- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #19.061
Canım ağrın olur kaçıncı günündesin kanama kişiden kişiye değişmekle beraber ilk 2 gün bende çok oldu sonra adet kanaması gibi oldu. Ben ameliyattannsonra 3. Gün eve gelince büyük tuvalete çıkabildim geçer cnm 4. Gün daha rahat edersin ama evin içinde de olsa yürüKızlar merhaba bende yavruma kavuştum şükür ama sezeryan beni tüketti aşırı gazım var ve dikişlerim acııyo ayağa kalkarken dikişlerim üZerine yük biniyo, hergün daha kötüyüm gaz çıkıyo ama wc de büyük tuv yapamadım hala ve kanamam arttı normalmi bunlar
disardan bakilinca yapistirma dikis gibi . çizik gibi duruyor. Öncesinde bakmaya cesaret edemedim. Sanki hiç dikiş alınmamış gibi uzaktan canım.Cnm yapistirma dikisler alinmiyorki. Bi yanlisin var.
benimde öyle bebegim minyon .sütüm olunca tas gibi olmasa da yayiliyor göğsüm sıcak su torbasi gibi.zaten 2 cm agzi var çocuğun memenin yanları sigmaz ki ancak şöyle 2 aylık olursa daha rahat olur.Deniyorum almıyor inşallah zamanla alır
Hiç araştıramadım eşim chiconun almış gelmiş ama bebek minicik o kocaman hiç sevmedim ben karar verirsen bana da fikir verir misinKızlar hangi kanguruyu almayı düşünüyorsunuz? Benim bebiş hep göğüste durmak istediği için alicam. Ergonomik olan 1 tane 3 marka arasında kaldim. Ergobaby 360 çok pahalı 2. El de almak istemiyorum. Momfort, solomonbaby, nekobaby arasında kaldim. Hiç araştırdınız mi? Çok benziyorlar sanırım ama yardımcı olan olursa sevinirim.
Merhaba guzel anneler. Bende artik anneyim bebek asagi inmedigi icin sezeryan dogum yapmak zorunda kaldim. Ikimizde iyiyiz yalniz agrilar devam ediyor dikis agrisi ozellkle bebegim cok uyuyor sarilik riski kac gune geçiyor bileniniz var mi 2 saatte bir emzirmeye calisiyorum ama yetiyor mu bilmiyorum..
Normal memeyi almayınca nasıl emziriyorsun canım?Deniyorum almıyor inşallah zamanla alır
Evet vallahi perişan oldum bir tık rahatlattı inşallah iyileşirler 1 hafta olacak acıyla emziriyorum 25 günlük olduk ama benim gögüslerim hiç iyileşmediAllah razı olsun canım. Duan yeter senin ,çok acıyor biliyorumnasıl sakinleştirici etkisi var dimi , 2 güne komple geçer inşallah . Değiştir her gün Pedi iyileşene kadar . Şifa olsun canım
Kiyamam bn ons ya cnm sen be zmn uyanirsa ver hatta uysnmszssa uysndir da oyle ver alisacaktir benceBugün tuttu sabahtan 1 saat falan emdi, aradan 2 saat geçti şimdi vereyim dedim yine başladı ağlamaya. Yoruldu mu acaba yada aç mı değil
Aaa cok iyi dedin cnnm cok saolCanım galdi bezde oksijen varmış göze zarsrliymis aklında olsun pamukla yap
Canım ağrın olur kaçıncı günündesin kanama kişiden kişiye değişmekle beraber ilk 2 gün bende çok oldu sonra adet kanaması gibi oldu. Ben ameliyattannsonra 3. Gün eve gelince büyük tuvalete çıkabildim geçer cnm 4. Gün daha rahat edersin ama evin içinde de olsa yürü
Burnu tikali mi ?Benimde bebek uyumuyo geceleri napcam bilmiyorum
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsunKızlar merhaba ben de pazartesi günü kuzumu sağlıklı sıhhatli kucağıma aldım çok şükürbebeğim son 2 gündür derin uykuya geçemiyor sürekli memede kalmak istiyor.. memede kalınca da emiyor süt fazla geliyor gazı oluyor zaten doktor mama takviyesi de verdi.. benim gibi olan var mı ne yapıyosunuz?
Benim de daha doğum olmadan çatladi göğüs uçlarım. Sürekli sabah akşam krem sürdum duzelmedi. En son yağ ile toparladim şükür . İlk bebeğim benimde Allahım bize ve evlatlarimiza sağlıklı hayırlı ömürler versin inşallahEvet vallahi perişan oldum bir tık rahatlattı inşallah iyileşirler 1 hafta olacak acıyla emziriyorum 25 günlük olduk ama benim gögüslerim hiç iyileşmedisilikon göğüs ucu kullanıyorum hep onun yüzünden bir de göğsü korur diyorlar alakası YOk ya çok kötü..senin kaçıncı çocuğun canım tecrübelisin sanırım
Canım o olmaz. Bizde e bebekte kraft imdirimdeydi baktık bebeği de içine koyduk beek kayboldu almadimbarastirayim dedim ıyiki öyle yapmışım meğer yenidoğan aparatı varmış minder gibi saran yenidoğanlar için. 200 tl ye kadar 4 marka var birini alicam gibi gözüküyor. Tek düşündüğüm anneler gününde veya bugün indirim olur muHiç araştıramadım eşim chiconun almış gelmiş ama bebek minicik o kocaman hiç sevmedim ben karar verirsen bana da fikir verir misin
Di mi ben böye hissedeceğimi düşünmezdim. Insan bakmaya doyamıyor. Başkası ilgilenince sevince hep tedirgin oluyorum aman eli temiz mi aman sakalı batar mi eşimin falan boyna uyarıyorum ama beni çok sallamıyor. O uyurken onu izliyorsun öyle o sürat şekilden şekle giriyorSağol canım geçecek inşallah, evlat çok başka duyguymuş bakıyorum bakıyorum inanamıyorum hala rüya gibi , Rabbime şükürler olsun
Canım geçiş dönemleri alışma dönemleri öyle oluyor bende yaşadım 28 günlük şuan bebeğim.Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsun
Kaç günlük canım
Kaç günlük canımKızlar merhaba ben de pazartesi günü kuzumu sağlıklı sıhhatli kucağıma aldım çok şükürbebeğim son 2 gündür derin uykuya geçemiyor sürekli memede kalmak istiyor.. memede kalınca da emiyor süt fazla geliyor gazı oluyor zaten doktor mama takviyesi de verdi.. benim gibi olan var mı ne yapıyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?