- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #18.721
bnmkide oyle cnn asiri gaz sanvisi cekiyo kendinj sikiyo cikariyoda gazinj ama demek cok gazli yaCanım tam bununla ilgili yazmak için girmiştm. Biogaia nın bir faydasını görmedim zaten gaz damlalarının faydası bir ay sonra çıkıyormuş ortaya ben cok guzel bir masaj keşfettim Ayşe Öner Yenidoğan gaz masajı inanılmaz etkili mutlaka deneyin benim kıza yaradı pırt pırt salıyor madajı yapınca. Bu sıra cok gazlı cocugum
Beyazkediiiiii canım sen kaç haftalık oldun,birde bebeğin döndümü,Doktorun ne diyor doğum için
Canim göğüs ucun varmi. Benimkide yok degilde az var. Benimkide braz zorlaniyor tutarken ama tutuyor yaniArkadaşlar bebegim bugün 6. Gününde, sütüm gayet güzel geliyor çok şükür, ama bebek memeyi yakalamada çok sıkıntı yaşıyor. Özellikle geceleri 3 saatte bir uyandırıyorum ama memeyi tutması icin bir buçuk iki saat uğraşıyoruz. Böyle olunca bebek yorgun düşüyor memeyi tutunca hemen uyuyakalıyor. Dün gece ilk defa biberon vermek zorunda kaldık, çok canim sıkkın. Sizin ne zaman bebekleriniz göğsünüzü zorlanmadan yakalamaya başladı?
Canim göğüs ucun varmi. Benimkide yok degilde az var. Benimkide braz zorlaniyor tutarken ama tutuyor yani
Kahverengi olan yerle birlikte ağzına dolu dolu ver ,sen değilde yanında kim varsa o yapsin kolunun altinada yastık koy canım . Stres yapma canım, ilk andan itibaren bebek tutsada, yinede alamıyor bazen . Sıkma kendiniYa var göğüs ucum ama bebek yakalamakta çok zorlanıyor yine de, tutturamıyorum bi turlu, çok sıkıntı yaşıyoruz.
Bende aldım ondan ama hızlı olamıyor elektirkli daha iyi gldi bana hem dakikası yazıyor aynen humana işe yarıyor bende çok içmedim dolunca bugün içicem bir bardak geceleri bizmde yok canım ya her gün huy değişiyor bebişler ben emziriyorum karnı gurlduyor seninkide öyle mi doymuyor diye hep yediriyoruz biz doğrumu yanlışmı bilemiyorum bizmki gaz konusunda babasına çekmiş maşaallah iyi bırakıyorBende manuelini kullanıyorum canım cok memnunum on dakika cekmeden dolduruyorum elektrikli kullandım hstande bir türlü sagamadı iki saat ugrastık. Humanayı esim Hastanedeyken almıştı o zaman cok faydasını gördüm gaz cıkarmama yardımcı olmuştu sonra goguslerim asırı dolunca içmedim şimdi tekrar baslıcam. Geceleri belli bir düzenimiz yok canm bazen iki st uyuyor uyanıyor bazen bir saat belli olmuyor gaz durumuna bağlı
Canım aventi meme ucu çıkarıcı pompasını dene benim gögüslerde küçük ucuda çok çıkık değil ama alıp emecek kadar çıkıyor onunla da çekiyorumm daha rahat emiyor ozmn bende çok zorlandım sinirleniyor eliyle itiyor beni ama zorla sokuyoruz ağızna alıyor 40 ları bir çıkaın bak gör nasıl istyeceklerYa var göğüs ucum ama bebek yakalamakta çok zorlanıyor yine de, tutturamıyorum bi turlu, çok sıkıntı yaşıyoruz.
Doktora git cnm damla kullan gözü için benimkinde de cıktı damla damlattik 4 günde geçti ama aklınızda olsun sakin gazlı bezle silmeyin gözünü arkadaşlar pamukla silin. Gazlı bezde oksijen varmış ve bebeğin gözünü yakıyormuş bize ilk gazlı bezle dediler bebegimin gözü kızardı hafif sistiBenim bebegimde yirmi gün inanılmaz usluydu agladıgını hic duymadık ses tonunu merak ediyorduk artık herkes gıptayla baktı yirmisinden sonra cocugun huyu değişti hala öyle aman aman kötü durumda değiliz ama sancısı ve kakası oldugunda vucudundan cıkarana kadar evi inletiyor ilk yirmi gün ıkınırdı zorlanırdı aglmazdı.. bir de şimdi yuzunde isilik cıktı cok üzülüyorumgözlerinde de capak var bir türlü iyileşmiyor offf offff
Aynen canm ya ayşe önerden allah razı olsun onun sayesinde alttan cıkarabiliyor artık gazını ama çok zorlanıyor suan uyuyor ama ıkına ıkına icim gidiyor biz cekemiyoruz o sancıyı ölüm gibi o nasıl katlanıyor minicik bedeniylebnmkide oyle cnn asiri gaz sanvisi cekiyo kendinj sikiyo cikariyoda gazinj ama demek cok gazli ya
Canım ya ne güldüm Allahta senş güldürsün gazı bizimkide ilk zamanlar cok güzel cıkarıyordu hatta emiyordu emdiği sırada çıkarıp devam ediyordu sonra cıkaramamaya basladı bizimkide salıyor masaj yapınca ama ne salmak büyük adam o kdr gaz cıkarsa rahatlar bizimki yine ıkınıyor. Humana ic canım seninde gazın olmaz bebegide rahatlatıyor birde ben günde en az iki bardak kefir iciyorum. Korse kullanamadım ben hic canım dikişlerim cok acıdı az bi göbegim kaldı zaten oda gider zamanla inşallah biraz dikişlerim iyileşsin korse kullanıcam sporda yapıcamBende aldım ondan ama hızlı olamıyor elektirkli daha iyi gldi bana hem dakikası yazıyor aynen humana işe yarıyor bende çok içmedim dolunca bugün içicem bir bardak geceleri bizmde yok canım ya her gün huy değişiyor bebişler ben emziriyorum karnı gurlduyor seninkide öyle mi doymuyor diye hep yediriyoruz biz doğrumu yanlışmı bilemiyorum bizmki gaz konusunda babasına çekmiş maşaallah iyi bırakıyorgeçen yumurta yemiştim haşlanmış ay bi koktu dedik daha yeni doğdu ama kokuttuyor ay bu sarkık göbeğim ne zmn düzelck acba korse ne kullanıyorsunuz bende alayım br hafta sonra takayım dikişlerim iyi olur ozmna rahat takrım sanırm
Ben hic gazlı bezle silmedim canım sert bişi o bebegimin gözü tahriş oluyor hastanede de hemşireler gazlk bezle siliyordu bir tanesiyle tartıstım bebek o ya öyle sert sildiki gözü kızardı soyuldu pamukla silin lütfen dedim beni dinlemedi diğer gözüde bastırarak sildi sesimi yükselterek gazlı bezle silmeyin bir daha pamukla silin dedim pamuk istedi benden onlarda yokmuş isteseydiniz verirdim dedim bazı bebek hemşireleri gercekten bilincsiz. Ben bu söylediğini bilmiyordum ona rağmen hemen farkettim tahriş ettiğini. Netira kullanıyorum canım gececek insallahDoktora git cnm damla kullan gözü için benimkinde de cıktı damla damlattik 4 günde geçti ama aklınızda olsun sakin gazlı bezle silmeyin gözünü arkadaşlar pamukla silin. Gazlı bezde oksijen varmış ve bebeğin gözünü yakıyormuş bize ilk gazlı bezle dediler bebegimin gözü kızardı hafif sisti
Canım steril su ve pamuk ile göz çukuruna yani buruna doğru sileceksin ve tek seferde 1 pamuk ile yapBen nazara inanıyorum inan bana Bebeğimi kucagima alıyorum bayilcak gibi oluyoruz .
Çapak için ben sütümü damlatiyorum yumusatiyorum ya da kaynamis ılık su ile temizliyorum. Temizlerken bulaşırsa bebeğin tenini kabartir .
Doktor gözünü iç kenarına masaj yap dedi
Nasıl yapim o başlangıç yere. Yapamamki parmagm girmez bir kere anlamadım mi ben doktoru acaba ..
Ben email denedim ama emzik dusunce çok sinirleniyor. Ve emziğin meme olmadığını anlayıp tatmin olmuyor onla uykuya dalmiyor sadece anlık susturucu etkisi oluyorBanada tobrased verdi göz damlası ,kizarinca damlattim iyi geldi , emzik vermeye çalışıyorum . Uykuya dalarken en azından , çünkü meme ile olacak gibi değil . emzigi tutmuyor ama oyalaniyoruz. .. Sen emzik denedinmj uykuya dalışda
İyi geçer inşallahCanım benim mamaları yesinlerde ne yapalım artık canım sağlıklı olsunlar.Bakalım cumartesiye kontrolumuz var ne diyecek doktorumuz.
Gazı niye çıkarmıyorsun canım? Uykusu kaçmasın diye mi? Valla bazen bende aynı durumdayım. Bugün doktora dedim gaz sıkıntısı var dün çok ağladı diye. Damla verdi ama çok zorlanmadan başlama Damla’ya dedi.Ne yapacağız yainliyor öyle arada ben alıp da çıkarmiyorum gazı . Çok şiddetli olsa uyanır diye düşünüyorum öyle değil mi . Şu günler bi gecseydi
Bizim de 2 gündür çok gaz sıkıntısı başladı yaBenim bebegimde yirmi gün inanılmaz usluydu agladıgını hic duymadık ses tonunu merak ediyorduk artık herkes gıptayla baktı yirmisinden sonra cocugun huyu değişti hala öyle aman aman kötü durumda değiliz ama sancısı ve kakası oldugunda vucudundan cıkarana kadar evi inletiyor ilk yirmi gün ıkınırdı zorlanırdı aglmazdı.. bir de şimdi yuzunde isilik cıktı cok üzülüyorumgözlerinde de capak var bir türlü iyileşmiyor offf offff
Ben parmağımla çapağın olduğu yerden burnuna doğru çekiyorum hemen geliyor. Tabi ellerim yeni yıkanmış ve steril iken. Kaynamış dinlenmiş su ile de aynı işlemi yapıyorum.Ben nazara inanıyorum inan bana Bebeğimi kucagima alıyorum bayilcak gibi oluyoruz .
Çapak için ben sütümü damlatiyorum yumusatiyorum ya da kaynamis ılık su ile temizliyorum. Temizlerken bulaşırsa bebeğin tenini kabartir .
Doktor gözünü iç kenarına masaj yap dedi
Nasıl yapim o başlangıç yere. Yapamamki parmagm girmez bir kere anlamadım mi ben doktoru acaba ..
Bende aynı sıkıntıyı yaşadım, sarılık riskimden dolayı mecbur biberon kullandım. Sonra da ilaç kullanmak zorunda kaldım derken şuan yeni yeni emiyor memeden. 20 günlüğüz ama Benim kız 37 haftalık doğdu. Üzülüp stres yapma. Uğraş çabala meme vermek için olmadı aç kalacak hali yok ne yapalım mecbur biberon. Ben sağma makinası aldım sütü sağıp veriyordum. Benim de sütüm iyi ama birde içse şapur şupurArkadaşlar bebegim bugün 6. Gününde, sütüm gayet güzel geliyor çok şükür, ama bebek memeyi yakalamada çok sıkıntı yaşıyor. Özellikle geceleri 3 saatte bir uyandırıyorum ama memeyi tutması icin bir buçuk iki saat uğraşıyoruz. Böyle olunca bebek yorgun düşüyor memeyi tutunca hemen uyuyakalıyor. Dün gece ilk defa biberon vermek zorunda kaldık, çok canim sıkkın. Sizin ne zaman bebekleriniz göğsünüzü zorlanmadan yakalamaya başladı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?