- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #18.981
Biberonla mi iciyo cnmValla keyfinden, süt çok meme ucu var. Sağıp verince höpür höpür içiyor. Hastanede onca ebe hemşire uğraştı günlerce hemde nasıl. Ekstra biz gidip geldik emmiyor yardım edin vs diye (özel bebek hemşireleri var her türlü desteği veriyorlar ) denedik saatlerce günlerce bana mısın demedi valla. Anca canı isterse bir iki çeker hüpletir
Benim de öyle vallahi o plastikten dolayı ucunu emiyor sadece hep yara kopuyorBenim de uçla emiyor ve meme uçlarım perişan sızlıyor acıyor her emdi koparıyor sanki sabrediyorum valla
Öyle mi deneyeceğim bunuGöğüs pedinın ortasına zeytinyağı sür sudyenine yapıstir. .öyle kalsın göğsünde geçicek. krem hiç bi işe yaramıyor, yap bak çok iyi gelicek 2 güne geçicek hiç çıkarma
Canim sen de zeytinyago sur göğüs pedine sudyene yapıstir hiç çıkarma 2 gün arada değiştir . Hemen gecicek. Lasinoh vs hikaye . Bende çok cektm en son kendi kendime bunu buldum hemen düzeldiBenim de uçla emiyor ve meme uçlarım perişan sızlıyor acıyor her emdi koparıyor sanki sabrediyorum valla
Yap canım. Yazık o acı ile başka türlü baş edemezssnÖyle mi deneyeceğim bunu
O arada emzireceğim canım sorun olur mu normal zeytinyağı dimiYap canım. Yazık o acı ile başka türlü baş edemezssn
Canim sen de zeytinyago sur göğüs pedine sudyene yapıstir hiç çıkarma 2 gün arada değiştir . Hemen gecicek. Lasinoh vs hikaye . Bende çok cektm en son kendi kendime bunu buldum hemen düzeldi
Yok canım hiç sorun olmaz o Ped kalsin hep göğsünde. Evet zeytinyagiO arada emzireceğim canım sorun olur mu normal zeytinyağı dimi
Bebek yağı emmiyorki göğüs ucun yumusuyor iyilesiyor.Deniycem cnm ama yağı bebek emiyosa sorun değil mi
Amin canım inş göbeğinden dolayı bizde kalın dedi birde sezryan olunca ailem memlektte burda hiç kimsem yok onun için mecbur kaldım 40 çıkınca gideriz diyor eşimde 10 günlk oldu ilk 3 gün gelmedi stüm fazla sonra gldi ucuda küçüktü gögüslerimde şişti sertleşti anca sağa sağa aldırmıştım emiyordu ama doymuyordu ek mama verdi görümce eline kına yakaınlar sütün yok emmiyor diye diye bebeğim dünle bugün hiç emmedi istemiyor memeyi ağlıyor tabi grümcem kucağından hiç indirmediğinden onada alışıcak belkide kendi memesini vermiştir almasın diye zaten beni üze üze yakında sütümüde keserler kına yaksınlar münasip yerlerineAh canim benim yaa kiyamam..... allahlarindan bulsunlar.
Sen simdi.bu süreçte neden evde degilsin ve bebgin kac gunluk oldu. Lohusalik cnm rabbim seni feraha çıkarsın ins...
Şöyle söyleyeyim cnm. Bebegim 3600 dogdu. Ilk bikac gun sut gelmeyince mama verdik sonra bıraktık.
2.haftasinda 3750 idi. Ben uzuldum sutum yetmio diye. Doktorum bi hafta daha sabret haftada 200gram alirsa mamaya hic gerek yok dedi.
Bugun tam bi hafta oldu yani bebeim 3 haftalik. Bebek 4185 çıktı. Bunu neye borçluyum surekli emzirdim aglayinca emzik tepmedim kendimi emzik yaptm resmen. Ve sut artirmanin sırrı bence suda sakli. Ne zman tika basa yedim ve bol su ictim sutum oldu. Cunku mama verilince bebek tok oluyor emmiyor. Emmeyince beyne bebek tok cunku emmiyor sut uretimini azalt diye sinyal gidiyor.
O gorumcen de allahindan bulsun kendisi de kadin. Anne sütünün onemini bilmiomu. Seni yedirip icirip sutunu arttıracağına destek olacağına köstek oluyor
Canim hepimizin sütü geç geldi , seni öyle yipratmasinlar. Benim de 3. Gün geldi ama sürekli emzirdim. Sezaryen doğumda zaten 2 ya da 3 gün içinde geliyor ..Anne duş alıyor rahatlığı vs anca , bebek seni emdikce gelicek ,ne kadar emerse o kadar gelicek. Sutlerin göğsune inene kadar mama veriyosun 3 gun icinde iniyor . Yolarim ben öyle görümceyi ,,bildiği bişey yok üzerine geliyor . Anlat böyle . Aynen böyle oluyor. Ben sezaryen doğum yapıpda anında sütü olan yada ertesi gün doğuran anne görmedim . Bebeğını sürekli emzir üzülme sen emir ki rahmin toparlansin sütün cogalsin.Amin canım inş göbeğinden dolayı bizde kalın dedi birde sezryan olunca ailem memlektte burda hiç kimsem yok onun için mecbur kaldım 40 çıkınca gideriz diyor eşimde 10 günlk oldu ilk 3 gün gelmedi stüm fazla sonra gldi ucuda küçüktü gögüslerimde şişti sertleşti anca sağa sağa aldırmıştım emiyordu ama doymuyordu ek mama verdi görümce eline kına yakaınlar sütün yok emmiyor diye diye bebeğim dünle bugün hiç emmedi istemiyor memeyi ağlıyor tabi grümcem kucağından hiç indirmediğinden onada alışıcak belkide kendi memesini vermiştir almasın diye zaten beni üze üze yakında sütümüde keserler kına yaksınlar münasip yerlerine
Canım 15 günde baslanıyor d vite hatta daha erken basla demişti bana doktorum. Saglık ocağı ücretsiz veriyor d vitaminini ama onu alma paraben varmış içinde 28 liraya vita sanol aldım ben doktor tavsıyesıyle. İyi geçti canım ateş fln olmadı bu asıda olmazmış zatenCanım biz 15 günlük olduk daha bize doktorumuz D vitamini vermedi.1 aylık asisini oldunuzmu annesi.Nasıl geçti o gün ve gece ateş yaptimi .
Allah yardımcımız olaçsun canım iki cocukla bunsğreci hic ama hic düşünemiyorumBen 10. Gunde yalniz kaldim ve bi kizim daha var 3 yasina gircek. Dusun bi ona bi digerine koşmaktan kahvalti edemiyorum bugun kimse inanmaz belki 4 saatte anca kahvalti hazirlayabildim. Hazirladgmi da ayak ustu yedim. Biri agliyo digeri acikio birinin altini temizlerken digeri kakasini yapiyor gun boyu tek yaptigim sey kosturmak saat aksam 8de resmen bayginlik geciriyorum elim ayagim tutmuo halsizlikten. Yardima cagirabilrim birilerini ama kimsenin hayati da benim yuzunden aksasin istemiorum kendi isimi kendim gormek istiyorum.
Üstüne bi de bebek gormeye misafirler gelio. Ben bu kosturmacadaylen nasil onu da hallediyorum bilmiyorum valllaaaaa.
Canim rabbim sifa versin insallah temiz cikar tahlillerin bebisinle evinize dönersiniz
Oda sezryan bilmiyormu biliyor ama beni sevmeyip istemedikleri için böyle yaptılar zaten ah ablam yanımda olaydı hiç bişey olmaZdı bana ama kimsem yok burda artık rahat etsinler gece ikiden beri uykusuz dünden beri emmiyor dün gcede emmedi zorladım ağladı istedikleri oldu artık emmiyor emmediği içinde sütümde kesilecek allahından bulsunlar hepside alsınlar baksınlar biberon ytmeZ emzikte versinlerCanim hepimizin sütü geç geldi , seni öyle yipratmasinlar. Benim de 3. Gün geldi ama sürekli emzirdim. Sezaryen doğumda zaten 2 ya da 3 gün içinde geliyor ..Anne duş alıyor rahatlığı vs anca , bebek seni emdikce gelicek ,ne kadar emerse o kadar gelicek. Sutlerin göğsune inene kadar mama veriyosun 3 gun icinde iniyor . Yolarim ben öyle görümceyi ,,bildiği bişey yok üzerine geliyor . Anlat böyle . Aynen böyle oluyor. Ben sezaryen doğum yapıpda anında sütü olan yada ertesi gün doğuran anne görmedim . Bebeğını sürekli emzir üzülme sen emir ki rahmin toparlansin sütün cogalsin.
canim o hemsirelere nasil ulasiyoruz eve geliyolar miValla keyfinden, süt çok meme ucu var. Sağıp verince höpür höpür içiyor. Hastanede onca ebe hemşire uğraştı günlerce hemde nasıl. Ekstra biz gidip geldik emmiyor yardım edin vs diye (özel bebek hemşireleri var her türlü desteği veriyorlar ) denedik saatlerce günlerce bana mısın demedi valla. Anca canı isterse bir iki çeker hüpletir
Canim sen merak etme bebek.hic anneden baskasina oyle kolay kolay alisirmi. Brllki cok kiskanio seni. Bebek de biberona alisti diye seni emmiyordur suan. Hepimizin bebegi ayni durumdaydi.Amin canım inş göbeğinden dolayı bizde kalın dedi birde sezryan olunca ailem memlektte burda hiç kimsem yok onun için mecbur kaldım 40 çıkınca gideriz diyor eşimde 10 günlk oldu ilk 3 gün gelmedi stüm fazla sonra gldi ucuda küçüktü gögüslerimde şişti sertleşti anca sağa sağa aldırmıştım emiyordu ama doymuyordu ek mama verdi görümce eline kına yakaınlar sütün yok emmiyor diye diye bebeğim dünle bugün hiç emmedi istemiyor memeyi ağlıyor tabi grümcem kucağından hiç indirmediğinden onada alışıcak belkide kendi memesini vermiştir almasın diye zaten beni üze üze yakında sütümüde keserler kına yaksınlar münasip yerlerine
kizlar sol gogsumun kahverengi gozenekli yerlernden beyaz tuz gbi seyler çıktı ve oncesinde cok aciyodu bebek emerken hala da oyle bu gogsimdogerinin iki kati mastit oldum desem sknca geliyo sut sagincada geliyo nolmus olablir
Yok canım gelmiyor, benim doğumum da yardımcı olan hemşireler. Acıbadem de Doğum yapan herkese destek oluyorlar. Çok iyiler tabi ben izmitteyim diğer şubelerinin uygulamasını bilmiyorum.canim o hemsirelere nasil ulasiyoruz eve geliyolar mi
Evet canım biberon maalesef. Bardak yöntemini çok istemedi döktü hep bizde çok tecrübeli olmayınca mecbur biberon ama emzirme çalışmalarına devam dün emdi çok az bakalımBiberonla mi iciyo cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?