- 30 Mart 2017
- 1.792
- 1.176
- 63
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #18.941
Hepsi cahil bunların ya, bebeğin çok iyi doğmuş kilosu ne demek küçük doğmuş. Sen neden inanıyorsun bunlara. Benim kızım 37 haftalık 2.900 doğdu küçük doğdu desin hadi biri göreyim. Doktor bana bile kilosu iyi dedi. Bebeğini nasıl sana vermezler ben yanlış öı anladım? Mesajın başında bana mı verirler yazmışsın. Sen belli ki çok uysal iyi kalpli bir kızsın. Bebeğin senin ve kimse senden alamaz!! Onsuz bir yere gitmeyi de düşünme, bebeğinden soğuma sakın. Evine git bacım sen.Bebeğimi bana mı verirler canım şimdiden soğutuyolar bile hepsi bir yerden üstüme geliyor eşimde düşkün onlara bişey demiyor emiyor zaten canım ama uyanık olursa çok uykucu zorla uyandırıyorum ama emmiyor emmeyince görümce mama verlim diyordu ama şimdi hem mama hemde sütümde veriyor doğunca 3225 ti bende ödem olmuştu hamileyken ondada olmuş küçük doğmuş öyle dediler onun için iyi beslenmesin lazım mış ben mi iyi beslencem hiç fırsat veriyolarmı süt sağ emzir diyolar onlar için ben sadece bebeğe mama yapıcıyım bazen iki öğün bazen bir öğün yiyorum aç kalıyorum hiç güzel yiyemiyorumki sütümde yaRasın çocuğa pazartesi hastanedeki kontorlde 3325 geldi bugünde 3300 geldi karnı gurlduyor sürekli emzirince ondan doymuyor diyolar zaten hamileliğimin son 2 ayını kaynanmın yüznden kötü geçirdim ha bir doğasydı bir doğsaydı diye diye birde bana bakcağına ben ona baktım böyle giderlerse giderim ben canım çok sıkkın birde tlefonuma taktılar
Benim eşimin ailesi de iyi değil, ama senin gibi sessiz kalsaydım belki de şuan aynı şeyleri yaşıyor olacaktım. Hepsinin ağzının payını verdim!! Şuan görüşmüyorum uzak dursunlar benden! Bebek olunca beni aradılar konuşmadım bile. Bu dünyaya kendimi beş para etmez insanlara ezdirmek için gelmedim sende topla kendini güçlü ol! Suç kocanda yavrum, onun yüzünden bu kadar tepene binmişler!Amin canım inş hepsi beni çok üzüyr evlendiğimden beri köylüsü yada akrabası değilm onların beni bir sevemediler deseler kötü eli maşalı analrım ama bi zararımda yok onlara allah büyük inş onların yaptıklarını yanlarına koymasın
Benim sezeryan sonrası bir hemşire gelip bastırdı göbek deliğimin üstüne mi ne oralara, ama çok nazikti iyi bir kızdı, birkaç kez yaptı ama aynı anda değil. Kan fışkırdı. Ama ne acı anlatamam, sonra sinirlendim acıdan bırak dedim. 10 kişi ne alaka onu anlamadım? Benim 4. Günde herşey normale döndü acı kalmadı çok şükür. Bence doktor farkı var ya gerçekten. Çok hırpalıyor bazısı. Zaten anestezi de hissetmiyorsun diye.Rahim oto
Senin kanını nasıl bosalttilar benin. Başıma 10 kişi toplandi sirayla yumruklari ile bastirdilar 2 saat boyunca aynı şeyi mo yaşadik? Beni alt dan muayene etti doktorum ondan sonra 5 dk bir 2 dk bir 12 saat boyunca kasildim ben . Rahim zedelenmesi diyor . Allah dan sezaryene girdim, spinal sezaryen oldum o yumruk bastirmalari o an hissetmedim, düşünemiyorum gerçekten . Uyusuklugum geçince dikiş ağrısı değil rahim ağrısı çektim 1 hafta boyunca. Sezaryen özel. De oldum
.beni alttan devlet de muayene etti ama.muayeneden sonra çok kanamam oldu . 2 gündür daha iyiyim ama.adam rüyalarıma giriyor , soruyorum sürekli bana neden bunu yaptınız diye ? Gerçekten dr hatası mi yoksa rahimdemi problem vardı bilmek istiyorum
40 gün sonra beni sezaryene alan Dr ile konuşacağım . Burası küçük bi yer doğruyu söyleyeceğini sanmıyorum ama.bakicam
Canım annen yada Kızı kardeşin varsa sana destek olurlar, yada eşin bebek bakımı ile ilgili herşeyi yapıyorsa çok güzel olur senin için. Dualarım seninlebenden kan ve idrar aldılar birazdan ultrason cekecekler bana dua edin temiz çıkmazsa bi hafta hastanedesin diyor çıkarsa yarin çıkaracak ben naparım.daha 15gunluk çocukla hastane de dua edin bana kızlar çok dua...
Göbek çizgisi Benim de geçmedi, netten baktık 3-6 ay arası geçer yazıyor. Dikişlerine üzüldüm nasıl düzgün dikmez ya şaka gibiBenimde dikiş yerim kötü dikilmiş bakmak istemiyorum. Çok moralim bozuluyor. Doktor kendi kapamadı başkası kapadı bi de 2. Çocukta duzeltiriz dedi çok bozuldum ben buncagiza düzgün baktığımı düşünmüyorum hayıflanıyorum bi sürü şey. Bi de göbek çizgimde geçmedi o ne zaman geçer
Aaaa süper fikir, eşim mesaiye kaldı mecbur bende onun tişörtünü gitmiştim onun kokusunu da seviyor kızım diye cidden işe yaradı :) benim de göğüsten ayrılmıyor orada uyumak istiyor hep ya bende ya eşimde sürekliBir bez bebek vs bir şeyle sabaha kadar uyu kokun sinsin canım ona uyku arkadaşı olarak kullan yattırdıgın zmaan yanına koy belki işe yarar
Doktorum bana da korse takma kasların çalışmasını engeller zor düzelirsin demişti. Ufak tefek hareketler yap, 40 ından sonra da spor yaparsın yavaştan demişti. Benim göbek kalmadı ama inşallah eylülde tatil istiyorum biraz sıkılaşmak süper olurduEvet malesef son muayene de Dr rahmimi çok kötü zedeledi 12 saat rahim sancısı çektim .açılmam olmadı . Zor bi doğum oldu komlikasyon ile.başladım. öyle de bitti . Ne yapayım nasibimde bu varmış . Duzelicek canım bıçak yarası hemen düzelmiyor ama geçiceek inşallah iğne yerleri vs geçicek vücudunu dinleme hiç . Kendinide dinleme bebeğe odaklan ozaman rahat oluyorsun . Ablam in 2 sezaryen doğumu var her doğum sonrası fitness çalıştı göbeğinde kas var , o yüzden olumsuz düşünme vücut da sağlık da daha iyi olacak inşallah
O ne ya ben şok şuan, sırt dikeni mi siyah şey ne ki? Alla alla çok merak ettim bakHaklısın da iste bi defa grup geçirdi korku girdi içime goturmedigim halde hastalandı gotursem ne olur kim bilir.Ynen cnnm dene sancısı varsa çıkar zatn o diken ama korkmadan yap hafif sertlikte ben çıkaramıyor m korkudan annem yapiyo valla cnnm gaz problem ya bu gecede kendini sika siks mahvoldu kuzum üst üste 6 7 tane ciksriyo hala bitmiyoo gazi
Evet malesef son muayene de Dr rahmimi çok kötü zedeledi 12 saat rahim sancısı çektim .açılmam olmadı . Zor bi doğum oldu komlikasyon ile.başladım. öyle de bitti . Ne yapayım nasibimde bu varmış . Duzelicek canım bıçak yarası hemen düzelmiyor ama geçiceek inşallah iğne yerleri vs geçicek vücudunu dinleme hiç . Kendinide dinleme bebeğe odaklan ozaman rahat oluyorsun . Ablam in 2 sezaryen doğumu var her doğum sonrası fitness çalıştı göbeğinde kas var , o yüzden olumsuz düşünme vücut da sağlık da daha iyi olacak inşallah
Memeyi nasıl tutturdun canım? Benim ki hala almıyor. Kendi isterse işte bazen alıyor. Sağıp veriyorum
Benimde dikiş yerim kötü dikilmiş bakmak istemiyorum. Çok moralim bozuluyor. Doktor kendi kapamadı başkası kapadı bi de 2. Çocukta duzeltiriz dedi çok bozuldum ben buncagiza düzgün baktığımı düşünmüyorum hayıflanıyorum bi sürü şey. Bi de göbek çizgimde geçmedi o ne zaman geçer
Canım çiZgi geçici diye biliyorum ama ne zaman bilmiyorum 40 diyen var 2 aya diyen var o da geçer inşBenimde dikiş yerim kötü dikilmiş bakmak istemiyorum. Çok moralim bozuluyor. Doktor kendi kapamadı başkası kapadı bi de 2. Çocukta duzeltiriz dedi çok bozuldum ben buncagiza düzgün baktığımı düşünmüyorum hayıflanıyorum bi sürü şey. Bi de göbek çizgimde geçmedi o ne zaman geçer
1 saat normal bir süre mi acaba emziren arkadaşlar da yazsa öğrensek canım.Valla annem mememi iki yanından tutup inceltip bebegin ağzına getiriyordu ben de bebegi basından memeye doğru bastırıyordum bu şekilde bi kaç kere tutturduk. Sonrasında bebek de ben de pratiklik kazandık artık kendi kendime tutturabiliyorum. Ama simdi de o kadar çok emiyor ve göğüste kalıyor ki göğüslerim küçücük kaldı yeni sut üretmeye fırsat olmuyor resmen. Sabahtan beri 15dk uyuyor 1saat emiyor. Bomboş kaldı göğüslerim. Napicagimi sasırdım
İdrar için sonda mı ne ondan taktılar bana acaba sana da takarken tahriş mi ettilerAh canım benim de yamuk dikmişler kim dikti bilmiyorum dr a gidip yüzyüze sormak istiyorum o yüzden aramadım doğum çizgisi var ya ora karşılıklı gelmemiş nasıl moralim bozuk anlatamam. Sezaryen benim işim diye çok övünüyordu dr um ama gel gör durum bu. Artı idrar yolumu bozdular ne yaptılarsa dağınık idrar yapıyorum bacaklarım arkam her yerime geliyo yaparken artı 15 gündür yanıyor iğne yerleri mi saymıyorum bileçok ağladım günlerdir hepsine ağlamaktan da yoruldum valla ne yapcam bilmiyorum
Bana hastanede 2 saatte bir 20 dk emzir dendi. Geri kalan memede keyif yapma oyalanma diyorlar1 saat normal bir süre mi acaba emziren arkadaşlar da yazsa öğrensek canım.
Aaahhh keşke emse benim kiBana hastanede 2 saatte bir 20 dk emzir dendi. Geri kalan memede keyif yapma oyalanma diyorlar
Ya takarken ya çıkarırken oldu bir şey sanırım benim sonda çok kaldı birde ağrı pompası çok uzun süre kaldı ayaklarımın uyuşukluğu uzun sürdü çok geç kalktım sonda da kaldı o süreçte tabiİdrar için sonda mı ne ondan taktılar bana acaba sana da takarken tahriş mi ettiler
Nedn emmiyor sorun neAaahhh keşke emse benim ki(
humana çayı iç 1 tatlı kaşığı yerine 2-3koy bir kupaya sütten ağırlık bile yapiyorValla annem mememi iki yanından tutup inceltip bebegin ağzına getiriyordu ben de bebegi basından memeye doğru bastırıyordum bu şekilde bi kaç kere tutturduk. Sonrasında bebek de ben de pratiklik kazandık artık kendi kendime tutturabiliyorum. Ama simdi de o kadar çok emiyor ve göğüste kalıyor ki göğüslerim küçücük kaldı yeni sut üretmeye fırsat olmuyor resmen. Sabahtan beri 15dk uyuyor 1saat emiyor. Bomboş kaldı göğüslerim. Napicagimi sasırdım
Valla keyfinden, süt çok meme ucu var. Sağıp verince höpür höpür içiyor. Hastanede onca ebe hemşire uğraştı günlerce hemde nasıl. Ekstra biz gidip geldik emmiyor yardım edin vs diye (özel bebek hemşireleri var her türlü desteği veriyorlar ) denedik saatlerce günlerce bana mısın demedi valla. Anca canı isterse bir iki çeker hüpletirNedn emmiyor sorun ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?