- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #18.761
Amin canım maşallah emsin.Emzirmek de zaten çok güzel bir duygu.Her yolu denedim ama benimki hiç emmiyor.Saati saatine mama veriyoruz doktorun dediği şekilde. Sağlıklı olsunlarda artık şükrediyorum.kizlar ayni problem brnde de var keyfi isteyince oyle bir emiyor ki bizimki ama diger turlu zor isin kotusu biberonu da sevmiyo mamayi da sevmiyo emdigine artik sukrediyorum
Canım benim hiç korkma cumaya kadar toparlamas olursun .Allahın izniyle sağlıkla al bebeğini kucağına. Dualarım seninle. Doğumdan sonrada toparlayınca yazarsin .Ben iyiyim çok şükür .Kuzucum iyide beni emMedi teyzesi,Doktorun dediği şekilde saati saatine mama veriyorum.Birazda sağıp biberonla azda çıksa veriyoruz.Canım bebişim dönmedi makat duruş hala dr gün verdi bu cuma sabah sezeryan olacağım , göğüs dr u bişeyler yazdı kadın doğumcuya okuttum , spinal olacak bi aksilik olmazsa, 1 haftadır kaburgam çok acıyordu hareket edemiyordum öksürdükçd kötü olmuştu o da hafifledi çok şükür, şu öksürük ve geniz akıntısındanda bi kurtulsam göğüs dr u antibiyotik yazdı cumaya kadar kullanıcam , kadın doğumcuya öksürüğümden korktuğumu söyledim bişey olmaz baskılarız biz onu dedi... çok tuhaf oldum heyecanlıyım mutluyum endişeliyim hepsi bir arada... sen nasılsın canım kuzucuğun nasıl
Eşini kenara çek konuş sarıl . Lohusa iken esine çok ihtiyacin oluyor . Soyle ihtiyacın olduğunuPsikolojik durumunuz nasil ben bazen aglamak istiyorum boyle nasi desem icim skliyor , esimle gecirdigim zamanlari özlüyorum evde de hep annem yada kvdem var yatak odasinda annemle ya da kvdemle yatiyorum esim salonda yatiyor esimi ozledim bide cok sacma ve komik olcak ama kizimizi öyle guzel seviyorki maşallah bana da demiyo diye bozuluyorum allahim su lohusalik gerçekten kirk gun mu bi bitse:)
Salavat çekti bi tane arkadaşım 20 gün boyunca en son tuttu bebek memeyi büyük bi sabırla hem biberon verdi hem meme sarılık vs yoksa meme ni ver canım . Her defasinda selavat cekmis..rahmin daha çabuk toparlanir. Senin vücudun için sağlığın için uğraş yılmadan. Sağlıkla büyüt inşallahAmin canım maşallah emsin.Emzirmek de zaten çok güzel bir duygu.Her yolu denedim ama benimki hiç emmiyor.Saati saatine mama veriyoruz doktorun dediği şekilde. Sağlıklı olsunlarda artık şükrediyorum.
esim ilgili canim zaten cok sukur de evde insanlar olunca haliyle uzak oluyoruz temas olmuyor yani bende sevgi arsizi oldum zaten severdim simdi de istiyorum aman tek sorun varsin bu olsun sorun da degil gerçi sadece sizi de merak ettimEşini kenara çek konuş sarıl . Lohusa iken esine çok ihtiyacin oluyor . Soyle ihtiyacın olduğunuyoksa sürekli aglamakli dolasirsin evde . Ben en son konuştum aramızda bozuktu ama ruh sagligim ve bebeğim için adım attım iyiyim şimdi . Sende direk söyle ona ihtiyacın olduğunu özellikle sevgi ve ilgiye ihtiyacın olduğunu belirt canım . Sağlıkla büyüt inşallah bebeğini
Canım benim hiç korkma cumaya kadar toparlamas olursun .Allahın izniyle sağlıkla al bebeğini kucağına. Dualarım seninle. Doğumdan sonrada toparlayınca yazarsin .Ben iyiyim çok şükür .Kuzucum iyide beni emMedi teyzesi,Doktorun dediği şekilde saati saatine mama veriyorum.Birazda sağıp biberonla azda çıksa veriyoruz.
Aldır cnm onun iyiliği için topuk kanını vermen lazım.Topuk kani icin aradilar. Kani yanlis mi almışlar bisey olmus yarin tekrar gelin alcaz diolar. Delircem yaa yavrum 1 haftalikkrn canini bilmiyordu pek simdi 21 günlük daha cok acıyı bilecek ya. Gerxekten aldrmak.hic isteniyorum yavruma eziyet olcak diye. Zorunlumu bu siz ne dusunuyorsunuz bu konuda
Canım valla sen sabirliymissin ben olsam oooo çoktan fena patlamıştım o kadar lafa helal sanaBugun saglik ocagibdaki doktor hastaneye goturun gumus nitrat ile yakin gobegini dedi. Bugun banyo yaptirsak zarari olur mu dedim doktora. Yaptirmayin bugun dedi. Boyle bir durum yasayan var mi? Bu arada kv de bizim zamanimizda oyle seyler yoktu. Cocugu yikayalim, bir sey olmaz diye defalarca diyor. Her seyi usutmeye bagliyor. Cocuk hickiriyor. Usuttu bu, komsunun cocugu boyle degildi deyip duruyor. Ve her hickirdiginda yorum yapiyor. Doktora sorduk. Midesi buyuyor normal dedi. 1 damla limon damlatabilirsiniz dedi. Biliyorsunuz hickirik uzun suruyor ve her defasinda yorum yapiyor. Daha bircok konuda yorumu ar yazamayacagim kadar. Zaten uykusuzum, yorgunum. Dayanamadim artik ve anne baskasinin cocugunda olmayabilir ama benimki hickiriyor. Napabilirim, doktor da midesi buyuyor dedi. Hic mi olumlu bir yorum yapmiycaksin dedim. Sonra sessizce odadan gitti. Onu uzmek istemedim. Torununun iyikigini istiyor ama cok gereksiz konusuyor. Canimi sikiyor. Zaten hickirik hik hik devam ederken her defasinda ayni seyi duymak hic hos degil. Bebegin altini degistirirken geliyor ve ben zamaninda 3 gunde bie degistirirdim diyor. Sutum var ve cocuk kilo aliyor ama sutun cok olsa sutyenine akardi diyor. Gobegin dogurmamis gibi diyor. Kizimi severken de ay sana bakmiyorlar mi kizim, seni ac mi biraktilar, usuttuler mi, dovduler mi, aglattilar mi diyor hep. Yemegimi yapiyor cok yardimi dokunuyor bana ama en sonunda dayanamadjm iste. Simdi de o uzuldu diye uzuluyorum. Keske biraz daha dayansaydim. Off kizlar. Icimi dokmek istedim biraz.
Bende de anksiyete zaten vardı daha da beter oldumPsikolojik durumunuz nasil ben bazen aglamak istiyorum boyle nasi desem icim skliyor , esimle gecirdigim zamanlari özlüyorum evde de hep annem yada kvdem var yatak odasinda annemle ya da kvdemle yatiyorum esim salonda yatiyor esimi ozledim bide cok sacma ve komik olcak ama kizimizi öyle guzel seviyorki maşallah bana da demiyo diye bozuluyorum allahim su lohusalik gerçekten kirk gun mu bi bitse:)
geçmiş olsun canım o nası bi sey bilmiyorum ama rahatlicaksan anlat dertleselimB
Bende de anksiyete zaten vardı daha da beter oldum
bende bekliyorum sanki böyle afferin çok güzel doğurdun diyip alnımdan öpsün sarılsın neden bilmiyorum.sanirim 40 i geçince bir odada bulusuruz.simdi o da bende uykuyu depolayalim.bizimki ağlamıyor ama giygiy yapa yapa kendini besikten aldirip sallatiyor sonra acıkıyor altını kirletiyor.insallah gece uyur diyecegim ama gece annem altını alinca konusuyor onunla aslinda sessiz olmak lazım.gündüzde ben cok konusmuyorum.gun gece kavranini nasil olusturucaz merak ediyorum.Psikolojik durumunuz nasil ben bazen aglamak istiyorum boyle nasi desem icim skliyor , esimle gecirdigim zamanlari özlüyorum evde de hep annem yada kvdem var yatak odasinda annemle ya da kvdemle yatiyorum esim salonda yatiyor esimi ozledim bide cok sacma ve komik olcak ama kizimizi öyle guzel seviyorki maşallah bana da demiyo diye bozuluyorum allahim su lohusalik gerçekten kirk gun mu bi bitse:)
Canım netira göz damlası al çok işe yarıyor bugün dördüncü gün capak sorunumuz Kalmadı çok şükür ama ben yinede doktorun söylediği gibi altı gün kullanacağım tamamen bitsin gitsin. bebeğimi öyle görmek beni çok üzüyor. Benim doktor serum fizyolojik önermiyor ben henüz kullanmadım o tarz şeyleri plastik bir cimbiz yardımıyla burnundaki katı pislikleri alıyorum Dikkatlice o rahatlatıyor şimdilikBizim de 2 gündür çok gaz sıkıntısı başladı yaçapak bizde de var temizliyorum. Burun tıkanıyor fizyolojik ötesi bebenin sadece suyunu sıkıyorum doktor öyle dedi. Hortumla çekme daha küçük dedi.
Sendende razı olsun Canım benim :* Bizim Çapak sorunumuz bitti çok şükür bugün dördüncü gün öyle aman aman düzgün kullanmadığım halde bitirdi çok şükürler olsun o halde görmek beni çok üzüyodu mutlaka al kullan canım bana doktor altı gün günde dört defa birer damla şeklinde önerdi ben bazen iki bazen üç defa kullandım yinede bitirdi capagı. Gaz icinde biogai yı her aksam sekiz bucukta veriyorum duzenli olarak sabahlarıda ayse öner masajı ve gaz masajları yapıyorum cok rahatlıyor emzik olayınıda bugun hallettik inanır mısın aventin soothie sini kullanıyordum alamıyordu aventin baska bir emzigini de almıştım onu denedim agzından dusurmedi meğer çocuğa büyük geliyormuş soothieÇok sağol canım. Allah razı olsun alicam ilaç dan bi deneyecegm , emzik en son kısır döngü den ben de o da yoruluyoruz ağzına veriyorum . Bazen tutuyor bazen tutmuyor göğsümde uyuya kalıyor . Artık yapacak bişey yok bu şekilde bebek hareket edene kadar ugrasacagiz ne yapalım Allah yardimcimiz olsun
Plastik cımbız gibi şeyi nerden aldın canım ? Benim selpakın ucunu kıvırıp alıyorum :)Canım netira göz damlası al çok işe yarıyor bugün dördüncü gün capak sorunumuz Kalmadı çok şükür ama ben yinede doktorun söylediği gibi altı gün kullanacağım tamamen bitsin gitsin. bebeğimi öyle görmek beni çok üzüyor. Benim doktor serum fizyolojik önermiyor ben henüz kullanmadım o tarz şeyleri plastik bir cimbiz yardımıyla burnundaki katı pislikleri alıyorum Dikkatlice o rahatlatıyor şimdilik
Maşallah darısı bizim kızların başına :)Canim benim 1 ci yegenim ilk bir aylikken sadece anne sutu ile 1 kilo,2.yegenim ilk ay sadece anne sutu ile 2 kilo almisti.
Ayyy sorma Allahtan mamayı yiyor, onu da sevmeyen bebeler varmışYa bizim bebekler aynı .Doktorda pes etti yiyor mamayı Allahtan.Sutler gitmesin diye Dun aksam sagdim biberonla onuda zor aliyor,mamanin icine karistirdik oyle emdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?