- 8 Eylül 2017
- 1.351
- 1.258
- 53
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #19.101
Üzülme cnm o seni herşeyiyle seviyor ve sana ihtiyacı var senin sıcaklığına ve memene gerisi boş
Benim aldığımda yenidoğan aparatı var. Aşğıya destek gibi yani bebek içinde kaybolmuyorHiç araştıramadım eşim chiconun almış gelmiş ama bebek minicik o kocaman hiç sevmedim ben karar verirsen bana da fikir verir misin
Bak 40 ın dan sonra evine gideceksin, o zaman kucağından indirme yatır göğsüne. 9 ay sen taşıdın o senin annesi olduğunu zaten biliyor. Kim kucağına alırsa alsın kim ne derse desin o seni biliyor. Biraz daha sabret, anladığım kadarı ile evine istediğin zaman gidemiyorsun. Eşine söylesene kucağıma aldırmıyorlar vs diye. Şakın soğuma bebeğinden, hepsi geçecek ve çok mutlu olacaksın. Bebeğin için güçlü olmalısın. Emzirmeye devam et memeyi bırakma kim ne derse desin ya, azıcık sesini çıkarsana neden sessiz kalıyorsun. Allah o görümcelerini bildiği gibi yapsın, Allah’a havale ediyorum umarım yaşattıklarını yaşamasan ölmezler !!!!!Selam kızlar hasta olanlara geçmiş olsun dualarım sizlerle hepimizn yardımcısı olaun rabbim dün kızımın göbeği düştü neden uzun sürdü bilmiyorum ama sonunda düştü ben doğum yaptım ama hiç anne olmuş gbi hissetmiyorum kendimi sanki benim değilmiş gbi hissediyorum eşim ailesinin yaptıkları yüzünden memeyide bıraktırdılarÇok üzdüler beni artık bakmak istemiyorum kucağıma almak istemiyorum eve gidince nasıl bakcağımı da bilemiyorum ellesem elleme alsam alma dediler hep kendileri aldı sürekli birde büyük görümce bu görümcenin kokusunu almış alşmış dedi soğudum ben nasıl düzelcek bu durum
Canım bende öksürük olmuyor bebişin neden öksürüyor ki annesi acaba. Benimki bir kere tıkandı nefesi falan gitti o kadar korktum ki. Bu yüzden nasıl yapalım bilmiyorumbenimki nadir emdigi icin hic bi firsati kacrmiyorum canım benimde en buyuk korkum emerken cok oksuruyo kızım elim ayağıma dolasiyo sizde de oluyor mu oksuruncede memeden ayriliyor haliyle hatdi bi daha alsinki emsin sonra...
Gelen giden olcak diye alıştırma diyolar kaynanamda yanımda yaşlı bişey bilmiyor ailemden hiç kimsem yok burda mecbur kaldım burda durmaya eşime desem nolcak ablası neler diyorsa bakabileceiğime inanmıyormuş onlar öyle dedikçe soğuyorumBak 40 ın dan sonra evine gideceksin, o zaman kucağından indirme yatır göğsüne. 9 ay sen taşıdın o senin annesi olduğunu zaten biliyor. Kim kucağına alırsa alsın kim ne derse desin o seni biliyor. Biraz daha sabret, anladığım kadarı ile evine istediğin zaman gidemiyorsun. Eşine söylesene kucağıma aldırmıyorlar vs diye. Şakın soğuma bebeğinden, hepsi geçecek ve çok mutlu olacaksın. Bebeğin için güçlü olmalısın. Emzirmeye devam et memeyi bırakma kim ne derse desin ya, azıcık sesini çıkarsana neden sessiz kalıyorsun. Allah o görümcelerini bildiği gibi yapsın, Allah’a havale ediyorum umarım yaşattıklarını yaşamasan ölmezler !!!!!
Baya çok giydiriyorsun bence ya ben alttan citcitli üstüne tulum üstüne battaniye öyle yatırıyorum ama terliyor. Youtube da ayşe öner ile ceyda duvencinin kanali var o videoda oda sıcaklığı 23 derece civarı diyor ve tulum içine hiçbişi giydirmiyormus çocuğu pisirmeyin diyor. Benimde eşim çok örtüyor bebeğiOda 24/25 derece oluyor. İçine atlet üste tulum ve penye battaniye ile duruyor inş üşümüyordur ben de çok düşünüyorum konuyu ama dr un dediği bu şekilde
Ben şimdi gördüm cnm malum vaktimiz hepsini okumaya yetmiyor allah şifa versin yardımcınız olsun inş tez vakitte sağlığına kavuşur minik bebeğin.
Aynen bende merakla bekliyorum gelecek cevapları anneler ne yemek yiyorsunuz gaz yapmaması. Ben kabak yemeği yapmıyor diye biliyorum ama mevsimi de değil bi de ıspanak önerebilirim haşlama et yemeği onun dışında sizde fikir verir msnzEvet
Yemek olarak ne yiyiyorsunuz tecrübeli anneler bizim aklımıza yemek türleri gelmiyo
lohusanin ahı tutar.kocam tam bir aptl.neyse bi daha çocuk yapma buna.kendine gelince ilk işin bunun ailesi ile bağları tamamen koparmak.benim kocamda evimizi asevine çevirmeye merakli babasının getirdigi yemekleri bizde yiyorlar.kocam bi tanıdığa sigara icirmez babasi mutfagimi kultabagi gibi kokutur.bazi erkekler evlenmemeli daha kundaktab çıkamamışlar.seninkidw öyle.beter olsunlar en yakin zamandaGelen giden olcak diye alıştırma diyolar kaynanamda yanımda yaşlı bişey bilmiyor ailemden hiç kimsem yok burda mecbur kaldım burda durmaya eşime desem nolcak ablası neler diyorsa bakabileceiğime inanmıyormuş onlar öyle dedikçe soğuyorumgidemiyorum eve çünkü eşimde gitmek istemiyor o giderse gitsin ben kalırım diyor emzirmeme iZn veriyolarmı almıyor diye ağlatma diyolar alıyolar elimden en çok ona üzldüm hiç hayal ettiğim gbi olmadı 11 sene sonra rabbim evlat nasip etti ama bunlarda böyle yaptı eşim herşeyi ablsına soruyor kucağına alcağı zamn bile aluım abla diyor bırakıp gidesim var
Ozellikle hickirirken emzirmeye calisiyorum. Anne sutu de hickirigi durdurabiliyor. Biz hickirdigimizda su iceriz onun gibi. Merak etme tikanmaz. Tikancagi zaman kendini ceker ya da sirtina vurursun. Ayrica benim doktorum cok hickirirsa bir damla limon suyu ver demisti. Denedim ise yarıyor. Ama surekli yapmiyorum, nadiren. Diger zamanlarda emzirmeye ya da gazini cikarmaya calisiyorum. Kendi kendine gecmesini bekliyorum bazen de.Kızlar bebeğiniz hıçkırırken emziriyor musunuz. Ben çok korkuyorum tıkancak diye
canım lohusalik psikolojisi var birazda bende ayni seyleri düşünüyorum kvdemde susuyor mesela bende sysmadigi oluyor gazli olybca ki cok nirmal ona aliniyorum.mesela:)gorumcengille munasebetin az kaldi bitecek merak etme bebek seni unutmaz kokunu biliyo laflari duy duy sallama zor biliyorum ama napcaksin sen ver memeye emmesi lazim.boyle boyle aliscak de hatta bisey deme dene canım benim emzirmek sutun geliyorsa buyuk rahatlik ve mytluluk benim canım cok aciyor hala ve uykusubdan zor uyandriyruz yinede devam denemeye ve ilklliban vajabilecek miyim konusunda tek degilsin ben hic bi sey yapmiyodum baktimki olmaz alt degstrdim ilki onbes dk falan surdu heralde:)giydiremiyodum yapa yapa azmede azmede oluyo dunde ilk defa geceyi esimle gecirdik bebekle beraber bu gecede yalniziz yarin gubduzde yalni olucam.inan rabnim guc veriyo yaparsinSelam kızlar hasta olanlara geçmiş olsun dualarım sizlerle hepimizn yardımcısı olaun rabbim dün kızımın göbeği düştü neden uzun sürdü bilmiyorum ama sonunda düştü ben doğum yaptım ama hiç anne olmuş gbi hissetmiyorum kendimi sanki benim değilmiş gbi hissediyorum eşim ailesinin yaptıkları yüzünden memeyide bıraktırdılarÇok üzdüler beni artık bakmak istemiyorum kucağıma almak istemiyorum eve gidince nasıl bakcağımı da bilemiyorum ellesem elleme alsam alma dediler hep kendileri aldı sürekli birde büyük görümce bu görümcenin kokusunu almış alşmış dedi soğudum ben nasıl düzelcek bu durum
canım sut tazzikli geliyo ya bnimki o ara yutamiyo bide ben ne hikmetse bi turlu rahat pozisyon bulamiyorum emzirirken cocuk bnden dolayida bogazina kaciriyir olablirCanım bende öksürük olmuyor bebişin neden öksürüyor ki annesi acaba. Benimki bir kere tıkandı nefesi falan gitti o kadar korktum ki. Bu yüzden nasıl yapalım bilmiyorum
Bebeğim çok hıçkırıyor bende bazen geçmesini bekliyorum ama emmek isteyince korkarak veriyorum. Tşk ederim canım yardımın içinOzellikle hickirirken emzirmeye calisiyorum. Anne sutu de hickirigi durdurabiliyor. Biz hickirdigimizda su iceriz onun gibi. Merak etme tikanmaz. Tikancagi zaman kendini ceker ya da sirtina vurursun. Ayrica benim doktorum cok hickirirsa bir damla limon suyu ver demisti. Denedim ise yarıyor. Ama surekli yapmiyorum, nadiren. Diger zamanlarda emzirmeye ya da gazini cikarmaya calisiyorum. Kendi kendine gecmesini bekliyorum bazen de.
Anladım canımcanım lohusalik psikolojisi var birazda bende ayni seyleri düşünüyorum kvdemde susuyor mesela bende sysmadigi oluyor gazli olybca ki cok nirmal ona aliniyorum.mesela:)gorumcengille munasebetin az kaldi bitecek merak etme bebek seni unutmaz kokunu biliyo laflari duy duy sallama zor biliyorum ama napcaksin sen ver memeye emmesi lazim.boyle boyle aliscak de hatta bisey deme dene canım benim emzirmek sutun geliyorsa buyuk rahatlik ve mytluluk benim canım cok aciyor hala ve uykusubdan zor uyandriyruz yinede devam denemeye ve ilklliban vajabilecek miyim konusunda tek degilsin ben hic bi sey yapmiyodum baktimki olmaz alt degstrdim ilki onbes dk falan surdu heralde:)giydiremiyodum yapa yapa azmede azmede oluyo dunde ilk defa geceyi esimle gecirdik bebekle beraber bu gecede yalniziz yarin gubduzde yalni olucam.inan rabnim guc veriyo yaparsin
canım sut tazzikli geliyo ya bnimki o ara yutamiyo bide ben ne hikmetse bi turlu rahat pozisyon bulamiyorum emzirirken cocuk bnden dolayida bogazina kaciriyir olablir
Bebeğin ile göz teması kur gecicek annesi ,ona. Senin sütünden ve bakisindan başka şifa yok.. Gecicek bugünlerm Göz temasını ihmal.etme.bağ olussunSelam kızlar hasta olanlara geçmiş olsun dualarım sizlerle hepimizn yardımcısı olaun rabbim dün kızımın göbeği düştü neden uzun sürdü bilmiyorum ama sonunda düştü ben doğum yaptım ama hiç anne olmuş gbi hissetmiyorum kendimi sanki benim değilmiş gbi hissediyorum eşim ailesinin yaptıkları yüzünden memeyide bıraktırdılarÇok üzdüler beni artık bakmak istemiyorum kucağıma almak istemiyorum eve gidince nasıl bakcağımı da bilemiyorum ellesem elleme alsam alma dediler hep kendileri aldı sürekli birde büyük görümce bu görümcenin kokusunu almış alşmış dedi soğudum ben nasıl düzelcek bu durum
Baya çok giydiriyorsun bence ya ben alttan citcitli üstüne tulum üstüne battaniye öyle yatırıyorum ama terliyor. Youtube da ayşe öner ile ceyda duvencinin kanali var o videoda oda sıcaklığı 23 derece civarı diyor ve tulum içine hiçbişi giydirmiyormus çocuğu pisirmeyin diyor. Benimde eşim çok örtüyor bebeği
Benim 17. Gün hala geliyo azıcık da olsaBu kanama ne zaman bitiyo sezeryanda
Anladım canım silikon uç denedin mi?Süt sağıyorum biberon ile veriyorum yada mama.
Kizlar ya sutum cok az. Dune kadar memelerim sertti. Ama dunden beri yumusacik ve sut dolmuyor nerdeyse. Bebek emdikten sonra sagiyorum ve 5 ya da 10 ml çıkıyor. Moralim cok bozuk. Sut yapici seyler yiyorum ama niye boyle oldu ki? Sizin sut ne kadae geliyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?