2018 mart-nisan anneleri

Anne karninda yada dogum esnasinda anneden bulasmis olabilirmis. Herhangi bir hastalik gecirmedim gebelik surecim biyunca aslinda ama ilginc

Hastaneden kapmış olmasın o ihtimali niye söylemiyolar o hemşirelerin elleri tırnakları pek temiz değil, hastaneye gelen ziyaretçiniz oldumu canım bebeğe elini değen falan ... offff çok moralim bozuldu biz yabrularımızı nasıl koruyacağız

Oyle bi ihtimal yokmus oyle diyorlar. O kadar sinirliyim ki hastaneye. Kuvezde hala bebisim son 2 gundur emzirmem icin kucagima veriyorlar. Elletmiyorlardi bile

Bu haftayida atlatayim gaz ilacı alacagm olmadı bebeğe Dr verdi ben almadm bakalım bi kaç gün daha geçsin . Olmadı emzigi de degistiririm. Daha 8 günluk bebek . Biraz daha birbirimizi tanıyalım
Aynen canım bende neredeyse bir aylık oldu öyle basladım doktor ilaç kullanmamamı takdir etti ama şifaysa eger o ilaç kullanmalısın deyince baslayayım dedim bebegim kıvranacagına şifası olur belki diye sanki işe yaramaya basladı gibi.. yerim ben onu kıyamam senin suan en zor zamanlarındır ben ilk 15 gün depresif moddaydım ama geçti cok şükür şimdi tek hissettiğim yorgunluk :)

Surekli insanin gozunun onune geluyor neyse gecti bitti cok sukur ki .
Senindemi ya rüyalarıma giriyor benim biraz daha bekleyeceğim doktorumla yüzleşmeye gidicem. O gün o muayene de benim rahmime zarar verdi biliyorum . Sadece bunu söyleyeceğim Allaha havale edip çıkıcam. İçimde yara oldu . Unutamiyorum

Oyle bi ihtimal yokmus oyle diyorlar. O kadar sinirliyim ki hastaneye. Kuvezde hala bebisim son 2 gundur emzirmem icin kucagima veriyorlar. Elletmiyorlardi bile
Valla bana gece bakan hemşirenin tirnaklari takma ve ojeliydi bebegimin yanağını sıktı . Ablam çok kızdı kız bayagi bi yaklasamadi yanimiza . Allaha emanetiz hepimiz

Kanı yanlış almak nedir ya ! Sağlık Ocağı mı yoksa hastane mi aradı? Allah korusun değeri ile ilgili olmasında
Saglik ocagi cnm. Yani oyle sacma bi durumki.... kani aldrmasam icimde kalacak allah korusun bisey varsa haberim olmaz die. Aldirsam bi dert cunku o kani alana kadar bebek aglamaktsn çatlio. Bi gideymde aorayim hesabini

Nasıl yani bebeğe gaz ilacını mi vermediniz ilk zaman bana çocuk doktoru ilk hafta verdi gaz ilacı kullanıyorum

Kizlar hepimizde ayni sorun baslams. Benim kizdada alerji cok fazla karninda sirtinda doluydu. Hrle2 bezi bagladgmiz kenar buyuk sivilce gbi seylerle doku. Yatin gotrmeyi dusunuylrum doktora. Suphelendim biseye mi alerjisi var diye. Bnm yediklerimmi sut mu ne....

Yuzu boynu dedgniz ufaklrdan ama o bacak cok kotu... hrp bu pis bezler ya napalim mecburuz. Nerdeyse eski usul bezleyecem cocugu okadar aciyorum.

Topuk kanı çok alamaz çok önemli. Bitotinaz adı verilen bir enzime de bakılıyor, eksikliğinde eğer erken teşhis konulmazsa ileride çok büyük sıkıntılar oluyor, zeka geriliğine kadar. Netten bir araştır göreceksin canım. İhmal etme ver kanı derim ben.

Sen onu değil o seni düşünmeli canım. Koşuşa olan sensin, o senin üzülmeni düşünmüyor demek ki bu kadar da insanın üzerine gelinmez. Ama İnan hepsi böyle. Farkları Yok yani birbirlerinden. Bence söyle çok hassasım anne lütfen söyleme böyle şeyler diye. Yada eşinin yanında söylerse eşin tatlı dille söylesin. Anladığım kadarı ile kv ile iyi anlaşan birisin. Kalp kırmadan ikinizde mutlu mesut bu dönemi atlatın inşallah

esim ilgili canim zaten cok sukur de evde insanlar olunca haliyle uzak oluyoruz temas olmuyor yani bende sevgi arsizi oldum zaten severdim simdi de istiyorum aman tek sorun varsin bu olsun sorun da degil gerçi sadece sizi de merak ettim
Ben herkesi yolladım evden mis gibi valla :) zaten hamile iken hasret kalmıştım aşkıma. Kızımı severken bende yatıyorum omzuna. Benim de ihtiyacım var ama dimi :) Allah ağzımın tadını bozmasın bacılar. Herşey düzene oturacak sonra gezmelere başlarız :)

A

Canım valla sen sabirliymissin ben olsam oooo çoktan fena patlamıştım o kadar lafa helal sana
Ben anneme dayanamadım çocuk meme reddi yaşadı, 40 ebe uğraştık Yok anam almadı. Sabahlara kadar uyumadım emsin diye. Anama bakarsan ben hiç uğraşmamışım, sanki kız emiyormuşta ben vermiyormuşum gibi sürekli ama sürekli konuşup durdu. Ya dedim anne bana süt deme bak böyle böyle oluyor diye anlattım kırk defa. Yok duvara taşa anlatmışım. En son kalbini kırmadan dedim ben kendim bakacağım ihtiyacım Olursa gelirsin diye :) 10. Gün annem gitti. 13. Gün eşim işe başladı. Başından beri tek bakıyorum yavruma eşimin desteği ile. İlk banyosunu bile kendim yaptırdım. Göbeği geç düştü annemin girişime denk gelince mecbur kaldım. Nasıl hırslandıysam çoçuğu yıkadım tırnaklarını kestim :) şimdi iyi ki tek kalmışım diyorum.

Kızlar r bugün kan testi yaptırdım adetim 14 gün gecikmişti beta 12967 çıktı çok mu yüksek
Bence çok yüksek değil, tabi doktorun bakıp daha doğru bilgi verir canım. Benim ilk gebelik ikizdi ( düşük olmuştu ) adet günümde beta hgc 3.000 küsürdü. Eğer çoğul gebelik için soruyorsan diye söyleyeyim dedim :) Rabbim kucağına da almayı nasip etsin. Sormak istediğin Olursa yaz yine. Gördükçe cevaplamaya çalışırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…