2018 mart-nisan anneleri

Canım ağrın olur kaçıncı günündesin kanama kişiden kişiye değişmekle beraber ilk 2 gün bende çok oldu sonra adet kanaması gibi oldu. Ben ameliyattannsonra 3. Gün eve gelince büyük tuvalete çıkabildim geçer cnm 4. Gün daha rahat edersin ama evin içinde de olsa yürü

Kızlar hangi kanguruyu almayı düşünüyorsunuz? Benim bebiş hep göğüste durmak istediği için alicam. Ergonomik olan 1 tane 3 marka arasında kaldim. Ergobaby 360 çok pahalı 2. El de almak istemiyorum. Momfort, solomonbaby, nekobaby arasında kaldim. Hiç araştırdınız mi? Çok benziyorlar sanırım ama yardımcı olan olursa sevinirim.

Hiç araştıramadım eşim chiconun almış gelmiş ama bebek minicik o kocaman hiç sevmedim ben karar verirsen bana da fikir verir misin

Canım hayırlı olsun. İki saatte bir mutlaka emzir sütün varsa yetiyordur. Sarılığı takip etmeleri lazım hastanede kontrolleri aksatma biz de çok gidip geldik

Allah razı olsun canım. Duan yeter senin ,çok acıyor biliyorum nasıl sakinleştirici etkisi var dimi , 2 güne komple geçer inşallah . Değiştir her gün Pedi iyileşene kadar . Şifa olsun canım
Evet vallahi perişan oldum bir tık rahatlattı inşallah iyileşirler 1 hafta olacak acıyla emziriyorum 25 günlük olduk ama benim gögüslerim hiç iyileşmedi silikon göğüs ucu kullanıyorum hep onun yüzünden bir de göğsü korur diyorlar alakası YOk ya çok kötü..senin kaçıncı çocuğun canım tecrübelisin sanırım

Sağol canım geçecek inşallah, evlat çok başka duyguymuş bakıyorum bakıyorum inanamıyorum hala rüya gibi , Rabbime şükürler olsun

Kızlar merhaba ben de pazartesi günü kuzumu sağlıklı sıhhatli kucağıma aldım çok şükür bebeğim son 2 gündür derin uykuya geçemiyor sürekli memede kalmak istiyor.. memede kalınca da emiyor süt fazla geliyor gazı oluyor zaten doktor mama takviyesi de verdi.. benim gibi olan var mı ne yapıyosunuz?

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsun
Kaç günlük canım

Benim de daha doğum olmadan çatladi göğüs uçlarım. Sürekli sabah akşam krem sürdum duzelmedi. En son yağ ile toparladim şükür . İlk bebeğim benimde Allahım bize ve evlatlarimiza sağlıklı hayırlı ömürler versin inşallah

Hiç araştıramadım eşim chiconun almış gelmiş ama bebek minicik o kocaman hiç sevmedim ben karar verirsen bana da fikir verir misin
Canım o olmaz. Bizde e bebekte kraft imdirimdeydi baktık bebeği de içine koyduk beek kayboldu almadimbarastirayim dedim ıyiki öyle yapmışım meğer yenidoğan aparatı varmış minder gibi saran yenidoğanlar için. 200 tl ye kadar 4 marka var birini alicam gibi gözüküyor. Tek düşündüğüm anneler gününde veya bugün indirim olur mu

Sağol canım geçecek inşallah, evlat çok başka duyguymuş bakıyorum bakıyorum inanamıyorum hala rüya gibi , Rabbime şükürler olsun
Di mi ben böye hissedeceğimi düşünmezdim. Insan bakmaya doyamıyor. Başkası ilgilenince sevince hep tedirgin oluyorum aman eli temiz mi aman sakalı batar mi eşimin falan boyna uyarıyorum ama beni çok sallamıyor. O uyurken onu izliyorsun öyle o sürat şekilden şekle giriyor

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsun
Kaç günlük canım
Canım geçiş dönemleri alışma dönemleri öyle oluyor bende yaşadım 28 günlük şuan bebeğim.
Kaç günlük canım
Canım geçiş dönemleri alışma dönemleri öyle oluyor bende yaşadım 28 günlük şuan bebeğim. Gündüz sadece memede ve göğüste uyudu o kadar az uyudu agladi bende üzüldüm telâşlandım ama zamanla oturacak inşallah herşey. Zaten daha 1-2 haftaliksa memede dursun bol bol emsin vücudu iyice toparlasın. Ben her fırsatta saatsiz emziriyorum. Çok gazi var ama gaz olacak. Heryerde yazıyor 2. Hafta başlar 3-4 aylığa kadar olur diye. Insan kıyamıyor küçücük bebeğimiz yanımızda kıvrım kıvrım ama yapacak bisi yok. Mümkün olduğunca biz dikkat edicez yedigimize rezene çayı veya karışım çaylar var emziren anneler için onlardan da al belki yardımcı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…