2018 mart-nisan anneleri

Ne güzel özgür ruhlu bir bebegin var:) Allah bağışlasın.

Ye bebeklerin yüzünde minik minik sivilce gibi şeyler ne ki? İsilik gibi böyle kırmızı kırmızı çok minik

Kanı yanlış almak nedir ya ! Sağlık Ocağı mı yoksa hastane mi aradı? Allah korusun değeri ile ilgili olmasında

Allah sana sabır versin arkadasım. Kayınvalide ile iliskiler çok sıkıntılı şu dönemde zaten kim ne yapsa batıyor. Bide hepimizin ev düzeni bozuldu. Ben de eski düzenime donmeyi iple cekiyorum resmen. Evde kv kp ve kendi annem vardı. Neyse simdi kv ve kp gittiler bi annem kaldı, sagolsun. Her şeyime koşuyor, her kriz anında sakinliğiyle hem eşimi bebeğimi hem de beni sakinleştiriyor. Allah annelerimizi basınızdan eksik etmesin. İnsallah sen de kısa zamanda kendini toparlarsın ve bebeğine kendin bakabileceğini hissedersin de kayınvalideni yollarsın evine

geçmiş olsun canım o nası bi sey bilmiyorum ama rahatlicaksan anlat dertleselim
Kaygı yani normalde de kaygı problemim vardı şimdi arttı. Hamileyken daha rahattım şimdi kaygı yalnız kalma duygusu falan psikolojimi bozuyor ağlayasım geliyor kendimi küçük çocuk gibi hissediyorum

Aynen ben de hiç iyi değilim çok ağrım var romatizmadan bebiş uyumaz oldu pek uykusuzluk mahvediyor..ben de diyorum eskiden ne rahatmışım özlüyorum beraber gezdiğimiz zamanları eşimle. Tabi ki şimdi de çok mutluyum bebeğimle ama dediğin gibi şu kırk gün geçse biraz düzene girse her şey..sorumluluk baya ağır geldi sanırım. Bir de benimle kalan yok tek başıma bakıyorum bebeğe ilk bebek bir de. İlk üç gün annem kaldı sonra gitti şimdi daha rahat bakıyorum gerçi ama başlarda çok zorlandım:/ sağlıklı olsunlar da geçer gider bu günler en büyük korkum ona bir şey olacak korkusu.

Ye bebeklerin yüzünde minik minik sivilce gibi şeyler ne ki? İsilik gibi böyle kırmızı kırmızı çok minik
Benimkinde de var canım bende merak ediyorum yuzunde ve boynunda var hatta boynudakiler bildiğin sivilce gibi nokta şeklinde beyaz ici

Canım aynen bende de senle aynı düşünceler var. Bebekle hersey çok farklı heran onlayiz. Eşimizle baş başa kalmayı bırak yaptığımız şeyden bisi anlamıyoruz biz bebekle doğduğunun 3. Gününden itibaren dışarı çıkıyoruz çünkü bırakacak kimse yok bıraksak da 1-2 saat içinde dönmek gerek zaten. Bende bebekle yalnız kalıcam diye korkuyorum hadi bebekle kaldim ev işi yemek nasi yapicam. Zaten 20 kilo almıştım 2. Hafta hepsi gitti daha da zayiflamaktan kendime bakamayıp sütümun azalmasından korkuyorun

Canım neden sen eşinle yatmıyorsun bence yavaş yavaş eski düzenine dön. Eşinle konuş bebek sen ve eşin beraber yatin. Senin içinde ıyi olur. Sonuçta eşinin de o kadar uzak durması sonradan bebeğe adaptasyonu gece kalkmaları için ıyi olmaz

Plastik cımbız gibi şeyi nerden aldın canım ? Benim selpakın ucunu kıvırıp alıyorum :)
Miniso diye bir magaza var ya canım oradan tırnak seti aldım makası herseyi cok uygundu onun icinden cıktı annem verdi Fikri inanılmaz guzel cıkıyor hemen rahatlıyor fındıgım :) selpakla denemiştim rahatsız olmuştu cok bunun ucu ince hemen cıkarıyorum

Amin canm hepimz gülelim inş umarım bizmki böyle devam ede gaz çıkarmaya çok rahtalatıyor evet masaj çok iyi geliyor onların vucuduna içiyorum canın humanyı iyi geliyor kefir ne işe yarıyor bende içeyim bende çok pimpirkliyim bu dikişler konusunda uyanınca acıyor acıyor diye uyandım sonra kızım nerde dedim aynen canım bende öyle düşünüyorum korse ve spor göbek ve basen çalışmk lazım bebişler büyünce denize gideriz inş

Benim göbegim cok cirkin görünüyor catlaklr tuhaf bir hal aldı ve karın bölgem kapkara neden böyle ki ya ben bembeyazdım kararmış hep karnım

İsilikmiş o canım bebeği cok giydirme terlemesin ter bezleri tıkalıymış ondan döküyorlarmış benimkinde de vardı bugun serin serin giydirdim dışarı cıktık söndüler. Ama son gittiğim cocuk doktoru korkuttu beni süt alerjisi olabilir kakasıda sümüksü uyanık olman lazım süt alerjisine karsı dedi..cok hassas beyaz tenli oldugu icin camasırları iki kere durula pamuklu giysiler seç dalin vs kullanma dedi hepsini yapıyorum ben zaten yinede cıkıyor. Tek çözüm bebeği bunaltmadan giydirmek ben bunu farkettim hemen söndüler hıı bir de emzirirken sapkasını cıkarıyorum terlemesin diye basıyla kolumun arasınada havlu müslin bez vs koyuyorum ten tene temasla terliyor iyice azıyor o sivilceler. Naçizane deneyimlediğim bunlar

Bu haftayida atlatayim gaz ilacı alacagm olmadı bebeğe Dr verdi ben almadm bakalım bi kaç gün daha geçsin . Olmadı emzigi de degistiririm. Daha 8 günluk bebek . Biraz daha birbirimizi tanıyalım

Kızlar bebekleriniz günde kaç saat uyuyor not aliyormusunuz ? Ben başladım not almaya gaz dan dolayi azaldı

Deniyorum canım, Sarılıgimızda var o yüzden mamayi sık yiyor memeyi hiç almadığı için. Amin canım hepimiz sağlıkla büyütelim inşallah.

Surekli insanin gozunun onune geluyor neyse gecti bitti cok sukur ki .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…