler.

Ben ilaç kullandığım için meme veremiyorum mecbur biberon ile mama canım. Acıkınca ne yapsın yavrum aldı biberonu

Ben 36 saat normal doğum sancısı çektim :) üstüne suni sancı dayadılar. 2.5 cm anca açıldı. Zaten suyum sınırdaydı doktor mecbur sezeryana aldı beni de. Sağlıklı olsunlar da nasıl doğduğunun önemi yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…