2018 mart-nisan anneleri

Ben korkuyorum canım yanımda yatırmaya cesaret edemiyorum gecen basına battaniyeyi cekmiş nasıl bir aylık bebek bu ben anlamıyorum hareketli baya.. altını her emzirmeden önce alıyorum ben canım diğer türlü yediğini kusuyor akccigerine kacırma ihtimali var bebek hemşiresi de bu şekilde önermişti bende zaten önce alıyordum hep daha rahat emsin diye

Aynen canım benim kiz da aynı tam hersey tamam hepsini aşıyoruz hickiriyor haydi bidaha emziriyorum yine gaz . Çözüm bulursan yaz nolur
Aynı canım ya hıckırıyor kıyamıyorum emzirmezsem yarım saat boyunca hıçkırıyor sinirleniyorda ben yavasca sırtını sıvazlıyorum baktım uyanır gibi oluyor bırakıyorum yatagına ıkınarak uyanınca tekrar al gaz cıkar emzir kısır döngü resmen tek cözüm gün icinde uyanık yakaladıkca masaj yapmak

Sizinki de kısa mi uyuyor artık gündüz özellikle devamlı uyanıyor kucaktan yatağa koydugumda direk uyanıyor zaten devamlı uykusunda bile belli gaz sıkıştırıyor ıkına ıkına uyanıyor. Hiç düşünmezdim bebegimin kolik olacağını bütün bebeklerde de yok di mi bu durum

Bir de bizimki resmen banyo yaparken çığlık çığlığa agliyo. Üstünü degisirkende

Bende önce alıyorum çok nadir sonraya kalması.

..

Ben de gogusumde uyutuyorum 2 dir ne yapayım 40 i atlatayim diye düşündüm oyuncak bebek gibiydi 5 gün bebeğim , hemen uyur hemen beslenir çabuk gazı çıkar hiç zorluk yaşamadım. Eve giden gelen anladı bebek çok uslu dediler . Kayinpederime kadar . Erkek ne anlar uslu bebek den uyuz oldum. Bebek çok sakin iyisiniz dedi . Ertesi gün de kuzenim geldi hayırlı olsuna 3 gündür bebegimi taniyamiyorum 8 saat uyumadi son misafirden sonra geceleri uyumuyoruz ve aynı senin gibiyim. Uyanıyor altını degistiriyorum, emziriyorum . Emzirirken uyuyor, gazını çıkarıyorum uyanıyor . Bidaha az bişey emziriyorum tan yatiricam hickirik tutuyor . Tekrar emziriyorum geçmesi için bu sefer uykusu dağılıyor . Ya sabır ya Selamet . Yaptım bugün masaj göbeği düşmedi düşmek üzere tam yapamıyorum . Uykuya dalmada sorun yasiyoruz çünkü sürekli bu kısır döngüde uykusu aciliyor

Kolik oldugu şimdi belli olmaz ki kolik cok daha farklı berbat bir durum yigenimden biliyorum iki saat boyunca susmadan aglıyor kolikler dancı krizine giriyor bizimkiler suan sdece gaz sancısı cekiyor buda normal bir durum bagırsakları henüz en ilkel sekilde calısıyor dış dunyaya alısana kadar bagırsakları gelişene kdr bu sancıları malesef cekicez 3. Aydan sonra düzene giriyormus

Benim bebegimde yirmi gün inanılmaz usluydu agladıgını hic duymadık ses tonunu merak ediyorduk artık herkes gıptayla baktı yirmisinden sonra cocugun huyu değişti hala öyle aman aman kötü durumda değiliz ama sancısı ve kakası oldugunda vucudundan cıkarana kadar evi inletiyor ilk yirmi gün ıkınırdı zorlanırdı aglmazdı.. bir de şimdi yuzunde isilik cıktı cok üzülüyorum gözlerinde de capak var bir türlü iyileşmiyor offf offff

Ben nazara inanıyorum inan bana Bebeğimi kucagima alıyorum bayilcak gibi oluyoruz .
Çapak için ben sütümü damlatiyorum yumusatiyorum ya da kaynamis ılık su ile temizliyorum. Temizlerken bulaşırsa bebeğin tenini kabartir .
Doktor gözünü iç kenarına masaj yap dedi
Nasıl yapim o başlangıç yere. Yapamamki parmagm girmez bir kere anlamadım mi ben doktoru acaba ..

Aynen valla nazara bende inanırım. Canım masajı göz pınarının yani capagın oldugu yere serçe parmagını pıt pıt hafif hafif vurarak yapabilirsin ovarak değilde tampon yapıyormuş gibi pıt pıt dokun oraya benım doktor öyle gösterdi en kolayı o oluyor. Süt damlattım daha beter oldu süt kesinlikle damlatmaman gerekiyormuş cayla sildim iyi geldi gibi oldu işr yaramadı ılık suda bir halta yaramadı netira tek kullanımlık damla kullanıyorum şimdi geçecek gibi sanki

Cnm gazli dönemleri başladı bizimde uykularimiz bozuldu ilk gunler gbi degil. .. sezeryanliyken gaz sancisi nasil cektik.... iste o sancilarin aynisini ceken yavrular nasil uyusunki
Bir de bizimki resmen banyo yaparken çığlık çığlığa agliyo. Üstünü degisirkende
Cnm banyo suyunun sicakligini iyi ayarliyorsun degilmi. Soguk da olsa sicak da olsa ağlar.
Canim ben bugjn bi doktorun yazisini okudum. Cocuk emdikten sonra rahatsis bi durumu yoksa onun uykusunu bolup illaki gazini cikarmak icin ugrasmayin diyordu.
Neden benim.kızım uykuya dalamiyor
Canim gaz iste gaz

Ne yapacağız ya inliyor öyle arada ben alıp da çıkarmiyorum gazı . Çok şiddetli olsa uyanır diye düşünüyorum öyle değil mi . Şu günler bi gecseydi

Banada tobrased verdi göz damlası ,kizarinca damlattim iyi geldi , emzik vermeye çalışıyorum . Uykuya dalarken en azından , çünkü meme ile olacak gibi değil . emzigi tutmuyor ama oyalaniyoruz. .. Sen emzik denedinmj uykuya dalışda

Tobrased hic bir halta yaramıyor canım bosuna onunla oyalanma netira al 20 lira reçetesiz fiyatı doktoruna söylersen yzar o iyi geliyor herkes memnun kalmıs tek kullanımlkk oldugu icin hijyenikte. Emzik tutuyor benimki zar zor emiyor baya bi agzından dusurunce yaygarayı basıyor onyızden hıc veresim gelmıyor ama besıgınde uyandıgında verınce uyuyor hemen keske duzgunce tutabılse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…