2018 mart-nisan anneleri

Bugun saglik ocagibdaki doktor hastaneye goturun gumus nitrat ile yakin gobegini dedi. Bugun banyo yaptirsak zarari olur mu dedim doktora. Yaptirmayin bugun dedi. Boyle bir durum yasayan var mi? Bu arada kv de bizim zamanimizda oyle seyler yoktu. Cocugu yikayalim, bir sey olmaz diye defalarca diyor. Her seyi usutmeye bagliyor. Cocuk hickiriyor. Usuttu bu, komsunun cocugu boyle degildi deyip duruyor. Ve her hickirdiginda yorum yapiyor. Doktora sorduk. Midesi buyuyor normal dedi. 1 damla limon damlatabilirsiniz dedi. Biliyorsunuz hickirik uzun suruyor ve her defasinda yorum yapiyor. Daha bircok konuda yorumu ar yazamayacagim kadar. Zaten uykusuzum, yorgunum. Dayanamadim artik ve anne baskasinin cocugunda olmayabilir ama benimki hickiriyor. Napabilirim, doktor da midesi buyuyor dedi. Hic mi olumlu bir yorum yapmiycaksin dedim. Sonra sessizce odadan gitti. Onu uzmek istemedim. Torununun iyikigini istiyor ama cok gereksiz konusuyor. Canimi sikiyor. Zaten hickirik hik hik devam ederken her defasinda ayni seyi duymak hic hos degil. Bebegin altini degistirirken geliyor ve ben zamaninda 3 gunde bie degistirirdim diyor. Sutum var ve cocuk kilo aliyor ama sutun cok olsa sutyenine akardi diyor. Gobegin dogurmamis gibi diyor. Kizimi severken de ay sana bakmiyorlar mi kizim, seni ac mi biraktilar, usuttuler mi, dovduler mi, aglattilar mi diyor hep. Yemegimi yapiyor cok yardimi dokunuyor bana ama en sonunda dayanamadjm iste. Simdi de o uzuldu diye uzuluyorum. Keske biraz daha dayansaydim. Off kizlar. Icimi dokmek istedim biraz.

kizlar ayni problem brnde de var keyfi isteyince oyle bir emiyor ki bizimki ama diger turlu zor isin kotusu biberonu da sevmiyo mamayi da sevmiyo emdigine artik sukrediyorum
Amin canım maşallah emsin.Emzirmek de zaten çok güzel bir duygu.Her yolu denedim ama benimki hiç emmiyor.Saati saatine mama veriyoruz doktorun dediği şekilde. Sağlıklı olsunlarda artık şükrediyorum.

Canım benim hiç korkma cumaya kadar toparlamas olursun .Allahın izniyle sağlıkla al bebeğini kucağına. Dualarım seninle. Doğumdan sonrada toparlayınca yazarsin .Ben iyiyim çok şükür .Kuzucum iyide beni emMedi teyzesi,Doktorun dediği şekilde saati saatine mama veriyorum.Birazda sağıp biberonla azda çıksa veriyoruz.

Eşini kenara çek konuş sarıl . Lohusa iken esine çok ihtiyacin oluyor . Soyle ihtiyacın olduğunu yoksa sürekli aglamakli dolasirsin evde . Ben en son konuştum aramızda bozuktu ama ruh sagligim ve bebeğim için adım attım iyiyim şimdi . Sende direk söyle ona ihtiyacın olduğunu özellikle sevgi ve ilgiye ihtiyacın olduğunu belirt canım . Sağlıkla büyüt inşallah bebeğini

Amin canım maşallah emsin.Emzirmek de zaten çok güzel bir duygu.Her yolu denedim ama benimki hiç emmiyor.Saati saatine mama veriyoruz doktorun dediği şekilde. Sağlıklı olsunlarda artık şükrediyorum.
Salavat çekti bi tane arkadaşım 20 gün boyunca en son tuttu bebek memeyi büyük bi sabırla hem biberon verdi hem meme sarılık vs yoksa meme ni ver canım . Her defasinda selavat cekmis..rahmin daha çabuk toparlanir. Senin vücudun için sağlığın için uğraş yılmadan. Sağlıkla büyüt inşallah

esim ilgili canim zaten cok sukur de evde insanlar olunca haliyle uzak oluyoruz temas olmuyor yani bende sevgi arsizi oldum zaten severdim simdi de istiyorum aman tek sorun varsin bu olsun sorun da degil gerçi sadece sizi de merak ettim

Amin canım inşallah sağlıkla kavuşalım yazarım yine , emmesini sorun yapma sağlıklı olsunda inşallah emmeyede başlar zamanla , çok öpüyorum minik kuzucuğunu , Allaha emanet olun

A
Aldır cnm onun iyiliği için topuk kanını vermen lazım.

A
Canım valla sen sabirliymissin ben olsam oooo çoktan fena patlamıştım o kadar lafa helal sana

B
Bende de anksiyete zaten vardı daha da beter oldum

bende bekliyorum sanki böyle afferin çok güzel doğurdun diyip alnımdan öpsün sarılsın neden bilmiyorum.sanirim 40 i geçince bir odada bulusuruz.simdi o da bende uykuyu depolayalim.bizimki ağlamıyor ama giygiy yapa yapa kendini besikten aldirip sallatiyor sonra acıkıyor altını kirletiyor.insallah gece uyur diyecegim ama gece annem altını alinca konusuyor onunla aslinda sessiz olmak lazım.gündüzde ben cok konusmuyorum.gun gece kavranini nasil olusturucaz merak ediyorum.

Kayisi suyu ile tuvalete çıkmam artti fakat çıkışta mutis bi r acı ve yanma var. Bir ili gün oldu birakali antibiyotigi.antibiyotikten yapiyordu.kaşıntı ve büyük tuvalette yanma.hala geçmedi

Canım netira göz damlası al çok işe yarıyor bugün dördüncü gün capak sorunumuz Kalmadı çok şükür ama ben yinede doktorun söylediği gibi altı gün kullanacağım tamamen bitsin gitsin. bebeğimi öyle görmek beni çok üzüyor. Benim doktor serum fizyolojik önermiyor ben henüz kullanmadım o tarz şeyleri plastik bir cimbiz yardımıyla burnundaki katı pislikleri alıyorum Dikkatlice o rahatlatıyor şimdilik

Kızlar r bugün kan testi yaptırdım adetim 14 gün gecikmişti beta 12967 çıktı çok mu yüksek

Kızlar ya komik olacak ama çocukların saç rengi dönüyor mu ben doğuştan kızıl saçlıyım kızım da kumral doğdu şimdi de güneşte baktığımız zaman kızıl gibi parlıyor acaba döner mi hep kızıl olsun şatedim önce saglık tabi ama kızılda olda fena olmazdı anne kız ohh

Sendende razı olsun Canım benim :* Bizim Çapak sorunumuz bitti çok şükür bugün dördüncü gün öyle aman aman düzgün kullanmadığım halde bitirdi çok şükürler olsun o halde görmek beni çok üzüyodu mutlaka al kullan canım bana doktor altı gün günde dört defa birer damla şeklinde önerdi ben bazen iki bazen üç defa kullandım yinede bitirdi capagı. Gaz icinde biogai yı her aksam sekiz bucukta veriyorum duzenli olarak sabahlarıda ayse öner masajı ve gaz masajları yapıyorum cok rahatlıyor emzik olayınıda bugun hallettik inanır mısın aventin soothie sini kullanıyordum alamıyordu aventin baska bir emzigini de almıştım onu denedim agzından dusurmedi meğer çocuğa büyük geliyormuş soothie

Plastik cımbız gibi şeyi nerden aldın canım ? Benim selpakın ucunu kıvırıp alıyorum :)

Ya bizim bebekler aynı .Doktorda pes etti yiyor mamayı Allahtan.Sutler gitmesin diye Dun aksam sagdim biberonla onuda zor aliyor,mamanin icine karistirdik oyle emdi.
Ayyy sorma Allahtan mamayı yiyor, onu da sevmeyen bebeler varmış Allah hepimize kolaylık versin, yavrularımıza da sağlık, mutluluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…