- 30 Mart 2017
- 1.792
- 1.176
- 63
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #18.961
Of ya hakikaten herşey gelmiş başınaYa takarken ya çıkarırken oldu bir şey sanırım benim sonda çok kaldı birde ağrı pompası çok uzun süre kaldı ayaklarımın uyuşukluğu uzun sürdü çok geç kalktım sonda da kaldı o süreçte tabiya başıma gelmeyen kalmadı tuvalet için lavman vs aklıma geldikçe yazıyorum bi canımı almadıkları kaldı şükür
3 tane kitap aldık hepsinde yazıyor kundak sst pat sallama vs ama ya ben ıyi yapamıyorum ya da ise yaramiyorMerhaba kızlar ben temmuz annesi olacağım inş ama şimdiden doğum tecrübelerinizi okuyorum uzaktan. Malum ilk bebek ve tecrübesizim:)
Uyku konusunda baldananneuyku diye bi adres var instada şşt pat yöntemi falan diyor onları deneyebilirsin canım. Belki işe yarar.
Benimde estetik dikiş sanırım ip yok. Madecasol mu verdiGöbek çizgisi Benim de geçmedi, netten baktık 3-6 ay arası geçer yazıyor. Dikişlerine üzüldüm nasıl düzgün dikmez ya şaka gibibenim çok şükür doktorum çok iyiydi. İncecik bir çizgi şimdi bile varla yok arasında, birde krem verdi sür iz kalmasın diye. Günde 2 defa sürüyorum. Benim yapıştırma dikiş yapıldı. Estetik dikiş yani. Senin nasıl dikti kuzum?
Offf senin durumunda kötüymüş cnm. Kanamaniz ne durumda bana ilaç vermişti 2 hafta önce iyice temizlensin rahmim endometrium incelsin vs diyeAh canım benim de yamuk dikmişler kim dikti bilmiyorum dr a gidip yüzyüze sormak istiyorum o yüzden aramadım doğum çizgisi var ya ora karşılıklı gelmemiş nasıl moralim bozuk anlatamam. Sezaryen benim işim diye çok övünüyordu dr um ama gel gör durum bu. Artı idrar yolumu bozdular ne yaptılarsa dağınık idrar yapıyorum bacaklarım arkam her yerime geliyo yaparken artı 15 gündür yanıyor iğne yerleri mi saymıyorum bileçok ağladım günlerdir hepsine ağlamaktan da yoruldum valla ne yapcam bilmiyorum
Canım sütünün yetip yetmediğini bi sağ sutu bak ona göre sakinleşmek için emiyor olabilir. Benimki strese girdiğinde gazi olduğunda uykuya dalmak için vs emmek istiyor hep. Ki hiç araç olarak kullanmasını istememiştim memeyi falan. Çok okumaya çalışıyorum ilk 3 ay için bebekle iletişim yakınlık serbest yani istediği zaman emzirin kucağınıza alın diyorlar. Genelde 6 aydan sonrası çocuk alışıp kullanıyor bu durumu 3 ay sıkıntı yok deniyor ama bilemiyorum.Kızlar bizim kız her gün yeni bir huy geliştiriyor. Memeyi tuttu çok şükür artık bu konuda sıkıntımız yok ama bu sefer de bırakmıyor, resmen 24 saat memede kalmak istiyor. Acaba sütüm mü yetmiyor diye düşünüyorum. Bu durumu yaşayanlarınız var dimi, bana verebileceğiniz bi tavsiye var mi?
Bize devit verdilersaglik ocaklari standart herkese monovit veriyolar diye biliyorum canım ever onu dedi
Yok cnm bahssettigimiz bebegin sirt kisminda cikiyobüyük tuvalette mi çıkıyor bende cok sancı çekmiştim.sezeryanda da 15 günde ancak kendime geldim
Cnm valla bnde gorunce soka girmistim nssil oluyo acaba diye ama cikarfikca kalmafi gbi artik cok az cikiyo bizim.Valla annm bana da oyle diuo bugun ssen kenfi kenfine uyiuodun gaxin cikiyodu diye biz o kadar ugrasiyorz bebisker hala huzursuxHey Yarabbim herkes şoka girdi :) korku filmi gibi küçük küçük. Diken diken :) çevremde biri olsa yaptırıcam ben çok inanıyorum eski insanlarin tecrübelerine. Annem bana diyorki ben sizin gazinizi hiç cikarmadim emzirdim beşiğe koydum diyor. Ya cok salliyolardi bizi besikde Sallanarak çıkıyordu ya da ne bileyim eskiden hersey organikti ondan bişey olmuyordu şimdi oylemi yemek yemeğe çekiniyoruz gaz olur diye..
Canm ciksrsbiliyosan ciksr evet sirt dikeni bebegin sancisiynis o cikinca rahat ediyolarmis bn beceremiyorm ciksrmsyi annem usta bu isteO ne ya ben şok şuan, sırt dikeni mi siyah şey ne ki? Alla alla çok merak ettim bak
Valla keyfinden, süt çok meme ucu var. Sağıp verince höpür höpür içiyor. Hastanede onca ebe hemşire uğraştı günlerce hemde nasıl. Ekstra biz gidip geldik emmiyor yardım edin vs diye (özel bebek hemşireleri var her türlü desteği veriyorlar ) denedik saatlerce günlerce bana mısın demedi valla. Anca canı isterse bir iki çeker hüpletir
Of ya hakikaten herşey gelmiş başınaözel değil miydi senin? Yani desene özel olsa ne yazar adamlar işi düzgün yapmayınca
Benim dogum yaptiktan sonra agrim devan etti. Kimse inanmadi sonra ebe geldi karinima bastirdi ve bastirma ile birlikte kan bisalmaya basladi. Acil beni tekrar aldilar ic kisimda yirtulma varmis. Yirtik yeri bulmaya calistilar. O sirada da cok kan kaybettim ve herseyide girdum. Sonra dikis falan attilar sanirim. Ama bi aciklama yapilmadi surecle ilgili. Rahim zedelenmesi olabilir mi. Bugun gidecektim dojtora ama yarin gidebilecegim insallah sorarim.Rahim oto
Senin kanını nasıl bosalttilar benin. Başıma 10 kişi toplandi sirayla yumruklari ile bastirdilar 2 saat boyunca aynı şeyi mo yaşadik? Beni alt dan muayene etti doktorum ondan sonra 5 dk bir 2 dk bir 12 saat boyunca kasildim ben . Rahim zedelenmesi diyor . Allah dan sezaryene girdim, spinal sezaryen oldum o yumruk bastirmalari o an hissetmedim, düşünemiyorum gerçekten . Uyusuklugum geçince dikiş ağrısı değil rahim ağrısı çektim 1 hafta boyunca. Sezaryen özel. De oldum
.beni alttan devlet de muayene etti ama.muayeneden sonra çok kanamam oldu . 2 gündür daha iyiyim ama.adam rüyalarıma giriyor , soruyorum sürekli bana neden bunu yaptınız diye ? Gerçekten dr hatası mi yoksa rahimdemi problem vardı bilmek istiyorum
40 gün sonra beni sezaryene alan Dr ile konuşacağım . Burası küçük bi yer doğruyu söyleyeceğini sanmıyorum ama.bakicam
Offf senin durumunda kötüymüş cnm. Kanamaniz ne durumda bana ilaç vermişti 2 hafta önce iyice temizlensin rahmim endometrium incelsin vs diye
Göğüs pedinın ortasına zeytinyağı sür sudyenine yapıstir. .öyle kalsın göğsünde geçicek. krem hiç bi işe yaramıyor, yap bak çok iyi gelicek 2 güne geçicek hiç çıkarmaOff kızlar moralim çok bozuk göğüs ucum yok bebek silikon uç ile emiyor 22 gün oldu ve gögüslerim sürekli yara oluyor her gün ağlıyorum resmen Of ya yeter artık
Benim de uçla emiyor ve meme uçlarım perişan sızlıyor acıyor her emdi koparıyor sanki sabrediyorum vallaOff kızlar moralim çok bozuk göğüs ucum yok bebek silikon uç ile emiyor 22 gün oldu ve gögüslerim sürekli yara oluyor her gün ağlıyorum resmen Of ya yeter artık
Cnm bnm kizim ilk gunkerde ouleudi 1 saate yakin emiyodu zaten bos olsn gogsumde hic bisey kalmiyodu ama emdikce sut artiyo Sen gun icinde mutlaka sicak bi dus al sicak su sut kanallatini aciyomus 've bol su ic marul ye rezene ic aurica invir hurma ye ara ogunde sutunun kalitesi artsin stres yapms sskin1 saat normal bir süre mi acaba emziren arkadaşlar da yazsa öğrensek canım.
Cnm hakiki islenmemis zeyyin yagi acayip ise ysriuo bnm hep ysra olmustu bildigin kaniyodu ucunu sanki bicskla kesiyolRdi krem falan hic gecirnefi iki gun yag surdum gecti simdide ara ara suruyom bi sikinti kalmafiBenim de uçla emiyor ve meme uçlarım perişan sızlıyor acıyor her emdi koparıyor sanki sabrediyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?