- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #19.161
Evet belli olmuyr hergunleri farklı. Benim bugün 11 e kadar huysuzlandı sonra uyudu bi de kızlar barok müzik yazın nete dinletin bebeğe benimki tesadüf mü bilmem ama 1 saat uyanık kendi kendine takıldı şaşırdım normalde hep kucak ister 15 dk kendi takılırÇok iyi olur canım fikir olur,ben de yemek yapmaya vakit bulamıyorum ki bugün tost çorba geçiştireceğiz akşam..bugün hele hiçbir vakit bulamadım sallamayı bıraktığım an hep mızırdandı pek uyumadı ben de başından ayrılamadım
Bakayım canım o müziğe. Benimki de kendi kendine takılmıyor hiç beş dk ancak tam kucak bebesi oldu :) dönence sipariş ettim ben bir de onu denicem bakalım ilgisini çekecek miEvet belli olmuyr hergunleri farklı. Benim bugün 11 e kadar huysuzlandı sonra uyudu bi de kızlar barok müzik yazın nete dinletin bebeğe benimki tesadüf mü bilmem ama 1 saat uyanık kendi kendine takıldı şaşırdım normalde hep kucak ister 15 dk kendi takılır
Ben de 40 ı bekliycem gibi ama o zmna kadar latex eldivenle alırım sanki dene istersen iyi oluyor eldivenleay al bendende o kadar korkuyorum.agda yapistirinca kuaför elinde kalmayacagiz ama hala dikis yerlerim sıcak bazende kasiniyo.ara ara yanma hissi de oluyor uzaktan bi sıkıntı yok görünüyor.kesik battaniyeyi icerden dikmiş gibi. Bu gidişle kırkım çıkar gibi
Ay cnm Bende bunu yazmak istiyordum merakla bekliyorum cevabı doktoruna soran var mı benim doktor erkek çok sorasım yok
Yok canım korkma hatta küçükken kilolu bebekler genelde büyüyünce cok zayıf oluyor ben ayda iki kilo alırmışım 4200 dogmuşum tüm fotolarda boğum boğumum hep ama hamilelik harici en fazla gördüğüm kilo 55 oldu 48 50 idim bu yasıma kadar cevremdeki tüm örneklerde böyle.. aynen cnm bende bebişime uyku arkadası yapıcam biraz büyüsünde.. iki gündür kakamız yeşil ve koku var hafif korkuttu beni acıkcası yarın doktora götürücemMasallah annesi cok guzel . Ben basta korkuyordum haftada cok aldi hani ilerde fazla kilo sikinti oluyormu diye.. ama anne sütüyle alinan kilolar kalici değilmiş yani obez riski falan olmuyormus.sukur.
Ben buyuk kzimda bi tülbentimi vermisti hem hafif hem yumusak diye bi bucuk sene onla uyudu koklaya koklaya :) cok severdi elinde tutunca kendini guvende hisseder daha cabuk uyurdu. Ise yarıyor
Hayirli olsun bebegin cnm. Bnde ilk gunler asiri gaz ssncisi cektim. Ama bolbol hosaf ictim gunde kac kase.... onla anca tuvalete çıkabilmiştim. Gercekten dikis agrisini gecio gaz sancisi cok fena. Sakin kati beslenme corba fln ic. Tabi mercimek dışında
Bisimki fazla yapıyor. Sari bazen cok civik bazen normal... ama mukus varsa cnm dikkat et ona mikrop kapınca mukuslu yaparlar allah korusunda sen takip et yineYok canım korkma hatta küçükken kilolu bebekler genelde büyüyünce cok zayıf oluyor ben ayda iki kilo alırmışım 4200 dogmuşum tüm fotolarda boğum boğumum hep ama hamilelik harici en fazla gördüğüm kilo 55 oldu 48 50 idim bu yasıma kadar cevremdeki tüm örneklerde böyle.. aynen cnm bende bebişime uyku arkadası yapıcam biraz büyüsünde.. iki gündür kakamız yeşil ve koku var hafif korkuttu beni acıkcası yarın doktora götürücemsizin kakalar ne durumda bizimki cok fazla kaka yapıyor ve bazen sümüksü ve köpüklü oluyor
Yok canım zaten kendide başka yazdı,Bunlar biraz ilaç piyasalarının söylentileriymiş,Zaten sağlık ocagındakini hiç almadık,kullanmadık.Günde 1 kere ağzına 1 puf sıkmalı vitamini.Valla en korktuğum şu mamalardı yavrum mama yiyor,Zaten astımım tekrar nüksetti çok üzüldüm emmiyor diye.Bu ay 3 kere nefes kesilmesi yaşadım .Cuma günü nefesim kesildi.Konuşamadım bile doktorum o gün hastanede yoktu bugün sabahtan beri hastanedeydim o test bu tahlil akşamı buldu eve gelmem.Çok ağır ilaç tedavisine başlandı.Sağolasın cnım darısı sizlere inşallah.. İnce düşünme ne demek şaşırttı beni doktorun cnm bizim doktor direk bırak dedi ki zaten paraben kremlerde sampuanlarda olsa kullanmıyoruz bebegin cildine zarar veriyor bir de onu içirmek ne demek :/
Canım benimki emmiyor ama 2 saatte bir mamayı yediriyorum gecede aynı şekilde.Emen bebekler daha erken sürekli emiyor diye biliyorum.Kizlar bebeislerin emme aralığı nedir? Benimkisi 2 saate kalmazdi ve 15dakika emerdi. simdi istemiyor yani 3 saati bulacak nerdeyse. Zorla vermeye calisiyorum uyuyor falan. 25.gunumuz
Bence normal ama doktoruna sor Yinede istersen canım.Bende 4.gün kan hapına başladım,ondan sonra çoğaldı canım.Kelle paçaçorbası içiyorum yaraları çabuk iyileştirir dediler, ilk 2 gün kanamam çok azdı sonra hergün yarım çaybardağı geliyo şimdi koyu renk
Canım daha yeni gördüm.Rabbim bebeğine şifa versin oy miniğinle birlikte Hayırlısı ile evine gidip bu günleri unutursun inşallah.Hayırlısı ile evinize gidin inşallah.ALLAH senden razi,olsun ... Perşembeden beri yatiyorum bendeki enfeksiyon bitti herhalde bugün taburcuyum.. Bebegimin kuyruk sokumundaki apseden dolayı cumadan beri yoğun bakımda antibiyotik tedavisinde küçülmeye başlamış ama kesin bilgiyi bi saat sonra alacağız o.kadar üzülüyorum ki buradan dua istedim.bir kişi bile etmedi geçmiş olsun demedi minicik cocuguma bende konuyu takipten çıktım bir daha girmicem buraya bana birşey yazarsan ozelden yaz ve bebegime dua et teyzesi ondan ayrı kalmak.çok zor yaşamayan bilmez...yine diyorum.yine Rabbim senden razi olsun...
Bence normal ama doktoruna sor Yinede istersen canım.Bende 4.gün kan hapına başladım,ondan sonra çoğaldı canım.
bende yetemedigimi düşünüyorum canım ya gazini cilartamiyorum uyutamiyorum emziremiyorum yani bunlari yapıyorum tabi de surekli duzenli bi sekilde degil uyandirmak cok zor ki emsin gazi kolay cikmayabiliyo uyutmakta bazen cok zor oluyo uynaninca uyumuyo da sonrada uykyszlyktan uyanmiyo dun gene kriz yasadik agladi iki uc saat...annem geldi de rahat ettim dun gece biraz kirkimiz cikinca düzelecek diye teselli ediyorum kendimiBugün de sabahladık sancıdan..doktora mı götürsem napsam bebeği? Ihh ladı durdu sabaha kadar hala da aynıben de bir saat anca uyudum çok kötüyüm ben bakamıyorum bebeğime yetemiyorum eşim de birkaç saat uykuyla işe gidiyor
Çok zormuş gerçektenbende yetemedigimi düşünüyorum canım ya gazini cilartamiyorum uyutamiyorum emziremiyorum yani bunlari yapıyorum tabi de surekli duzenli bi sekilde degil uyandirmak cok zor ki emsin gazi kolay cikmayabiliyo uyutmakta bazen cok zor oluyo uynaninca uyumuyo da sonrada uykyszlyktan uyanmiyo dun gene kriz yasadik agladi iki uc saat...annem geldi de rahat ettim dun gece biraz kirkimiz cikinca düzelecek diye teselli ediyorum kendimi
bizde 23 gunluguz ya bende öyle saniyidum canım hic yorulmucam birden buyucek falan sanmisim...uykusuzlugu yasacagmi biliyodum ama iste herkesin yasadigi zorluk baska cunku bebekler baska..dun ilk defa dışarı ciktim on dk markete gidip geldim arabada muzik dinledim giderken o kadar ozlemisimki normal seyleri gubesi havayi yolda yurumeyi müzik dinlemeyi yani cok basit seyleri bile böyle dusunerekkotu bi anne mi oluyorum bebeğini sevmeyen bi anne mi oluyorum bilmiyorum,bebegi emzirince gazi ciksin diye anneme kvdeme veriyorum onlarda daga kolay cikardklai ve yoruldgum icin alıyorlar ben o iki arada ufacik ev isi yapıyorum o kadar iyi geliyo ki yani yorgunum mesela ama ev isi yapmayi gaz çıkarmaya tercih ediyorum sonra kızıyorum kendime bi tek ben miyim biyle duygular icinde olan cok karisigimÇok zormuş gerçektenben de aheste aheste bebek bakcam sanıyordum hamileyken..gece uykusuzluğu çok kötü gündüz de uyuyamıyorum zaten zombi gibi dolaşıyorum etrafta..inş kırkı çıkınca düzelir bebişlerimiz..17 günlük bizimki
Ben de aynıyım canım mutfakta yemek yapmayı bile özledim..ben trk başıma bakıyorum bir de dün aç kaldım fırsat bulup öğlen yemek bile yiyemedim kaç saat..bari gaz sancısı geçse de rahatlasak bi uyuyunca en azından uyanmazlar hemen. Şimdi beşiğe koyuyorum iki dk gözlerini açıyor sancıdan yavrum elimden bişi de gelmiyor. En son ben de ağlama krizlerine giriyorum. Beşik sallamaktan kollarım kas yaptıbizde 23 gunluguz ya bende öyle saniyidum canım hic yorulmucam birden buyucek falan sanmisim...uykusuzlugu yasacagmi biliyodum ama iste herkesin yasadigi zorluk baska cunku bebekler baska..dun ilk defa dışarı ciktim on dk markete gidip geldim arabada muzik dinledim giderken o kadar ozlemisimki normal seyleri gubesi havayi yolda yurumeyi müzik dinlemeyi yani cok basit seyleri bile böyle dusunerekkotu bi anne mi oluyorum bebeğini sevmeyen bi anne mi oluyorum bilmiyorum,bebegi emzirince gazi ciksin diye anneme kvdeme veriyorum onlarda daga kolay cikardklai ve yoruldgum icin alıyorlar ben o iki arada ufacik ev isi yapıyorum o kadar iyi geliyo ki yani yorgunum mesela ama ev isi yapmayi gaz çıkarmaya tercih ediyorum sonra kızıyorum kendime bi tek ben miyim biyle duygular icinde olan cok karisigim
ay canım ya allah senin daha cok yardimcin olsun dun bizimkide krize girince sunlari yaptık altini actik pirt ve kaka yapamiyo cunku ondan sknti cekiyo biraz rahatladi ve z.yagi surdum poposuna cok uyarmadan biraz bacaklarini karnina indirip cektim sonra dizimin üstüne yatırıp poposuna pat pat vurdum sirtini da ovdum o baya rahatlatti emzik aliyosada emzirme pizisyonunda tutup emzigide verip konustum onunla sanci girene kadar cukur cukur cekti sanci gelince basti yaygarayi burnu tikaliysasa sknti oluyo babasi gelnce cekti baya bi sey ciktiBen de aynıyım canım mutfakta yemek yapmayı bile özledim..ben trk başıma bakıyorum bir de dün aç kaldım fırsat bulup öğlen yemek bile yiyemedim kaç saat..bari gaz sancısı geçse de rahatlasak bi uyuyunca en azından uyanmazlar hemen. Şimdi beşiğe koyuyorum iki dk gözlerini açıyor sancıdan yavrum elimden bişi de gelmiyor. En son ben de ağlama krizlerine giriyorum. Beşik sallamaktan kollarım kas yaptı
Oy canım benim çok geçmiş olsunYok canım zaten kendide başka yazdı,Bunlar biraz ilaç piyasalarının söylentileriymiş,Zaten sağlık ocagındakini hiç almadık,kullanmadık.Günde 1 kere ağzına 1 puf sıkmalı vitamini.Valla en korktuğum şu mamalardı yavrum mama yiyor,Zaten astımım tekrar nüksetti çok üzüldüm emmiyor diye.Bu ay 3 kere nefes kesilmesi yaşadım .Cuma günü nefesim kesildi.Konuşamadım bile doktorum o gün hastanede yoktu bugün sabahtan beri hastanedeydim o test bu tahlil akşamı buldu eve gelmem.Çok ağır ilaç tedavisine başlandı.
Bende ne yemek yiyemedim dün, tek bakıyorum bende hatta afedersiniz wc ye gidemedim. Şimdi bu yorumu okuyup abartıyor diye düşünmeyin dün gram uyumadı ya hep göğüste uyudu bırakır bırakmazmış kıyametler koptu bende anlamadım kiBen de aynıyım canım mutfakta yemek yapmayı bile özledim..ben trk başıma bakıyorum bir de dün aç kaldım fırsat bulup öğlen yemek bile yiyemedim kaç saat..bari gaz sancısı geçse de rahatlasak bi uyuyunca en azından uyanmazlar hemen. Şimdi beşiğe koyuyorum iki dk gözlerini açıyor sancıdan yavrum elimden bişi de gelmiyor. En son ben de ağlama krizlerine giriyorum. Beşik sallamaktan kollarım kas yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?