2018 mart-nisan anneleri

Ben de silikon uçla emzirebiliyorum diğer türlü almadı benim kız. Deniycem cnm çok sağol

Kızlar özellikle sezaryen olanlara soruyorum karnınızın içleri yumruk yemiş gibi acıyor mu ezik gibi hep karnım çok acıyor ve neden acaba

Kızlar özellikle sezaryen olanlara soruyorum karnınızın içleri yumruk yemiş gibi acıyor mu ezik gibi hep karnım çok acıyor ve neden acaba
Benim de ilk bir hafta çok acıdı canım midemin altı falan..ameliyattan sonra bastırmışlardı ya ben ona bağladım ezildi demekki o kadar güçlü bastırdılar

Benim bebeği çok kaldırdığımda sızlıyor. Ama yürürken son 2 gündür sol tarafıma ağrı giriyor her adımda. erkenden ayaklaninca böyle oluyor sanırım. Millet 40 gün yatiyor

T tugsem_10 cnnm bnmjide gecen hafta oyle oldu capaklsndi sulandi kaynatilmis ilitilmis su Ile sil steril gazlis bezle 've ben doktorun verdigi fizzyolojik serum u da gazli beze dokup fazlasini siktim bezden 've kirpiklerine gozune hsfif surdum ustune de sut damlattim iki gune gecti

Allah razı olsun canım. Duan yeter senin ,çok acıyor biliyorum nasıl sakinleştirici etkisi var dimi , 2 güne komple geçer inşallah . Değiştir her gün Pedi iyileşene kadar . Şifa olsun canım

Aynen canım ben cok arastırıyorum kitap fln cok okuyorum bu yöntemi cok duydum uyku arkadaşı cok işe yarıyormuş :)

Sağolasın cnım darısı sizlere inşallah.. İnce düşünme ne demek şaşırttı beni doktorun cnm bizim doktor direk bırak dedi ki zaten paraben kremlerde sampuanlarda olsa kullanmıyoruz bebegin cildine zarar veriyor bir de onu içirmek ne demek :/

Kızlar merhaba bende yavruma kavuştum şükür ama sezeryan beni tüketti aşırı gazım var ve dikişlerim acııyo ayağa kalkarken dikişlerim üZerine yük biniyo, hergün daha kötüyüm gaz çıkıyo ama wc de büyük tuv yapamadım hala ve kanamam arttı normalmi bunlar

Atlattk canım sağolasın vallahi dillendirmek istemiyorum çok iyi kilo almış dr boyuda kilosuda üst sınırda dedi boyu uzun olacakmış
Masallah annesi cok guzel . Ben basta korkuyordum haftada cok aldi hani ilerde fazla kilo sikinti oluyormu diye.. ama anne sütüyle alinan kilolar kalici değilmiş yani obez riski falan olmuyormus.sukur.
Aynen canım ben cok arastırıyorum kitap fln cok okuyorum bu yöntemi cok duydum uyku arkadaşı cok işe yarıyormuş :)
Ben buyuk kzimda bi tülbentimi vermisti hem hafif hem yumusak diye bi bucuk sene onla uyudu koklaya koklaya :) cok severdi elinde tutunca kendini guvende hisseder daha cabuk uyurdu. Ise yarıyor
Hayirli olsun bebegin cnm. Bnde ilk gunler asiri gaz ssncisi cektim. Ama bolbol hosaf ictim gunde kac kase.... onla anca tuvalete çıkabilmiştim. Gercekten dikis agrisini gecio gaz sancisi cok fena. Sakin kati beslenme corba fln ic. Tabi mercimek dışında

Sezaryen olalı kaç gün oldu ?
Çiğ sebze ve gaz yapan yiyecekler yeme karıştırıp hersey yeme, ben hastanede gaz cikardim ,büyük wc yaptım ama eve geldim sabah güzel bi kahvaltı yaptım herseyden yedim 2 gün zorlandim. Karıştırma fazla
Ayaklarını sıcak tut oda acayip dikiş ağrısı yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…