2018 mart-nisan anneleri

korktugum basıma geldi beni yatiriyorlar hastaneye tadavi olmazsan böbrek intehabina döner dedi.ben yatarim sorun değilde çocukla hastane koselerinde...ne diyeyim Rabbim.beterinden korusun ne zaman ki annem.gitti ben bu hallere dustum
Çok geçmiş olsun canım allah daha betrinden korusun inş ah ah bnimde ailem yanımda olaydı bnde bu üzntüleri yaşamzdım hayırlısı olsun inş iyi olur çıkrsın hemen

hamilenin tutarda lohusanin tutmaz mi bedduası beter olsunlar fesatliktan bir birlerini yesinler

Gidersen bebeğini almadan gitme. Mama niye veriyorsun senin göğsünden emecek emdikce cogalicak. Guzel.beslenmen lazim hosaf yapsın görümcen sana süt yapacak yemekler hazirlasin. Anası sensin bebeğin biraz dik dur. Neye göre karar veriyor tartildimi bebek ? mama verdirme bebeğe. .

hamilenin tutarda lohusanin tutmaz mi bedduası beter olsunlar fesatliktan bir birlerini yesinler
Amin canım inş hepsi beni çok üzüyr evlendiğimden beri köylüsü yada akrabası değilm onların beni bir sevemediler deseler kötü eli maşalı analrım ama bi zararımda yok onlara allah büyük inş onların yaptıklarını yanlarına koymasın

Bebeğimi bana mı verirler canım şimdiden soğutuyolar bile hepsi bir yerden üstüme geliyor eşimde düşkün onlara bişey demiyor emiyor zaten canım ama uyanık olursa çok uykucu zorla uyandırıyorum ama emmiyor emmeyince görümce mama verlim diyordu ama şimdi hem mama hemde sütümde veriyor doğunca 3225 ti bende ödem olmuştu hamileyken ondada olmuş küçük doğmuş öyle dediler onun için iyi beslenmesin lazım mış ben mi iyi beslencem hiç fırsat veriyolarmı süt sağ emzir diyolar onlar için ben sadece bebeğe mama yapıcıyım bazen iki öğün bazen bir öğün yiyorum aç kalıyorum hiç güzel yiyemiyorumki sütümde yaRasın çocuğa pazartesi hastanedeki kontorlde 3325 geldi bugünde 3300 geldi karnı gurlduyor sürekli emzirince ondan doymuyor diyolar zaten hamileliğimin son 2 ayını kaynanmın yüznden kötü geçirdim ha bir doğasydı bir doğsaydı diye diye birde bana bakcağına ben ona baktım böyle giderlerse giderim ben canım çok sıkkın birde tlefonuma taktılar

Ah canim benim yaa kiyamam..... allahlarindan bulsunlar.
Sen simdi.bu süreçte neden evde degilsin ve bebgin kac gunluk oldu. Lohusalik cnm rabbim seni feraha çıkarsın ins...

Şöyle söyleyeyim cnm. Bebegim 3600 dogdu. Ilk bikac gun sut gelmeyince mama verdik sonra bıraktık.
2.haftasinda 3750 idi. Ben uzuldum sutum yetmio diye. Doktorum bi hafta daha sabret haftada 200gram alirsa mamaya hic gerek yok dedi.

Bugun tam bi hafta oldu yani bebeim 3 haftalik. Bebek 4185 çıktı. Bunu neye borçluyum surekli emzirdim aglayinca emzik tepmedim kendimi emzik yaptm resmen. Ve sut artirmanin sırrı bence suda sakli. Ne zman tika basa yedim ve bol su ictim sutum oldu. Cunku mama verilince bebek tok oluyor emmiyor. Emmeyince beyne bebek tok cunku emmiyor sut uretimini azalt diye sinyal gidiyor.

O gorumcen de allahindan bulsun kendisi de kadin. Anne sütünün onemini bilmiomu. Seni yedirip icirip sutunu arttıracağına destek olacağına köstek oluyor

Hiç sorma valla cnnm bizinkide öyle kıpkırmızı oluyor bi çığlık atıyor içim parçalanıyor bnde yapiurom izledim videosunu ama bizde pekte isse yaramıyor kuzum hala sancılı cnn m ben yeni öğrendim bunu biliyosunudr belki sen banyo yaptırırken sirtinin üst kisminda iki omuz arasının biraz altında avuç icinle masaj yap siyah siyah diken gbi birşeyler çıkıyor sancisiymis annem yapınca öyle çok rahatlıyor bebeğim bazı günler çıkmıyor o gün sancısı da olmuyor cidden

Cnnm bnnm ilk günden iyi tutmaya başladı bazen eli engel oluyor sadece iyi tutmasına ona da müdahale edince sorun olmuyor sütun var madem uğraş cnm sıkıntılı bi durum farkındayım ama biberona alismasin sonra memeyi istemez allah korusun

korktugum basıma geldi beni yatiriyorlar hastaneye tadavi olmazsan böbrek intehabina döner dedi.ben yatarim sorun değilde çocukla hastane koselerinde...ne diyeyim Rabbim.beterinden korusun ne zaman ki annem.gitti ben bu hallere dustum
Ay canım İmtihan senin ki doğum da zor oldu senin hatırlıyorum Sabırlı ol Allahım sana şifa versin sana ve tum şifa bekleyen hastalara inşallah. Sabirli ol canım Rabbim beterinden korusun inşallah çok geçmiş olsun

Allah Allah çok şaşırdım ya ,ne varsa eskilerde var

Ay ben yolarim onları Sen eşine ve gorumcene anlat benim güzel beslenmem lazım falan diye , beni strese sokuyosunuz de . Ne diyim canım Allah sorsun inşallah hesabini sabırlı ol yinede . Çok üzüldüm gerçekten cahiller belli kör cahiller hemde sabırlı olup evine geçmeyi bekle .

Aa bilmiyordum canım cok ilgincmiş sırtından mı cıkıyor yapayım bende cok sağol canm benim.. nasıl gidiyor alıştınız mı birbirinize annem gitti dört gündür bebekle yalnızım

Şifa olsun inşallah canım darısı başımıza üzülerek çok ağladımi ya
Hemde ne aglama sesi gitti o cıglıgı bir daha ki ay yine duyucam inanamıyorum hemde uc ası birden vurulacak off şimdiden stresini yasıyorum sakinleştirene kadar geberdim bende aglayacaktım artık keşke bize vurulsa o asılar bizden bebege gecse off neyseki gecti gitti cok şükür darısı sizin bebişlerr inşallah cok kolay gecer ası zamanı

Kızlar bebislerinize 15.günden baslanacak olan monovit d3 damlası verdiler mi.
Damla verdiler canim ama 15. Gun dememislerdi. Acaba demeyi mi unuttular.
Gecmis olsun cok. Insaallah iyilesirsin. Ben de kac gundur bebekle hastane dolasiyom. Bobrek tasi kirdircam.
Bu insanlar niye boyle ki. Hele kadinlar kadina bunu yapıyor. Seni cok iyi anliyorum. Benzer durumu yasiyorum. Bugun agladim kendi kendime.

Aa bilmiyordum canım cok ilgincmiş sırtından mı cıkıyor yapayım bende cok sağol canm benim.. nasıl gidiyor alıştınız mı birbirinize annem gitti dört gündür bebekle yalnızım
Aynen bbde bilmiyordum cnm iki gün ben yikafim kızımı hiç uyimadi hep ağladı sıktı kendini annem yikayinca dediğim gbi sancısını o şekilde çıkarıyor daha rahat uyuyor aynen cnn m sirtindN ve totisinjn az üzerinden avuç icinle hafif sert bi şekilde ov siyah diken diken çıkıyor banyodan çıkarınca Da yaglA ise yarar bncr.zor oluuo mu cnm bn çok korkuyorum annem gidince ne yaparım diye srnn kaç günlük oldu cnm valla sana inreniyorm alıp ciksriyon geziyon bm çok takıntılı oldm kızımı n odasını havalanfirmak için bi odDsn çıkArıyor m

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…