2018 mart-nisan anneleri

Hepsi cahil bunların ya, bebeğin çok iyi doğmuş kilosu ne demek küçük doğmuş. Sen neden inanıyorsun bunlara. Benim kızım 37 haftalık 2.900 doğdu küçük doğdu desin hadi biri göreyim. Doktor bana bile kilosu iyi dedi. Bebeğini nasıl sana vermezler ben yanlış öı anladım? Mesajın başında bana mı verirler yazmışsın. Sen belli ki çok uysal iyi kalpli bir kızsın. Bebeğin senin ve kimse senden alamaz!! Onsuz bir yere gitmeyi de düşünme, bebeğinden soğuma sakın. Evine git bacım sen.

Benim eşimin ailesi de iyi değil, ama senin gibi sessiz kalsaydım belki de şuan aynı şeyleri yaşıyor olacaktım. Hepsinin ağzının payını verdim!! Şuan görüşmüyorum uzak dursunlar benden! Bebek olunca beni aradılar konuşmadım bile. Bu dünyaya kendimi beş para etmez insanlara ezdirmek için gelmedim sende topla kendini güçlü ol! Suç kocanda yavrum, onun yüzünden bu kadar tepene binmişler!

Benim sezeryan sonrası bir hemşire gelip bastırdı göbek deliğimin üstüne mi ne oralara, ama çok nazikti iyi bir kızdı, birkaç kez yaptı ama aynı anda değil. Kan fışkırdı. Ama ne acı anlatamam, sonra sinirlendim acıdan bırak dedim. 10 kişi ne alaka onu anlamadım? Benim 4. Günde herşey normale döndü acı kalmadı çok şükür. Bence doktor farkı var ya gerçekten. Çok hırpalıyor bazısı. Zaten anestezi de hissetmiyorsun diye.

benden kan ve idrar aldılar birazdan ultrason cekecekler bana dua edin temiz çıkmazsa bi hafta hastanedesin diyor çıkarsa yarin çıkaracak ben naparım.daha 15gunluk çocukla hastane de dua edin bana kızlar çok dua...
Canım annen yada Kızı kardeşin varsa sana destek olurlar, yada eşin bebek bakımı ile ilgili herşeyi yapıyorsa çok güzel olur senin için. Dualarım seninle

Göbek çizgisi Benim de geçmedi, netten baktık 3-6 ay arası geçer yazıyor. Dikişlerine üzüldüm nasıl düzgün dikmez ya şaka gibi benim çok şükür doktorum çok iyiydi. İncecik bir çizgi şimdi bile varla yok arasında, birde krem verdi sür iz kalmasın diye. Günde 2 defa sürüyorum. Benim yapıştırma dikiş yapıldı. Estetik dikiş yani. Senin nasıl dikti kuzum?

Bir bez bebek vs bir şeyle sabaha kadar uyu kokun sinsin canım ona uyku arkadaşı olarak kullan yattırdıgın zmaan yanına koy belki işe yarar
Aaaa süper fikir, eşim mesaiye kaldı mecbur bende onun tişörtünü gitmiştim onun kokusunu da seviyor kızım diye cidden işe yaradı :) benim de göğüsten ayrılmıyor orada uyumak istiyor hep ya bende ya eşimde sürekli

Doktorum bana da korse takma kasların çalışmasını engeller zor düzelirsin demişti. Ufak tefek hareketler yap, 40 ından sonra da spor yaparsın yavaştan demişti. Benim göbek kalmadı ama inşallah eylülde tatil istiyorum biraz sıkılaşmak süper olurdu

O ne ya ben şok şuan, sırt dikeni mi siyah şey ne ki? Alla alla çok merak ettim bak

Amin canım inş düzelcez korse takıyorum şimdilik tam toplayınca aletli platese gidicem. Sen genel anestezi mi oldun belden mi

Memeyi nasıl tutturdun canım? Benim ki hala almıyor. Kendi isterse işte bazen alıyor. Sağıp veriyorum

Valla annem mememi iki yanından tutup inceltip bebegin ağzına getiriyordu ben de bebegi basından memeye doğru bastırıyordum bu şekilde bi kaç kere tutturduk. Sonrasında bebek de ben de pratiklik kazandık artık kendi kendime tutturabiliyorum. Ama simdi de o kadar çok emiyor ve göğüste kalıyor ki göğüslerim küçücük kaldı yeni sut üretmeye fırsat olmuyor resmen. Sabahtan beri 15dk uyuyor 1saat emiyor. Bomboş kaldı göğüslerim. Napicagimi sasırdım

Ah canım benim de yamuk dikmişler kim dikti bilmiyorum dr a gidip yüzyüze sormak istiyorum o yüzden aramadım doğum çizgisi var ya ora karşılıklı gelmemiş nasıl moralim bozuk anlatamam. Sezaryen benim işim diye çok övünüyordu dr um ama gel gör durum bu. Artı idrar yolumu bozdular ne yaptılarsa dağınık idrar yapıyorum bacaklarım arkam her yerime geliyo yaparken artı 15 gündür yanıyor iğne yerleri mi saymıyorum bile çok ağladım günlerdir hepsine ağlamaktan da yoruldum valla ne yapcam bilmiyorum

Canım çiZgi geçici diye biliyorum ama ne zaman bilmiyorum 40 diyen var 2 aya diyen var o da geçer inş

1 saat normal bir süre mi acaba emziren arkadaşlar da yazsa öğrensek canım.

İdrar için sonda mı ne ondan taktılar bana acaba sana da takarken tahriş mi ettiler

İdrar için sonda mı ne ondan taktılar bana acaba sana da takarken tahriş mi ettiler
Ya takarken ya çıkarırken oldu bir şey sanırım benim sonda çok kaldı birde ağrı pompası çok uzun süre kaldı ayaklarımın uyuşukluğu uzun sürdü çok geç kalktım sonda da kaldı o süreçte tabi ya başıma gelmeyen kalmadı tuvalet için lavman vs aklıma geldikçe yazıyorum bi canımı almadıkları kaldı şükür

humana çayı iç 1 tatlı kaşığı yerine 2-3koy bir kupaya sütten ağırlık bile yapiyor
Bu arada sürpriz doğumum nedeniyle agdaya gidemedim ne 15 gun oldu ne zaman gitmem lazım korkuyorum birazda

Nedn emmiyor sorun ne
Valla keyfinden, süt çok meme ucu var. Sağıp verince höpür höpür içiyor. Hastanede onca ebe hemşire uğraştı günlerce hemde nasıl. Ekstra biz gidip geldik emmiyor yardım edin vs diye (özel bebek hemşireleri var her türlü desteği veriyorlar ) denedik saatlerce günlerce bana mısın demedi valla. Anca canı isterse bir iki çeker hüpletir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…