2018 mart-nisan anneleri

SEVGİLİ ANNİŞLER saglık ocagından verilen D vitamininin içinde PARABEN varmış doktorum söylediğinde resmen şok geçirdim ben şampuanında ıslak mendilinde bile parabene tahammül edemezken iki üç gün bebeğime bunu içirmişim.. İmkanınız varsa başka bir D vit yazdırın doktorum bana kendi bebegine kullandıgı markayı yazdı vita sanol doktorunuza danısıp alın derim

Aynen çoğu damlanın inde glikoz şurubu vs bile var..ben de ocean d3 k2 diye bir damla aldım doğal içerikli

23 te buluşalım o zaman :) ben öyle ayarlayım artık.

Kizlar 22 derece soğuk degil mi ya. Yada benmi cok usuyen bir insanimmm. Acikcasi derece ölçmedim aslinda atesolceri oda isisini da olcuyor bi bakayim ben.

Bdnim yaptigim hep kendime gore dusunmek yani gece üşüyorsam ona da ayni şeyi örtüyorum. Brnim giydigim gibi giydiriyorum.

Kaygı yani normalde de kaygı problemim vardı şimdi arttı. Hamileyken daha rahattım şimdi kaygı yalnız kalma duygusu falan psikolojimi bozuyor ağlayasım geliyor kendimi küçük çocuk gibi hissediyorum
bende evhamli oldum ciktim gececek dite düşünüyorum canım ya destegiz en azindan burda birbirimize:)evde tek misin
tek nasil bakiyosun canım ya maşallah ben zorlanirim uykusuzluk mahvediyo beni esimlede nasi olsa yatcaz kirki çıkınca kv annem zaten gece boyu ayakta oluyolar ayni yatakta yatmak daha mantikli geliyo bana esimin öyle adaptasyon sorunu yasayacagini sanmıyorum ama herkes tek kalinca her sey daha iyi oluyor diyor bakalim yari kirki cikinca yavastan yalniz kalırım belki

İlk günler çok ağladım hala ağlama krizlerine girdiğim oluyor canım..şu günler geçsin inş kırk gün bari. Ciddi bunalıma girdim sanırım gece bir de bebek uyumazsa insan çıldıracak gibi oluyor. Eşim de uykusuz kalıyor öyle gidiyor işe yazık.

Kızım gelmiyo gelmiyo derken bugün gece 3 ten beri şancı başladı. 39 dayiz dün doktorum daha gelmez haftaya bekleyelim demişti.sabah nst 50 cıktı açılma yok.belden agriyo ama 10 dk bir.ilcedeyim ne yapsam gitsem mi bilemedim doktoruma.

Bende Tekim , annem gitti mecburen ayrı şehirde yaşıyoruz ablam da gitti çocukları var , ilk bebek o ağlıyor ben Ağlıyorum gün öyle bitiyor , o bana öğretiyor işte altmi aç anne gazımı al anne huzursuzum göğsüne al anne Allahım tüm annelere sabır versin yardım etsin

Sancilarin çok yüksek. Değilse ev de biraz daha çek ama değilse doktoruna git doğumun başlıyor yavaş yavaş güzel gidiyor

Güzel. Sıcak. Bi duş al canım ..sanci geldiğinde kendini sıkma , derin nefes al verirken yavaş ver verirken içinden 10 a kadar say . Sanci geldiğinde hep böyle yap , doğumun kolay olsun kaslarin yorulmasin . Çok etkisi var Allah yardimcin olsun

evet bildigin yeni nesil .Doğdu mu sanki kısa süre sonra kosacak gibi.yemek yedirmiyor yaptirmiyorsa eşinden .Hazır bir şeyler işte bi tek çorba lazim o lacak sana o da gelince biraz ilgilensin tarhana yaparsin kendine.bizimki altı pis olursa bildiğin sürekli eeeeeggg deyip duruyor sanki altimi al der gibi.yanında mıyım diye sesler çıkarıyor eger sesleri duyup sallamazsam kipirdiyor ihliyor sonra uyaniyor ağzını açıyor emzir diye.aglamadanda insanı uyutmayip kucagina aldırmayı başarıyor

iki gündür ateşler içinde yaniyordum dun eşim kalk hastaneye gidelim dedi gece 12 gibi gittik enfeksiyon olmusum.serum.verdiler eve döndük ic hastalıklarına yönlendirdi simdi oraya gidiyoruz iki gündür sütüm de azdı günde 3-4kaka yapan oğlum 1kez yaptı sadece.o kadar dikkat ediyorum neden boyle oluyor bilmiyorum.

Kizlar doktor kontroluna gittik yavrum cok guzel beslenmiş bu hafta. mama sakin verme dedi okadar mutluyumki....
Alerjileri icin iki krem verdi biri hametan. Cok ciddi birsey değilmiş. Nezamanki butun vücudu kaplayan döküntüler falan oldu ozaman gel dedi. Burda soran arkdslara cevap olsun.

Birde sampuan ne kullaniosun dedi uni baby dedim. Baska.bir isim verdi bir de bunla degis bir bakalim dedi.

korktugum basıma geldi beni yatiriyorlar hastaneye tadavi olmazsan böbrek intehabina döner dedi.ben yatarim sorun değilde çocukla hastane koselerinde...ne diyeyim Rabbim.beterinden korusun ne zaman ki annem.gitti ben bu hallere dustum

Canım sen mamayı neden vermiştin ve ne kadar veriyordun ölçülerini benim kızıma da mama verdi görümcem sütüm doyurmuyormuş hem sağıyorum hem emziriyorum ama doymuyormuş mama veryoruz takviye çok üZülüyorum ağlıyorum zaten herkes üstüme geliyor birde acemi olduğumdan görümcemde kalıyoruz hep bana kzıp laf söylüyolar inanırmısın artık gitmek istiyorum hepsinden uzağa beni çocuğumdan da soğutcaklar bu gidişle görümcem herkese emmiyor çocuk doymuyor sütü yok çocuk klo almamış yok busu yok şusu herşeyi diyolar kendimi çok kötü hisediyorum birtane komşusu var oda patavatsız buna sen bak verme bidaha yapsınlar diyor okadar zoruma gidyorki 11 sene sonra vermiş allah bana beni dışlıyolar resmen eşimde hiç yanımda değil onada görümcem diyor oda bana kzıyor birde bana inek muamelesi yapıyolar sürekli süt sağ emzir diyolar elimden geleni yapıyorum ama yaranmıyorum bende isterim kızım sütümle doysun ama olmuyorsa bunun suçu bndemi sanki 10 çocuk mu baktımda kndide aynı şeyleri yaşamış eltisiyle evi dip dibeymiş o bakmış onada mamayla büyümüş oğlu ama yok illa beni üzecekler kırcaklar böyle devam ederlerse gidecem çocukta sizin olsun bunu istiyordunz Zaten dicem hayatta mutlu olucamı sandığım yerdeyim şuan benim imtihanım hiç bitmemiş demekki bugünde büyk görümcem gelcek köyden geldi bride onun çenesini çekcem allahım yardım etsin bana inş bebeğim doysun tosuncuk olsun da utansınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…