2018 mart-nisan anneleri

Bak 40 ın dan sonra evine gideceksin, o zaman kucağından indirme yatır göğsüne. 9 ay sen taşıdın o senin annesi olduğunu zaten biliyor. Kim kucağına alırsa alsın kim ne derse desin o seni biliyor. Biraz daha sabret, anladığım kadarı ile evine istediğin zaman gidemiyorsun. Eşine söylesene kucağıma aldırmıyorlar vs diye. Şakın soğuma bebeğinden, hepsi geçecek ve çok mutlu olacaksın. Bebeğin için güçlü olmalısın. Emzirmeye devam et memeyi bırakma kim ne derse desin ya, azıcık sesini çıkarsana neden sessiz kalıyorsun. Allah o görümcelerini bildiği gibi yapsın, Allah’a havale ediyorum umarım yaşattıklarını yaşamasan ölmezler !!!!!

benimki nadir emdigi icin hic bi firsati kacrmiyorum canım benimde en buyuk korkum emerken cok oksuruyo kızım elim ayağıma dolasiyo sizde de oluyor mu oksuruncede memeden ayriliyor haliyle hatdi bi daha alsinki emsin sonra...
Canım bende öksürük olmuyor bebişin neden öksürüyor ki annesi acaba. Benimki bir kere tıkandı nefesi falan gitti o kadar korktum ki. Bu yüzden nasıl yapalım bilmiyorum

Gelen giden olcak diye alıştırma diyolar kaynanamda yanımda yaşlı bişey bilmiyor ailemden hiç kimsem yok burda mecbur kaldım burda durmaya eşime desem nolcak ablası neler diyorsa bakabileceiğime inanmıyormuş onlar öyle dedikçe soğuyorum gidemiyorum eve çünkü eşimde gitmek istemiyor o giderse gitsin ben kalırım diyor emzirmeme iZn veriyolarmı almıyor diye ağlatma diyolar alıyolar elimden en çok ona üzldüm hiç hayal ettiğim gbi olmadı 11 sene sonra rabbim evlat nasip etti ama bunlarda böyle yaptı eşim herşeyi ablsına soruyor kucağına alcağı zamn bile aluım abla diyor bırakıp gidesim var

Baya çok giydiriyorsun bence ya ben alttan citcitli üstüne tulum üstüne battaniye öyle yatırıyorum ama terliyor. Youtube da ayşe öner ile ceyda duvencinin kanali var o videoda oda sıcaklığı 23 derece civarı diyor ve tulum içine hiçbişi giydirmiyormus çocuğu pisirmeyin diyor. Benimde eşim çok örtüyor bebeği

Evet
Yemek olarak ne yiyiyorsunuz tecrübeli anneler bizim aklımıza yemek türleri gelmiyo
Aynen bende merakla bekliyorum gelecek cevapları anneler ne yemek yiyorsunuz gaz yapmaması. Ben kabak yemeği yapmıyor diye biliyorum ama mevsimi de değil bi de ıspanak önerebilirim haşlama et yemeği onun dışında sizde fikir verir msnz

lohusanin ahı tutar.kocam tam bir aptl.neyse bi daha çocuk yapma buna.kendine gelince ilk işin bunun ailesi ile bağları tamamen koparmak.benim kocamda evimizi asevine çevirmeye merakli babasının getirdigi yemekleri bizde yiyorlar.kocam bi tanıdığa sigara icirmez babasi mutfagimi kultabagi gibi kokutur.bazi erkekler evlenmemeli daha kundaktab çıkamamışlar.seninkidw öyle.beter olsunlar en yakin zamanda

Kızlar bebeğiniz hıçkırırken emziriyor musunuz. Ben çok korkuyorum tıkancak diye
Ozellikle hickirirken emzirmeye calisiyorum. Anne sutu de hickirigi durdurabiliyor. Biz hickirdigimizda su iceriz onun gibi. Merak etme tikanmaz. Tikancagi zaman kendini ceker ya da sirtina vurursun. Ayrica benim doktorum cok hickirirsa bir damla limon suyu ver demisti. Denedim ise yarıyor. Ama surekli yapmiyorum, nadiren. Diger zamanlarda emzirmeye ya da gazini cikarmaya calisiyorum. Kendi kendine gecmesini bekliyorum bazen de.

canım lohusalik psikolojisi var birazda bende ayni seyleri düşünüyorum kvdemde susuyor mesela bende sysmadigi oluyor gazli olybca ki cok nirmal ona aliniyorum.mesela:)gorumcengille munasebetin az kaldi bitecek merak etme bebek seni unutmaz kokunu biliyo laflari duy duy sallama zor biliyorum ama napcaksin sen ver memeye emmesi lazim.boyle boyle aliscak de hatta bisey deme dene canım benim emzirmek sutun geliyorsa buyuk rahatlik ve mytluluk benim canım cok aciyor hala ve uykusubdan zor uyandriyruz yinede devam denemeye ve ilklliban vajabilecek miyim konusunda tek degilsin ben hic bi sey yapmiyodum baktimki olmaz alt degstrdim ilki onbes dk falan surdu heralde:)giydiremiyodum yapa yapa azmede azmede oluyo dunde ilk defa geceyi esimle gecirdik bebekle beraber bu gecede yalniziz yarin gubduzde yalni olucam.inan rabnim guc veriyo yaparsin
Canım bende öksürük olmuyor bebişin neden öksürüyor ki annesi acaba. Benimki bir kere tıkandı nefesi falan gitti o kadar korktum ki. Bu yüzden nasıl yapalım bilmiyorum
canım sut tazzikli geliyo ya bnimki o ara yutamiyo bide ben ne hikmetse bi turlu rahat pozisyon bulamiyorum emzirirken cocuk bnden dolayida bogazina kaciriyir olablir

Yardım Merhaba ben 28 martta adet oldum ve o gün doğum kontrol hapı içmeye başladım. Hapları hep aynı saatte aldım ve hiç unutmadım. Kullanma talimatinda ilk 9 gün ek yöntemle korunun diyordu. Ben nolur nolmaz diye 20 gün ek yöntem kullandım. 21. Ve 22. Günler ek yöntem olmadan ilişki yaşadım ama kesinlikle dışarı boşaldı. Bugün ilacın 27. Günü adet oldum birkaç damla kan geldi ama arkası gelmedi kahverengi şekilde. Acaba ilacın ilk ayı olduğu için düzensizlik mi yaptı? Az önce acilde bhcg yaptırdım negatif çıktı.Hamile olma ihtimalim yoktur değil mi

Bebeğim çok hıçkırıyor bende bazen geçmesini bekliyorum ama emmek isteyince korkarak veriyorum. Tşk ederim canım yardımın için

Anladım canım

Bebeğin ile göz teması kur gecicek annesi ,ona. Senin sütünden ve bakisindan başka şifa yok.. Gecicek bugünlerm Göz temasını ihmal.etme.bağ olussun depresyonu önlüyor Bebeğini eve gidince emzirirsin tekrar, eğer emzirmezssen psikolojin bozulur . Bugünlerde atlatmaya bak canım düzelicek hersey

Son düzenleme:

Aynı giydiriyoruz senin yazdıklarınla çok değil penye battaniye örtüyorum dedim birde yün vs olanalrdan değil

Kizlar ya sutum cok az. Dune kadar memelerim sertti. Ama dunden beri yumusacik ve sut dolmuyor nerdeyse. Bebek emdikten sonra sagiyorum ve 5 ya da 10 ml çıkıyor. Moralim cok bozuk. Sut yapici seyler yiyorum ama niye boyle oldu ki? Sizin sut ne kadae geliyor?

Ebebek gibi bebek mağazalarında emziren anneler icin Malt içecekler var, tadı biraz garip ama bende gerçekten ise yaradı. Dediğin gibi olmustu iki gun birer tane içtim ve göğüslerim patlayacak gibi oldular. Tabi bu arada bol bol bebeğimi de emzirdim. Tavsiye ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…