2018 mart-nisan anneleri

Insallah cnm ya 20 gun e bender yalniz kLcM bakalm nasil yaocaz

Canım kendi ailen nerde kendi evinde kalsan daha ii psikolojin için. Söyle benim bebeğim sütüm geliyor doğru konusun de diyebilirsen. Allah sabır versin cahillerden korusun

Benimde dikiş yerim kötü dikilmiş bakmak istemiyorum. Çok moralim bozuluyor. Doktor kendi kapamadı başkası kapadı bi de 2. Çocukta duzeltiriz dedi çok bozuldum ben buncagiza düzgün baktığımı düşünmüyorum hayıflanıyorum bi sürü şey. Bi de göbek çizgimde geçmedi o ne zaman geçer

Benim bebeğim gogsum dışında uyumuyor o yüzden ev işi nasi yapicam yemek nasi yapicam bilmiyorum

Kızlar kalcasina ne zaman bakıyorlar göz muaynesi vs ekg falan doktor isterse çekiliyor di mi

2.aydaki canlı aşı o yüzden ateş de olacak muhtemelen :/ şu aşıları atlatsak
Üç aşıyı aynı anda yapacaklar cocuk mahvolacak
tamam canım biraz bastırmak gerekıyor sanırım. Bizimkide aynı cıkarıyor ama rahatlayamıyor cok üzülüyorum minicikler ne acılar cekiyolar

Kızlar AliExpressten iki tane korse sipariş ettim memnun kalırsam sizede söylerim biri külotlu ötekide yamuna vs gibi balenli ve cok uygun

Canım biz 15 günlük olduk daha bize doktorumuz D vitamini vermedi.1 aylık asisini oldunuzmu annesi.Nasıl geçti o gün ve gece ateş yaptimi .

Gittinmi doktora canım.

benden kan ve idrar aldılar birazdan ultrason cekecekler bana dua edin temiz çıkmazsa bi hafta hastanedesin diyor çıkarsa yarin çıkaracak ben naparım.daha 15gunluk çocukla hastane de dua edin bana kızlar çok dua...

Bir bez bebek vs bir şeyle sabaha kadar uyu kokun sinsin canım ona uyku arkadaşı olarak kullan yattırdıgın zmaan yanına koy belki işe yarar
TaMam cnm denerim kıyafetimi yatağına koymayı denemiştik ama sıcaklık istiyor sanırım sıcak su torbası alıp yatağını bile ısıttım her yolu deniyoruz

De
nasıl bir diken çıktı canim

Korkma hic o donanımla yaratılmış kadın ben zorlanmıyorum bazen cok huzursuz oluyor ama onuda sakince atlatmaya calısıyorum gaz dancısı cok ağlatıyor onun dısında hepsi melek zaten :)
Ben 10. Gunde yalniz kaldim ve bi kizim daha var 3 yasina gircek. Dusun bi ona bi digerine koşmaktan kahvalti edemiyorum bugun kimse inanmaz belki 4 saatte anca kahvalti hazirlayabildim. Hazirladgmi da ayak ustu yedim. Biri agliyo digeri acikio birinin altini temizlerken digeri kakasini yapiyor gun boyu tek yaptigim sey kosturmak saat aksam 8de resmen bayginlik geciriyorum elim ayagim tutmuo halsizlikten. Yardima cagirabilrim birilerini ama kimsenin hayati da benim yuzunden aksasin istemiorum kendi isimi kendim gormek istiyorum.
Üstüne bi de bebek gormeye misafirler gelio. Ben bu kosturmacadaylen nasil onu da hallediyorum bilmiyorum valllaaaaa.
benden kan ve idrar aldılar birazdan ultrason cekecekler bana dua edin temiz çıkmazsa bi hafta hastanedesin diyor çıkarsa yarin çıkaracak ben naparım.daha 15gunluk çocukla hastane de dua edin bana kızlar çok dua...
Canim rabbim sifa versin insallah temiz cikar tahlillerin bebisinle evinize dönersiniz

Benim bugun kontrolum var. Zarar verdi derken kalici bi zarar mi diyorsun canim.. cok canimizi acittilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…