- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #18.681
Sarılıgi var daha hiç kiloda almadı, 60 cc dedi 4 saatte bir,Memeyi kesinlikle almıyor. Şu anda yumuşadi memem süt geliyor kendi elimle daha sıktırıyorum süt geliyor ama benim kızım emmiyor canım öyle inatki ucunu alıyor bırakıyor kafasını çeviriyor. Çok agladim çok üzüldüm ama doktorumuz eğer mamayida yemese gel ağla burda derdim dedi.O yüzden mamayi kabul ettiği için seviniyorum.Sağlıklı oLşunda artık ne yapıyımİlk kaşık yöntemi denedim baktım olmuyor biberona geçtim. Dr browns ın biberonu var bende hava kaçmaması için ağzına içinde yeşil bir boru var. Hemde çok mama gelmiyor ucundan yani anne memesi gibi. Çok gelirse ileride o bolluğa alışıp memeyi yine istemeyebilirmiş. Doktor bana 3.5-4 saatte bir ver aralarda verme dedi. Kaç cc içiyor senin öğünlerde. Benim bazen 90 bazen 60, çok nadir 100 cc falan. Memeyi unutmasın biberon alışkanlık yapmasın diye benim günde 6 defa şimdilik. Ben ilaçtan önce sütümü sağıp biberona koyup ta veriyordum. Arada emiyordu birde. İlaçtan sonra sadece mamaya kaldık. Benim hastane de hemşir ebe aklına gelecek her kim varsa emzirmek için uğraştı. Çok inatçı, keyfi ne zaman isterse kendi memeyi alıp emiyor çok ilginç bir bebek
bends alcam ins. Bi gelsin seninkide bakalim memnun kalcakmisin bana da haber verde bnde siparis edim :)
Cnm bu arada bebegin dogum kilosuna ulastimi. Ne durumda şuan kilosu. Ben cok takintiliyim bu konuda. Sut yetiomu diye.[/QUOTE Bende çok takıntılıyım bu hafta gidicez kilo almışmi diye .Sütünu güzel emiyorsa yetiyordur endişe yapma çok.
Spinal canim benimde brnde 3 saat falan uyuşuktum. Iki kere bastilar karnima. Bi uyusukken birde gecince. Ikisi de mahfetti. Neyse oyle boyle gecti unutalim bebislere hersey değer :)Senin genel miydi sezaryen yoksa spinal mi . Genel de uyuşma hemen geçiyor mahvolmussundurbenim ki spinal di bi kaç saat Uyusmustum ama uyusuklugun geçtiği zaman 3 gün ağrıdı rahmim
Ay o karna bastıkları an ne biçimdi ya :/ doğumla ilgili en acılı aklımda kalan o olmuş..bastıklarında da baya kan gelmişti..uyuşukken yapılanda farkında olmamıştım ben de ama birkaç gün sonra bile bastıkları yer ağrıdı zedelenmiş sanırım nasıl bastılarsaSpinal canim benimde brnde 3 saat falan uyuşuktum. Iki kere bastilar karnima. Bi uyusukken birde gecince. Ikisi de mahfetti. Neyse oyle boyle gecti unutalim bebislere hersey değer :)
Elle bak canım hangisi daha dolgun şiş ise ondan başla
Canım unuttugunda iki göğsünü de elle hangisi daha şişse ondan ver. Ya da not al. Ben unuttuysam şöyle bi elimle yokluyorum en sis olandan veriyorumSiZ de en son hangi memeden verdiğinizi unutuyor musunuZ bi yöntem var mı hatırlamak için kullandığınız
Cnm kullNdigin gaz damlasi ise yaradi no bebisteAynen canım gaz damlası İçinde probiyotik olan tek damlaymiş bagırsagın florasını saglamlastırıyormuş o ıkınmalarına iyi gelecekmiş bakalım her gun aynı saatte veriyorum inşallah işr yrar gerci artık kakasını cok zorlanmadan yapıyor bir de her gün mutlaka en az iki bardak kefir iciyorum hem sut yapıyor hemde kolik icin uzun vadede tedavi ediciymiş bende öyle bir durum olursa Allah korusun şimdiden yardımcı olsun diye ihmal etmiyorum. Bin şükür canım her bebegime bakınca sukrediyorum saglıklı bebekler nasip etti bize binlerce kez şükür olsun bugunler gececk inşallah
Canım tam bununla ilgili yazmak için girmiştm. Biogaia nın bir faydasını görmedim zaten gaz damlalarının faydası bir ay sonra çıkıyormuş ortaya ben cok guzel bir masaj keşfettim Ayşe Öner Yenidoğan gaz masajı inanılmaz etkili mutlaka deneyin benim kıza yaradı pırt pırt salıyor madajı yapınca. Bu sıra cok gazlı cocugumCnm kullNdigin gaz damlasi ise yaradi no bebiste
Hepimizin demek ki gaz dönemi başladı. Yavrum yazık nasi kıvranıyor o sürat resmen bordo oluyorCanım tam bununla ilgili yazmak için girmiştm. Biogaia nın bir faydasını görmedim zaten gaz damlalarının faydası bir ay sonra çıkıyormuş ortaya ben cok guzel bir masaj keşfettim Ayşe Öner Yenidoğan gaz masajı inanılmaz etkili mutlaka deneyin benim kıza yaradı pırt pırt salıyor madajı yapınca. Bu sıra cok gazlı cocugum
Benim de çok gazlı ya şimdilik ıkına sıkıla kendi çıkarıyor ama mama yedikten sonra gazı çıkarmazsak kusuyor hepCanım tam bununla ilgili yazmak için girmiştm. Biogaia nın bir faydasını görmedim zaten gaz damlalarının faydası bir ay sonra çıkıyormuş ortaya ben cok guzel bir masaj keşfettim Ayşe Öner Yenidoğan gaz masajı inanılmaz etkili mutlaka deneyin benim kıza yaradı pırt pırt salıyor madajı yapınca. Bu sıra cok gazlı cocugum
Ayy eceee bu kadar mı aynı olur hikayemiz, biran kendim mi yazdım acaba diye baktım.Sarılıgi var daha hiç kiloda almadı, 60 cc dedi 4 saatte bir,Memeyi kesinlikle almıyor. Şu anda yumuşadi memem süt geliyor kendi elimle daha sıktırıyorum süt geliyor ama benim kızım emmiyor canım öyle inatki ucunu alıyor bırakıyor kafasını çeviriyor. Çok agladim çok üzüldüm ama doktorumuz eğer mamayida yemese gel ağla burda derdim dedi.O yüzden mamayi kabul ettiği için seviniyorum.Sağlıklı oLşunda artık ne yapıyım
.Benimde görsen hastanede evde kaç kişiyle denedik,silikon uçlar. Miniğim almadı. Ama gene deniyorum hala.
Masallah cnm kac gunluksunuzRabbime şükürler olsun kontrolden dönüyoruz sariligimiz geçmiş mutluyuziki saatte bir mutlaka kaldiriyordum çok şükür kilomuzda iyi Allahım koru evlatlarimizi Rabbim
Benim prensesimde aynı hayır o kdr gazı biz cıkarsak rahatlarız bir türlü rahatlamıyor karnı gergin iyice ayşe önerin gaz masajını mutlaka deneyin işe yarıyorHepimizin demek ki gaz dönemi başladı. Yavrum yazık nasi kıvranıyor o sürat resmen bordo oluyor
Benimkide memede uyuyakalıyor kaldırıp gazını cıkarsam hemen uyanıyor bir daha uyumuyor cıkarmasam gazlı bir sekilde uyudugu icin sancıyla bagırarak ıkınarak uyanıyor valla bilmiyorum iki arada bir derede kaldım cok üzülüyorum o haline cıglık atıyor resmen aglarkenBenim de çok gazlı ya şimdilik ıkına sıkıla kendi çıkarıyor ama mama yedikten sonra gazı çıkarmazsak kusuyor hep
Benim de aynı canım, bazen uyuyakalıyor altını alsam mı uyanır mı diye düşünüyorumBenimkide memede uyuyakalıyor kaldırıp gazını cıkarsam hemen uyanıyor bir daha uyumuyor cıkarmasam gazlı bir sekilde uyudugu icin sancıyla bagırarak ıkınarak uyanıyor valla bilmiyorum iki arada bir derede kaldım cok üzülüyorum o haline cıglık atıyor resmen aglarken
Aynen canım benim kiz da aynıBenimkide memede uyuyakalıyor kaldırıp gazını cıkarsam hemen uyanıyor bir daha uyumuyor cıkarmasam gazlı bir sekilde uyudugu icin sancıyla bagırarak ıkınarak uyanıyor valla bilmiyorum iki arada bir derede kaldım cok üzülüyorum o haline cıglık atıyor resmen aglarken
11cnmMasallah cnm kac gunluksunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?