- 22 Eylül 2016
- 126
- 99
- 28
- 38
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #19.121
Gecmis oksun ya sindi cgordum be oldu ki Boyle bebise Allah acil sifa versin cook zor ama birskms kendini annesi onn sana ihtiyaci varALLAH senden razi,olsun ... Perşembeden beri yatiyorum bendeki enfeksiyon bitti herhalde bugün taburcuyum.. Bebegimin kuyruk sokumundaki apseden dolayı cumadan beri yoğun bakımda antibiyotik tedavisinde küçülmeye başlamış ama kesin bilgiyi bi saat sonra alacağız o.kadar üzülüyorum ki buradan dua istedim.bir kişi bile etmedi geçmiş olsun demedi minicik cocuguma bende konuyu takipten çıktım bir daha girmicem buraya bana birşey yazarsan ozelden yaz ve bebegime dua et teyzesi ondan ayrı kalmak.çok zor yaşamayan bilmez...yine diyorum.yine Rabbim senden razi olsun...
Cnm bulgur tabiki de gaz cok yapiuo sutte yaoiuo ama gaz da yapiuo yeme uxak dur valla galiba hepimkx ayni durumdayiz bende bisey yiyeniuomBenim bebeğim de 16 günlük ve gaz sancılarımız başladıkıpkırmızı oluyor yavrum bir şey de yemiyorum halbuki ne yiyeceğimi de şaştım..karnı güldür güldür geceden beri uyuyamadı da hiç..bulgur pilavı ve salata yemiştim gaz yapar mı ki ya..ciddi olarak yiyecek bir şey bulamıyorum ben artık
Ayy valla bn otttukce ortuyorm kesin usuuodur djyom halbuki ods hamam yani yorgan iki batyaniye valla pisirecem galiba azaltmaliym srtik@sarihperi @NazliK kizlar valla bziim oda 25 derece iken ben battaniyr ortuyorum. Ben ortuyorsam o da usuyordur diye dusunup onada ayni kalinlikta ortuyorum. Yani tamamen kendim odaklı dusunuyorum bana sicaksa ona da sicaktr ben usuyorsam oda usuyordur
Nasil insanlar onlar oyle ya Sen hic uzulme ama Boyle pasif kalma sesink cikar o senin bebegin esin be diyo destek olmuyo my sana .soguma falan olamax annesi bK o kadar karninda tasidin onn bu hayayta sadece sana ihtiyaci vR ne olursa olsub duzelecek gecici bi durum buSelam kızlar hasta olanlara geçmiş olsun dualarım sizlerle hepimizn yardımcısı olaun rabbim dün kızımın göbeği düştü neden uzun sürdü bilmiyorum ama sonunda düştü ben doğum yaptım ama hiç anne olmuş gbi hissetmiyorum kendimi sanki benim değilmiş gbi hissediyorum eşim ailesinin yaptıkları yüzünden memeyide bıraktırdılarÇok üzdüler beni artık bakmak istemiyorum kucağıma almak istemiyorum eve gidince nasıl bakcağımı da bilemiyorum ellesem elleme alsam alma dediler hep kendileri aldı sürekli birde büyük görümce bu görümcenin kokusunu almış alşmış dedi soğudum ben nasıl düzelcek bu durum
Süt yapar dediler demek gaz da yapıyor..hep kahvaltılık yiyeyim bari geriye bişi kalmıyor resmen ne yazsam nete gaz yapar yazıyoCnm bulgur tabiki de gaz cok yapiuo sutte yaoiuo ama gaz da yapiuo yeme uxak dur valla galiba hepimkx ayni durumdayiz bende bisey yiyeniuom
Başta denedim almadı ama Benim göğüs uçlarım zaten iyi. Süt içmeyince ben varsa denedik :)Anladım canım silikon uç denedin mi?
Yoktur canım. Psikolojik olarak bile adetin değişiklik göstermiştir. Sürekli kafan da acaba hamilemiyim diye düşünüyorsan :)Yardım Merhaba ben 28 martta adet oldum ve o gün doğum kontrol hapı içmeye başladım. Hapları hep aynı saatte aldım ve hiç unutmadım. Kullanma talimatinda ilk 9 gün ek yöntemle korunun diyordu. Ben nolur nolmaz diye 20 gün ek yöntem kullandım. 21. Ve 22. Günler ek yöntem olmadan ilişki yaşadım ama kesinlikle dışarı boşaldı. Bugün ilacın 27. Günü adet oldum birkaç damla kan geldi ama arkası gelmedi kahverengi şekilde. Acaba ilacın ilk ayı olduğu için düzensizlik mi yaptı? Az önce acilde bhcg yaptırdım negatif çıktı.Hamile olma ihtimalim yoktur değil mi
Bende aynıyım yaYa kızlar bu gaz konusunu napıyorsunuz? Her emzirmeden yarım saat sonra kriz başlıyor. Bazen bir bir buçuk saat sürüyor ağlamalar bağırmalar bebegim belli ki çok sancı cekiyor. Sonrasında 3saat dolunca yine ayni süreç. Ne yapacağımı bilemiyorum. Sizin tavsiyeleriniz olur mu?
Kız yazık :) pişircen yavruyu :) ben artık sadece ince bir penye battaniye örtüyorumAyy valla bn otttukce ortuyorm kesin usuuodur djyom halbuki ods hamam yani yorgan iki batyaniye valla pisirecem galiba azaltmaliym srtik
Bulgur pilavı yemissin canım :) kuru fasulye yeseydin bari :) hemde nasıl gaz yapar çiğ sebze nohut kuru fasulye bulgur aşırı gaz yapar .Benim bebeğim de 16 günlük ve gaz sancılarımız başladıkıpkırmızı oluyor yavrum bir şey de yemiyorum halbuki ne yiyeceğimi de şaştım..karnı güldür güldür geceden beri uyuyamadı da hiç..bulgur pilavı ve salata yemiştim gaz yapar mı ki ya..ciddi olarak yiyecek bir şey bulamıyorum ben artık
İmkansız hamile değilsin . Beta testi en geçerli testYardım Merhaba ben 28 martta adet oldum ve o gün doğum kontrol hapı içmeye başladım. Hapları hep aynı saatte aldım ve hiç unutmadım. Kullanma talimatinda ilk 9 gün ek yöntemle korunun diyordu. Ben nolur nolmaz diye 20 gün ek yöntem kullandım. 21. Ve 22. Günler ek yöntem olmadan ilişki yaşadım ama kesinlikle dışarı boşaldı. Bugün ilacın 27. Günü adet oldum birkaç damla kan geldi ama arkası gelmedi kahverengi şekilde. Acaba ilacın ilk ayı olduğu için düzensizlik mi yaptı? Az önce acilde bhcg yaptırdım negatif çıktı.Hamile olma ihtimalim yoktur değil mi
Bebek emdikten ne kadar süre sonra Sağım yapıyorsunKizlar ya sutum cok az. Dune kadar memelerim sertti. Ama dunden beri yumusacik ve sut dolmuyor nerdeyse. Bebek emdikten sonra sagiyorum ve 5 ya da 10 ml çıkıyor. Moralim cok bozuk. Sut yapici seyler yiyorum ama niye boyle oldu ki? Sizin sut ne kadae geliyor?
Beslenmene dikkat ediceksn canım vide bebeği dik pozisyonda emZir hava girmesinYa kızlar bu gaz konusunu napıyorsunuz? Her emzirmeden yarım saat sonra kriz başlıyor. Bazen bir bir buçuk saat sürüyor ağlamalar bağırmalar bebegim belli ki çok sancı cekiyor. Sonrasında 3saat dolunca yine ayni süreç. Ne yapacağımı bilemiyorum. Sizin tavsiyeleriniz olur mu?
Emdikten hemen sonra yaptim. Dun ilk defa sagdim. Bugun de emdikten 10 15 dk sonra sagdim. Tek gogusten 25ml cikti. Yaklasik 10 dk emiyor ve hemen uyuyakaliyor. Sonra da kisa surede uyaniyor. Sut yapici bir ton sey yedim ictim ama nolucak bilmiyorum.Bebek emdikten ne kadar süre sonra Sağım yapıyorsun
Canim emdikden hemen sonra süt olmaz ,2 saat ya da 3 saat bekle öyle sağim yap . İlk günler hani mememize sütler iniyor ya artık öyle olmicak. Sen 2 ya da 3 saat sonra Sağım yap 60 cc çıkar bi memeden Sutun var canim.15 dk.sonra 25 cc cikmis masallah :) demekki 2 saat sonra 60 cc den fazla cikicak . 60 cc sut bebegin bir ogünü .Emdikten hemen sonra yaptim. Dun ilk defa sagdim. Bugun de emdikten 10 15 dk sonra sagdim. Tek gogusten 25ml cikti. Yaklasik 10 dk emiyor ve hemen uyuyakaliyor. Sonra da kisa surede uyaniyor. Sut yapici bir ton sey yedim ictim ama nolucak bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?