- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #19.081
Alisir cnm sen daha yeni doğum yaptın diye biliyorum. Ağladıkça altına bak emzir gazını cikr memede yorulur uyur zatenBenimde bebek uyumuyo geceleri napcam bilmiyorum
Buhayatbenim canım nasıl oldun naptin?
Di mi ben böye hissedeceğimi düşünmezdim. Insan bakmaya doyamıyor. Başkası ilgilenince sevince hep tedirgin oluyorum aman eli temiz mi aman sakalı batar mi eşimin falan boyna uyarıyorum ama beni çok sallamıyor. O uyurken onu izliyorsun öyle o sürat şekilden şekle giriyor
ALLAH senden razi,olsun ... Perşembeden beri yatiyorum bendeki enfeksiyon bitti herhalde bugün taburcuyum.. Bebegimin kuyruk sokumundaki apseden dolayı cumadan beri yoğun bakımda antibiyotik tedavisinde küçülmeye başlamış ama kesin bilgiyi bi saat sonra alacağız o.kadar üzülüyorum ki buradan dua istedim.bir kişi bile etmedi geçmiş olsun demedi minicik cocuguma bende konuyu takipten çıktım bir daha girmicem buraya bana birşey yazarsan ozelden yaz ve bebegime dua et teyzesi ondan ayrı kalmak.çok zor yaşamayan bilmez...yine diyorum.yine Rabbim senden razi olsun...
Teşekkür ederiz :) Bu gün 1 haftalık olduk teyzesiHayırlı olsun Allah analı babalı büyütsun
Kaç günlük canım
canım geceleri ocinde uyumuyor yazmissin eger hic uyanmiyorsa yani cook zor uyaniyorsa bende yasiyorum ayni seyleri sarilik var 20gunluguzMerhaba guzel anneler. Bende artik anneyim bebek asagi inmedigi icin sezeryan dogum yapmak zorunda kaldim. Ikimizde iyiyiz yalniz agrilar devam ediyor dikis agrisi ozellkle bebegim cok uyuyor sarilik riski kac gune geçiyor bileniniz var mi 2 saatte bir emzirmeye calisiyorum ama yetiyor mu bilmiyorum..
canım seni etiketleyip oyle yazdım ama adini tam dogru yazamasigim için goremedin ben her gordugume dya ediyorum yazamasamda yine deyim rabbim yardimciniz olsun herkesin yasadigi kendine cok zor seninki bu süreçte daha zor olmusALLAH senden razi,olsun ... Perşembeden beri yatiyorum bendeki enfeksiyon bitti herhalde bugün taburcuyum.. Bebegimin kuyruk sokumundaki apseden dolayı cumadan beri yoğun bakımda antibiyotik tedavisinde küçülmeye başlamış ama kesin bilgiyi bi saat sonra alacağız o.kadar üzülüyorum ki buradan dua istedim.bir kişi bile etmedi geçmiş olsun demedi minicik cocuguma bende konuyu takipten çıktım bir daha girmicem buraya bana birşey yazarsan ozelden yaz ve bebegime dua et teyzesi ondan ayrı kalmak.çok zor yaşamayan bilmez...yine diyorum.yine Rabbim senden razi olsun...
Sağol canım içmediğim çay yok inan ki.. gaz olunca kıyamıyorum çok ağlıyo bir de kucağıma çok alışsın istemiyorum.. bişmiyoeum napıcamCanım geçiş dönemleri alışma dönemleri öyle oluyor bende yaşadım 28 günlük şuan bebeğim.
Kaç günlük canım
Canım geçiş dönemleri alışma dönemleri öyle oluyor bende yaşadım 28 günlük şuan bebeğim. Gündüz sadece memede ve göğüste uyudu o kadar az uyudu agladi bende üzüldüm telâşlandım ama zamanla oturacak inşallah herşey. Zaten daha 1-2 haftaliksa memede dursun bol bol emsin vücudu iyice toparlasın. Ben her fırsatta saatsiz emziriyorum. Çok gazi var ama gaz olacak. Heryerde yazıyor 2. Hafta başlar 3-4 aylığa kadar olur diye. Insan kıyamıyor küçücük bebeğimiz yanımızda kıvrım kıvrım ama yapacak bisi yok. Mümkün olduğunca biz dikkat edicez yedigimize rezene çayı veya karışım çaylar var emziren anneler için onlardan da al belki yardımcı olur.
Bende senin gibi diyordum cnm ama insan kıyamıyor çok bakıyorum araştırıyorum okuyorum ve bebek istediğinde onu gogsunuzde yatırın ona ihtiyacı var diyor. Ilk 3 ay hatta 6 aya kadar aman alışmasın demeyin sizi hissetsin diyor.Sağol canım içmediğim çay yok inan ki.. gaz olunca kıyamıyorum çok ağlıyo bir de kucağıma çok alışsın istemiyorum.. bişmiyoeum napıcam
Üzülme cnm o seni herşeyiyle seviyor ve sana ihtiyacı var senin sıcaklığına ve memene gerisi boşAynı şeyler hepimizde var demekkiameliyat ağrım olduğunda en çok çocuğuma yetemicem diye üzüldüm gece ona baktım baktım ağladım
Canım çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyileşir kavuşursun bebeğine ıkinizde sagliklaALLAH senden razi,olsun ... Perşembeden beri yatiyorum bendeki enfeksiyon bitti herhalde bugün taburcuyum.. Bebegimin kuyruk sokumundaki apseden dolayı cumadan beri yoğun bakımda antibiyotik tedavisinde küçülmeye başlamış ama kesin bilgiyi bi saat sonra alacağız o.kadar üzülüyorum ki buradan dua istedim.bir kişi bile etmedi geçmiş olsun demedi minicik cocuguma bende konuyu takipten çıktım bir daha girmicem buraya bana birşey yazarsan ozelden yaz ve bebegime dua et teyzesi ondan ayrı kalmak.çok zor yaşamayan bilmez...yine diyorum.yine Rabbim senden razi olsun...
Canım o ikinmalar geçmiyor 3-4 aya kadar malesef çekicez. Ama rezeneli çaylardan iç. Gaz yapan yiyeceklerden uzak durmaya çalış gaz masajı yap arada emzirince omzuna al geyirmesi icin sırtına vurMerhaba kizlar ya benim kiz cok ikiniyor 2 gecedir kaka ve gazdan dolayi siz ne yapıyorsunuz çıldırcam valla ya
Anneler bebeğimiz evin sıcaklığı ortalama 23 derece iken nasi yatırıyorsunuz? Kıyafet olarak kaç kat oluyor ve battaniye kalın mi ince mi örtüyorsunuz? Benim eşim kalın battaniye ortturuyor ama bence fazla. Ben youtube da ayşe önderin videosunu izledim alttan citcitli bile giydirmiyorlar tulumun içine
ALLAH senden razi,olsun ... Perşembeden beri yatiyorum bendeki enfeksiyon bitti herhalde bugün taburcuyum.. Bebegimin kuyruk sokumundaki apseden dolayı cumadan beri yoğun bakımda antibiyotik tedavisinde küçülmeye başlamış ama kesin bilgiyi bi saat sonra alacağız o.kadar üzülüyorum ki buradan dua istedim.bir kişi bile etmedi geçmiş olsun demedi minicik cocuguma bende konuyu takipten çıktım bir daha girmicem buraya bana birşey yazarsan ozelden yaz ve bebegime dua et teyzesi ondan ayrı kalmak.çok zor yaşamayan bilmez...yine diyorum.yine Rabbim senden razi olsun...
benimki nadir emdigi icin hic bi firsati kacrmiyorum canım benimde en buyuk korkum emerken cok oksuruyo kızım elim ayağıma dolasiyo sizde de oluyor mu oksuruncede memeden ayriliyor haliyle hatdi bi daha alsinki emsin sonra...Kızlar bebeğiniz hıçkırırken emziriyor musunuz. Ben çok korkuyorum tıkancak diye
Süt sağıyorum biberon ile veriyorum yada mama.Normal memeyi almayınca nasıl emziriyorsun canım?
Mamasubaby aldım kaliteli 179 tl ama daha kullanmadım.Kızlar hangi kanguruyu almayı düşünüyorsunuz? Benim bebiş hep göğüste durmak istediği için alicam. Ergonomik olan 1 tane 3 marka arasında kaldim. Ergobaby 360 çok pahalı 2. El de almak istemiyorum. Momfort, solomonbaby, nekobaby arasında kaldim. Hiç araştırdınız mi? Çok benziyorlar sanırım ama yardımcı olan olursa sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?