2018 mart-nisan anneleri

Dönüyor canım. Biz eşimle esmeriz, kız sarı saçlı doğdu resmen :) şimdi 20. Gün yer yer açık kumral yer yer sarılar var. Yeğenim siyah saçlı doğdu şimdi çok açık kumral

Bende tek bakanlardanım canım

Ben pkoluyum cnm 1 buçuk senedir gördüğüm 0.01 di hep .bıraktım tedaviyi falan bu ay 14 gün gecikme sonunda test yaptım birden çift çizgi çıktı kan verince de bu sonucu görünce çok yüksek olduğunu düşündüm kaç haftalık falan bilmediğim için kafama takıldı yarın 9 da muayene olacağım bu sonucu göstereceğim doktora:)

Ya o zaman çok sevindim güzel haberi almana hele o çift çizgiyi görmene :) hadi inşallah güzel haberler ile gel

Saglik ocagi cnm. Yani oyle sacma bi durumki.... kani aldrmasam icimde kalacak allah korusun bisey varsa haberim olmaz die. Aldirsam bi dert cunku o kani alana kadar bebek aglamaktsn çatlio. Bi gideymde aorayim hesabini
Hesap sorunca iyice kinlenmesinler, önce kanı aldır sonra çemkir :) insanları anlamak zor. Benim sağlık ocağında kanı alan kız çok iyiydi. Ağlamadı kızım hiç. Onun sağlığı İçin aldırıyorsun, üzülme sakın

Teşekkür ederim canım. Ben hastaneden çıktım çıkalı şapka kullanmıyorum. Birim kere korktum, yüzünü tamamen kapamıştı kızda yaygarayı basınca baktım yüzü ağzına kadar kapalı. Bir daha da takmadım. Oda ısısı 26 derece ve kalın asla giydirmiyorum, iç zıbın ve uzun kollu penye giydiriyorum sadece. Bugün ilk defa oldu isilik gibi. Daha önce çıkan kırmızılıklar olurmuş zaten doktor demişti. Gün içinde onlar çıkıp geçiyordu. Bu farklı ama.

Kesin almam lazım :) Burun tıkanıklığı konusunda takıntım var sadece :)

26 derece çok degilmi ? Benim Dr 23 dedi banada soğuk geliyor 23. Eskiden yeni doğan evleri sicacik olurdu şimdi dereceler düşürduler

Benim göbegim cok cirkin görünüyor catlaklr tuhaf bir hal aldı ve karın bölgem kapkara neden böyle ki ya ben bembeyazdım kararmış hep karnım
Benimde şimdi tipsiz çatlaklarda var benimde bazı bölgelerimde oldu kararma geçer sanırım daha 40 çıkmdı

A

Canım valla sen sabirliymissin ben olsam oooo çoktan fena patlamıştım o kadar lafa helal sana
Patlasam aramiz bozulcak ve beni daha cok stres basicak. Nasil olsa cok gormuycem. Biraz daha dayanip bu donemi atlaticam insaallah.
Kv olunca insan bi degisik oluyor galiba. Esim de beni anliyor ama o da ne yapabilir ki. Surekli annesini uyaramaz. Esimi ikimizin arasinda birakmak istemedim. Bugunku sozumden sonra kv hep kizim sen nasil istersen demeye basladi. Kotu insan da olmak istemiyorum. Bazi dedikleri benim icin degerli ama bazen de cok gereksiz ve moral bozucu oluyor. Dedigin gibi bu donemi atlatsak yeter.

Bana da gaz ilacı çok amaç çok zor durumda kalmadıkça başlama dedi. Biraz ağlayacak çıkaracak vs dedi. Bende başlamadım
Hangi gaz damlasını verdi? Biz eczaneye de sorduk bi zararı yok bağırsaktaki enzimleri harekete geçirip gazi alıyor vs dedi. Ben bi de üniversitede gittim dr a o günde 3 defa kullan dedi gaz icin

Canım işinize karışmak gibi olmasın ama 26 derece cok sıcak 22-23 derece en ideali bunu üç ayrı doktora sordum hepsi aynısını söyledi biraz üstünü örtseniz isilik döker ben 26 dereceye banyo yaptırırken getiriyorum. Şapkayı bende nadir kullanıyordum çapak problemi kafalarını üşütünce iyice azıtırmış ondan takmaya calısıyorum ama bende sapka olayını hic sevmiyorum rahat edemiyor sanki cocukcagzm

Dönüyor canım. Biz eşimle esmeriz, kız sarı saçlı doğdu resmen :) şimdi 20. Gün yer yer açık kumral yer yer sarılar var. Yeğenim siyah saçlı doğdu şimdi çok açık kumral
Ben kızılım eşim esmer bebiş kumral doğdu kız kardeşimde esmer doğmuş annem kapkaraydı diyor ama oda sonradan kızıla dönmüş :) bakalım bizim kız ne yapacak hayır anlamıyorum resmen bebekliğimin aynısını dogurdum insan bi sacı anneden alır dimi yani :) kuaförümden hemşireme kadar herkesin en merak ettiği şey sac rengi ne olacak buydu o kdr enerji yüklediler ki kumral oldu yavrum :) acaba ne zaman dönmeye baslar ya dogdugunda siyahtı suan acık rengi baya ama kızıla dönecek gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…