2018 mart-nisan anneleri

Of ya hakikaten herşey gelmiş başına özel değil miydi senin? Yani desene özel olsa ne yazar adamlar işi düzgün yapmayınca

3 tane kitap aldık hepsinde yazıyor kundak sst pat sallama vs ama ya ben ıyi yapamıyorum ya da ise yaramiyor

Benimde estetik dikiş sanırım ip yok. Madecasol mu verdi

Offf senin durumunda kötüymüş cnm. Kanamaniz ne durumda bana ilaç vermişti 2 hafta önce iyice temizlensin rahmim endometrium incelsin vs diye

Canım sütünün yetip yetmediğini bi sağ sutu bak ona göre sakinleşmek için emiyor olabilir. Benimki strese girdiğinde gazi olduğunda uykuya dalmak için vs emmek istiyor hep. Ki hiç araç olarak kullanmasını istememiştim memeyi falan. Çok okumaya çalışıyorum ilk 3 ay için bebekle iletişim yakınlık serbest yani istediği zaman emzirin kucağınıza alın diyorlar. Genelde 6 aydan sonrası çocuk alışıp kullanıyor bu durumu 3 ay sıkıntı yok deniyor ama bilemiyorum.

ben hastanede enfeksiyon bebeğimi de yoğun bakıma aldılar Rabbim beterinden koru (kuyruk.sokumunda apse çıktı antibiyotik tedavisi uygulayacaklar) ağlamaktan helak oldum

Cnm valla bnde gorunce soka girmistim nssil oluyo acaba diye ama cikarfikca kalmafi gbi artik cok az cikiyo bizim.Valla annm bana da oyle diuo bugun ssen kenfi kenfine uyiuodun gaxin cikiyodu diye biz o kadar ugrasiyorz bebisker hala huzursux

Kızlar ne yiyorsunuz ben artık ne yiyecegimi şaşırdım. Bebeğim çok gazlı çıkartıyor çıkartıyor gene de kıvranıyor çığlık atıyor. Başım çatlıyor stresten sanırım. Ben rezene vs çayı içiyorum kiraz çekirdeği kemeri aldım takıyorum bebeğe masaj yapmaya çalışıyorum her yolu denemeye çalışıyorum ama nafile zaten damla da kullanıyoruz. Siz neler yiyorsunuz bi de boynunda kırmız noktalar vardı omzuna doğru da çıkmış. Benim yedigim mi dokunuyor acaba

Benim de öyleydi meme ucu aventin kelebeklerle emiyor buna şükür ne yapayım dene belki öyle sever seninki de

Of ya hakikaten herşey gelmiş başına özel değil miydi senin? Yani desene özel olsa ne yazar adamlar işi düzgün yapmayınca

Geldi valla bu kadar istememin korkumun altında varmış bir şeyler hissetmişim. ÖZel hastane sözde okan üni hastanesi ama devlette olsam daha iyi geçerdi diye düşünüyorum.

Benim dogum yaptiktan sonra agrim devan etti. Kimse inanmadi sonra ebe geldi karinima bastirdi ve bastirma ile birlikte kan bisalmaya basladi. Acil beni tekrar aldilar ic kisimda yirtulma varmis. Yirtik yeri bulmaya calistilar. O sirada da cok kan kaybettim ve herseyide girdum. Sonra dikis falan attilar sanirim. Ama bi aciklama yapilmadi surecle ilgili. Rahim zedelenmesi olabilir mi. Bugun gidecektim dojtora ama yarin gidebilecegim insallah sorarim.

Off kızlar moralim çok bozuk göğüs ucum yok bebek silikon uç ile emiyor 22 gün oldu ve gögüslerim sürekli yara oluyor her gün ağlıyorum resmen Of ya yeter artık

Offf senin durumunda kötüymüş cnm. Kanamaniz ne durumda bana ilaç vermişti 2 hafta önce iyice temizlensin rahmim endometrium incelsin vs diye

14/15 gün oldu bugün hiç gelmedi ilk kez onun dışında az az geliyordu zaten en yoğun günü adetin sonları gibiydi bana ilaç vermedi sütü etkiliyor diye belki bilmiyorum canım ne işe yarıyormuş ki

Burnu çok tikaniyor bebeğimin, temizliyorum her uyandığında vikk vikk ses çıkıyor uyudugunda çabuk tikaniyor

Off kızlar moralim çok bozuk göğüs ucum yok bebek silikon uç ile emiyor 22 gün oldu ve gögüslerim sürekli yara oluyor her gün ağlıyorum resmen Of ya yeter artık
Göğüs pedinın ortasına zeytinyağı sür sudyenine yapıstir. .öyle kalsın göğsünde geçicek. krem hiç bi işe yaramıyor, yap bak çok iyi gelicek 2 güne geçicek hiç çıkarma

Benim de uçla emiyor ve meme uçlarım perişan sızlıyor acıyor her emdi koparıyor sanki sabrediyorum valla

1 saat normal bir süre mi acaba emziren arkadaşlar da yazsa öğrensek canım.
Cnm bnm kizim ilk gunkerde ouleudi 1 saate yakin emiyodu zaten bos olsn gogsumde hic bisey kalmiyodu ama emdikce sut artiyo Sen gun icinde mutlaka sicak bi dus al sicak su sut kanallatini aciyomus 've bol su ic marul ye rezene ic aurica invir hurma ye ara ogunde sutunun kalitesi artsin stres yapms sskin

Benim de uçla emiyor ve meme uçlarım perişan sızlıyor acıyor her emdi koparıyor sanki sabrediyorum valla
Cnm hakiki islenmemis zeyyin yagi acayip ise ysriuo bnm hep ysra olmustu bildigin kaniyodu ucunu sanki bicskla kesiyolRdi krem falan hic gecirnefi iki gun yag surdum gecti simdide ara ara suruyom bi sikinti kalmafi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…