2018 mart-nisan anneleri

Süt içmese de sağıyorum. Sütüm var keşke içse bacım

Aventin ince kalın me varsa aldım göğüs ucu. Sevmiyor eli ile atıyor resmen memeden

Canim
Gozun aydın canım hadi ilk aşısını atlatmışsınız.Bugun kontrol varďı canım verdi D vitaminini doktor kendi yazdı.Basladık.Soyledim devletinkinde parafen var diye inanma dedi o kadar cok ince dusunme,ama icin rahat etsin baska yaziyorum dedi.

Son düzenleme:
LadyBird59 hepatit b aşısı değil mi
Kız allah senden razı olsun vallahi zeytinyağı koyma işi baya işe yaradı sol göğsümün çatlağı gitti sadece silikondan dolayı kenarları sıkıltınmorardı onlar çok acıyor sağ göğsümün iyileşmesine de az kaldı vallahi çok dua ettim sana

Canım ben de yapacaktım ama hakiki yoktu evde marketten alınan komili olur mu acaba sen ne sürdün benim de berbat uçlarım

Canım ben de yapacaktım ama hakiki yoktu evde marketten alınan komili olur mu acaba sen ne sürdün benim de berbat uçlarım
Ayçiçek yapı vardı evde canım onu sürdüm ben silikon uçla emzirdiğim için direk temas olmuyor maalesef o yüzden yara oldu benim kanet olsun silikon uçlar çok fazla zeytinyağı olmuyor göğüs pedi çekiyor çoğunu sadece nemli kalıyor kurumuyor bebek çok almıyor yani canım ondan korkma. Pedi çıkardığında ucu hariç kahverengi kısmını sil kuru bir peçeteyle İnan çok kalmıyor ama ucunu silme zaten çok hassas

14/15 gün oldu bugün hiç gelmedi ilk kez onun dışında az az geliyordu zaten en yoğun günü adetin sonları gibiydi bana ilaç vermedi sütü etkiliyor diye belki bilmiyorum canım ne işe yarıyormuş ki
Canım rahmin içini eski haline döndürme endometrium sanırım hamilelikte kalinlasiyor onu inceltior içerdeki kanun atılmasını sağlıyor kalırsa enfeksiyon oluyormuş doktorum ondan dolayı korktu verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…