- 14 Ekim 2011
- 1.748
- 1.436
- 333
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #18.841
Al canım cok işe yarıyor patır patır cekiyorum bayada üretiyor mukoza görmeye tahammülüm yol resmen anında yapısıyorum alıyorum :))Kesin almam lazım :) Burun tıkanıklığı konusunda takıntım var sadece :)
Benim son on gün kaldı kırka bi cıksın bakalım ne değişecekBenimde şimdi tipsizçatlaklarda var benimde bazı bölgelerimde oldu kararma geçer sanırım daha 40 çıkmdı
Aynen çoğu damlanın inde glikoz şurubu vs bile var..ben de ocean d3 k2 diye bir damla aldım doğal içerikliSEVGİLİ ANNİŞLER saglık ocagından verilen D vitamininin içinde PARABEN varmış doktorum söylediğinde resmen şok geçirdim ben şampuanında ıslak mendilinde bile parabene tahammül edemezken iki üç gün bebeğime bunu içirmişim.. İmkanınız varsa başka bir D vit yazdırın doktorum bana kendi bebegine kullandıgı markayı yazdı vita sanol doktorunuza danısıp alın derim
23 te buluşalım o zaman :) ben öyle ayarlayım artık.Canım işinize karışmak gibi olmasın ama 26 derece cok sıcak 22-23 derece en ideali bunu üç ayrı doktora sordum hepsi aynısını söyledi biraz üstünü örtseniz isilik döker ben 26 dereceye banyo yaptırırken getiriyorum. Şapkayı bende nadir kullanıyordum çapak problemi kafalarını üşütünce iyice azıtırmış ondan takmaya calısıyorum ama bende sapka olayını hic sevmiyorum rahat edemiyor sanki cocukcagzm
bende evhamli oldum ciktim gececek dite düşünüyorum canım ya destegiz en azindan burda birbirimize:)evde tek misinKaygı yani normalde de kaygı problemim vardı şimdi arttı. Hamileyken daha rahattım şimdi kaygı yalnız kalma duygusu falan psikolojimi bozuyor ağlayasım geliyor kendimi küçük çocuk gibi hissediyorum
tek nasil bakiyosun canım ya maşallah ben zorlanirim uykusuzluk mahvediyo beni esimlede nasi olsa yatcaz kirki çıkınca kv annem zaten gece boyu ayakta oluyolar ayni yatakta yatmak daha mantikli geliyo bana esimin öyle adaptasyon sorunu yasayacagini sanmıyorum ama herkes tek kalinca her sey daha iyi oluyor diyor bakalim yari kirki cikinca yavastan yalniz kalırım belkiAynen ben de hiç iyi değilim çok ağrım var romatizmadan bebiş uyumaz oldu pek uykusuzluk mahvediyor..ben de diyorum eskiden ne rahatmışım özlüyorum beraber gezdiğimiz zamanları eşimle. Tabi ki şimdi de çok mutluyum bebeğimle ama dediğin gibi şu kırk gün geçse biraz düzene girse her şey..sorumluluk baya ağır geldi sanırım. Bir de benimle kalan yok tek başıma bakıyorum bebeğe ilk bebek bir de. İlk üç gün annem kaldı sonra gitti şimdi daha rahat bakıyorum gerçi ama başlarda çok zorlandım:/ sağlıklı olsunlar da geçer gider bu günler en büyük korkum ona bir şey olacak korkusu.
İlk günler çok ağladım hala ağlama krizlerine girdiğim oluyor canım..şu günler geçsin inş kırk gün bari. Ciddi bunalıma girdim sanırım gece bir de bebek uyumazsa insan çıldıracak gibi oluyor. Eşim de uykusuz kalıyor öyle gidiyor işe yazık.bende evhamli oldum ciktim gececek dite düşünüyorum canım ya destegiz en azindan burda birbirimize:)evde tek misin
tek nasil bakiyosun canım ya maşallah ben zorlanirim uykusuzluk mahvediyo beni esimlede nasi olsa yatcaz kirki çıkınca kv annem zaten gece boyu ayakta oluyolar ayni yatakta yatmak daha mantikli geliyo bana esimin öyle adaptasyon sorunu yasayacagini sanmıyorum ama herkes tek kalinca her sey daha iyi oluyor diyor bakalim yari kirki cikinca yavastan yalniz kalırım belki
Bende Tekim , annem gitti mecburen ayrı şehirde yaşıyoruz ablam da gitti çocukları var , ilk bebek o ağlıyor ben Ağlıyorum gün öyle bitiyor , o bana öğretiyor işte altmi aç anne gazımı al anneİlk günler çok ağladım hala ağlama krizlerine girdiğim oluyor canım..şu günler geçsin inş kırk gün bari. Ciddi bunalıma girdim sanırım gece bir de bebek uyumazsa insan çıldıracak gibi oluyor. Eşim de uykusuz kalıyor öyle gidiyor işe yazık.
Sancilarin çok yüksek. Değilse ev de biraz daha çek ama değilse doktoruna git doğumun başlıyor yavaş yavaş güzel gidiyorKızım gelmiyo gelmiyo derken bugün gece 3 ten beri şancı başladı. 39 dayiz dün doktorum daha gelmez haftaya bekleyelim demişti.sabah nst 50 cıktı açılma yok.belden agriyo ama 10 dk bir.ilcedeyim ne yapsam gitsem mi bilemedim doktoruma.
Güzel. Sıcak. Bi duş al canım ..sanci geldiğinde kendini sıkma , derin nefes al verirken yavaş ver verirken içinden 10 a kadar say . Sanci geldiğinde hep böyle yap , doğumun kolay olsun kaslarin yorulmasin . Çok etkisi var Allah yardimcin olsunKızım gelmiyo gelmiyo derken bugün gece 3 ten beri şancı başladı. 39 dayiz dün doktorum daha gelmez haftaya bekleyelim demişti.sabah nst 50 cıktı açılma yok.belden agriyo ama 10 dk bir.ilcedeyim ne yapsam gitsem mi bilemedim doktoruma.
evet bildigin yeni nesil .Doğdu mu sanki kısa süre sonra kosacak gibi.yemek yedirmiyor yaptirmiyorsa eşinden .Hazır bir şeyler işte bi tek çorba lazim o lacak sana o da gelince biraz ilgilensin tarhana yaparsin kendine.bizimki altı pis olursa bildiğin sürekli eeeeeggg deyip duruyor sanki altimi al der gibi.yanında mıyım diye sesler çıkarıyor eger sesleri duyup sallamazsam kipirdiyor ihliyor sonra uyaniyor ağzını açıyor emzir diye.aglamadanda insanı uyutmayip kucagina aldırmayı başarıyorBende Tekim , annem gitti mecburen ayrı şehirde yaşıyoruz ablam da gitti çocukları var , ilk bebek o ağlıyor ben Ağlıyorum gün öyle bitiyor , o bana öğretiyor işte altmi aç anne gazımı al annehuzursuzum göğsüne al anne Allahım tüm annelere sabır versin yardım etsin
Aynen canım bnde merak ediyorum ne değişcek hayırlısıylaBenim son on gün kaldı kırka bi cıksın bakalım ne değişecek
Verdi bugün canım hemşire aynısını 15 günde başla dedi bir ay sonrada ilk aşısı olucakKızlar bebislerinize 15.günden baslanacak olan monovit d3 damlası verdiler mi.
Canım sen mamayı neden vermiştin ve ne kadar veriyordun ölçülerini benim kızıma da mama verdi görümcem sütüm doyurmuyormuş hem sağıyorum hem emziriyorum ama doymuyormuş mama veryoruz takviye çok üZülüyorum ağlıyorum zaten herkes üstüme geliyor birde acemi olduğumdan görümcemde kalıyoruz hep bana kzıp laf söylüyolar inanırmısın artık gitmek istiyorum hepsinden uzağa beni çocuğumdan da soğutcaklar bu gidişle görümcem herkese emmiyor çocuk doymuyor sütü yok çocuk klo almamış yok busu yok şusu herşeyi diyolar kendimi çok kötü hisediyorumKizlar doktor kontroluna gittik yavrum cok guzel beslenmiş bu hafta. mama sakin verme dedi okadar mutluyumki....
Alerjileri icin iki krem verdi biri hametan. Cok ciddi birsey değilmiş. Nezamanki butun vücudu kaplayan döküntüler falan oldu ozaman gel dedi. Burda soran arkdslara cevap olsun.
Birde sampuan ne kullaniosun dedi uni baby dedim. Baska.bir isim verdi bir de bunla degis bir bakalim dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?