- 30 Mart 2017
- 1.792
- 1.176
- 63
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #18.821
Of Benim de, eylül gibi Antalya yapalım diyoruz bu gidişle bikini giyememGöbek çizginiz var mı ne durumda benim aynen duruyo ne zaman geçecek bilen var mi?
Dönüyor canım. Biz eşimle esmeriz, kız sarı saçlı doğdu resmen :) şimdi 20. Gün yer yer açık kumral yer yer sarılar var. Yeğenim siyah saçlı doğdu şimdi çok açık kumralKızlar ya komik olacak ama çocukların saç rengi dönüyor mu ben doğuştan kızıl saçlıyım kızım da kumral doğdu şimdi de güneşte baktığımız zaman kızıl gibi parlıyor acaba döner mi hep kızıl olsun şatedim önce saglık tabi ama kızılda olda fena olmazdı anne kız ohh
Bende tek bakanlardanım canımAynen ben de hiç iyi değilim çok ağrım var romatizmadan bebiş uyumaz oldu pek uykusuzluk mahvediyor..ben de diyorum eskiden ne rahatmışım özlüyorum beraber gezdiğimiz zamanları eşimle. Tabi ki şimdi de çok mutluyum bebeğimle ama dediğin gibi şu kırk gün geçse biraz düzene girse her şey..sorumluluk baya ağır geldi sanırım. Bir de benimle kalan yok tek başıma bakıyorum bebeğe ilk bebek bir de. İlk üç gün annem kaldı sonra gitti şimdi daha rahat bakıyorum gerçi ama başlarda çok zorlandım:/ sağlıklı olsunlar da geçer gider bu günler en büyük korkum ona bir şey olacak korkusu.
Ben pkoluyum cnm 1 buçuk senedir gördüğüm 0.01 di hep .bıraktım tedaviyi falan bu ay 14 gün gecikme sonunda test yaptım birden çift çizgi çıktı kan verince de bu sonucu görünce çok yüksek olduğunu düşündüm kaç haftalık falan bilmediğim için kafama takıldı yarın 9 da muayene olacağım bu sonucu göstereceğim doktora:)Bence çok yüksek değil, tabi doktorun bakıp daha doğru bilgi verir canım. Benim ilk gebelik ikizdi ( düşük olmuştu ) adet günümde beta hgc 3.000 küsürdü. Eğer çoğul gebelik için soruyorsan diye söyleyeyim dedim :) Rabbim kucağına da almayı nasip etsin. Sormak istediğin Olursa yaz yine. Gördükçe cevaplamaya çalışırım
Araştıralım bakalım neymiş yazarız buradanBenimkinde de var canım bende merak ediyorum yuzunde ve boynunda var hatta boynudakiler bildiğin sivilce gibi nokta şeklinde beyaz ici
Ya o zaman çok sevindim güzel haberi almana hele o çift çizgiyi görmene :) hadi inşallah güzel haberler ile gelBen pkoluyum cnm 1 buçuk senedir gördüğüm 0.01 di hep .bıraktım tedaviyi falan bu ay 14 gün gecikme sonunda test yaptım birden çift çizgi çıktı kan verince de bu sonucu görünce çok yüksek olduğunu düşündüm kaç haftalık falan bilmediğim için kafama takıldı yarın 9 da muayene olacağım bu sonucu göstereceğim doktora:)
İnşallah canım çok teşekkür ederim:)Ya o zaman çok sevindim güzel haberi almana hele o çift çizgiyi görmene :) hadi inşallah güzel haberler ile gel
Hesap sorunca iyice kinlenmesinler, önce kanı aldır sonra çemkir :) insanları anlamak zor. Benim sağlık ocağında kanı alan kız çok iyiydi. Ağlamadı kızım hiç. Onun sağlığı İçin aldırıyorsun, üzülme sakınSaglik ocagi cnm. Yani oyle sacma bi durumki.... kani aldrmasam icimde kalacak allah korusun bisey varsa haberim olmaz die. Aldirsam bi dert cunku o kani alana kadar bebek aglamaktsn çatlio. Bi gideymde aorayim hesabini
Bana da gaz ilacı çok amaç çok zor durumda kalmadıkça başlama dedi. Biraz ağlayacak çıkaracak vs dedi. Bende başlamadımNasıl yani bebeğe gaz ilacını mi vermediniz ilk zaman bana çocuk doktoru ilk hafta verdi gaz ilacı kullanıyorum
Teşekkür ederim canım. Ben hastaneden çıktım çıkalı şapka kullanmıyorum. Birim kere korktum, yüzünü tamamen kapamıştı kızda yaygarayı basınca baktım yüzü ağzına kadar kapalı. Bir daha da takmadım. Oda ısısı 26 derece ve kalın asla giydirmiyorum, iç zıbın ve uzun kollu penye giydiriyorum sadece. Bugün ilk defa oldu isilik gibi. Daha önce çıkan kırmızılıklar olurmuş zaten doktor demişti. Gün içinde onlar çıkıp geçiyordu. Bu farklı ama.İsilikmiş o canım bebeği cok giydirme terlemesin ter bezleri tıkalıymış ondan döküyorlarmış benimkinde de vardı bugun serin serin giydirdim dışarı cıktık söndüler. Ama son gittiğim cocuk doktoru korkuttu beni süt alerjisi olabilir kakasıda sümüksü uyanık olman lazım süt alerjisine karsı dedi..cok hassas beyaz tenli oldugu icin camasırları iki kere durula pamuklu giysiler seç dalin vs kullanma dedi hepsini yapıyorum ben zaten yinede cıkıyor. Tek çözüm bebeği bunaltmadan giydirmek ben bunu farkettim hemen söndüler hıı bir de emzirirken sapkasını cıkarıyorum terlemesin diye basıyla kolumun arasınada havlu müslin bez vs koyuyorum ten tene temasla terliyor iyice azıyor o sivilceler. Naçizane deneyimlediğim bunlar
Kesin almam lazım :) Burun tıkanıklığı konusunda takıntım var sadece :)Miniso diye bir magaza var ya canım oradan tırnak seti aldım makası herseyi cok uygundu onun icinden cıktı annem verdi Fikri inanılmaz guzel cıkıyor hemen rahatlıyor fındıgım :) selpakla denemiştim rahatsız olmuştu cok bunun ucu ince hemen cıkarıyorum
Bende not almaya başlayacağım.Kızlar bebekleriniz günde kaç saat uyuyor not aliyormusunuz ? Ben başladım not almaya gaz dan dolayi azaldı
26 derece çok degilmi ? Benim Dr 23 dedi banada soğuk geliyor 23. Eskiden yeni doğan evleri sicacik olurdu şimdi dereceler düşürdulerTeşekkür ederim canım. Ben hastaneden çıktım çıkalı şapka kullanmıyorum. Birim kere korktum, yüzünü tamamen kapamıştı kızda yaygarayı basınca baktım yüzü ağzına kadar kapalı. Bir daha da takmadım. Oda ısısı 26 derece ve kalın asla giydirmiyorum, iç zıbın ve uzun kollu penye giydiriyorum sadece. Bugün ilk defa oldu isilik gibi. Daha önce çıkan kırmızılıklar olurmuş zaten doktor demişti. Gün içinde onlar çıkıp geçiyordu. Bu farklı ama.
Benimde şimdi tipsizBenim göbegim cok cirkin görünüyorcatlaklr tuhaf bir hal aldı ve karın bölgem kapkara neden böyle ki ya ben bembeyazdım kararmış hep karnım
Üstünü hep açıyor, tekmeliyor hemen o yüzden. 22-26 derece arası olabilir dediler hastaneden26 derece çok degilmi ? Benim Dr 23 dedi banada soğuk geliyor 23. Eskiden yeni doğan evleri sicacik olurdu şimdi dereceler düşürduler
Patlasam aramiz bozulcak ve beni daha cok stres basicak. Nasil olsa cok gormuycem. Biraz daha dayanip bu donemi atlaticam insaallah.A
Canım valla sen sabirliymissin ben olsam oooo çoktan fena patlamıştım o kadar lafa helal sana
Kv olunca insan bi degisik oluyor galiba. Esim de beni anliyor ama o da ne yapabilir ki. Surekli annesini uyaramaz. Esimi ikimizin arasinda birakmak istemedim. Bugunku sozumden sonra kv hep kizim sen nasil istersen demeye basladi. Kotu insan da olmak istemiyorum. Bazi dedikleri benim icin degerli ama bazen de cok gereksiz ve moral bozucu oluyor. Dedigin gibi bu donemi atlatsak yeter.Sen onu değil o seni düşünmeli canım. Koşuşa olan sensin, o senin üzülmeni düşünmüyor demek ki bu kadar da insanın üzerine gelinmez. Ama İnan hepsi böyle. Farkları Yok yani birbirlerinden. Bence söyle çok hassasım anne lütfen söyleme böyle şeyler diye. Yada eşinin yanında söylerse eşin tatlı dille söylesin. Anladığım kadarı ile kv ile iyi anlaşan birisin. Kalp kırmadan ikinizde mutlu mesut bu dönemi atlatın inşallah
Hangi gaz damlasını verdi? Biz eczaneye de sorduk bi zararı yok bağırsaktaki enzimleri harekete geçirip gazi alıyor vs dedi. Ben bi de üniversitede gittim dr a o günde 3 defa kullan dedi gaz icinBana da gaz ilacı çok amaç çok zor durumda kalmadıkça başlama dedi. Biraz ağlayacak çıkaracak vs dedi. Bende başlamadım
Banada vermişti ben tercih etmemiştim yirmieş günlükken kullanmaya başladımNasıl yani bebeğe gaz ilacını mi vermediniz ilk zaman bana çocuk doktoru ilk hafta verdi gaz ilacı kullanıyorum
Canım işinize karışmak gibi olmasın ama 26 derece cok sıcak 22-23 derece en ideali bunu üç ayrı doktora sordum hepsi aynısını söyledi biraz üstünü örtseniz isilik döker ben 26 dereceye banyo yaptırırken getiriyorum. Şapkayı bende nadir kullanıyordum çapak problemi kafalarını üşütünce iyice azıtırmış ondan takmaya calısıyorum ama bende sapka olayını hic sevmiyorum rahat edemiyor sanki cocukcagzmTeşekkür ederim canım. Ben hastaneden çıktım çıkalı şapka kullanmıyorum. Birim kere korktum, yüzünü tamamen kapamıştı kızda yaygarayı basınca baktım yüzü ağzına kadar kapalı. Bir daha da takmadım. Oda ısısı 26 derece ve kalın asla giydirmiyorum, iç zıbın ve uzun kollu penye giydiriyorum sadece. Bugün ilk defa oldu isilik gibi. Daha önce çıkan kırmızılıklar olurmuş zaten doktor demişti. Gün içinde onlar çıkıp geçiyordu. Bu farklı ama.
Ben kızılım eşim esmer bebiş kumral doğdu kız kardeşimde esmer doğmuş annem kapkaraydı diyor ama oda sonradan kızıla dönmüş :) bakalım bizim kız ne yapacak hayır anlamıyorum resmen bebekliğimin aynısını dogurdum insan bi sacı anneden alır dimi yani :) kuaförümden hemşireme kadar herkesin en merak ettiği şey sac rengi ne olacak buydu o kdr enerji yüklediler ki kumral oldu yavrum :) acaba ne zaman dönmeye baslar ya dogdugunda siyahtı suan acık rengi baya ama kızıla dönecek gibiDönüyor canım. Biz eşimle esmeriz, kız sarı saçlı doğdu resmen :) şimdi 20. Gün yer yer açık kumral yer yer sarılar var. Yeğenim siyah saçlı doğdu şimdi çok açık kumral
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?