2018 mart-nisan anneleri

Evet belli olmuyr hergunleri farklı. Benim bugün 11 e kadar huysuzlandı sonra uyudu bi de kızlar barok müzik yazın nete dinletin bebeğe benimki tesadüf mü bilmem ama 1 saat uyanık kendi kendine takıldı şaşırdım normalde hep kucak ister 15 dk kendi takılır

Bakayım canım o müziğe. Benimki de kendi kendine takılmıyor hiç beş dk ancak tam kucak bebesi oldu :) dönence sipariş ettim ben bir de onu denicem bakalım ilgisini çekecek mi

sezeryan dogum yapan kizlar agdayi kara kara siz düşünüyorsunuz normal dogum yapan biz napicaz simdiden korkuyorum doktora kontrole gidicem kirkim cikinca nasil olcak of yani peçete bile degdirmek istemiyorum

Ben de 40 ı bekliycem gibi ama o zmna kadar latex eldivenle alırım sanki dene istersen iyi oluyor eldivenle
Ay cnm Bende bunu yazmak istiyordum merakla bekliyorum cevabı doktoruna soran var mı benim doktor erkek çok sorasım yok

Benim de erkek soramadım aynen

Yok canım korkma hatta küçükken kilolu bebekler genelde büyüyünce cok zayıf oluyor ben ayda iki kilo alırmışım 4200 dogmuşum tüm fotolarda boğum boğumum hep ama hamilelik harici en fazla gördüğüm kilo 55 oldu 48 50 idim bu yasıma kadar cevremdeki tüm örneklerde böyle.. aynen cnm bende bebişime uyku arkadası yapıcam biraz büyüsünde.. iki gündür kakamız yeşil ve koku var hafif korkuttu beni acıkcası yarın doktora götürücem sizin kakalar ne durumda bizimki cok fazla kaka yapıyor ve bazen sümüksü ve köpüklü oluyor

Bisimki fazla yapıyor. Sari bazen cok civik bazen normal... ama mukus varsa cnm dikkat et ona mikrop kapınca mukuslu yaparlar allah korusunda sen takip et yine

Yok canım zaten kendide başka yazdı,Bunlar biraz ilaç piyasalarının söylentileriymiş,Zaten sağlık ocagındakini hiç almadık,kullanmadık.Günde 1 kere ağzına 1 puf sıkmalı vitamini.Valla en korktuğum şu mamalardı yavrum mama yiyor,Zaten astımım tekrar nüksetti çok üzüldüm emmiyor diye.Bu ay 3 kere nefes kesilmesi yaşadım .Cuma günü nefesim kesildi.Konuşamadım bile doktorum o gün hastanede yoktu bugün sabahtan beri hastanedeydim o test bu tahlil akşamı buldu eve gelmem.Çok ağır ilaç tedavisine başlandı.

Kizlar bebeislerin emme aralığı nedir? Benimkisi 2 saate kalmazdi ve 15dakika emerdi. simdi istemiyor yani 3 saati bulacak nerdeyse. Zorla vermeye calisiyorum uyuyor falan. 25.gunumuz
Canım benimki emmiyor ama 2 saatte bir mamayı yediriyorum gecede aynı şekilde.Emen bebekler daha erken sürekli emiyor diye biliyorum.

Kelle paçaçorbası içiyorum yaraları çabuk iyileştirir dediler, ilk 2 gün kanamam çok azdı sonra hergün yarım çaybardağı geliyo şimdi koyu renk
Bence normal ama doktoruna sor Yinede istersen canım.Bende 4.gün kan hapına başladım,ondan sonra çoğaldı canım.

Canım daha yeni gördüm.Rabbim bebeğine şifa versin oy miniğinle birlikte Hayırlısı ile evine gidip bu günleri unutursun inşallah.Hayırlısı ile evinize gidin inşallah.

Bugün de sabahladık sancıdan..doktora mı götürsem napsam bebeği? Ihh ladı durdu sabaha kadar hala da aynı ben de bir saat anca uyudum çok kötüyüm ben bakamıyorum bebeğime yetemiyorum eşim de birkaç saat uykuyla işe gidiyor

bende yetemedigimi düşünüyorum canım ya gazini cilartamiyorum uyutamiyorum emziremiyorum yani bunlari yapıyorum tabi de surekli duzenli bi sekilde degil uyandirmak cok zor ki emsin gazi kolay cikmayabiliyo uyutmakta bazen cok zor oluyo uynaninca uyumuyo da sonrada uykyszlyktan uyanmiyo dun gene kriz yasadik agladi iki uc saat...annem geldi de rahat ettim dun gece biraz kirkimiz cikinca düzelecek diye teselli ediyorum kendimi

Çok zormuş gerçekten ben de aheste aheste bebek bakcam sanıyordum hamileyken..gece uykusuzluğu çok kötü gündüz de uyuyamıyorum zaten zombi gibi dolaşıyorum etrafta..inş kırkı çıkınca düzelir bebişlerimiz..17 günlük bizimki

bizde 23 gunluguz ya bende öyle saniyidum canım hic yorulmucam birden buyucek falan sanmisim...uykusuzlugu yasacagmi biliyodum ama iste herkesin yasadigi zorluk baska cunku bebekler baska..dun ilk defa dışarı ciktim on dk markete gidip geldim arabada muzik dinledim giderken o kadar ozlemisimki normal seyleri gubesi havayi yolda yurumeyi müzik dinlemeyi yani cok basit seyleri bile böyle dusunerekkotu bi anne mi oluyorum bebeğini sevmeyen bi anne mi oluyorum bilmiyorum,bebegi emzirince gazi ciksin diye anneme kvdeme veriyorum onlarda daga kolay cikardklai ve yoruldgum icin alıyorlar ben o iki arada ufacik ev isi yapıyorum o kadar iyi geliyo ki yani yorgunum mesela ama ev isi yapmayi gaz çıkarmaya tercih ediyorum sonra kızıyorum kendime bi tek ben miyim biyle duygular icinde olan cok karisigim

Ben de aynıyım canım mutfakta yemek yapmayı bile özledim..ben trk başıma bakıyorum bir de dün aç kaldım fırsat bulup öğlen yemek bile yiyemedim kaç saat..bari gaz sancısı geçse de rahatlasak bi uyuyunca en azından uyanmazlar hemen. Şimdi beşiğe koyuyorum iki dk gözlerini açıyor sancıdan yavrum elimden bişi de gelmiyor. En son ben de ağlama krizlerine giriyorum. Beşik sallamaktan kollarım kas yaptı

ay canım ya allah senin daha cok yardimcin olsun dun bizimkide krize girince sunlari yaptık altini actik pirt ve kaka yapamiyo cunku ondan sknti cekiyo biraz rahatladi ve z.yagi surdum poposuna cok uyarmadan biraz bacaklarini karnina indirip cektim sonra dizimin üstüne yatırıp poposuna pat pat vurdum sirtini da ovdum o baya rahatlatti emzik aliyosada emzirme pizisyonunda tutup emzigide verip konustum onunla sanci girene kadar cukur cukur cekti sanci gelince basti yaygarayi burnu tikaliysasa sknti oluyo babasi gelnce cekti baya bi sey cikti

iyiki burda variz da destek oluyoruz birbirimize

Oy canım benim çok geçmiş olsun ya ilk zamanlar kimle konuşsam bebesi meme reddi yaşamış. İnan bana, insanların ki 1. Aydan sonra hatta 40 çıkan ve 1.5 ay sonra meme alan olmuş. Sen üzme tatlı canını

Bende ne yemek yiyemedim dün, tek bakıyorum bende hatta afedersiniz wc ye gidemedim. Şimdi bu yorumu okuyup abartıyor diye düşünmeyin dün gram uyumadı ya hep göğüste uyudu bırakır bırakmazmış kıyametler koptu bende anlamadım ki

Kızlar benim göğüs uçlarım yatan oldu kanadı krem Vs geçirmedi, göğüs kalkanı da kullandıkları Yok. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…