2018 mart-nisan anneleri

Üç aşıyı aynı anda yapacaklar cocuk mahvolacak

tamam canım biraz bastırmak gerekıyor sanırım. Bizimkide aynı cıkarıyor ama rahatlayamıyor cok üzülüyorum minicikler ne acılar cekiyolar
Cnnm saglik ocaginds hangisinj verdiker monovit d mi bnde onu kullaniyom eger oysa degiseyim

dikis yerlerine bakan arkadaşlar normal dogum dikisinize mi bakıyorsunuz ben mumkun degil bakamam ya

@buhay canimm inşallah guzel sonuc alacaksin bebeginle evde iyi olacaksin ama sagligin icin hastane şartsa bugunlerinde geçecegini unutma dua ediyorum sana

Sezeryan agrim sifira inmisti. Ama dun bebek.kucagimda hastanede baya sira bekledim dolandim fln dikis agrim basladi icten sizin agrilar gectimi kizlar

Benim bebeğim gogsum dışında uyumuyor o yüzden ev işi nasi yapicam yemek nasi yapicam bilmiyorum
Merhaba kızlar ben temmuz annesi olacağım inş ama şimdiden doğum tecrübelerinizi okuyorum uzaktan. Malum ilk bebek ve tecrübesizim:)
Uyku konusunda baldananneuyku diye bi adres var instada şşt pat yöntemi falan diyor onları deneyebilirsin canım. Belki işe yarar.

İnşallah cnm inşallah

Benim bugun kontrolum var. Zarar verdi derken kalici bi zarar mi diyorsun canim.. cok canimizi acittilar
Rahim oto
Benim bugun kontrolum var. Zarar verdi derken kalici bi zarar mi diyorsun canim.. cok canimizi acittilar
Senin kanını nasıl bosalttilar benin. Başıma 10 kişi toplandi sirayla yumruklari ile bastirdilar 2 saat boyunca aynı şeyi mo yaşadik? Beni alt dan muayene etti doktorum ondan sonra 5 dk bir 2 dk bir 12 saat boyunca kasildim ben . Rahim zedelenmesi diyor . Allah dan sezaryene girdim, spinal sezaryen oldum o yumruk bastirmalari o an hissetmedim, düşünemiyorum gerçekten . Uyusuklugum geçince dikiş ağrısı değil rahim ağrısı çektim 1 hafta boyunca. Sezaryen özel. De oldum
.beni alttan devlet de muayene etti ama.muayeneden sonra çok kanamam oldu . 2 gündür daha iyiyim ama.adam rüyalarıma giriyor , soruyorum sürekli bana neden bunu yaptınız diye ? Gerçekten dr hatası mi yoksa rahimdemi problem vardı bilmek istiyorum
40 gün sonra beni sezaryene alan Dr ile konuşacağım . Burası küçük bi yer doğruyu söyleyeceğini sanmıyorum ama.bakicam

Son düzenleme:
Kicuk kucuk siyah dikenler cnm sanci olunca cikiyonus
Hey Yarabbim herkes şoka girdi :) korku filmi gibi küçük küçük. Diken diken :) çevremde biri olsa yaptırıcam ben çok inanıyorum eski insanlarin tecrübelerine. Annem bana diyorki ben sizin gazinizi hiç cikarmadim emzirdim beşiğe koydum diyor. Ya cok salliyolardi bizi besikde Sallanarak çıkıyordu ya da ne bileyim eskiden hersey organikti ondan bişey olmuyordu şimdi oylemi yemek yemeğe çekiniyoruz gaz olur diye..

bende anlamaya calisiyorum.seftali suyu içtim tıkandım kayısı içiyorum ama büyükte hala acima yanma var antibiyotik birakmama rağmen.ne kadar da içerisi düzelir acaba evim tozlandı süpürge ypapamiyorum tek başıma annem de aksamdan akşama geliyor

Bebişlerimi bekleyen kaç kişi kaldık herkes bebişleri ile olan tecrübeleri paylaşmaya başlamış ben hala bekliyorum

Kızlar bizim kız her gün yeni bir huy geliştiriyor. Memeyi tuttu çok şükür artık bu konuda sıkıntımız yok ama bu sefer de bırakmıyor, resmen 24 saat memede kalmak istiyor. Acaba sütüm mü yetmiyor diye düşünüyorum. Bu durumu yaşayanlarınız var dimi, bana verebileceğiniz bi tavsiye var mi?

Bende tek bakıyorum, eşim destek oluyor akşam iş dönüşü ve gece. Biz eşimle birlikte uyuyoruz kızımızda anne yanı beşiğinde, oda yanımızda yani. Eşimin desteği sıcaklığı anlayışı herşeyden daha iyi geliyor. Sende yalnız kalınca daha iyi olacaksın bak gör :)

Memeyi nasıl tutturdun canım? Benim ki hala almıyor. Kendi isterse işte bazen alıyor. Sağıp veriyorum

Ben sallamıyorum çok alışır diye. Ama hep göğsümde yada babasının göğsünde uyumak istiyor.

korktugum basıma geldi beni yatiriyorlar hastaneye tadavi olmazsan böbrek intehabina döner dedi.ben yatarim sorun değilde çocukla hastane koselerinde...ne diyeyim Rabbim.beterinden korusun ne zaman ki annem.gitti ben bu hallere dustum
Of canım çok ama çok geçmiş olsun annen gidince neden oldu ki? Allah tez zamanda şifanı versin İnan üzüldüm

Yaşın küçük mü? Neden görümcendesin ki git kendi evine, bende tek bakıyorum ilk bebeğim. Bunların yanında süt mü kalır ya! Eşin ben derse desin sen neden çekiyorsun bunları. Ben burada rahat değilim evime gideceğim de ezdirme kendini, sen alttan alıyorsun diye bunlar yada tek sebebi eşin diyeyim. O bu ortama sebep oluyor seni korusa ablasına sen sus eşim zaten loğusa dese kimse ses çıkaramaz. Benim görümcem bana ağzını açacak olsa İnan bu loğusa halimle dişlerini dökerim! Allah sana sabır versin bacım zaten zor bir süreç iyice zorlaştırmışlar senin için. Evine git düzenini kur, kocanı da ikna et bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…