- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #19.041
10 günde düzeldim hastaneden sonra 1 hafta sonra büyük ihtimalle yapistirma dikişleri alirlar.ve agrin gazin olduğunu söyle dr a dikişler alininca rahatlarsin bir parça.benim bide boğaz enfeksiyonu vardı.antibiyotikte içtim.agri kesici antibiyotik gaz şurubu verdi dr.bes günde kendime geldim.bendeki gaz şimdide cocuga gitti gece aglamasada uyandırıyor.emmiyorda tam. yiyecek olarak tarhana corbasi ic ıhlamur ve humana çayını ic.Kızlar merhaba bende yavruma kavuştum şükür ama sezeryan beni tüketti aşırı gazım var ve dikişlerim acııyo ayağa kalkarken dikişlerim üZerine yük biniyo, hergün daha kötüyüm gaz çıkıyo ama wc de büyük tuv yapamadım hala ve kanamam arttı normalmi bunlar
Emmek yorucu bir eylem. O yuzden hemen kabullenmiyorlar. Bugun 11.gununuz. Bazen memeyi hemen aliyor. Bazen yarim saat ugrasiyorum tutsun diye. Pes etme. Eninde sonunda o memeyi alicak. Sadece alisma suresi biraz yorucu olabiliyor.Bugün tuttu sabahtan 1 saat falan emdi, aradan 2 saat geçti şimdi vereyim dedim yine başladı ağlamaya. Yoruldu mu acaba yada aç mı değil
Öyle canım çok şükürBenim de ailem İstanbul’dasağlıkla geldiler ya dünyaya çok şükür
Şimdi aldı yine ilk defa emdi ama göğüslerim şimdiden acıyor yaEmmek yorucu bir eylem. O yuzden hemen kabullenmiyorlar. Bugun 11.gununuz. Bazen memeyi hemen aliyor. Bazen yarim saat ugrasiyorum tutsun diye. Pes etme. Eninde sonunda o memeyi alicak. Sadece alisma suresi biraz yorucu olabiliyor.
Canim.bide göbeğin dikislerine ağırlık yapıyor büyük ihtimal . Göbeğine korse takamazsan, tulbent ile sar sikica ağırlık gelmesin dikişlere şifa olsun inşallahSezaryen olalı kaç gün oldu ?
Çiğ sebze ve gaz yapan yiyecekler yeme karıştırıp hersey yeme, ben hastanede gaz cikardim ,büyük wc yaptım ama eve geldim sabah güzel bi kahvaltı yaptım herseyden yedim 2 gün zorlandim. Karıştırma fazla
Ayaklarını sıcak tut oda acayip dikiş ağrısı yapıyor
Benim 16 gün oldu hala ağrıyor acıyorBenim de ilk bir hafta çok acıdı canım midemin altı falan..ameliyattan sonra bastırmışlardı ya ben ona bağladım ezildi demekki o kadar güçlü bastırdılar
Ben de ilk günden beri bebeği taşıyorum ikinci günden beri ayaktayım belki de ondan geç iyileşicem hala ağrım çokBenim bebeği çok kaldırdığımda sızlıyor. Ama yürürken son 2 gündür sol tarafıma ağrı giriyor her adımda. erkenden ayaklaninca böyle oluyor sanırım. Millet 40 gün yatiyor
Kızlar merhaba bende yavruma kavuştum şükür ama sezeryan beni tüketti aşırı gazım var ve dikişlerim acııyo ayağa kalkarken dikişlerim üZerine yük biniyo, hergün daha kötüyüm gaz çıkıyo ama wc de büyük tuv yapamadım hala ve kanamam arttı normalmi bunlar
Cnm yapistirma dikisler alinmiyorki. Bi yanlisin var.10 günde düzeldim hastaneden sonra 1 hafta sonra büyük ihtimalle yapistirma dikişleri alirlar.ve agrin gazin olduğunu söyle dr a dikişler alininca rahatlarsin bir parça.benim bide boğaz enfeksiyonu vardı.antibiyotikte içtim.agri kesici antibiyotik gaz şurubu verdi dr.bes günde kendime geldim.bendeki gaz şimdide cocuga gitti gece aglamasada uyandırıyor.emmiyorda tam. yiyecek olarak tarhana corbasi ic ıhlamur ve humana çayını ic.
Mercimek corbasi süt domates sogan ve yesilliklerden 10 günü doldurmadan uzak dur.ben bastan şeftali suyu içtim ishal gibi yapiyordum.sonra icim kurudu.kayısı içiyorum.ama hala icim kurudu.neden bilmiyorum.sık sık beslen humanayi günde 2 defa iç.15.gün nerdeyse yüzde altmış göbeğim indi.zaten tombul bir insanım öyle korktuğum gibi sert şiş kocaman bir göbek kalmadi.yine de egzersiz yapmaya ve ağacıya gitmeye korkuyorum.dikiş alınması da kisa sürede acısız oluyor
Benim 16 gün oldu hala ağrıyor acıyor
Ben de ilk günden beri bebeği taşıyorum ikinci günden beri ayaktayım belki de ondan geç iyileşicem hala ağrım çokhatta her gün ben hiç iyileşemiycm diye ağlıyorum psikolojim berbat
Cnm hayırlı olsun çok normal ben hala pertim geçmiş olsun duphalac iç tuvalet için dr yazdı bana da sorun değil emzirmede. Gaz ve tuvalet ağrısı da karnı dikişleri ektra zorluyo ağrıtıyo. Kanama artması iyi değil derler dr unu ara onun için
10 günde düzeldim hastaneden sonra 1 hafta sonra büyük ihtimalle yapistirma dikişleri alirlar.ve agrin gazin olduğunu söyle dr a dikişler alininca rahatlarsin bir parça.benim bide boğaz enfeksiyonu vardı.antibiyotikte içtim.agri kesici antibiyotik gaz şurubu verdi dr.bes günde kendime geldim.bendeki gaz şimdide cocuga gitti gece aglamasada uyandırıyor.emmiyorda tam. yiyecek olarak tarhana corbasi ic ıhlamur ve humana çayını ic.
Mercimek corbasi süt domates sogan ve yesilliklerden 10 günü doldurmadan uzak dur.ben bastan şeftali suyu içtim ishal gibi yapiyordum.sonra icim kurudu.kayısı içiyorum.ama hala icim kurudu.neden bilmiyorum.sık sık beslen humanayi günde 2 defa iç.15.gün nerdeyse yüzde altmış göbeğim indi.zaten tombul bir insanım öyle korktuğum gibi sert şiş kocaman bir göbek kalmadi.yine de egzersiz yapmaya ve ağacıya gitmeye korkuyorum.dikiş alınması da kisa sürede acısız oluyor
Masallah annesi cok guzel . Ben basta korkuyordum haftada cok aldi hani ilerde fazla kilo sikinti oluyormu diye.. ama anne sütüyle alinan kilolar kalici değilmiş yani obez riski falan olmuyormus.sukur.
Ben buyuk kzimda bi tülbentimi vermisti hem hafif hem yumusak diye bi bucuk sene onla uyudu koklaya koklaya :) cok severdi elinde tutunca kendini guvende hisseder daha cabuk uyurdu. Ise yarıyor
Hayirli olsun bebegin cnm. Bnde ilk gunler asiri gaz ssncisi cektim. Ama bolbol hosaf ictim gunde kac kase.... onla anca tuvalete çıkabilmiştim. Gercekten dikis agrisini gecio gaz sancisi cok fena. Sakin kati beslenme corba fln ic. Tabi mercimek dışında
Sezaryen olalı kaç gün oldu ?
Çiğ sebze ve gaz yapan yiyecekler yeme karıştırıp hersey yeme, ben hastanede gaz cikardim ,büyük wc yaptım ama eve geldim sabah güzel bi kahvaltı yaptım herseyden yedim 2 gün zorlandim. Karıştırma fazla
Ayaklarını sıcak tut oda acayip dikiş ağrısı yapıyor
Kaç günlük bebekBugün tuttu sabahtan 1 saat falan emdi, aradan 2 saat geçti şimdi vereyim dedim yine başladı ağlamaya. Yoruldu mu acaba yada aç mı değil
Kizlar bebeislerin emme aralığı nedir? Benimkisi 2 saate kalmazdi ve 15dakika emerdi. simdi istemiyor yani 3 saati bulacak nerdeyse. Zorla vermeye calisiyorum uyuyor falan. 25.gunumuz
Bana da kafayı yedim hem ruhen gem fiziken çöktüm ne yapcaz bilmiyorum destek alıcam sanırım psikolojik çok kötü oldum gerçekten bi sürü eser kaldı vücudumda biri geçe ek geçer düzeleceksin dese küfür gibi geliyor başlıyorum ağlamayaSağol canım tavsiyeler için çok zor geldi bana sezeryan
23 günlük canım.Kaç günlük bebek
Sarılığı vs yoktur onun gecmistir artık . Bebeği bırak uyusun canım uykusunu alsin acikinca uyanicak. 4 saat uyusun 3 saat uyusun . . 12 günlük benim bebeğim 2 gündür ben de rahatladım o da , 2.5 saatte bir sürekli emzirdım uykudan uyandirdim ettim vs dalma sorunu vardı bebek de . 2 gündür bıraktım artık sarılık tehlikesi geçtiği için 4 saat uyuyor uyanıyor hemen emip tekrar uykuya dalıyor ..23 günlük canım.
Memenib koyu kismini tamamen agzina vermeye calis. Sadece ucunu alinca cok acitiyor. Insaallah gecer canimŞimdi aldı yine ilk defa emdi ama göğüslerim şimdiden acıyor yahatta biri yara gibi oldu
Deniyorum almıyor inşallah zamanla alırMemenib koyu kismini tamamen agzina vermeye calis. Sadece ucunu alinca cok acitiyor. Insaallah gecer canim
Canım galdi bezde oksijen varmış göze zarsrliymis aklında olsun pamukla yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?