- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #18.881
Valla bn o siyah dikenleri görünce şok oldm cnm ama vLla bak aşırı rahatladı iki gün bm yikafim bebegimk tabi bm korkumdab ovusturup cikRamadim iki gün aşırı sanciydi ağlıyordy annm yikafigiwgunler mışıl mışıl uyiyoAllah Allah çok şaşırdım ya ,ne varsa eskilerde var
Asi ateş yapmaz inşallah cnm haber ver müsait olursa n kalça cikiikligi için gittiniz mi cnm nasıl yapıyorlar testiAa bilmiyordum canım cok ilgincmiş sırtından mı cıkıyor yapayım bende cok sağol canm benim.. nasıl gidiyor alıştınız mı birbirinize annem gitti dört gündür bebekle yalnızım
Damla verdiler canim ama 15. Gun dememislerdi. Acaba demeyi mi unuttular.
Gecmis olsun cok. Insaallah iyilesirsin. Ben de kac gundur bebekle hastane dolasiyom. Bobrek tasi kirdircam.
Bu insanlar niye boyle ki. Hele kadinlar kadina bunu yapıyor. Seni cok iyi anliyorum. Benzer durumu yasiyorum. Bugun agladim kendi kendime.
Konunun basini kaçırdım bulamadim. Siyah diken anlamadim. Nasil bir sey ki o ?Valla bn o siyah dikenleri görünce şok oldm cnm ama vLla bak aşırı rahatladı iki gün bm yikafim bebegimk tabi bm korkumdab ovusturup cikRamadim iki gün aşırı sanciydi ağlıyordy annm yikafigiwgunler mışıl mışıl uyiyo
Sagolasin. Gercekten zor oluyor. Bebegimi emzirmem lazim ama uzerimde islem yapiyorlar.Size de geçmiş olsun cnm.bebekle hastane zor dilerim cabuk geçer sikintilarimiz
ay siyah dikenler neymiş bende merak ettimKonunun basini kaçırdım bulamadim. Siyah diken anlamadim. Nasil bir sey ki o ?
Sagolasin. Gercekten zor oluyor. Bebegimi emzirmem lazim ama uzerimde islem yapiyorlar.
İşş tahmin edebiliyorumHemde ne aglama sesi gitti o cıglıgı bir daha ki ay yine duyucam inanamıyorum hemde uc ası birden vurulacak off şimdiden stresini yasıyorumsakinleştirene kadar geberdim bende aglayacaktım artık keşke bize vurulsa o asılar bizden bebege gecse off neyseki gecti gitti cok şükür darısı sizin bebişlerr inşallah cok kolay gecer ası zamanı
Herkesle arami düzelttim depresyondayken ne yapayım kendi ruh sagligim için hakli olsam da sineye çektim. Sürekli kendime eski halime ve hayatima dönmeyi hedefledim, eski haline dönerim de eski hayatıma artık dönemem. Bebeğim var artık benim . Bugünlerde geçici canım ,bu bebekler büyüyecek bize ev işlerinde yardım bile edecekler, evde kosacaklar, bize yardım edecekler keşke diyecegiz hiç buyumeselerdi ,gözümüzün önünde olsalardi. Dün gece eşimle yattım bana çok iyi geldi ,arada yanına gidiyorum, ayaklarimi uzatiyorum o nasıl bir keyifmis meğer bide oflayip pofluyodum hamilelikteKızlar lohusalık depresyonu yaşayan var mı önerileriniz neler bazen dayanılmaz oluyor bendeki. Hatta ağladıkça dikşlerimin şiştiğini farkettim ama elimde olmuyor
Herkesle arami düzelttim depresyondayken ne yapayım kendi ruh sagligim için hakli olsam da sineye çektim. Sürekli kendime eski halime ve hayatima dönmeyi hedefledim, eski haline dönerim de eski hayatıma artık dönemem. Bebeğim var artık benim . Bugünlerde geçici canım ,bu bebekler büyüyecek bize ev işlerinde yardım bile edecekler, evde kosacaklar, bize yardım edecekler keşke diyecegiz hiç buyumeselerdi ,gözümüzün önünde olsalardi. Dün gece eşimle yattım bana çok iyi geldi ,arada yanına gidiyorum, ayaklarimi uzatiyorum o nasıl bir keyifmis meğer bide oflayip pofluyodum hamileliktebalkona çık arada bi kahve iç canım ,esin ile aranı iyi tut . Çok destek olması lazım . Arada tv izle Başka bi hayatta var . Telefona bak insanlar ole konuş . Kafanı dağıt sürekli . Ben bugun evi temizledm mesela ağır is yapmadan çok iyi geldi . Böyle bebeğin başında beklemek de insanı yoruyor
Evet malesef son muayene de Dr rahmimi çok kötü zedeledi 12 saat rahim sancısı çektim .açılmam olmadı . Zor bi doğum oldu komlikasyon ile.başladım. öyle de bitti . Ne yapayım nasibimde bu varmış . Duzelicek canım bıçak yarası hemen düzelmiyor ama geçiceek inşallah iğne yerleri vs geçicek vücudunu dinleme hiç . Kendinide dinleme bebeğe odaklan ozaman rahat oluyorsun . Ablam in 2 sezaryen doğumu var her doğum sonrası fitness çalıştı göbeğinde kas var , o yüzden olumsuz düşünme vücut da sağlık da daha iyi olacak inşallahEşim de lohusa depresyonunda valla azıcık keyifli görse beni bir şeylerden hayıflanıyor. Ben desen ameliyattan sonra bir sürü eser kaldı vücudumda sapasağlam insandım canıma okudular. Kendi halime içerliyorum en çok ve düzelmeyeceğini düşünüyorum.dahası da çok şey var ama aklıma bu kadar geldi. Sen de mi sezaryen oldun canım normali bekliyordun en son..
Hepatit B cnmİlk aşı ne aşısıymış canım?
Sırt dikeniymiş onun adı vallaji cok sasırdım bugun banyo yaptırınca deneyecegm kesin bakalım bizden de cıkacak mı her banto sonrası yaglıyorum cnm bazende losyon suruyorum aktardan acı elma yagı aldım onuda topuklarına surup masaj yapıyorum karnınada zeytınyagıyla masaj yapıyorum yeterki oyle ıkınmasınAynen bbde bilmiyordum cnm iki gün ben yikafim kızımı hiç uyimadi hep ağladı sıktı kendini annem yikayinca dediğim gbi sancısını o şekilde çıkarıyor daha rahat uyuyor aynen cnn m sirtindN ve totisinjn az üzerinden avuç icinle hafif sert bi şekilde ov siyah diken diken çıkıyor banyodan çıkarınca Da yaglA ise yarar bncr.zor oluuo mu cnm bn çok korkuyorum annem gidince ne yaparım diye srnn kaç günlük oldu cnm valla sana inreniyorm alıp ciksriyon geziyon bm çok takıntılı oldm kızımı n odasını havalanfirmak için bi odDsn çıkArıyor m
Ben söylemiştim cnm vita sanol kullanıyorum ben doktorum kendi ogluna kullanıyormus banada yazdıkizlar monovit d 3te paraben varmis diye kim.demisti hangi d vitaminini tavsiye etmisti
Cok şükür ateş olmadı cnm zaten bu ateş yapmazmış huzursuzdu biraz ama düzeldi cok şükür. Kalçamızda problem cıkmadı cok şükür ultrasonla bakıyorlar sag ve sol kalçaya canım o şekilde ölçüm yapıyorlar kısa suruyorAsi ateş yapmaz inşallah cnm haber ver müsait olursa n kalça cikiikligi için gittiniz mi cnm nasıl yapıyorlar testi
Olmadı cnm ateş cok sukur. 2. Ay asısında ateş olacakmışİşş tahmin edebiliyorumamin canım inşallah ateş olmaz.
2.aydaki canlı aşı o yüzden ateş de olacak muhtemelen :/ şu aşıları atlatsakOlmadı cnm ateş cok sukur. 2. Ay asısında ateş olacakmış
Haklısın da iste bi defa grup geçirdi korku girdi içime goturmedigim halde hastalandı gotursem ne olur kim bilir.Ynen cnnm dene sancısı varsa çıkar zatn o diken ama korkmadan yap hafif sertlikte ben çıkaramıyor m korkudan annem yapiyo valla cnnm gaz problem ya bu gecede kendini sika siks mahvoldu kuzum üst üste 6 7 tane ciksriyo hala bitmiyoo gaziSırt dikeniymiş onun adı vallaji cok sasırdım bugun banyo yaptırınca deneyecegm kesin bakalım bizden de cıkacak mı her banto sonrası yaglıyorum cnm bazende losyon suruyorum aktardan acı elma yagı aldım onuda topuklarına surup masaj yapıyorum karnınada zeytınyagıyla masaj yapıyorum yeterki oyle ıkınmasınbugun saglık ocagındaki doktorum BioGaia nın yanına relactaz diye bi damla daha yazdı onuda kullanmaya basladım cok gazlıyız malesef. 32 günlük olduk canım sakın kendini o moda sokma ben birinci hafta o soğukta ruzgarda kac kere doktora götürdüm panikle o zamanlar bir şey olmadıysa bir dha olmaz mantıgı oturdu kafama cıkardıkca da baktım ki bebek geceleri cok rahat uyuyor cnm artık her gün siteye inip pusetle yürütüyorum gazını kakasınıda daha kolay yapıyor. Eve hapsetme kendini cık gez bebegede iyi geliyor burnu tıkalıysa temiz havada acılıyor seninle enerji sarfettiği icin daha rahat uyuyor gazını cıkarabiliyor
Bizde salı günü gidecez nehirle aralsrinda 4 gun var minnoslarin :)Cok şükür ateş olmadı cnm zaten bu ateş yapmazmış huzursuzdu biraz ama düzeldi cok şükür. Kalçamızda problem cıkmadı cok şükür ultrasonla bakıyorlar sag ve sol kalçaya canım o şekilde ölçüm yapıyorlar kısa suruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?