2018 mart-nisan anneleri

Anneler bebeğimiz evin sıcaklığı ortalama 23 derece iken nasi yatırıyorsunuz? Kıyafet olarak kaç kat oluyor ve battaniye kalın mi ince mi örtüyorsunuz? Benim eşim kalın battaniye ortturuyor ama bence fazla. Ben youtube da ayşe önderin videosunu izledim alttan citcitli bile giydirmiyorlar tulumun içine

Buhayatbenim canım nasıl oldun naptin?

ALLAH senden razi,olsun ... Perşembeden beri yatiyorum bendeki enfeksiyon bitti herhalde bugün taburcuyum.. Bebegimin kuyruk sokumundaki apseden dolayı cumadan beri yoğun bakımda antibiyotik tedavisinde küçülmeye başlamış ama kesin bilgiyi bi saat sonra alacağız o.kadar üzülüyorum ki buradan dua istedim.bir kişi bile etmedi geçmiş olsun demedi minicik cocuguma bende konuyu takipten çıktım bir daha girmicem buraya bana birşey yazarsan ozelden yaz ve bebegime dua et teyzesi ondan ayrı kalmak.çok zor yaşamayan bilmez...yine diyorum.yine Rabbim senden razi olsun...

Aynı şeyler hepimizde var demekki ameliyat ağrım olduğunda en çok çocuğuma yetemicem diye üzüldüm gece ona baktım baktım ağladım

Canım rabbim şifa versin

canım geceleri ocinde uyumuyor yazmissin eger hic uyanmiyorsa yani cook zor uyaniyorsa bende yasiyorum ayni seyleri sarilik var 20gunluguz
canım seni etiketleyip oyle yazdım ama adini tam dogru yazamasigim için goremedin ben her gordugume dya ediyorum yazamasamda yine deyim rabbim yardimciniz olsun herkesin yasadigi kendine cok zor seninki bu süreçte daha zor olmus

Sağol canım içmediğim çay yok inan ki.. gaz olunca kıyamıyorum çok ağlıyo bir de kucağıma çok alışsın istemiyorum.. bişmiyoeum napıcam

Sağol canım içmediğim çay yok inan ki.. gaz olunca kıyamıyorum çok ağlıyo bir de kucağıma çok alışsın istemiyorum.. bişmiyoeum napıcam
Bende senin gibi diyordum cnm ama insan kıyamıyor çok bakıyorum araştırıyorum okuyorum ve bebek istediğinde onu gogsunuzde yatırın ona ihtiyacı var diyor. Ilk 3 ay hatta 6 aya kadar aman alışmasın demeyin sizi hissetsin diyor.

Canım çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyileşir kavuşursun bebeğine ıkinizde saglikla

Merhaba kizlar ya benim kiz cok ikiniyor 2 gecedir kaka ve gazdan dolayi siz ne yapıyorsunuz çıldırcam valla ya

Merhaba kizlar ya benim kiz cok ikiniyor 2 gecedir kaka ve gazdan dolayi siz ne yapıyorsunuz çıldırcam valla ya
Canım o ikinmalar geçmiyor 3-4 aya kadar malesef çekicez. Ama rezeneli çaylardan iç. Gaz yapan yiyeceklerden uzak durmaya çalış gaz masajı yap arada emzirince omzuna al geyirmesi icin sırtına vur

Oda 24/25 derece oluyor. İçine atlet üste tulum ve penye battaniye ile duruyor inş üşümüyordur ben de çok düşünüyorum konuyu ama dr un dediği bu şekilde

Ben şimdi gördüm cnm malum vaktimiz hepsini okumaya yetmiyor allah şifa versin yardımcınız olsun inş tez vakitte sağlığına kavuşur minik bebeğin.

S sarihperi N NazliK kizlar valla bziim oda 25 derece iken ben battaniyr ortuyorum. Ben ortuyorsam o da usuyordur diye dusunup onada ayni kalinlikta ortuyorum. Yani tamamen kendim odaklı dusunuyorum bana sicaksa ona da sicaktr ben usuyorsam oda usuyordur

Kızlar bebeğiniz hıçkırırken emziriyor musunuz. Ben çok korkuyorum tıkancak diye
benimki nadir emdigi icin hic bi firsati kacrmiyorum canım benimde en buyuk korkum emerken cok oksuruyo kızım elim ayağıma dolasiyo sizde de oluyor mu oksuruncede memeden ayriliyor haliyle hatdi bi daha alsinki emsin sonra...

Selam kızlar hasta olanlara geçmiş olsun dualarım sizlerle hepimizn yardımcısı olaun rabbim dün kızımın göbeği düştü neden uzun sürdü bilmiyorum ama sonunda düştü ben doğum yaptım ama hiç anne olmuş gbi hissetmiyorum kendimi sanki benim değilmiş gbi hissediyorum eşim ailesinin yaptıkları yüzünden memeyide bıraktırdılar Çok üzdüler beni artık bakmak istemiyorum kucağıma almak istemiyorum eve gidince nasıl bakcağımı da bilemiyorum ellesem elleme alsam alma dediler hep kendileri aldı sürekli birde büyük görümce bu görümcenin kokusunu almış alşmış dedi soğudum ben nasıl düzelcek bu durum

Mamasubaby aldım kaliteli 179 tl ama daha kullanmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…