- 8 Şubat 2013
- 3.470
- 1.221
- 198
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #18.861
Çok geçmiş olsun canım allah daha betrinden korusun inş ah ah bnimde ailem yanımda olaydı bnde bu üzntüleri yaşamzdımkorktugum basıma geldi beni yatiriyorlar hastaneye tadavi olmazsan böbrek intehabina döner dedi.ben yatarim sorun değilde çocukla hastane koselerinde...ne diyeyim Rabbim.beterinden korusun ne zaman ki annem.gitti ben bu hallere dustum
hamilenin tutarda lohusanin tutmaz mi bedduası beter olsunlar fesatliktan bir birlerini yesinlerCanım sen mamayı neden vermiştin ve ne kadar veriyordun ölçülerini benim kızıma da mama verdi görümcem sütüm doyurmuyormuş hem sağıyorum hem emziriyorum ama doymuyormuş mama veryoruz takviye çok üZülüyorum ağlıyorum zaten herkes üstüme geliyor birde acemi olduğumdan görümcemde kalıyoruz hep bana kzıp laf söylüyolar inanırmısın artık gitmek istiyorum hepsinden uzağa beni çocuğumdan da soğutcaklar bu gidişle görümcem herkese emmiyor çocuk doymuyor sütü yok çocuk klo almamış yok busu yok şusu herşeyi diyolar kendimi çok kötü hisediyorumbirtane komşusu var oda patavatsız buna sen bak verme bidaha yapsınlar diyor okadar zoruma gidyorki 11 sene sonra vermiş allah bana beni dışlıyolar resmen eşimde hiç yanımda değil onada görümcem diyor oda bana kzıyor birde bana inek muamelesi yapıyolar sürekli süt sağ emzir diyolar elimden geleni yapıyorum ama yaranmıyorum bende isterim kızım sütümle doysun ama olmuyorsa bunun suçu bndemi sanki 10 çocuk mu baktımda kndide aynı şeyleri yaşamış eltisiyle evi dip dibeymiş o bakmış onada mamayla büyümüş oğlu ama yok illa beni üzecekler kırcaklar böyle devam ederlerse gidecem çocukta sizin olsun bunu istiyordunz Zaten dicem hayatta mutlu olucamı sandığım yerdeyim şuan benim imtihanım hiç bitmemiş demekki bugünde büyk görümcem gelcek köyden geldi bride onun çenesini çekcem allahım yardım etsin bana inş bebeğim doysun tosuncuk olsun da utansınlar
Gidersen bebeğini almadan gitme. Mama niye veriyorsun senin göğsünden emecek emdikce cogalicak. Guzel.beslenmen lazim hosaf yapsın görümcen sana süt yapacak yemekler hazirlasin. Anası sensin bebeğin biraz dik dur. Neye göre karar veriyor tartildimi bebek ? mama verdirme bebeğe. .Canım sen mamayı neden vermiştin ve ne kadar veriyordun ölçülerini benim kızıma da mama verdi görümcem sütüm doyurmuyormuş hem sağıyorum hem emziriyorum ama doymuyormuş mama veryoruz takviye çok üZülüyorum ağlıyorum zaten herkes üstüme geliyor birde acemi olduğumdan görümcemde kalıyoruz hep bana kzıp laf söylüyolar inanırmısın artık gitmek istiyorum hepsinden uzağa beni çocuğumdan da soğutcaklar bu gidişle görümcem herkese emmiyor çocuk doymuyor sütü yok çocuk klo almamış yok busu yok şusu herşeyi diyolar kendimi çok kötü hisediyorumbirtane komşusu var oda patavatsız buna sen bak verme bidaha yapsınlar diyor okadar zoruma gidyorki 11 sene sonra vermiş allah bana beni dışlıyolar resmen eşimde hiç yanımda değil onada görümcem diyor oda bana kzıyor birde bana inek muamelesi yapıyolar sürekli süt sağ emzir diyolar elimden geleni yapıyorum ama yaranmıyorum bende isterim kızım sütümle doysun ama olmuyorsa bunun suçu bndemi sanki 10 çocuk mu baktımda kndide aynı şeyleri yaşamış eltisiyle evi dip dibeymiş o bakmış onada mamayla büyümüş oğlu ama yok illa beni üzecekler kırcaklar böyle devam ederlerse gidecem çocukta sizin olsun bunu istiyordunz Zaten dicem hayatta mutlu olucamı sandığım yerdeyim şuan benim imtihanım hiç bitmemiş demekki bugünde büyk görümcem gelcek köyden geldi bride onun çenesini çekcem allahım yardım etsin bana inş bebeğim doysun tosuncuk olsun da utansınlar
Amin canım inş hepsi beni çok üzüyr evlendiğimden beri köylüsü yada akrabası değilm onların beni bir sevemediler deseler kötü eli maşalı analrım ama bi zararımda yok onlara allah büyük inş onların yaptıklarını yanlarına koymasınhamilenin tutarda lohusanin tutmaz mi bedduası beter olsunlar fesatliktan bir birlerini yesinler
Bebeğimi bana mı verirler canım şimdiden soğutuyolar bile hepsi bir yerden üstüme geliyor eşimde düşkün onlara bişey demiyor emiyor zaten canım ama uyanık olursa çok uykucu zorla uyandırıyorum ama emmiyor emmeyince görümce mama verlim diyordu ama şimdi hem mama hemde sütümde veriyor doğunca 3225 ti bende ödem olmuştu hamileyken ondada olmuş küçük doğmuş öyle dediler onun için iyi beslenmesin lazım mış ben mi iyi beslencem hiç fırsat veriyolarmı süt sağ emzir diyolar onlar için ben sadece bebeğe mama yapıcıyım bazen iki öğün bazen bir öğün yiyorum aç kalıyorum hiç güzel yiyemiyorumki sütümde yaRasın çocuğa pazartesi hastanedeki kontorlde 3325 geldi bugünde 3300 geldi karnı gurlduyor sürekli emzirince ondan doymuyor diyolar zaten hamileliğimin son 2 ayını kaynanmın yüznden kötü geçirdim ha bir doğasydı bir doğsaydı diye diye birde bana bakcağına ben ona baktım böyle giderlerse giderim ben canım çok sıkkın birde tlefonuma taktılarGidersen bebeğini almadan gitme. Mama niye veriyorsun senin göğsünden emecek emdikce cogalicak. Guzel.beslenmen lazim hosaf yapsın görümcen sana süt yapacak yemekler hazirlasin. Anası sensin bebeğin biraz dik dur. Neye göre karar veriyor tartildimi bebek ? mama verdirme bebeğe. .
Ah canim benim yaa kiyamam..... allahlarindan bulsunlar.Canım sen mamayı neden vermiştin ve ne kadar veriyordun ölçülerini benim kızıma da mama verdi görümcem sütüm doyurmuyormuş hem sağıyorum hem emziriyorum ama doymuyormuş mama veryoruz takviye çok üZülüyorum ağlıyorum zaten herkes üstüme geliyor birde acemi olduğumdan görümcemde kalıyoruz hep bana kzıp laf söylüyolar inanırmısın artık gitmek istiyorum hepsinden uzağa beni çocuğumdan da soğutcaklar bu gidişle görümcem herkese emmiyor çocuk doymuyor sütü yok çocuk klo almamış yok busu yok şusu herşeyi diyolar kendimi çok kötü hisediyorumbirtane komşusu var oda patavatsız buna sen bak verme bidaha yapsınlar diyor okadar zoruma gidyorki 11 sene sonra vermiş allah bana beni dışlıyolar resmen eşimde hiç yanımda değil onada görümcem diyor oda bana kzıyor birde bana inek muamelesi yapıyolar sürekli süt sağ emzir diyolar elimden geleni yapıyorum ama yaranmıyorum bende isterim kızım sütümle doysun ama olmuyorsa bunun suçu bndemi sanki 10 çocuk mu baktımda kndide aynı şeyleri yaşamış eltisiyle evi dip dibeymiş o bakmış onada mamayla büyümüş oğlu ama yok illa beni üzecekler kırcaklar böyle devam ederlerse gidecem çocukta sizin olsun bunu istiyordunz Zaten dicem hayatta mutlu olucamı sandığım yerdeyim şuan benim imtihanım hiç bitmemiş demekki bugünde büyk görümcem gelcek köyden geldi bride onun çenesini çekcem allahım yardım etsin bana inş bebeğim doysun tosuncuk olsun da utansınlar
Hiç sorma valla cnnm bizinkide öyle kıpkırmızı oluyor bi çığlık atıyor içim parçalanıyor bnde yapiurom izledim videosunu ama bizde pekte isse yaramıyor kuzum hala sancılı cnn m ben yeni öğrendim bunu biliyosunudr belki sen banyo yaptırırken sirtinin üst kisminda iki omuz arasının biraz altında avuç icinle masaj yap siyah siyah diken gbi birşeyler çıkıyor sancisiymis annem yapınca öyle çok rahatlıyor bebeğim bazı günler çıkmıyor o gün sancısı da olmuyor ciddenAynen canm ya ayşe önerden allah razı olsun onun sayesinde alttan cıkarabiliyor artık gazını ama çok zorlanıyor suan uyuyor ama ıkına ıkına icim gidiyor biz cekemiyoruz o sancıyı ölüm gibi o nasıl katlanıyor minicik bedeniyle
Cnnm bnnm ilk günden iyi tutmaya başladı bazen eli engel oluyor sadece iyi tutmasına ona da müdahale edince sorun olmuyor sütun var madem uğraş cnm sıkıntılı bi durum farkındayım ama biberona alismasin sonra memeyi istemez allah korusunArkadaşlar bebegim bugün 6. Gününde, sütüm gayet güzel geliyor çok şükür, ama bebek memeyi yakalamada çok sıkıntı yaşıyor. Özellikle geceleri 3 saatte bir uyandırıyorum ama memeyi tutması icin bir buçuk iki saat uğraşıyoruz. Böyle olunca bebek yorgun düşüyor memeyi tutunca hemen uyuyakalıyor. Dün gece ilk defa biberon vermek zorunda kaldık, çok canim sıkkın. Sizin ne zaman bebekleriniz göğsünüzü zorlanmadan yakalamaya başladı?
Ay canım İmtihan senin ki doğum da zor oldu senin hatırlıyorumkorktugum basıma geldi beni yatiriyorlar hastaneye tadavi olmazsan böbrek intehabina döner dedi.ben yatarim sorun değilde çocukla hastane koselerinde...ne diyeyim Rabbim.beterinden korusun ne zaman ki annem.gitti ben bu hallere dustum
Allah Allah çok şaşırdım ya ,ne varsa eskilerde varHiç sorma valla cnnm bizinkide öyle kıpkırmızı oluyor bi çığlık atıyor içim parçalanıyor bnde yapiurom izledim videosunu ama bizde pekte isse yaramıyor kuzum hala sancılı cnn m ben yeni öğrendim bunu biliyosunudr belki sen banyo yaptırırken sirtinin üst kisminda iki omuz arasının biraz altında avuç icinle masaj yap siyah siyah diken gbi birşeyler çıkıyor sancisiymis annem yapınca öyle çok rahatlıyor bebeğim bazı günler çıkmıyor o gün sancısı da olmuyor cidden
Ay ben yolarim onlarıBebeğimi bana mı verirler canım şimdiden soğutuyolar bile hepsi bir yerden üstüme geliyor eşimde düşkün onlara bişey demiyor emiyor zaten canım ama uyanık olursa çok uykucu zorla uyandırıyorum ama emmiyor emmeyince görümce mama verlim diyordu ama şimdi hem mama hemde sütümde veriyor doğunca 3225 ti bende ödem olmuştu hamileyken ondada olmuş küçük doğmuş öyle dediler onun için iyi beslenmesin lazım mış ben mi iyi beslencem hiç fırsat veriyolarmı süt sağ emzir diyolar onlar için ben sadece bebeğe mama yapıcıyım bazen iki öğün bazen bir öğün yiyorum aç kalıyorum hiç güzel yiyemiyorumki sütümde yaRasın çocuğa pazartesi hastanedeki kontorlde 3325 geldi bugünde 3300 geldi karnı gurlduyor sürekli emzirince ondan doymuyor diyolar zaten hamileliğimin son 2 ayını kaynanmın yüznden kötü geçirdim ha bir doğasydı bir doğsaydı diye diye birde bana bakcağına ben ona baktım böyle giderlerse giderim ben canım çok sıkkın birde tlefonuma taktılar
Şifa olsun inşallah canım darısı başımızaBugun ilk aşımızı olduk bakalım nasıl geçecek gece ateş yapmaz dediler umuyorum öyle olur. Gelişimimiz cok iyiymiş maşallah hep böyle devam etsin inş
Ay canım İmtihan senin ki doğum da zor oldu senin hatırlıyorumSabırlı ol Allahım sana şifa versin sana ve tum şifa bekleyen hastalara inşallah. Sabirli ol canım Rabbim beterinden korusun inşallah çok geçmiş olsun
Aa bilmiyordum canım cok ilgincmiş sırtından mı cıkıyor yapayım bende cok sağol canm benim.. nasıl gidiyor alıştınız mı birbirinize annem gitti dört gündür bebekle yalnızımHiç sorma valla cnnm bizinkide öyle kıpkırmızı oluyor bi çığlık atıyor içim parçalanıyor bnde yapiurom izledim videosunu ama bizde pekte isse yaramıyor kuzum hala sancılı cnn m ben yeni öğrendim bunu biliyosunudr belki sen banyo yaptırırken sirtinin üst kisminda iki omuz arasının biraz altında avuç icinle masaj yap siyah siyah diken gbi birşeyler çıkıyor sancisiymis annem yapınca öyle çok rahatlıyor bebeğim bazı günler çıkmıyor o gün sancısı da olmuyor cidden
Hemde ne aglama sesi gitti o cıglıgı bir daha ki ay yine duyucam inanamıyorum hemde uc ası birden vurulacak off şimdiden stresini yasıyorumŞifa olsun inşallah canım darısı başımızaüzülerek çok ağladımi ya
İlk aşı ne aşısıymış canım?Bugun ilk aşımızı olduk bakalım nasıl geçecek gece ateş yapmaz dediler umuyorum öyle olur. Gelişimimiz cok iyiymiş maşallah hep böyle devam etsin inş
Damla verdiler canim ama 15. Gun dememislerdi. Acaba demeyi mi unuttular.Kızlar bebislerinize 15.günden baslanacak olan monovit d3 damlası verdiler mi.
Gecmis olsun cok. Insaallah iyilesirsin. Ben de kac gundur bebekle hastane dolasiyom. Bobrek tasi kirdircam.korktugum basıma geldi beni yatiriyorlar hastaneye tadavi olmazsan böbrek intehabina döner dedi.ben yatarim sorun değilde çocukla hastane koselerinde...ne diyeyim Rabbim.beterinden korusun ne zaman ki annem.gitti ben bu hallere dustum
Bu insanlar niye boyle ki. Hele kadinlar kadina bunu yapıyor. Seni cok iyi anliyorum. Benzer durumu yasiyorum. Bugun agladim kendi kendime.Canım sen mamayı neden vermiştin ve ne kadar veriyordun ölçülerini benim kızıma da mama verdi görümcem sütüm doyurmuyormuş hem sağıyorum hem emziriyorum ama doymuyormuş mama veryoruz takviye çok üZülüyorum ağlıyorum zaten herkes üstüme geliyor birde acemi olduğumdan görümcemde kalıyoruz hep bana kzıp laf söylüyolar inanırmısın artık gitmek istiyorum hepsinden uzağa beni çocuğumdan da soğutcaklar bu gidişle görümcem herkese emmiyor çocuk doymuyor sütü yok çocuk klo almamış yok busu yok şusu herşeyi diyolar kendimi çok kötü hisediyorumbirtane komşusu var oda patavatsız buna sen bak verme bidaha yapsınlar diyor okadar zoruma gidyorki 11 sene sonra vermiş allah bana beni dışlıyolar resmen eşimde hiç yanımda değil onada görümcem diyor oda bana kzıyor birde bana inek muamelesi yapıyolar sürekli süt sağ emzir diyolar elimden geleni yapıyorum ama yaranmıyorum bende isterim kızım sütümle doysun ama olmuyorsa bunun suçu bndemi sanki 10 çocuk mu baktımda kndide aynı şeyleri yaşamış eltisiyle evi dip dibeymiş o bakmış onada mamayla büyümüş oğlu ama yok illa beni üzecekler kırcaklar böyle devam ederlerse gidecem çocukta sizin olsun bunu istiyordunz Zaten dicem hayatta mutlu olucamı sandığım yerdeyim şuan benim imtihanım hiç bitmemiş demekki bugünde büyk görümcem gelcek köyden geldi bride onun çenesini çekcem allahım yardım etsin bana inş bebeğim doysun tosuncuk olsun da utansınlar
Aynen bbde bilmiyordum cnm iki gün ben yikafim kızımı hiç uyimadi hep ağladı sıktı kendini annem yikayinca dediğim gbi sancısını o şekilde çıkarıyor daha rahat uyuyor aynen cnn m sirtindN ve totisinjn az üzerinden avuç icinle hafif sert bi şekilde ov siyah diken diken çıkıyor banyodan çıkarınca Da yaglA ise yarar bncr.zor oluuo mu cnm bn çok korkuyorum annem gidince ne yaparım diye srnn kaç günlük oldu cnm valla sana inreniyorm alıp ciksriyon geziyon bm çok takıntılı oldm kızımı n odasını havalanfirmak için bi odDsn çıkArıyor mAa bilmiyordum canım cok ilgincmiş sırtından mı cıkıyor yapayım bende cok sağol canm benim.. nasıl gidiyor alıştınız mı birbirinize annem gitti dört gündür bebekle yalnızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?