2018 mart-nisan anneleri

10 günde düzeldim hastaneden sonra 1 hafta sonra büyük ihtimalle yapistirma dikişleri alirlar.ve agrin gazin olduğunu söyle dr a dikişler alininca rahatlarsin bir parça.benim bide boğaz enfeksiyonu vardı.antibiyotikte içtim.agri kesici antibiyotik gaz şurubu verdi dr.bes günde kendime geldim.bendeki gaz şimdide cocuga gitti gece aglamasada uyandırıyor.emmiyorda tam. yiyecek olarak tarhana corbasi ic ıhlamur ve humana çayını ic.
Mercimek corbasi süt domates sogan ve yesilliklerden 10 günü doldurmadan uzak dur.ben bastan şeftali suyu içtim ishal gibi yapiyordum.sonra icim kurudu.kayısı içiyorum.ama hala icim kurudu.neden bilmiyorum.sık sık beslen humanayi günde 2 defa iç.15.gün nerdeyse yüzde altmış göbeğim indi.zaten tombul bir insanım öyle korktuğum gibi sert şiş kocaman bir göbek kalmadi.yine de egzersiz yapmaya ve ağacıya gitmeye korkuyorum.dikiş alınması da kisa sürede acısız oluyor

Bugün tuttu sabahtan 1 saat falan emdi, aradan 2 saat geçti şimdi vereyim dedim yine başladı ağlamaya. Yoruldu mu acaba yada aç mı değil
Emmek yorucu bir eylem. O yuzden hemen kabullenmiyorlar. Bugun 11.gununuz. Bazen memeyi hemen aliyor. Bazen yarim saat ugrasiyorum tutsun diye. Pes etme. Eninde sonunda o memeyi alicak. Sadece alisma suresi biraz yorucu olabiliyor.

Emmek yorucu bir eylem. O yuzden hemen kabullenmiyorlar. Bugun 11.gununuz. Bazen memeyi hemen aliyor. Bazen yarim saat ugrasiyorum tutsun diye. Pes etme. Eninde sonunda o memeyi alicak. Sadece alisma suresi biraz yorucu olabiliyor.
Şimdi aldı yine ilk defa emdi ama göğüslerim şimdiden acıyor ya hatta biri yara gibi oldu

Canim.bide göbeğin dikislerine ağırlık yapıyor büyük ihtimal . Göbeğine korse takamazsan, tulbent ile sar sikica ağırlık gelmesin dikişlere şifa olsun inşallah

Benim de ilk bir hafta çok acıdı canım midemin altı falan..ameliyattan sonra bastırmışlardı ya ben ona bağladım ezildi demekki o kadar güçlü bastırdılar
Benim 16 gün oldu hala ağrıyor acıyor
Benim bebeği çok kaldırdığımda sızlıyor. Ama yürürken son 2 gündür sol tarafıma ağrı giriyor her adımda. erkenden ayaklaninca böyle oluyor sanırım. Millet 40 gün yatiyor
Ben de ilk günden beri bebeği taşıyorum ikinci günden beri ayaktayım belki de ondan geç iyileşicem hala ağrım çok hatta her gün ben hiç iyileşemiycm diye ağlıyorum psikolojim berbat

Cnm hayırlı olsun çok normal ben hala pertim geçmiş olsun duphalac iç tuvalet için dr yazdı bana da sorun değil emzirmede. Gaz ve tuvalet ağrısı da karnı dikişleri ektra zorluyo ağrıtıyo. Kanama artması iyi değil derler dr unu ara onun için

Cnm yapistirma dikisler alinmiyorki. Bi yanlisin var.

Kizlar bebeislerin emme aralığı nedir? Benimkisi 2 saate kalmazdi ve 15dakika emerdi. simdi istemiyor yani 3 saati bulacak nerdeyse. Zorla vermeye calisiyorum uyuyor falan. 25.gunumuz

Sağol canım sorayım bakalım

Allah yardımcımız olsun sağol canım

Kelle paçaçorbası içiyorum yaraları çabuk iyileştirir dediler, ilk 2 gün kanamam çok azdı sonra hergün yarım çaybardağı geliyo şimdi koyu renk

Sağol canım tavsiyeler için çok zor geldi bana sezeryan

Kizlar bebeislerin emme aralığı nedir? Benimkisi 2 saate kalmazdi ve 15dakika emerdi. simdi istemiyor yani 3 saati bulacak nerdeyse. Zorla vermeye calisiyorum uyuyor falan. 25.gunumuz

Cnm iki saatte bir olsa iyi bazen bizimki de aşıyor süresini Zor veriyorum falan. Altını değiştir üstünü soy o ara sinirlenip ayılıyor uykudan.. giydirip memeyi ver alması lazım hemen

Sağol canım tavsiyeler için çok zor geldi bana sezeryan
Bana da kafayı yedim hem ruhen gem fiziken çöktüm ne yapcaz bilmiyorum destek alıcam sanırım psikolojik çok kötü oldum gerçekten bi sürü eser kaldı vücudumda biri geçe ek geçer düzeleceksin dese küfür gibi geliyor başlıyorum ağlamaya allah yardımcımız olsun inş atlatalım hepsini cnm

23 günlük canım.
Sarılığı vs yoktur onun gecmistir artık . Bebeği bırak uyusun canım uykusunu alsin acikinca uyanicak. 4 saat uyusun 3 saat uyusun . . 12 günlük benim bebeğim 2 gündür ben de rahatladım o da , 2.5 saatte bir sürekli emzirdım uykudan uyandirdim ettim vs dalma sorunu vardı bebek de . 2 gündür bıraktım artık sarılık tehlikesi geçtiği için 4 saat uyuyor uyanıyor hemen emip tekrar uykuya dalıyor ..

Merhaba guzel anneler. Bende artik anneyim bebek asagi inmedigi icin sezeryan dogum yapmak zorunda kaldim. Ikimizde iyiyiz yalniz agrilar devam ediyor dikis agrisi ozellkle bebegim cok uyuyor sarilik riski kac gune geçiyor bileniniz var mi 2 saatte bir emzirmeye calisiyorum ama yetiyor mu bilmiyorum..

Canım galdi bezde oksijen varmış göze zarsrliymis aklında olsun pamukla yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…