- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #19.021
Ayçiçek yapı vardı evde canım onu sürdüm ben silikon uçla emzirdiğim için direk temas olmuyor maalesef o yüzden yara oldu benim kanet olsun silikon uçlar çok fazla zeytinyağı olmuyor göğüs pedi çekiyor çoğunu sadece nemli kalıyor kurumuyor bebek çok almıyor yani canım ondan korkma. Pedi çıkardığında ucu hariç kahverengi kısmını sil kuru bir peçeteyle İnan çok kalmıyor ama ucunu silme zaten çok hassas
Çayla silme çok yanlışmış aman diyim. Kaynamış soğutulmuş steril su ve pamuk ile gözünü burna doğru sil her pamuğu bi kere kullan ve damla damlatKizin gözü çapak yapiyor sütle de geçmedi çayla sileceğiz bakalim
Benim de ilk bir hafta çok acıdı canım midemin altı falan..ameliyattan sonra bastırmışlardı ya ben ona bağladım ezildi demekki o kadar güçlü bastırdılarKızlar özellikle sezaryen olanlara soruyorum karnınızın içleri yumruk yemiş gibi acıyor mu ezik gibi hep karnım çok acıyor ve neden acaba
Benim bebeği çok kaldırdığımda sızlıyor. Ama yürürken son 2 gündür sol tarafıma ağrı giriyor her adımda. erkenden ayaklaninca böyle oluyor sanırım. Millet 40 gün yatiyorKızlar özellikle sezaryen olanlara soruyorum karnınızın içleri yumruk yemiş gibi acıyor mu ezik gibi hep karnım çok acıyor ve neden acaba
Benim de aynı hem göğüs ucum yok ondan almadı benim kızda bu uçta çok yara yapıyorBen de silikon uçla emzirebiliyorum diğer türlü almadı benim kız. Deniycem cnm çok sağol
Olur canım komiliCanım ben de yapacaktım ama hakiki yoktu evde marketten alınan komili olur mu acabasen ne sürdün benim de berbat uçlarım
Allah razı olsun canım. Duan yeter senin ,çok acıyor biliyorumKız allah senden razı olsun vallahi zeytinyağı koyma işi baya işe yaradı sol göğsümün çatlağı gitti sadece silikondan dolayı kenarları sıkıltınmorardı onlar çok acıyor sağ göğsümün iyileşmesine de az kaldı vallahi çok dua ettim sana
Mecbur başka hastane mi var,yokluktan konakciyiz. Doğumum yetişmediAaa yakın sayılırız :) Konak’ta iyiymiş çok duydum
Terra d vermişler bana canım ama monovittede var sanırımCnnm saglik ocaginds hangisinj verdiker monovit d mi bnde onu kullaniyom eger oysa degiseyim
Atlattk canım sağolasın vallahi dillendirmek istemiyorum çok iyi kilo almış dr boyuda kilosuda üst sınırda dedi boyu uzun olacakmışLadyBird59 cnm gecmis olsun asiyi da atlatmissiniz. Ilk ay kilo alimi ne olmus bebeğinin ins altinda kalmayız bizdeeee
Aynen canım ben cok arastırıyorum kitap fln cok okuyorum bu yöntemi cok duydum uyku arkadaşı cok işe yarıyormuş :)Aaaa süper fikir, eşim mesaiye kaldı mecbur bende onun tişörtünü gitmiştim onun kokusunu da seviyor kızım diye cidden işe yaradı :) benim de göğüsten ayrılmıyor orada uyumak istiyor hep ya bende ya eşimde sürekli
Sağolasın cnım darısı sizlere inşallah.. İnce düşünme ne demek şaşırttı beni doktorun cnm bizim doktor direk bırak dedi ki zaten paraben kremlerde sampuanlarda olsa kullanmıyoruz bebegin cildine zarar veriyor bir de onu içirmek ne demek :/Canim
Gozun aydın canım hadi ilk aşısını atlatmışsınız.Bugun kontrol varďı canım verdi D vitaminini doktor kendi yazdı.Basladık.Soyledim devletinkinde parafen var diye inanma dedi o kadar cok ince dusunme,ama icin rahat etsin baska yaziyorum dedi.
Aynen canmLadyBird59 hepatit b aşısı değil mi
Masallah annesi cok guzel . Ben basta korkuyordum haftada cok aldi hani ilerde fazla kilo sikinti oluyormu diye.. ama anne sütüyle alinan kilolar kalici değilmiş yani obez riski falan olmuyormus.sukur.Atlattk canım sağolasın vallahi dillendirmek istemiyorum çok iyi kilo almış dr boyuda kilosuda üst sınırda dedi boyu uzun olacakmış
Ben buyuk kzimda bi tülbentimi vermisti hem hafif hem yumusak diye bi bucuk sene onla uyudu koklaya koklaya :) cok severdi elinde tutunca kendini guvende hisseder daha cabuk uyurdu. Ise yarıyorAynen canım ben cok arastırıyorum kitap fln cok okuyorum bu yöntemi cok duydum uyku arkadaşı cok işe yarıyormuş :)
Hayirli olsun bebegin cnm. Bnde ilk gunler asiri gaz ssncisi cektim. Ama bolbol hosaf ictim gunde kac kase.... onla anca tuvalete çıkabilmiştim. Gercekten dikis agrisini gecio gaz sancisi cok fena. Sakin kati beslenme corba fln ic. Tabi mercimek dışındaKızlar merhaba bende yavruma kavuştum şükür ama sezeryan beni tüketti aşırı gazım var ve dikişlerim acııyo ayağa kalkarken dikişlerim üZerine yük biniyo, hergün daha kötüyüm gaz çıkıyo ama wc de büyük tuv yapamadım hala ve kanamam arttı normalmi bunlar
Sezaryen olalı kaç gün oldu ?Kızlar merhaba bende yavruma kavuştum şükür ama sezeryan beni tüketti aşırı gazım var ve dikişlerim acııyo ayağa kalkarken dikişlerim üZerine yük biniyo, hergün daha kötüyüm gaz çıkıyo ama wc de büyük tuv yapamadım hala ve kanamam arttı normalmi bunlar
Benim de ailem İstanbul’daMecbur başka hastane mi var,yokluktan konakciyiz. Doğumum yetişmeditürkiye hastanesinde yapacaktm ailem istanbulda . Nasip te yine konak varmış ne diyim
Bugün tuttu sabahtan 1 saat falan emdi, aradan 2 saat geçti şimdi vereyim dedim yine başladı ağlamaya. Yoruldu mu acaba yada aç mı değilInsallah tutar cnm memeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?