- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #18.921
Cnnm saglik ocaginds hangisinj verdiker monovit d mi bnde onu kullaniyom eger oysa degiseyimÜç aşıyı aynı anda yapacaklar cocuk mahvolacak
tamam canım biraz bastırmak gerekıyor sanırım. Bizimkide aynı cıkarıyor ama rahatlayamıyor cok üzülüyorum minicikler ne acılar cekiyolar
saglik ocaklari standart herkese monovit veriyolar diye biliyorum canım ever onu dediCnnm saglik ocaginds hangisinj verdiker monovit d mi bnde onu kullaniyom eger oysa degiseyim
Merhaba kızlar ben temmuz annesi olacağım inş ama şimdiden doğum tecrübelerinizi okuyorum uzaktan. Malum ilk bebek ve tecrübesizim:)Benim bebeğim gogsum dışında uyumuyor o yüzden ev işi nasi yapicam yemek nasi yapicam bilmiyorum
büyük tuvalette mi çıkıyor bende cok sancı çekmiştim.sezeryanda da 15 günde ancak kendime geldimKicuk kucuk siyah dikenler cnm sanci olunca cikiyonus
Canım çok geçmiş olsun güzel sonuçlar çıksın inşş..
Ben 10. Gunde yalniz kaldim ve bi kizim daha var 3 yasina gircek. Dusun bi ona bi digerine koşmaktan kahvalti edemiyorum bugun kimse inanmaz belki 4 saatte anca kahvalti hazirlayabildim. Hazirladgmi da ayak ustu yedim. Biri agliyo digeri acikio birinin altini temizlerken digeri kakasini yapiyor gun boyu tek yaptigim sey kosturmak saat aksam 8de resmen bayginlik geciriyorum elim ayagim tutmuo halsizlikten. Yardima cagirabilrim birilerini ama kimsenin hayati da benim yuzunden aksasin istemiorum kendi isimi kendim gormek istiyorum.
Üstüne bi de bebek gormeye misafirler gelio. Ben bu kosturmacadaylen nasil onu da hallediyorum bilmiyorum valllaaaaa.
Canim rabbim sifa versin insallah temiz cikar tahlillerin bebisinle evinize dönersiniz
Rahim otoBenim bugun kontrolum var. Zarar verdi derken kalici bi zarar mi diyorsun canim.. cok canimizi acittilar
Senin kanını nasıl bosalttilar benin. Başıma 10 kişi toplandi sirayla yumruklari ile bastirdilar 2 saat boyunca aynı şeyi mo yaşadik? Beni alt dan muayene etti doktorum ondan sonra 5 dk bir 2 dk bir 12 saat boyunca kasildim ben . Rahim zedelenmesi diyor . Allah dan sezaryene girdim, spinal sezaryen oldum o yumruk bastirmalari o an hissetmedim, düşünemiyorum gerçekten . Uyusuklugum geçince dikiş ağrısı değil rahim ağrısı çektim 1 hafta boyunca. Sezaryen özel. De oldumBenim bugun kontrolum var. Zarar verdi derken kalici bi zarar mi diyorsun canim.. cok canimizi acittilar
Hey Yarabbim herkes şoka girdi :) korku filmi gibi küçük küçük. Diken diken :) çevremde biri olsa yaptırıcam ben çok inanıyorum eski insanlarin tecrübelerine. Annem bana diyorki ben sizin gazinizi hiç cikarmadim emzirdim beşiğe koydum diyor. Ya cok salliyolardi bizi besikde Sallanarak çıkıyordu ya da ne bileyim eskiden hersey organikti ondan bişey olmuyordu şimdi oylemi yemek yemeğe çekiniyoruz gaz olur diye..Kicuk kucuk siyah dikenler cnm sanci olunca cikiyonus
bende anlamaya calisiyorum.seftali suyu içtim tıkandım kayısı içiyorum ama büyükte hala acima yanma var antibiyotik birakmama rağmen.ne kadar da içerisi düzelir acaba evim tozlandı süpürge ypapamiyorum tek başıma annem de aksamdan akşama geliyorHey Yarabbim herkes şoka girdi :) korku filmi gibi küçük küçük. Diken diken :) çevremde biri olsa yaptırıcam ben çok inanıyorum eski insanlarin tecrübelerine. Annem bana diyorki ben sizin gazinizi hiç cikarmadim emzirdim beşiğe koydum diyor. Ya cok salliyolardi bizi besikde Sallanarak çıkıyordu ya da ne bileyim eskiden hersey organikti ondan bişey olmuyordu şimdi oylemi yemek yemeğe çekiniyoruz gaz olur diye..
Bende tek bakıyorum, eşim destek oluyor akşam iş dönüşü ve gece. Biz eşimle birlikte uyuyoruz kızımızda anne yanı beşiğinde, oda yanımızda yani. Eşimin desteği sıcaklığı anlayışı herşeyden daha iyi geliyor. Sende yalnız kalınca daha iyi olacaksın bak gör :)bende evhamli oldum ciktim gececek dite düşünüyorum canım ya destegiz en azindan burda birbirimize:)evde tek misin
tek nasil bakiyosun canım ya maşallah ben zorlanirim uykusuzluk mahvediyo beni esimlede nasi olsa yatcaz kirki çıkınca kv annem zaten gece boyu ayakta oluyolar ayni yatakta yatmak daha mantikli geliyo bana esimin öyle adaptasyon sorunu yasayacagini sanmıyorum ama herkes tek kalinca her sey daha iyi oluyor diyor bakalim yari kirki cikinca yavastan yalniz kalırım belki
Memeyi nasıl tutturdun canım? Benim ki hala almıyor. Kendi isterse işte bazen alıyor. Sağıp veriyorumKızlar bizim kız her gün yeni bir huy geliştiriyor. Memeyi tuttu çok şükür artık bu konuda sıkıntımız yok ama bu sefer de bırakmıyor, resmen 24 saat memede kalmak istiyor. Acaba sütüm mü yetmiyor diye düşünüyorum. Bu durumu yaşayanlarınız var dimi, bana verebileceğiniz bi tavsiye var mi?
Ben sallamıyorum çok alışır diye. Ama hep göğsümde yada babasının göğsünde uyumak istiyor.evet bildigin yeni nesil .Doğdu mu sanki kısa süre sonra kosacak gibi.yemek yedirmiyor yaptirmiyorsa eşinden .Hazır bir şeyler işte bi tek çorba lazim o lacak sana o da gelince biraz ilgilensin tarhana yaparsin kendine.bizimki altı pis olursa bildiğin sürekli eeeeeggg deyip duruyor sanki altimi al der gibi.yanında mıyım diye sesler çıkarıyor eger sesleri duyup sallamazsam kipirdiyor ihliyor sonra uyaniyor ağzını açıyor emzir diye.aglamadanda insanı uyutmayip kucagina aldırmayı başarıyor
Onda paraben var diyorlar. Sağlık ocağının verdiğini kullanma dedi bana doktor bitkisel başka verdi fiyatı baya yüksek ama ne yapacaksınKızlar bebislerinize 15.günden baslanacak olan monovit d3 damlası verdiler mi.
Of canım çok ama çok geçmiş olsunkorktugum basıma geldi beni yatiriyorlar hastaneye tadavi olmazsan böbrek intehabina döner dedi.ben yatarim sorun değilde çocukla hastane koselerinde...ne diyeyim Rabbim.beterinden korusun ne zaman ki annem.gitti ben bu hallere dustum
Yaşın küçük mü? Neden görümcendesin ki git kendi evine, bende tek bakıyorum ilk bebeğim. Bunların yanında süt mü kalır ya! Eşin ben derse desin sen neden çekiyorsun bunları. Ben burada rahat değilim evime gideceğim de ezdirme kendini, sen alttan alıyorsun diye bunlar yada tek sebebi eşin diyeyim. O bu ortama sebep oluyor seni korusa ablasına sen sus eşim zaten loğusa dese kimse ses çıkaramaz. Benim görümcem bana ağzını açacak olsa İnan bu loğusa halimle dişlerini dökerim! Allah sana sabır versin bacım zaten zor bir süreç iyice zorlaştırmışlar senin için. Evine git düzenini kur, kocanı da ikna et benceCanım sen mamayı neden vermiştin ve ne kadar veriyordun ölçülerini benim kızıma da mama verdi görümcem sütüm doyurmuyormuş hem sağıyorum hem emziriyorum ama doymuyormuş mama veryoruz takviye çok üZülüyorum ağlıyorum zaten herkes üstüme geliyor birde acemi olduğumdan görümcemde kalıyoruz hep bana kzıp laf söylüyolar inanırmısın artık gitmek istiyorum hepsinden uzağa beni çocuğumdan da soğutcaklar bu gidişle görümcem herkese emmiyor çocuk doymuyor sütü yok çocuk klo almamış yok busu yok şusu herşeyi diyolar kendimi çok kötü hisediyorumbirtane komşusu var oda patavatsız buna sen bak verme bidaha yapsınlar diyor okadar zoruma gidyorki 11 sene sonra vermiş allah bana beni dışlıyolar resmen eşimde hiç yanımda değil onada görümcem diyor oda bana kzıyor birde bana inek muamelesi yapıyolar sürekli süt sağ emzir diyolar elimden geleni yapıyorum ama yaranmıyorum bende isterim kızım sütümle doysun ama olmuyorsa bunun suçu bndemi sanki 10 çocuk mu baktımda kndide aynı şeyleri yaşamış eltisiyle evi dip dibeymiş o bakmış onada mamayla büyümüş oğlu ama yok illa beni üzecekler kırcaklar böyle devam ederlerse gidecem çocukta sizin olsun bunu istiyordunz Zaten dicem hayatta mutlu olucamı sandığım yerdeyim şuan benim imtihanım hiç bitmemiş demekki bugünde büyk görümcem gelcek köyden geldi bride onun çenesini çekcem allahım yardım etsin bana inş bebeğim doysun tosuncuk olsun da utansınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?