2018 mart-nisan anneleri

Sarılıgi var daha hiç kiloda almadı, 60 cc dedi 4 saatte bir,Memeyi kesinlikle almıyor. Şu anda yumuşadi memem süt geliyor kendi elimle daha sıktırıyorum süt geliyor ama benim kızım emmiyor canım öyle inatki ucunu alıyor bırakıyor kafasını çeviriyor. Çok agladim çok üzüldüm ama doktorumuz eğer mamayida yemese gel ağla burda derdim dedi.O yüzden mamayi kabul ettiği için seviniyorum.Sağlıklı oLşunda artık ne yapıyım
.Benimde görsen hastanede evde kaç kişiyle denedik,silikon uçlar. Miniğim almadı. Ama gene deniyorum hala.

Senin genel miydi sezaryen yoksa spinal mi . Genel de uyuşma hemen geçiyor mahvolmussundur benim ki spinal di bi kaç saat Uyusmustum ama uyusuklugun geçtiği zaman 3 gün ağrıdı rahmim
Spinal canim benimde brnde 3 saat falan uyuşuktum. Iki kere bastilar karnima. Bi uyusukken birde gecince. Ikisi de mahfetti. Neyse oyle boyle gecti unutalim bebislere hersey değer :)

Spinal canim benimde brnde 3 saat falan uyuşuktum. Iki kere bastilar karnima. Bi uyusukken birde gecince. Ikisi de mahfetti. Neyse oyle boyle gecti unutalim bebislere hersey değer :)
Ay o karna bastıkları an ne biçimdi ya :/ doğumla ilgili en acılı aklımda kalan o olmuş..bastıklarında da baya kan gelmişti..uyuşukken yapılanda farkında olmamıştım ben de ama birkaç gün sonra bile bastıkları yer ağrıdı zedelenmiş sanırım nasıl bastılarsa

SiZ de en son hangi memeden verdiğinizi unutuyor musunuZ bi yöntem var mı hatırlamak için kullandığınız
Canım unuttugunda iki göğsünü de elle hangisi daha şişse ondan ver. Ya da not al. Ben unuttuysam şöyle bi elimle yokluyorum en sis olandan veriyorum

Cnm kullNdigin gaz damlasi ise yaradi no bebiste

T tuba-kumsal cnm vaLla ccok hKlisin kv hsrici basks yardim edecek kimse yok mu ya cunku yeniyiz 've cidden uykusuzluk daysnilacak bisey deil seninde dinlenmen lazim ki bebegine daha iyi bakabilesin yorgunluk sutu De etkiler .bnm annem yaninmds olmasaydi bnde Boyle olurdum kv sindide her oglen geliuo cay corbs icip gidiyo yani bn zaten istemiyorum yardim ondan ams ysrdim edenim varken bile bana Boyle batiosa cidden seninkk daha zor.Ya sakin sevdirme opturme bebeginj biz bakalim perisa n olalim dedigin gbi opneyi birak dokunmaya kiyamAyalim millet srvmeye geldik deyip dalsin odays bide seyi vR .bnun cok korumA mikroba da slissin bizde cok koruyoduk kucukken Dr soyle Dr boylede cok uyuz tipler var

Cnm kullNdigin gaz damlasi ise yaradi no bebiste
Canım tam bununla ilgili yazmak için girmiştm. Biogaia nın bir faydasını görmedim zaten gaz damlalarının faydası bir ay sonra çıkıyormuş ortaya ben cok guzel bir masaj keşfettim Ayşe Öner Yenidoğan gaz masajı inanılmaz etkili mutlaka deneyin benim kıza yaradı pırt pırt salıyor madajı yapınca. Bu sıra cok gazlı cocugum

Hepimizin demek ki gaz dönemi başladı. Yavrum yazık nasi kıvranıyor o sürat resmen bordo oluyor

Benim de çok gazlı ya şimdilik ıkına sıkıla kendi çıkarıyor ama mama yedikten sonra gazı çıkarmazsak kusuyor hep

Ayy eceee bu kadar mı aynı olur hikayemiz, biran kendim mi yazdım acaba diye baktım.

Benim de çok gazlı ya şimdilik ıkına sıkıla kendi çıkarıyor ama mama yedikten sonra gazı çıkarmazsak kusuyor hep
Benimkide memede uyuyakalıyor kaldırıp gazını cıkarsam hemen uyanıyor bir daha uyumuyor cıkarmasam gazlı bir sekilde uyudugu icin sancıyla bagırarak ıkınarak uyanıyor valla bilmiyorum iki arada bir derede kaldım cok üzülüyorum o haline cıglık atıyor resmen aglarken

Benim de aynı canım, bazen uyuyakalıyor altını alsam mı uyanır mı diye düşünüyorum bizimki göğüste uyuyor, gazını çıkarırken uyuyor. Babasının göğsünde uyumaya alıştı bazen gece birlikte uyuyorlar, Benim de işime geliyor :)

Aynen canım benim kiz da aynı tam hersey tamam hepsini aşıyoruz hickiriyor haydi bidaha emziriyorum yine gaz . Çözüm bulursan yaz nolur

Masaji onceki kizimda bendd cok yapardim ise de yarardi ama bi yerde okudum yanlis masaj yapinca bagirsak düğümlenmesi falan yapar diyordu cok korktum biraktim o işi yapsam da hafif hareketler fln yaparim yani cok kurcalayamam cesaret edemiyorum. Tek care gaz damlalari herhlde. Bi ara sabah aksam yarim cay kasigi kimyon yutar su icerdim. Sütle gecefi bebege rahatlatrdi braz. Bugun yinr basliycam. Hem ona hrm gaz damlasini duzenli vercem. Cunku sabahtan beri benim yavrumda kivraniyor

Birde humana still icince sanki bebege de iyi geliyordu. Bilmiyorum ama gunde 2 kere icerdim icinde rezene fln var gaz aliyor bilirsiniz sanki bebek de rahatti. Dun bitti icmedim. Bugun kizim kivraniyor. Bilmiyorumki alakasi varmdr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…