- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #18.901
Insallah cnm ya 20 gun e bender yalniz kLcM bakalm nasil yaocaz
Canım kendi ailen nerde kendi evinde kalsan daha ii psikolojin için. Söyle benim bebeğim sütüm geliyor doğru konusun de diyebilirsen. Allah sabır versin cahillerden korusunCanım sen mamayı neden vermiştin ve ne kadar veriyordun ölçülerini benim kızıma da mama verdi görümcem sütüm doyurmuyormuş hem sağıyorum hem emziriyorum ama doymuyormuş mama veryoruz takviye çok üZülüyorum ağlıyorum zaten herkes üstüme geliyor birde acemi olduğumdan görümcemde kalıyoruz hep bana kzıp laf söylüyolar inanırmısın artık gitmek istiyorum hepsinden uzağa beni çocuğumdan da soğutcaklar bu gidişle görümcem herkese emmiyor çocuk doymuyor sütü yok çocuk klo almamış yok busu yok şusu herşeyi diyolar kendimi çok kötü hisediyorumbirtane komşusu var oda patavatsız buna sen bak verme bidaha yapsınlar diyor okadar zoruma gidyorki 11 sene sonra vermiş allah bana beni dışlıyolar resmen eşimde hiç yanımda değil onada görümcem diyor oda bana kzıyor birde bana inek muamelesi yapıyolar sürekli süt sağ emzir diyolar elimden geleni yapıyorum ama yaranmıyorum bende isterim kızım sütümle doysun ama olmuyorsa bunun suçu bndemi sanki 10 çocuk mu baktımda kndide aynı şeyleri yaşamış eltisiyle evi dip dibeymiş o bakmış onada mamayla büyümüş oğlu ama yok illa beni üzecekler kırcaklar böyle devam ederlerse gidecem çocukta sizin olsun bunu istiyordunz Zaten dicem hayatta mutlu olucamı sandığım yerdeyim şuan benim imtihanım hiç bitmemiş demekki bugünde büyk görümcem gelcek köyden geldi bride onun çenesini çekcem allahım yardım etsin bana inş bebeğim doysun tosuncuk olsun da utansınlar
Benimde dikiş yerim kötü dikilmiş bakmak istemiyorum. Çok moralim bozuluyor. Doktor kendi kapamadı başkası kapadı bi de 2. Çocukta duzeltiriz dedi çok bozuldum ben buncagiza düzgün baktığımı düşünmüyorum hayıflanıyorum bi sürü şey. Bi de göbek çizgimde geçmedi o ne zaman geçerEşim de lohusa depresyonunda valla azıcık keyifli görse beni bir şeylerden hayıflanıyor. Ben desen ameliyattan sonra bir sürü eser kaldı vücudumda sapasağlam insandım canıma okudular. Kendi halime içerliyorum en çok ve düzelmeyeceğini düşünüyorum.dahası da çok şey var ama aklıma bu kadar geldi. Sen de mi sezaryen oldun canım normali bekliyordun en son..
Benim bebeğim gogsum dışında uyumuyor o yüzden ev işi nasi yapicam yemek nasi yapicam bilmiyorum
Üç aşıyı aynı anda yapacaklar cocuk mahvolacak2.aydaki canlı aşı o yüzden ateş de olacak muhtemelen :/ şu aşıları atlatsak
tamam canım biraz bastırmak gerekıyor sanırım. Bizimkide aynı cıkarıyor ama rahatlayamıyor cok üzülüyorum minicikler ne acılar cekiyolarHaklısın da iste bi defa grup geçirdi korku girdi içime goturmedigim halde hastalandı gotursem ne olur kim bilir.Ynen cnnm dene sancısı varsa çıkar zatn o diken ama korkmadan yap hafif sertlikte ben çıkaramıyor m korkudan annem yapiyo valla cnnm gaz problem ya bu gecede kendini sika siks mahvoldu kuzum üst üste 6 7 tane ciksriyo hala bitmiyoo gazi
Sende güzel haberlerle gel inşallah canımmm hadi ya ben daha cok var sanıyordum yerim ben ikisinideee :)Bizde salı günü gidecez nehirle aralsrinda 4 gun var minnoslarin :)
Korkma hic o donanımla yaratılmış kadın ben zorlanmıyorum bazen cok huzursuz oluyor ama onuda sakince atlatmaya calısıyorum gaz dancısı cok ağlatıyor onun dısında hepsi melek zaten :)Insallah cnm ya 20 gun e bender yalniz kLcM bakalm nasil yaocaz
Bir bez bebek vs bir şeyle sabaha kadar uyu kokun sinsin canım ona uyku arkadaşı olarak kullan yattırdıgın zmaan yanına koy belki işe yararBenim bebeğim gogsum dışında uyumuyor o yüzden ev işi nasi yapicam yemek nasi yapicam bilmiyorum
Canım biz 15 günlük olduk daha bize doktorumuz D vitamini vermedi.1 aylık asisini oldunuzmu annesi.Nasıl geçti o gün ve gece ateş yaptimi .SEVGİLİ ANNİŞLER saglık ocagından verilen D vitamininin içinde PARABEN varmış doktorum söylediğinde resmen şok geçirdim ben şampuanında ıslak mendilinde bile parabene tahammül edemezken iki üç gün bebeğime bunu içirmişim.. İmkanınız varsa başka bir D vit yazdırın doktorum bana kendi bebegine kullandıgı markayı yazdı vita sanol doktorunuza danısıp alın derim
Gittinmi doktora canım.Kızım gelmiyo gelmiyo derken bugün gece 3 ten beri şancı başladı. 39 dayiz dün doktorum daha gelmez haftaya bekleyelim demişti.sabah nst 50 cıktı açılma yok.belden agriyo ama 10 dk bir.ilcedeyim ne yapsam gitsem mi bilemedim doktoruma.
TaMam cnm denerim kıyafetimi yatağına koymayı denemiştik ama sıcaklık istiyor sanırım sıcak su torbası alıp yatağını bile ısıttım her yolu deniyoruzBir bez bebek vs bir şeyle sabaha kadar uyu kokun sinsin canım ona uyku arkadaşı olarak kullan yattırdıgın zmaan yanına koy belki işe yarar
Canım çok geçmiş olsun güzel sonuçlar çıksın inşş..benden kan ve idrar aldılar birazdan ultrason cekecekler bana dua edin temiz çıkmazsa bi hafta hastanedesin diyor çıkarsa yarin çıkaracak ben naparım.daha 15gunluk çocukla hastane de dua edin bana kızlar çok dua...
nasıl bir diken çıktı canimValla bn o siyah dikenleri görünce şok oldm cnm ama vLla bak aşırı rahatladı iki gün bm yikafim bebegimk tabi bm korkumdab ovusturup cikRamadim iki gün aşırı sanciydi ağlıyordy annm yikafigiwgunler mışıl mışıl uyiyo
Ben 10. Gunde yalniz kaldim ve bi kizim daha var 3 yasina gircek. Dusun bi ona bi digerine koşmaktan kahvalti edemiyorum bugun kimse inanmaz belki 4 saatte anca kahvalti hazirlayabildim. Hazirladgmi da ayak ustu yedim. Biri agliyo digeri acikio birinin altini temizlerken digeri kakasini yapiyor gun boyu tek yaptigim sey kosturmak saat aksam 8de resmen bayginlik geciriyorum elim ayagim tutmuo halsizlikten. Yardima cagirabilrim birilerini ama kimsenin hayati da benim yuzunden aksasin istemiorum kendi isimi kendim gormek istiyorum.Korkma hic o donanımla yaratılmış kadın ben zorlanmıyorum bazen cok huzursuz oluyor ama onuda sakince atlatmaya calısıyorum gaz dancısı cok ağlatıyor onun dısında hepsi melek zaten :)
Canim rabbim sifa versin insallah temiz cikar tahlillerin bebisinle evinize dönersinizbenden kan ve idrar aldılar birazdan ultrason cekecekler bana dua edin temiz çıkmazsa bi hafta hastanedesin diyor çıkarsa yarin çıkaracak ben naparım.daha 15gunluk çocukla hastane de dua edin bana kızlar çok dua...
Benim bugun kontrolum var. Zarar verdi derken kalici bi zarar mi diyorsun canim.. cok canimizi acittilarSenindemi yarüyalarıma giriyor benim biraz daha bekleyeceğim doktorumla yüzleşmeye gidicem. O gün o muayene de benim rahmime zarar verdi biliyorum . Sadece bunu söyleyeceğim Allaha havale edip çıkıcam. İçimde yara oldu . Unutamiyorum
evet dikkat edilmesi gerekir can buValla bana gece bakan hemşirenin tirnaklari takma ve ojeliydi bebegimin yanağını sıktı . Ablam çok kızdı kız bayagi bi yaklasamadi yanimiza . Allaha emanetiz hepimiz
Kicuk kucuk siyah dikenler cnm sanci olunca cikiyonusDe
nasıl bir diken çıktı canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?