2018 mart-nisan anneleri

Ya kızlar bu gaz konusunu napıyorsunuz? Her emzirmeden yarım saat sonra kriz başlıyor. Bazen bir bir buçuk saat sürüyor ağlamalar bağırmalar bebegim belli ki çok sancı cekiyor. Sonrasında 3saat dolunca yine ayni süreç. Ne yapacağımı bilemiyorum. Sizin tavsiyeleriniz olur mu?

Benim bebeğim de 16 günlük ve gaz sancılarımız başladı kıpkırmızı oluyor yavrum bir şey de yemiyorum halbuki ne yiyeceğimi de şaştım..karnı güldür güldür geceden beri uyuyamadı da hiç..bulgur pilavı ve salata yemiştim gaz yapar mı ki ya..ciddi olarak yiyecek bir şey bulamıyorum ben artık

Gecmis oksun ya sindi cgordum be oldu ki Boyle bebise Allah acil sifa versin cook zor ama birskms kendini annesi onn sana ihtiyaci var

Cnm bulgur tabiki de gaz cok yapiuo sutte yaoiuo ama gaz da yapiuo yeme uxak dur valla galiba hepimkx ayni durumdayiz bende bisey yiyeniuom

Ayy valla bn otttukce ortuyorm kesin usuuodur djyom halbuki ods hamam yani yorgan iki batyaniye valla pisirecem galiba azaltmaliym srtik

Nasil insanlar onlar oyle ya Sen hic uzulme ama Boyle pasif kalma sesink cikar o senin bebegin esin be diyo destek olmuyo my sana .soguma falan olamax annesi bK o kadar karninda tasidin onn bu hayayta sadece sana ihtiyaci vR ne olursa olsub duzelecek gecici bi durum bu

Kizlar bnde diyetteyim resmen bebis icin. Ayran yogurt sut hepsi gaz yapio pilav cig ssbzeler. Portakal mandalina fln... yicek bise kalmio gercekten

Yoktur canım. Psikolojik olarak bile adetin değişiklik göstermiştir. Sürekli kafan da acaba hamilemiyim diye düşünüyorsan :)

Bende aynıyım ya

Buhayatbenim canım Allah senden razi olsun inşallah . Bu grup da en rahat doğuma giden sendin aramızda ,4 cm açılma ile gittin ama küçük de olsa bi komplikasyon yaşadın ve yaşamaya devam ediyorsun. Allahım sana yardım etsin Yardimcin olsun inşallah . Zor zamanlar geçiriyorsun sana ve evladına şifa versin senin imtihanın bu Rabbim ecrini versin Yazıldı sana burada etiketlenmedigi için goremedin. .sen kırılma kimseye . Sayfalarda duruyor dua ve geçmiş olsun yazıları . Sayda dan da çıkma canım birbirimize destek.oluyoruz . Sen yazilani gormedin çok arkada kaldı . Allaha emanetsin yavrum ve sen inşallah kisa zamanda hersey düzelir .

Bulgur pilavı yemissin canım :) kuru fasulye yeseydin bari :) hemde nasıl gaz yapar çiğ sebze nohut kuru fasulye bulgur aşırı gaz yapar .

İmkansız hamile değilsin . Beta testi en geçerli test

Bebek emdikten ne kadar süre sonra Sağım yapıyorsun

Beslenmene dikkat ediceksn canım vide bebeği dik pozisyonda emZir hava girmesin

Bebek emdikten ne kadar süre sonra Sağım yapıyorsun
Emdikten hemen sonra yaptim. Dun ilk defa sagdim. Bugun de emdikten 10 15 dk sonra sagdim. Tek gogusten 25ml cikti. Yaklasik 10 dk emiyor ve hemen uyuyakaliyor. Sonra da kisa surede uyaniyor. Sut yapici bir ton sey yedim ictim ama nolucak bilmiyorum.

Sütü olmayan , günde 3 litre su için mutlaka protein ve sebze her öğün . Gelir süt . Gaz içinde yediklerinize dikkat edince biraz düzeliyor birde dik bi şekilde emzirin hava gelmesin. Emzirmede biberon kullanan arkadaşlar sizde biberonun dibini icirmeyin. O baloncuklar gaz yapıyor
Ablam dan bunları öğrendim kolik.bir bebeği vardı . Bunları uyguluyorum bebeğim gazsiz değil gazli ama hafif atlatmaya çalışıyorum

Emdikten hemen sonra yaptim. Dun ilk defa sagdim. Bugun de emdikten 10 15 dk sonra sagdim. Tek gogusten 25ml cikti. Yaklasik 10 dk emiyor ve hemen uyuyakaliyor. Sonra da kisa surede uyaniyor. Sut yapici bir ton sey yedim ictim ama nolucak bilmiyorum.
Canim emdikden hemen sonra süt olmaz ,2 saat ya da 3 saat bekle öyle sağim yap . İlk günler hani mememize sütler iniyor ya artık öyle olmicak. Sen 2 ya da 3 saat sonra Sağım yap 60 cc çıkar bi memeden Sutun var canim.15 dk.sonra 25 cc cikmis masallah :) demekki 2 saat sonra 60 cc den fazla cikicak . 60 cc sut bebegin bir ogünü .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…